17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега за селяндурчето няма да има бой и престой на хубаво място. Комплексът и омразата са движещи сили в света. Четете романите "Несвяст" (https://drive.google.com/file/d/1_iIAZvKfvxbSe85KydIySUIOFM41cF0M/view?fbclid=IwAR29NrRZsbdmH6ySY9ZiuYgHesNEqUjE8Xaek-WD4BeUdph24Henilt-fEQ) и "Мироречие" (https://drive.google.com/file/d/1iWW801bO8SA4u1NDr42JEszPckE7Ag41/view?fbclid=IwAR0W2vo8sBoOt3O9x7eEabjmOzf7H9UTqFA7IWFhPj3F2uwIn2SDWjnoMo4), свързани с алтернативно бъдеще на България и света, както и на Езика на мира, в който няма думи като "майка", "баща", "мъж", "жена", "брат", "сестра", "син", "дъщеря", "черно", "бяло" и т.н. Достъпът е безплатен, разпространението - също. Благодаря Ви за подкрепата!

Обръщам се към други майки с мъжки деца: Едно време казваха моите родители, че майките трябвало да пазят дъщерите си. А сега - майки, пазете синовете си, подгответе ги с мисълта, че никоя жена не заслужава да му причиняват нещастие.Светът е пълен с леснодостъпни жени.Особено у нас.

Не се намесват, защото после ще ги разкарват по съдилищата с години и ще им стъжнят живота. А въпроса се решава само с един шамар на самозабравилото се ко.еленце

Ситуацията не е единствена. За деня това се е повторило 3 пъти, заснет е само един от тях. Какво значи това, били са 3 различни момчета или са били едно момче 3 пъти?

Света е малък и малки разгонени кур..вета ,достойни възпитанички на свойте мами- дрът ,мързелив,подъл и алчен фейсбук курв...ляк дебнат навсякъде!

Мангали ли са?

Българи като тебе.... Ти не разбираш ли, че българите са по-големи боклуци от мангалите

Явно говориш за.майка ти или дъщеря ти.

Това е положението в тая държава. Дори пред тебе да изнасилват някой, ти нямаш право да се намесваш. Иначе съд! Трябва да се обадиш на 112, да отговаряш 10 минути на безумни въпроси, да изчакаш те да се свържат с полицията, а пък те да изпратят патрул. Когато патрула дойде, всичко отдавна е приключило, а тебе те прибират да даваш показания...

Връщайте ТВУ то.който е със доказана вина за дадено престъпление да полежи година две ...независимо на колко годинки е.

Ами и аз няма да се намеся. За какво, малкият урод да се обърне и да ме наръга? Не, благодаря.

Ами ако там е сина ти и го пребиват?

Така е. Гледах сутринта майката и щерката. Кво да кажа, заради к.. ви стават тия работи. Много власт им се даде нас жените, майките к.. ви възпитават дъщерите по същия начин, не зачитат семейството. Какъв пример да е майката като да речем 40 годишна, долари, ботокси ,цици , мигли , пердаши се в връстници на щерката и вика на мъжът си, че бил мухльо. Тя искала да живее и била млада. В фейсбук денонощно, снимки тъпотии и това е резултата. Пубери к...ви, майки к...ви, бащи мухльовци, без права.

К

Въпросната госпожа дето се занимава със случая на въпрос какви мерки ще се предприемат каза : "Днес ще се проведе координационен механизъм " Ако може някой по-запознат с българския език да ми го разясни какво значи. Все пак съм взел висшето си образование преди 30 години и явно от тогава светът така се е развил, че аз с мойте изостанали знания не мога да го осмисля.

Навремето не беше така. Сега дадоха измислени права на жените. Че кой им ги е взел та някой да им дава. Разбраха, че не е нужно да са майки, а трябвало да си живеят живота както искали и че кариера се гради с женски полов орган и света стана техен. Не виждате ли какво става, преди на 40 години ставаха баби, а сега на 40 тепърва стават к...ви

Писна ми от мрънкащи страхливци, дето вечно държавата им е виновна за всичко. Държавата ни е виновна, че сме страхливо ПЛЕМЕ, че мотото ни е "наведена глава сабя не я сече". Толкова познати имам които, стават сутрин с мисълта да МРЪНКАТ срещу държавата, но не правят нищо за да променят положението. Не ходят на протести, не пишат имейли с нередности, не се занимават с нищо, освен да МРЪНКАТ. Смешното е, че същите тия мрънкачи като отидат в чужбина пак мрънкат, но ходят на пръсти като мушици.

