Отново километрични опашки по пътищата след почивните дни

Повече от 200 000 автомобила се прибраха в последния от поредицата почивни дни, съобщиха от МВР. Отново по основните пътища имаше километрични колони.

Обратно в новината

Коментари - Отново километрични опашки по пътищата след почивните дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък пътувах с влак експрес Варна -София на 19 събота и както винаги закъсня -този път с 45 мин. Влаковата бригада се скри след Мездра и нямаше кой да ти даде елементарна информация. Естествено изпуснах връзката за Кюстендил. В 17 ч.с влака отидох до Радомир и ни прехвърлиха на една мотриса за Кн. Там идиота машинист беше пуснал парното въпреки ,че навън беше 30 градуса. Кондуктора обясняваше- сложна електроника ,а машиниста-метала се бил нагрял от слънцето. Как може всички некадърници да ги съберат в една фирма-БДЖ ? Вече ще използвам само автобусите. Дано по скоро приватизират БДЖ и ги изгонят всичките !

Незнам дали някой наистина знае какво нещо е това-ДВЕСТА Хиляди коли!!!Не магистрали ,ами и въздушни коридори няма помогнат.Как няма да има катастрофи.Във всяка втора кола има поедин махмурлия ,ревящи деца ,.Като цяло всички изнервени,че почва всичко отначало

През Капитан Петко войвода си е ОК винаги. Качваш се на АМ Марица и се прибираш като пич!

българи Трети март можете да идете да го празнувате във Вашингтон...

КАКТО СЕ ВИЖДА ЕДНОТО ПЪТНО ПЛАТНО Е ПРАЗНО , КАКВО ДРЕМЯТ ПЪТНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ И КАТАДЖИИТЕ ,В ТЕЗИ СИТУАЦИИ В ДРУГИ ДЪРЖАВИ ОСТАВЯТ ЕДНО ПЛАТНО А ДРУГИТЕ ГИ ПУСКАТ В НАТОВАРЕНАТА ПОСОКА , АМА ПАК НАШЕНСКА РАБОТА

Продължавайте да сливате празничните дни, тъпанари такива. Първо да се работи в съботите, после да си скапеш почивката, защото половин България пътува по пътища, които не стават и за много по - малък трафик.

"Мокри и пътни са настилките и на територията и на двете области, което е предпоставка за пътни инциденти." хем мокри хем пътни са пътните настилки.

Се е пообъркал драскача - да се чете "пОтни" :)

ББН - бедният български народ, се завръща от почивка.

Сега е момента тези 200000 коли, да бъдат отклонявани по родните места на пребиваващите в автомобилите

Тръгват всички заедно, всеки изпреварва и се бута напред и после всички заедно се чудят защо има задръстване..

Благоевград-Дупница 19-20ч. За сега след Дупница към София е ок.

Господа наблегнете и на Южната дъга трафика ще се облекчи многократно.

Калинките в държавната администрация и агенциики се завръщат.

Абе андрешковци, що се срамите да сте бълхари? Защо се гърчеете, ваштамама? Нашето море е по хубаво от гръчкото, е има лайна от канализацийте на мутрокурортите, но боледуването трае няколко дни.

След 15 часа вече се беше образувала опашка на граничния с Гърция пункт Маказа, предаде БНР. Колоната от чакащи автомобили надхвърля километър и половина защото българите са прости и неуки и не използват граничен контролно-пропускателен пункт Златоград Термес, наричан и Златоград Ксанти който е в близост до граничния пункт Маказа. Българите сме малък, но много прост народ.

Май простия си ти и явно не си минавал по пътя от ксанти към златоград, дето не могат да се разминат и две каруци. и със чакането пак по-бързо ще се мине през маказа.

Простият си ти. Минавал ли си през този пункт? След Ксанти до Термес е завой след завой, а от отбивката за КПП-то е широк лента и половина и даже разминаване на две леки коли е проблем. Като си умен минавай през него. Веднъж минах и няма да повторя.

Проблема на българина е че вместо столица си е избрал кално овчарско село.

Шопа винаги е бил прост и годините все повече го потвърждават.

аве потури що ревете постоянно че стандарта ви нисак заплатите малки а цяло лято запушвате маказа с далги опашки.значи пaк като по татово време крадете ама тогава не ревяхте.

У Бг имало не какъв празник днеска ама вие отидохте у Гърция да го празнувате ... поне да бехте разели и байрака там.

Че там от където се прибирам ,около Кавала си е било българско ,още има стари хора които говорят и бэлгарски.

Айде,миекащите се прибират от родните места,ама останете си там,няма какво да се връщате в столицата и без това само плюете,стойте си на село .

Тъпак .. някои имат пари да ходят на почивка, докато ти чакаш жена си да се върне от нощна смяна на Лъвов мост.

еми сега като ви сърби някъде , гласувайте пак за 8-торната коалиция - пак ще се тапите до насита. Тяхното плюскане обаче не свършва.

