Правото на ЕС не препятства делото за конфискация срещу Цветан Василев

Гражданската конфискация не зависи от наказателния процес, категорични са съдиите в Люксембург

Обратно в новината

Коментари - Правото на ЕС не препятства делото за конфискация срещу Цветан Василев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Делянката Блеевски се е съгласил да върне лошият кредит от Катебето който е взел в размер на 560 милиона, под формата на дарения за да не бъде съден. Засега е дарил 1 милион лв.

А така! Да му разпродадат всичко на този крадец!

Интересно как са впрегнати герберастките тролове. Ало утре и на вас ще ви отнемат имуществото без съд и присъда.

Toва е добра новина! Цветан Василев е купувал всичко с крадените пари на вложителите, така че с право му отнемат имуществото.

Изчезни каскет! Цветан е само пионка, държавата вложи всичките си пари да минават през неговата банка, кой и защо направи това?!

Крайно време беше! Да му конфискуват цялото имущество на този престъпник и крадец Цветан Василев!

Този човек е ясно, че няма да се отърве лесно от всичко, което надроби преди няколко години. Дано скоро да бъде развръзката на случая му и да отиде на топло зад решетките.

Така и трябва да бъде, остава сега и Сърбия да спре да препядства връщането на банкера и всичко ще си дойде на мястото.

Същият този съд след време ще НИ присъди да плащаме обезщетения заради лакомите властници на Василев ама тогава гласност няма да се даде.. Няма как да е правно издържано нещо което позволява да те изкарват виновен и да ти вземат нещата ПРЕДИ да има присъда.. Явно на темидата и е паднала превръзката от едното око..

Е,и? Може би след още доста години дори ще излезе някоя осъдителна присъда по обира на века, която няма да има никаво значение за никого. Тези ,които ще го доживеят дори няма да си спомнат за какво става дума. АБСУРД!

Банковият бизнес не допуска, когато управляваш 7 милиарда чужди пари, да имаш над 2 милиарда собствени, освен ако не си направил пирамида ...

Ей,на човечеца Банчицата угробихте, е сега и животеца ще му вземете!

Е па, сичкото тва като го рaзбрах...!?

В превод на народен език това означава, че имущество ви може да бъде конфискувано без нужда да се доказва в съда, че то е придобито в резултат на престъпна дейност или че изобщо сте извършвали такава дейност. Имуществото на всеки неудобен или достатъчно апетитен може да бъде обявено за незаконно от мутрите във властта. Даже названието гражданска конфискация лъха на комунизъм. Но неолиберасткия ЕСССР приема това за напълно естествено. Берия и Вишински се въртят в гроба от завист. А вие вярвайте на приказките за демокрация, евроатлантически ценности, върховенство на закона и неприкосновеност на частната собственост.

Разбира ти главата от право,колкото говедо от духова музика.Конфискацията също минава през съда.Прочети няколко пъти заглавието.

Ма па, твойта от ,,пропаганда,, отбира .

Лош ден за Катето Енчева. Как ще “върже двата края”?

Кахъриш се ,щото краищата са ,,много дълги,, ли?

Ква конфискация? На тоя трябва и бъбрека да му вземат.

Мръсна гад!

Да, Пеевски!

И двамата,нали Пеевски му беше като син.Мисля си ,че ако Пеевски си отвори устата ,на Василев ще му се стъжни.

Само за сведение ,някой партийни лидери на които е бил "спонсор " Цветан Василев предпочитат той да си остане в Сърбия и то за винаги.

Интересно,ако го осъдят в България,кой ще плаща на ЕК и фрог,а? Защото откъм приходи Евроком си е жив зян а за Фрога да не говорим.

Чакаме тоя мустак да иде при Баневите,ама като гледам,че от Сърбия не го дават,май няма да го видим скоро. Поне да му вземат всичко,каквото има тук,опак е нещо.

Пълен разпад в корумпирана мафиотска държава, в която емигрантите пращат милиарди, за да живуркат роднините им, която краде отвсякъде (и КТБ), в която престъпниците са в парламента и във властта и се борят за подкупите за купуване на всичко - от камъни и павилиони по улиците до изтребители на тройна цена от САЩ, на които са се нaгъзили и козируват и онези ги крепят на власт. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, фалшифицираща избори, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

За вас може да е категорично но за мен не е, подготвям молба за допълнителни пояснения и вероятно ще ги пратя към края на 2022.

PEYTSCH

Кадийката да не се тутка много-много, че да стане давност и да прибере подкупа...

Па МНОГО ЯСНО ! Нали не очаквате някакви резултати в тази държава , нищо че някой се надуват и важничат - ВСИЧКИ са в кюпа и всеки ще си получи неговото , както винаги !!!