Има много хора в България, които гледат как бият някой и отминават - истинското доказателство за тъпия български народ, който е останал - наследство на социалистите. Всеки вярва, че всичко ще се оправи от само себе си и не иска поне малко да си изцапа ръцете с искрата на истината. И естествено децата на идиотчетата са и те идиотчета. С мутренска култура, както на социалистическа номенклатура, която все още ни управлява. Народ без морал и без желание да гради истински закони и ценности е време да се самоизяде (самоизбие) и да изчезне завинаги.

Давайте още права на идиотите и боклуците пък чакайте да се оправим!

Не умеят да комуникират- гледат екраните и мучат като телета. Трябва май обучение и социализация, че съвсем подивяха.

Важно е да имаш нужното възпитание и сам да решиш на колко години да "ставаш баба" . Защото от един етнос стават баби на 30-35 години, ама какво е ползата от тях ???????

Господи какви дебилни краварски еврогейски шитни психолози работа с деца и прочее толерасти шитни а по времето на соца имаше едно крайно просто и ефективно решение и се наричаше ТВУ трудово-възпитателни училища!на този свят има просто говеда които не разбират от добро не разбират от култура и не разбират от нормални човешки отношения и тези говеда по един или друг начин трябва бъдат превъзпитани факт но благодарение на педо критичната кочинаи еврогейски ценности която вече 30 години се насажда България това Вече никога няма да стане

Очевидно не е бил син на никой от минаващите. Иди спори с онзи от Кюстендил дето така искаше да помага и сега е в гроба.

Все едно, някога не се биехме за момичета...голяма работа станало...

Какво тъп, бе? А намеси се, да те изкарат побойник или да те влачат по съда. Защо? Защото курвето се влачило с простак и той сега набил новичкия й. Майка й къде е спала? При някого.

Тоз пък. За сбиване между момчера - ТВУ???? Това никога не го е имало. Провери какви деца пращаха в ТВУ-тата и пак коментирай...

От някаква гледна точка си прав, ама ОТ ДРУГА ? Като се намесиш какво може да се случи с теб? Някое кретенче да те наръга с нож и пшосле да се разкарваш по болници и не дай си Боже инвалид за цял живот. Или пък да се защитиш и да го нараниш! Тогава ще се окаже, че си пребил "детенцето" и ще те осъдят ефективно. Имам един познат с подобен случай. ТА ЯВНО НЕ МОЖЕШ С ЛЕКА РЪКА ЕЙ ТАКА ДА ОСЪЖДАШ МОРАЛНО ХОРАТА. ЕДНО Е КАКВО НИ СЕ ИСКА, ДРУГО Е КАКВО СА НИ НАЛОЖИЛИ.

Вярно си плужек! Биехме се, но 1:1, а тя говори, че са го издърпали и са я държали. Ти можеш ли да държиш момиче с едната ръка и да биеш някого само с другата? Да не говорим, че лайното бие по-малък и то не за да спечели момичето, а просто за да си излее злобата, че го е зарязала!

Хубавото е, че се е разминало без жертви. Такъв е животът - голямата риба изяжда малката. Колко бой съм ял и аз заради мадами...

Чети внимателно! Пак са били група тъпанарите. Отделно, че за сбиване едно време нямаше ТВУ чак, но шамари си имаше. Дали някой ще ошамари наглия идиот?

Да де, но в случая не става въпрос за бой между връстници, а за побой над по-малко момче от страна на няколко по-големи бабаитчета... Друг е въпросът, че и на мен ми се е налагало да се бия в училище, но никога не е било заради момиче...;-)

Тези говеда, дето сега не разбират от добро нали имаш предвид, че са възпитавани от децата от времето, когато "имаше едно крайно просто и ефективно решение"? За какви краварски и еврогейски ценности говориш, като тези неща, описани.в статията се случват основно в страните от бившия соц лагер? Извади си главата от там, дето си я заврял и се огледай как е по света, вместо да дрънкаш лозунги, съчинявани от индивиди с отрицателен IQ тест!

предполагам не продължаваш с боя

Ако на някой му се занимава, може да намери фейсбук профилите на майката и бащата на момичето. Никак не е трудно. Майката е мед. сестра от Бургас, а бащата - изглежда някакъв общак. Пише, че са разведени от 2019 г. Ама като видях каква сникма е проъчала (вероятно майката) да сложат на тортата на бащата за рождения му ден от 2011 год., ми се отщя да гледам по-нататък. И до тази простотия са снимали и децата си, които тогава са съвсем малки момичета.

По-спокойно, бе човек. Не коментирам дали е лайно или не. Ясно е че е. Казвам само, че боят между децата е съществувал винаги. Не знам ти в каква среда си растнал, но не винаги сме се били 1:1. При децата няма правила, като в бокса. И никога не е имало...Тука разни хора говорят за ТВУ и т.н. Просто сега имат телефони и обичат да снимат. Само това е разликата. Нека не драматизираме.

