Коментари - Правната комисия няма време да приеме на второ четене контрола над главния прокурор | Днес.dir.bg

Правната комисия няма време да приеме на второ четене контрола над главния прокурор

Поправките в съдебния закон и в НПК бяха обединени, но трябват 14 дни за предложения, Радомир Чолаков обвини Крум Зарков в "изнасилване на Народното събрание"

Обратно в новината

Коментари - Правната комисия няма време да приеме на второ четене контрола над главния прокурор | Днес.dir.bg

Коментари

Гешев ще посрещне шестото правителства заради бездарието на последните пет министри на правосъдието.

Гербажийските изчадия адови имаха време да хартиения кодекс, даже имаха време и ветото на президента да бутнат, но за каскетурата няма време! Да видим сега колко ще са тъпанарите дето ще гласуват за ГЕРП, щото тогава бензина бил 2 лева и се краднело, ама нещо се правело...

Кире ти ли си?

Резултатите от следващите избори вече са ясни хихи

Когато всички следи ще бъдат заметени!

След години ще разказваме на деца и внуци как мълчаливо сме наблюдавали бламиране влизането на България в Еврозоната и Шенген от националните придатели: ГЕРБ„ ДПС, БСП, Радев и Ко. Всички гореизброени са руски агент и клониннги на БКП, продължаващи да издевателстват над населяващите територията повече от 30 години и заедно с руските олигарси да ги ограбват безмилостно. Овчедушен и тъп народ!

Естествено че най-важният закон ще бъде бланиран от герб защото иначе следва разследване на главния прокурор и на бойко знаем ги тия мръсни подлоги на мафията

Не е до липсата на време. Могат, но не искат.

Закона се гласува от народното събрание аз се предлага от министрите така че мнозинството в народното събрание виновно в лицето на герб дпс и бсп че даже и възраждане

КОНТРОЛ на ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР?! Няма нужда! Банкя ги ИЗБИРА и КОНТРОЛИРА.

Закона за хазарта като закриха Националната лотария на Божков го приеха за часове... без консултации и прочие. Сега обаче за Гешев всички са единни зад гърба му, защото той пази мафията от 240 национални предатели! Никога повече няма да гласувам! Гнус ме е от скапаната българска действителност от алчни национални предатели!

Имали по важна ралта да на тикнат у войната

Ама за изборния кодекс да го нагабят така че да крадат гласове гербавите мафиоти и дпс имаха време

ГЕРБ СЕ СТРАХУВА, ВСИЧКИ ВИНОВНИ СА НА ПЪРВИТЕ РЕДИЦИ! В НС! ЗАРОБИХА И ОКРАДОХА СТРАНАТА! ДАНО НА ХОРАТА ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА! КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ!

Да не са луди да го бутнат :))) а за гласуването за голямо съжаление ще са много. Само тия дето са на хранилка да гласуват пак им стигат.

Поредната партенка на рисю ококорев, ма да са почнали с туй, ма тряваше да изнасят снаряди налЕ

Герберска им работа...Какво друго да очакваш.Мошеници крадливи

Ако може 1 процент да гладуват

Нарочно от ГЕРБ са забавили

Щом за половин година не можахте, значи не е било важно, виж оръжията как ги гласуваха първата седмица дайажиите

С този мошеник - председател на комисията - толкова. След 4-5 месеца - наново.

Влизането на България в Еврозоната и Шенген ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ Е СВЪРЗВАНО С Истамбулската конвенциа и свалянето на Гешев.

Така ли бе другари Дай бг? Ами за оръжията как испяхте веднага? Аре за Възраждане да си знаете

Сега им лъснаха задниците на герберасите. Не искат да приемат закона. Не им дреме нито за народа, нито за Шенген. Долни утайки

Колко съм изненадан...

Така е,за Голяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяямо съжаление - всеки народ си заслужава съдбата !

