Правнучката на британски полицай твърди, че е идентифицирала Джак Изкормвача

Според Сара Бакс Хортън, която е потомка на , участвал в разследването, това е производителят на пури Хаям Хаямс

Обратно в новината

Коментари - Правнучката на британски полицай твърди, че е идентифицирала Джак Изкормвача | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази жена вярно ли мисли, че познава по-добре лицата които са живели тогава от съвременниците по онова време. Едва ли ако е било известно с какви недъзи е бил извършителя е било трудно да се разбере кой е приживе. Сега след толкова време прочела 3 документа и вече казуса приключен, документите от това време достъпни днес едва ли покриват и 2% от наличната по онова време имформация. Малко скромност на въпросната детектив-ка няма да и е излишна.

Зеленски?

Изпаднала наркоманка си търси внимание и ако може някой паунд да изкара отгоре за няколко грама, директно ще разкрие някой тайни от срещата и с Моисей. И още по жалкото е че: нашите високо квалифицирани журналисти отразяват наркоманските фантазии на умственно неуравесена личност.

"Джак Изкормвача" е известен само на ограничен брой хора от висшето общество в Англия по онова време. Този човек е професионален наемен убиец от кралския двор за да прикрие следите на хора от висшето общество. Убийствата се разиграват като театър. Реално е трябвало да се ликвидира само една от проститутките, но нещата придобиват други измерения. Джак Изкормвача убива единствената свидетелка за да не разказва за познанството си с определени личности и това, което пази като тайна за тях, не вижда бял свят. Джак Изкормвача е личност, която е била с много добро прикритие и протекции от най-високите етажи на властта.

Да. Тоя филм и ние сме го гледали.

Ако пра-дядо и беше имал за два шилинга мозък под фуражката да запази сперма от някоя от убитите курви - ся щяхме да направим ДНК анализ и да разбереме кой е пра внук на Изкормвача

Ми да. Само трябваше да се сети да вземе днк от заподозрените и тази сперма и да ги сложи в криокапсулата. И сега Хорейшо щеше да оправи нещата. Какво днк бе? Истинскоко описание на днк и свойствата му са станали ясни десетилетия по-късно.

Не може да е евреин даже и ДНК то да го покаже...

всички знаят кои са виновните за: - убийствата при катастрофи по пътищата - лошите условия за живот - краденето на пари от държавата - корупцията - и т.н., но официално никой нищо не предприема по тези въпроси :-( Идеално сме се научили от запада как се правят тези неща! Дали обаче дори след 100 години някой правнук на някой наш управник ще излезе за свидетел, дори в това се съмнявам!

Дам той запада се характеризира с катастрофи корупция и краден от държавата. Но наскоро един дребен човек обяви че държавата е дала 7 милиарда поне на едни доказан престъпник да наеме доказани престъпници с присъди да извършват престъпления. Но првди това лъжеш че няма нищо общо с това нищо че му даваше едни други милиарди като готвач. Тоя същия престъпник пък сам призна че дребния бункерен старец го е карал да завладее Крим с преоблечени зелени човечета. После едни друг Герасимов си призна че в Домбас той е запалил проблемите с армията си агенти на ГРУ самия той полковник. Та за такова крадене на олигарси става на въпрос и то олигарси назначени от КГБ. Питам защо запада налага санкции на нашите олигарси ако то ги е създало?????????!

Мисля,че е Путин...

Крайно време е истината да блесне! Ако не блесне истината, поне тиражът да блесне!