След празниците - 70 коли влизаха в София за минута от един ”вход”

Както в края на всички празнични дни, и днес трафикът в посока към София и големите градове беше много интензивен, съобщават от ГД „Охранителна полиция“. Най-активен бе потокът от автомобили към и от българо-гръцката граница.

Обратно в новината

Коментари - След празниците - 70 коли влизаха в София за минута от един ”вход” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледах и слушах медиите имах чуството че България ще се евакуира.Просто журналистите създадоха страшна суматоха.Я полицаите да си изпълняват задълженията по незабелязано. Въпреки врявата май Ви е неудобно да съобщите колко са убитите и ранените. ПАРАТА май отива отива повече или ицяло в свирката на локомотива.

Лошото след всеки такъв празник е, че пришълците се увеличават. Като вземат да обясняват, как тук текат реки от мед и масло, да не забравяме и пустия мерак за автомобил със Софийска регистрация. Какви са тези комплексарски изяви, ще мре от глад, но в Софията да е.

Яяяя... "софиянци" се прибрали от родните си села хаха

Това е истината. Най ми са интересни когато се мъчат да говорят на шопски.Поздравявам те за наблюдателноста.

she

а на теб главата сигурно ти е права като краставица

много сте чувствителни ,явно скоро сте се преместили в столицата

... а през една тръба изтичат 45, колко е средната заплата на българина, се пита в задачата ;)

КОЛКОТО повече ;софианци; у София толква по убаво у нашио град Да ви е честит калабалъко

Тоз Бойко не го знам ... Ама знам други Българ(к)и тук-там -- та като се чухме с Камбаните се оказа, че при тях ( Където-и-да-е това при тях ! ) Почивните Дни се свеждали до Един-и-Само-Един . ... Брях !

Току-що се връщам, по "Хемус" тировете си вървяха 2 дни, никой не ги спира!!!!!

Пак неподготвено изказване. Забраната за тирове е: денят преди празниците от 16 до 22часа и последния ден от празниците пак от 16 до 22часа.

дано днез всички водачи да бадат по разумни.да спазват ограниченята и да нема опечалени хора довечера.дано господ даде разум на всеки които седне зад волана.

ХАЙДЕ СЕЛЯНИ ЕЛАТЕ СИ У ДОМА В СОФИЯ . БЕЗ ВАС ТЕЗИ ДНИ БЕШЕ ТЪПО И СКУ4НО . ПО УЛИЦИТЕ БЕШЕ ПРИЯТНО ЗА ШОФИРАНЕ И РАЗХОДКИ . ЛИПСВАТЕ МИ , ЕЛАТЕ СИ ПО БЪРЗО .

Викаш, може да си неграмотен ама обиждаш на селяни :)

Много скъпо било горивото! :X

селяните се завръщат