реално погледнато Чолаков е прав защото Зарков трябваше да внесе тоя закон още на първият ден от откриването на това НС. Сам твърдеше, че Наджеда Йорданова му е оставила готов проект, който той леко променил... Та тея промени му отнеха достатъчно време, че да не сколаса да го прекара през 2 четения. Но как да е. проекта си остава и надяваме се, следващото НС ще бъде запознато с това от първият ден. Иначе - Чолаков е особено жалък като търси извинения в другите.

Защо имам чувството че: тези които предлагат и тези които размотават ,,играят цирк,, пред народа !!! За 6 месеца ако сте искали да сте го направили !!! Сега Радев ако е пич да ви удължи още с няколко месеца, да видим дали ще направите нещо :)))

Всички са назначени от някого и тупат топката в полза на някого :)))

А кой ще контролира контрольора на главния прокурор?

Everything Matters!

Само ГЕРБ ли, май не са партии а кланове на мафията :)))

Красива тактическа позиционна игра. Реформата ще завърши в следващия парламент, формиран на база народната воля.. с хартиените евопейски бюлетини. Сега ушите на "демократическите сили" ще плющят от евроатлантизъм и народна воля за промЕна.. само още малко им вдигнете разходната норма и такава воля за промяна ще видите на следващите избори...

Цъфнал Гееееерб Цъфнал Гееееерб Цъфнал Гееееерб Цъфнал Гееееерб Цъфнал Гееееерб

Ама как? Времето е проблемът. Толкова години, срам нямате.

С две думи - политиците са крдци и лъжци !!! Искат хората да са изрядни и да ги тормозят ,а те да си крадат безнаказано и да си првят безконтролно каквото си искат !!!!!!!!!

Сегашната държава е създадена от ДПС, за да служи на ДПС. Всичките институции, комисии, служи, органи имат един ръководител и една цел - да служат на Сарая. Никой и нищо не може да ги помести или промени,. Тия кьорфишеци, че сарафов( лично предан на пеевски) щял да разследва гешев( лично предан на пеевски) са театър за пред простолюдието.

То па все едно на някой му дреме... Дреме им само на клиентелистките мрежи, дето се надяват да се докопат до некой евролев.. всичко останало плаща сметки и кредити до откат.

Пълномощията на главния прокурор всъщност трябва да се увеличат, пример - САЩ.

Кристиан Вигенин: Законопроектът за разследване на главния прокурор не бива да се приема прибързано Има някои елементи в него, които са на ръба на противоконституционността и трябва много внимателно да бъдат прегледани, за да не бъдат отменени после от КС, обясни заместник-председателят на Народното събрание

Защо от 27 плана за възстановяване и устойчивост,предадени в Брюксела...само в нашия е предвидено...закон за контрол над гл.прокурор?!? ЗАЩО ?? Много просто- защото харвардските галфони Киря и Кокоря са го включили в ПВУ !! АМИ ДЖЕМКОРП, ами завода за батерии,ами газовите посредници..... Ш А Р Л А Т А Н И Я...

То каскета си има контрольори- от една срана една тиква , от друга -една поотслабнала свиня.И го крепят едни продажни боклуци , избрани от горните двама наречени Висш бандитски съвет.