Булгаристнци когато са на "ол инклузив" в Гърция, освен, че плюскат като невиждали си пълнят и бутилки с Узо. Колите идващи от Гърция са пълни с Узо. Ще падне яко къркане през трите работни дни. Нема лошо.

От хотела ли бре? Тая далавера не я знаех.

Много популярна врътка. Сипва си в чашата и после тихомълком в бутилката. После пак в чашата и пак в бутилката и така докато се напълни шишето. По умелите пълнят по няколко шишета докато са на почивка. И после в булгаристан си къркат с комшията или с колегите.

Скорценоглу, в гръцките хотели, за разлика от турските, All inclusive не включва алкохол. Алкохол хората си поръчват отделно в Гърция и обикновено това е бира. Но теб няма да те пуснат там и без това, защото гърците са националисти и не забравят историята си. Един скорошен случай на български автобус с турски шофери от кърджали, който не го пуснаха на о. Корфу потвърждава това. Българските туристи с нищо не са ощетили Гърците: напротив, много са доволни от нас и ни канят пак. Вече никой не ще да почива в Турция, макар All inclusive да включва много ракия, всички отиваме в близката по светоусещане и православна държава Гърция и не заради узото.

Тапи от тъпи шопи.

Бай Ганьо - до Бяло море и назад. Дано гърците успеят да изчистят оставените бутилки и боклуци до нова година.

Да си опичат акъля, че и ски ще отидем да караме в Австрия а не в булгаристан.

Па твоя воля. Кой те спира?

За теб специално са спретнали пистата в мола в Дубай, хем до Мека ще ти е по близо: отивай и не се връщай.

Хубавото е, че кенефите по булгаристанското черноморие останаха празни.

Малко е студено вече за Черно море.

Tе колко са зле българите: по една седмица празници, които прекарват в чужбина. Tака да бъде!

оплакват.

Токущо разгледах офертите за Нова година.Във Велинград за четири нощувще цената е 2014 лв.Сигурно на Нова година ще дават шунка от бута на управителя.Паралия Катерини за четири нощувщи с включена новогодишна вечеря е 334 лева.Е айде смятай.Трябва дъ съм кръгъл идиот да не ги печатам парите или да продавам наркотици за да си позволя да отида във Велинград.Тъй , че се оплаквям от нашите кожодери които искат ,като тези по Черноморието да станат милионери но за един ден.Приказката за лакомия гъз важи с пълна сила и затова ни изгониха от държавата ни.

Този народ е пощръклял, юрнал се е да живее като за последно. Баба им и дядо им на село цял живот не са имали и 1 почивен ден, ама тези сега само да има три дена и веднага за Гърция и отатък Гърция. А да са се преработили та да имат нужда толкова от почивка не вярвам. Тук не е Ю.Корея или САЩ, тук никой не се преработва. Такова консуматорско отношение към живота ми вдъхва отвращение. Никой не иска да седне в къщи, пък да прочете нещо, да работи бърху себе си, от което БГ-народ има голяма нужда. Май тези които четяха, последно са ги видяли на 2ри терминал. Да живее чалгата.

Твоят живот явно е пълен провал, щом коментираш чуждия,. Животът е частна собственост - всеки си го живее както си иска.

Този прошляк не знае, че може да се чете и на плажа. Явно никога не е чел нищо и никога не е бил на плаж. Селяндур.

вземи го спри тоя идиот. Към модераторчето е това.

Добре,че им го каза пич! Аз що стойностни неща съм прочел на плажа.Некви каки ми се разхождат по цици наоколо, ама аз не им обръщам никакво внимание и чета или уводната на "Дума" или "Как се каляваше стоманата" ( в оригинал разбира се!)

, да ти пиша една двойка за простотията която успя да генерираш само с един пост .

Че кой държавен служител се е преработил???

Евала пич. Личи си че си от дребния семеен бизнес, който е единственото читаво нещо у нас. Няма как да те харесат другите. Пет дни в седмицата блъскане по трамваи, тостери за ядене и изнасилено панелно ежедневие. Дойде ли му почивката се опитва да си достави цялото удоволствие на земята. А то е да се напие и да преяде с боклуци.

Информацията е неточна ,по единствената магистрала до Бургас тапи няма ,защото българите поумняха и не ходят до септичната яма на Европа за празниците и за почивки ,тапи има по шосе Е79 и шосе Марица ,водещи до съседните Гърция и Турция където българите почиват .

До Бургас магистралата е хубава, с голяма пропусквателна способност. А до Гърция, както сам каза - магистрала няма. Приятно висене по тапите на "поумнелите" пожелавам.

Цяло лято тапи за Гърция нямаше ,имаше по ремонтите на Тракия ,сега също не е толкова страшно и се компенсира от два пъти по краткият път ,рано или късно и Струма ще е готова ,тогава за 2 часа от София до плажа в Гърция ще се стига.