2 пъти са се били момичета за мен. Не се бъзикам. Първия път беше в даскалото. Нямах отношения с нито една от двете преди това. Просто си бях аз, та даже и не говорех толкова с тях. Като ги питаха защо се бият пред класа казаха, че е заради мен. Втория път беше в университета. Тогава вече имах отношения и с двете едновременно. Обаче за момиче и за жена никога не съм се бил и за мен това е върхът на простотията. Не си заслужава усилията. Жените не го заслужават, освен ако не те нападнат теб и приятелката ти. Но да биеш друг, защото са те зарязали трябва да си много тъп. Просто на жените им е все тая, затова предпочитам просто да я оставя да се чука, с който иска вместо да си губя времето.

Колко добре познаваш майка си. Добро възпитание ти е дала.

Света е пълен с жени, за да се бия заради тях. Не ми е ясно като си се бил с някого после какво - пишката ти ставаше. И коя би се повлякла след някой, защото успял с приятелчета да пребият нейния.

Извинявай, че бях малко рязък, но едно време си имаше и морал или поне сред моите връстници. Да биехме се редовно и по много. Но винаги докато разплачеш другия, никога не вкарваш в болница и никога не ходехме по много да бием един. Виж, ходехме по много срещу много. Честни въргали си спрятахме и много внимавахме да не се удряме, където не трябва, а сегашните капути целят да ударят точно където не трябва и гледат да се вкарват в болница и да се убиват. Трябва сериозни мерки и те не са част от спазването на правата на детето вече.

Да го бият келешчето.

Грозна история ! Явно това се смята за нормално от бокопитеците !

Ти сериозно ли? Погледни който си искаш американски филм споменаващ училище и ще видиш как редовно говорят за насилие над съученици. Ако загледаш криминални филми, често има случаи на изперкало малтретирано дете. Да не говорим за случаите, които влизат в новините, където изперкало малтретирано дете се докопа до оръжие и направи масово убийство в училище или университет. Извади си главата от там, където си я заврял и виж в комунистическите държави децата как се държат в училище, с униформите, с реда, с външния вид (прически, маникюри и т.н.).

Ами случва се от време на време. Последния път някакви лекета правиха на луда една съседка(не е съвсем добре жената). След това един по един ѝ се извинаха и целунаха ръка. Оттогава насам май не съм чувал за проблеми.

''Социализацията'' в училищата по правилата на МОН -с толерирането на насилника ,започват да дават плодове. Колко ли дечица е налагал в годините този бъдещ български гражданин, докато се изгради така че да го покажат по новините? А колко се изграждат в момента? Значи след време само такива ще са ни новините, ако изобщо са на български, защото много 13-14 годишни не говорят добре езика .

Гледах по телевизията за случая . Майката на момичето, за което се били били, каза че три години "момич

за съжаление ако не си полицай незнам как може да разтървеш озверели младежи...особено ако си сам. Не трябва да има никакво физическо съприкосновение, а с думи е изключително трудно преди да е станала беля. При положение, че някой от тях те удари, не може да отвърнеш, непълнолетни са. Едва ли не може да се защитиш от тях, чак когато ти е застрашен живота. Направо не ми се мисли ако мъж се намеси ако момичета се бият...

Да гледат гражданите. Ако е тяхното дете едва ли ще са радостни да научат , че гражданите са стояли и гледали безучастно.

Четейки коментарите стигам до извода, че за някои това е нормално, какво толкова станало! Ами когато някой слънчев ден ви се обадят от някое Спешно, че 13-годишния ви син е нападнат от няколко 15-16 годишни озверели идиотчета, че е пребит за забавление или от злоба, и момчето бере душа в болница, тогава ще ви питам дали пак така ще разсъждавате.

Трябва всички да сме един пол и да няма интерес към секс.Нали по въпроса работят инженерите- пълно унищож-ен...

Дали ще бият заради момиче, защото си ги "погледнал на криво" или си с шапка или без нея - все тая. Просто искат да се правят на мъже като са повече срещу един. Преди 20 години, когато бях все още юноша ме нападнаха група от 15-на човека, с 3-4 години по-големи от мен. Без причина, в гръб. Резултат - разкъсан черен дроб и други увреждания. Буквално ме чакаха да почина в болницата, за щастие оцелях. Е, тогава бях малък, нямаше какво да направя, но след 10-на години ги почнах един по един. Сега като ме видят от далеч минават на другия тротоар. Никакво толериране на подобно отрепки. Никакво.