Правосъдният министър и главният прокурор обсъдили "сдаването" на Бюрото по защита

Най-важният въпрос е да продължи защитата на застрашените в наказателното производство лица без сътресения, произтичащи от преместването, заяви Янаки Стоилов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При подобни "казуси" не е нормално само едната страна в процеса да има инструмент за защита на свидетелите си. Какво става със свидетелите на защитата? Досега май само обвинението трябваше да ги "пази" - така ли излиза!?!

Според изследване проведено в Централният Софийски затвор всички затворници намират главният прокурор за много чаровен.

Какво иска душата, за това си мечтае човека. Моше, деба и педерасто си.

Вече може свободно да се свидетелствува срещу Толупа! Гешевтурата няма да може да плаши свидетелите срещу оня от Банкя. А той от убийства до измами е омазан!

И забрави, че и ги папка след като ги убива.

Защо беше нужно ? Замислете се, едно упражнение, за да бъдат уязвими и поставени в риск ключови свидетели по мега корупционни схеми. Сега всички ще бъдат разумно мотивирани за промяна ..или амнезия, по свидетелски показания.

Еййй,боклук долен,погледни си подчинените и съдиите ,който пускат наркоман-убиец от затвора .накрая орокуратурата ви е виновна .съдии те са тези който защитават олигарси и мафиоти,всички го знаете ,но не смеете да бутате там.нали сте на заплата при престъпници “уважаеми “ съдии.ще ви се върне някой ден с лихвите

Поради безхаберието ми очаквам Путин да ме отрови. Дано пусне пак тези тъпаци боширов и Петров, защото с тях може и да оживея.

Не ми пука умрял ли си или си жив, гнидо.

До 2014 е било там, но очевидно по онова време не имало застрашени олигарси, явно Стоилов е от специалистите правили законите ни такива, че да оцелява едрия бизнес е грабежа да е законен, сега си идлат оная държава на безнаксзаност сред приватиьиране

Очакват ни опити за убийства поне няколко.

Много е грубо. Няма да ги убиват. Просто ще ги посетят на място и ще си поговорят със свидетелите за техните деца. Всеки ще си промени показанията - били измислица и дадени под натиск на едни лоши хора.