Митинг в подкрепа на кмета Акиф Акиф се проведе в Момчилград. Около 500 души се бяха събрали на паркинга пред Общината и офиса на ДПС. Тръгна и подписка, в която момчилградчани настояват ДПС да издигне за нов мандат общинския кмет. Както първи link

Кавичките трябваше да са около "магистралите", а не около "тапи"

В Турция магистралите са с 3 ленти + аварина в едната посока.

Кажи и цената от Одрин до Истанбул де.

Парвенютата се завръщат.

Много ме радва развитието на наказателната акция срещу селяндурите и псевдомутри по Черноморието. Руснаците също ги няма, скоро може да дочакаме и лицемерни сълзи "що-изгонихме-онея-келеши-с-по-50лв-в-джеба".

И ти ко спечели в крайна сметка? такива туристи като тебе с 50евро в джоба дето си носят доматите от село и си хвърлят изпитите бутилки в морето халал да са им.

недейте так.Вчера беше, че всички си стоят в БГ, а днес се прибират. КОга лъжете. Поне кажете, че българите бяха в съседнс Гърция наблюдатели на изборите им, за да знаят как да действат през октомври

Те магистралите да не са транзит - директно за чужбина, а?

имах възможност още веднъж да се насладя на граничен пункт калотина -нищо не се е променило 3 часа за да изляза и 3 часа за да вляза губят времето на хората бюрократи и рушветаджии това са меки епитети

И това ми било " ... най-бедната страна в ЕС с най-ниски доходи на населението ..." !!! Тия МПС-та струват хиляди лв. ВСЯКО едно; движат се с НАЙ-СКЪПИЯ бензин/дизел в ЕС и гълтат повече пари от редови семеен член. Някои имат по 2-3 от различни видове/марки. Е, беден ли е българинът??? Живеем в невероятна лъжа. Освен това, нали Повелителят на магистралите строи ли, строи, оти се затапват нещата?

Затапват се, щото магистралите не въртят в кръг. Все някъде излизат на тесен път.

Тапите по пътищата са заради софиенците. Но софия не е България и проблемите в шопско не ни интересуват, че чак да са и водещи новини. А тапи има, защото има много почивни дни и софиянци се чудят накъде да си бият камшика. Другарите депутати да спрат да сливат празници и безделници, и без това българинът почива достатъчно.

Това лято почивах в Испания - вече се отказах от Гръцко цялото булгаристанско простолюдие вече е в Гърция - всеки селяк с 500 евра в джоба и бум при византийците....

вместо да ме триеш мен виж тоя калъф как е назовал сънародниците си. Вземи да го модерираш него .

А как да ги нарича ? Ти виждал ли си я тая паплач дето плъзна по плажовете в Гърция на какво прилича ?

Ти дето си ходил, ние от там сме се върнали отдавна. Трябва да си много тъп за да кажеш, че в Испания е по-хубаво отколкото в Гърция. Гърция обаче не е само от Марица до Солун. И ти явно ходиш до гърция с щайга с домати в багажника и пълен резервоар с газ.

Отиди в Палма де Майорка и после ми сравнявай с гръцките коптори, където простият и мизерен булгаристанец е свикнал да почива щото му е еФтино и пълно с прости балкански субекти....

миграцията на селяндурите

за да ликвидираме задръстванията, предлагам на софиянци да останат по родните си места

ЦървулЕте се завръщат с Яйца на задното стъкло и поворки чесън за сутришното софииско кафе.

градски , какво е това поворки , и на какъв език е ?

на столичански

Поворка е старинна чисто българска дума и означава връзка лук,чесън и подобни. като спирате с колите си по пазарите не виждате ли връзки воден лук висящи по сергиите, е те това са ПОВОРКИ градски , чети повече българска литература ,остави таблета за работа.

Аз не знам за какви магистрали говорите, но препоръчвам на всички водачи да внимават с отварянето на тапите. Могат да използват и временните контролно-пропускателни пунктове - Калитарево, Левуново, Балъково и новата отсечка Овче поле - Сенокопитово. Моля, да не се пренесят бежанци в жабките, защото и там ще проверяваме и ако трябва ще се глобяваме.

Pesh0

Големи тапи по магистралите :) Добре е да се знае ,че в България имаме само една магистрапа . София Бургас .

Софийски неволи! В България има много място извън София.

Точно тези 200000 автомобили са в повече за този град !!!!

Хайде, хайде, не става въпрос само за хората, които не са родени в София, схванете най-сетне. Всеки пътува по празниците (които са нон стоп между другото). Гърция ви обича всичките, много и помагате в кризата, ах вие богаташи:)

Тапи, тъпи...все тая.

това с ограничаване на тировете е добра идея! определено ще облекчи трафика *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

за да може да си пътувате спокойно.