Над 500 бегълци от правосъдието, сред тях и Галеви

Малко над 500 са лицата, които са избегнали изпълнението на присъдите си, сочи до момента анализа на прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Над 500 бегълци от правосъдието, сред тях и Галеви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички знаем, особено властта, че Галеви чакат да мине давност. Властта дори знае къде чакат. Да е честит внука на Геле !

Когато приберат всичките 500 тогава да си получат заплатите. Това е тяхно задължение.Какво е това безхаберие.Някои не си върши работата.

Искам Арнаудова да ме арестува, аз сам ще се предам.

приятелите...

Сакън, че те ако ги хванат всичките направо трябва нов затвор да се строи, а такъв не е предвиден.

Има и добра новина.В прокуратурата явно все пак има хора способни да броят до 500.Почти....Малко над, горе-долу, амен-амен...Не е много точно, ама толкова си могат.

Това говори само за пълната корупция и безобразия на българския съд. И после как да се надяваш на справедливост...... Т.е. грабвайте пушките, това е в страната!

обвинени за тежки престъпления, вече задържани в полицията, очакват присъда вместо в ареста, в дома си. И след няколко години, като се прочете присъдата в съда, трябва пак МВР да ги гони до затвора. Съдът не е на мястото си, той определя мерките за неотклонение и за убииства и организирани престъпни групи мярката винаги трябва да бъде задържане под стража.

Не знам колко са бегълците ,но тая е много сладка п.ка!

и сина на Чонков! С оправдателна присъда! Иначе и този ценен български гражданин щяхме да загубим! И цяла България щеше да тъжи за този красавец и радетел за човещина и българщина!

Каква безизходица! По 240 за-ници храним годишно и нямало Закон да се прибират отявлените престъпници до присъда или преди присъда. Особено пък, че едва 1-2 % от тия стигат до присъда, според заслугите им към моментнатавласт! Ах-ах-ах, какъв тежък проблем, какъв тежък казус!Ще разплачат цяла България за едни полу-човеци, гнусни на вид дори! Само 500 били! Ах-ах-ах! Само по двама от окръжен град! А във всяко заведение градско ще видите поне една тумба за затвора! Първични, гнусни, грозни, уродливи, нагли, самоуверени, убедени в безнаказаността си! И това вече е трето десетилетие! Родиха се поне 25 набора, че и станаха по на 30 новите българи, свикнали с господстващото присъствие на мутрите, на наглите, на безнаказаните насилници! И това е страшното! Че новите българи приемат този факт - да живеят, успоредно с тях изроди първични и безнаказани!

Прокурорски сметки - в България на за 500,000 престъпления има 1500 с присъди, от които 1000 балами в затворите и 500 които ги е хванала липсата, защото са бизнесмени и си имат бизнес! Значи всичко е точно и сметката излиза! Който не разбира да пита Цацаров или Борисов, те ще му я разяснят!

Mалко пвече от 500. Tа туй си е жив полк.

Абе дайте им още милиард на ченгетата, стига сте го усуквали. Ми не миже да се работи без пари

Гарван на гарван,око не вади -за ГАЛЕВИ попитайте техният работодател НИКОЛАЙ ГИГОВ те перат парите му.

Колега, от тази инф. система, от правоприлагането задигнаха над 500 млн евро и още я няма.

В статията виждам две интересни неща, но те остават на заден план: 1. Това е информация само от половината от прокуратурите, а за останалите се чака информация, т.е. през 2018г. все още няма единна информационна система и се налага всяка прокуратура да рови из тонове папки, за да съберат данните. Е така работа не се върши; 2. Каква реална работа се свърши, за да не се допускат подобни случаи?! Никаква - само си говорим след всеки нов случай.

Интересното е че все още се говори за правосъдие, а то такова отдавна няма.

Айде холан де! Що разводнявате истината ? Кви 500 бегълци, кви Галеви.... -Прокуратурата се бори с газовата престъпност по автомобилите... Хама ха....

вие сте най-виновни и сте за разправа....

Преди няколко дни оправдаха крокодила.Той беглец ли е?

Не. Той ще ни осъди в Страсбург, че не го осъдиха него заради пропуски.

това са все пак над 500 потенциални елемента, които биха осъдили "територията" в еспч. и като се знае каква е практиката на този "съд", те имат 100% изгледи за пълен успех.

Тая бройка, даже и да е вярна, се отнася само за тези, които имат вече влезла в сила присъда и трябва да влезат в затвора. А колко други има , които изобщо не могат да ги открият , за да протече делото , за да им връчат призовки или просто са изчезнали? Тях няма кой да ги каже.Преди 10-тина дни някой спомена че над 10 000 в страната се издирват по един или друг повод, та се питам какви ли фокуси са правили , за да докарат цифрата до едва 500?

епа верно! засега всички прокурори и съдии бегат от правосъдието! ама нема да е още за дълго!

Поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално, тя ще срине из основи цялата държавна структура на България.

Що матриАл, удобен за самоубиване, си пази мвр-то. Да им завидиш на базата с данни! Винаги ще подберат удобния за поредната нужда

Особено пък тези братя Галеви . Те как така успяха да се укрият !?

Излязоха в болнчни.И пак за банкера Василев нищо...

официално са им върнали гаранцията, някъде над 120 хиляди лева!!!

Тази дали говори или пърди е едно и също. Мирише неприятно и в двата случая...

Сега им отърва повече, защото после ги самоубиват или ползват за бушони и параван. Както с Росен Ангелов.

БЕЗСИЛНА ДЪРЖАВА ИЛИ ...ЛИПСА НА ПОЛИТИЧЕСКА ВОЛЯ ,А ,БОЙКО ?????????????

Поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално, тя ще срине из основи цялата държавна структура на България.

Не държава а разграден двор. Гарантирано от Борисов, Пеевски, Цацаров, Нинова, Ахмед Доган, WCimeonov, Русата златка и други знайни и незнайни поличитески проститутки.

Не пропускайте и още 7.2 милиона овце, дето блеят, а не хващат сопите.

Румянке, полицията и прокуратурата ги търсите, но гледате да не ги намерите. Свободата пари струва.

Преди дни, тихомълком, съдът ни оправда Галеви по едно от основните обвинения срещу тях. Съвсем реално е в скоро време да се върнат. Няма законови пречки пред това.

защо да са бегълци от правосъдието? нали имаше един ритнитопковец юноша на Лесни и ритащ за Слабия или обратното, който уби човек и още си рита топката. имаше видеозаписи, свидетели и прочие, но той така и не влезе в затвора. после, видиш ли, хората били избягали от закона. не само не бягат, но съвсем спокойно си вървят. например Галевите не са бягали и в момента не бягат. те просто си пекат задниците на някой тропически остров.

Хората не са глупави. Създадената пушилка по осчетоводяване на тези случаи само ще покаже сега съобщението от главната мафия ли е или пък е наистина от държавата. По делата им ще ги познаете, не по думите...

Народът ни не е прост и знае всичко, така че и без тази информация можем...

Какво става е интересно с така нареченият Брендо ? Къде го пазите ?

На "Ривиерата". За по-сигурно. Френската.

Главния хайдук на Републиката---не се и крие!:)))))) ....министър-председател е!:)))) ...зелен, суджуков човек!:))))

изсра ли се идиотино. а сега иди за нов товар кретен

Боко уважи ли те днес, джендърче?:)))))) ....симитлийският трипер е опасен!:)))))

още една сюрия подобни нали са от службите? Информират ни, че всеизвестният Брендо дори сега вече притежава хотел Рила, дет е на пъпа на София и е на крачки от Президентството... Отдавна ни е ясно, че има сливане на мафия и държава, на мутри и власт.

Ловци на глави.частни.награда и пускаш кучетата.за 20000 ще стане страшно че и за 10000 дори.лева.

Имаме нужда от промяна на закони, а не от броене не избягали от правосъдието престъпници. Има закони, които се променят при всяко ново НС и други, които са очевидно неефективни, но никой не желае да пипа. Би трябвало всеки, който е осъден за тежко престъпление на първа инстанция, да остане в ареста до окончателната присъда и ако не се обяви за невинен , веднага да бъде откаран в затвора.Наивно е да се смята, че убиец с дългосрочна присъда ще отиде сам в затвора или ще седи вкъщи и ще чака да го откарат. При условие, че за няколко години има повече от 500 осъдени, избягали и укрили се, вече е крайно време да се помисли за промяна в законите.Все гледаме какво става в ЕС, но там такива неща рядко се случват. За телефонна измама в Германия човек получи 14 години затвор ,а у нас присъдите са или условни , или пробация. Тоест - нищо.

вече да се завърнят братята, те си "излежаха" присъдите по плажовете на скъпите курорти...

бяга не сао посочените братя Галеви, ами всички сегашни парламентаристи.

Така ще е , щом Мутрата Борисов назначен от САЩ да Управлява е на власт ! Няма Съд няма Полиция в тази Оглозгана , окрадена и Унищожавана ежедневно Държава ! Само Народен Съд ще спаси Държавата от разпадане ! Северозапада бягат към Румъния ,може и целия Север да се присъедини към Румъния ! Там поне Съд има над Мутри и крадци !

а не за увеличение на заплатите.

Нека се види мършите как работят и за чий интерес. Само се чудя кой ще плати сметката?!

народа, както винаги, ще плати за всичко

Мижи, да те лаже!!! Тия нещо много се взеха на сериозно!!! Всички, които са избегнали затвора и са в чужбина, а някои и в България са на свобода не без любезното съдействие на органите на МВР и на съда!! Айде стига се правете на ощипани!!!

Честито на спечелилите от това !!