Бивш шурей на депутат от ГЕРБ в 45-тото НС става губернатор? Ангел Стоев /първият отляво надясно/ и сестра му Мариана Чолакова Снимка: Бизнесът за Пловдив 17 май, 2021 11:29 Автор: StrelaNews Няма коментари Бизнесменът и бивш шеф на полицията и ДАНС Ангел Стоев ще бъде новият областен управител на Пловдив, пише „Марица“, позовавайки се на собствени източници. Любопитна подробност е, че сестрата на Ангел Стоев – д-р Мариана Чолакова, е почетен консул на Германия с представителство в Пловдив, а бившият й съпруг е Радомир Чолаков, който бе депутат от ГЕРБ Пловдив в 45-тия парламент. От изданието твърдят, че се очаква още днес или най-късно във вторник Стоев да бъде назначен за представител на държавната власт под тепетата. Той ще поеме длъжността от сегашния областен Петър Петров, който смени Дани Каназирева заради участието й в изборите. Ангел Стоев има дългогодишен опит в МВР, беше шеф на агенцията за национална сигурност в града, както и първи изпълнителен директор на сдружение “Бизнесът за Пловдив”. Самият Стоев нито потвърди, нито отрече евентуалното си назначение на пл. „Стойчо Мушанов“ 1. Слухове не коментирам, на излет в планината съм, лаконичен бе той вчера пред репортер на „Марица“. Бизнес историята на Ангел Стоев се изчерпва с една-единствена фирма „А Стоев Консулт“ ЕООД, която е с предмет на дейност консултантски услуги в областта на фирмената сигурност и управление на проекти. Тя предвидливо е прехвърлена на съпругата му на 12 май тази година, което затвърждава предположението, че разговори за нов пост вече са водени и те са приключили с утвърдителен отговор. Съпругата му Марияна Стоева не за първи път поема управлението на ЕООД-то. „А Стоев Консулт“ ЕООД е основана през лятото на 2010 година, два месеца след като Стоев е пенсиониран като шеф на ДАНС в Пловдив. Година по-късно собствеността е прехвърлена на г-жа Стоева. През 2017 година Стоев отново поема юздите на семейната фирма до новото прехвърляне преди дни, става ясно от Търговския регистър. Дружеството е с капитал 100 лева и дори няма свой собствен фирмен сайт. Ангел Стоев бе изпълнителен директор на сдружение „Бизнесът за Пловдив“ още от учредяването му през есента на 2017 година. Тогава в организацията влязоха първите 20 знакови пловдивски фирми. Точно година по-късно Стоев подава оставка от поста, без да обяви публично мотиви. По това време „Бизнесът за Пловдив“ беше много активен с идеите си за реформа в обществения транспорт в града.

Е как кой Киро ще контролира и чат пат Лена

Време има, желание няма...

Дори и да бяха приели някакви поправки, нали някои трябва да ги изпълнява !!! Гарван на гарвана око не вади :)))

Какво общо има гешев и закона с платения коментар дето си написал?

Удушвачът ,на котки-какво,ще прави?!

ОПГ ГРОБКП=ДПС

Само Възраждане

Коментари - Правната комисия няма време да приеме на второ четене контрола над главния прокурор | Днес.dir.bg

Правната комисия няма време да приеме на второ четене контрола над главния прокурор

Поправките в съдебния закон и в НПК бяха обединени, но трябват 14 дни за предложения, Радомир Чолаков обвини Крум Зарков в "изнасилване на Народното събрание"

Обратно в новината

Коментари - Правната комисия няма време да приеме на второ четене контрола над главния прокурор | Днес.dir.bg

Коментари

Гешев ще посрещне шестото правителства заради бездарието на последните пет министри на правосъдието.

Гербажийските изчадия адови имаха време да хартиения кодекс, даже имаха време и ветото на президента да бутнат, но за каскетурата няма време! Да видим сега колко ще са тъпанарите дето ще гласуват за ГЕРП, щото тогава бензина бил 2 лева и се краднело, ама нещо се правело...

Кире ти ли си?

Резултатите от следващите избори вече са ясни хихи

Когато всички следи ще бъдат заметени!

След години ще разказваме на деца и внуци как мълчаливо сме наблюдавали бламиране влизането на България в Еврозоната и Шенген от националните придатели: ГЕРБ„ ДПС, БСП, Радев и Ко. Всички гореизброени са руски агент и клониннги на БКП, продължаващи да издевателстват над населяващите територията повече от 30 години и заедно с руските олигарси да ги ограбват безмилостно. Овчедушен и тъп народ!

Естествено че най-важният закон ще бъде бланиран от герб защото иначе следва разследване на главния прокурор и на бойко знаем ги тия мръсни подлоги на мафията

Не е до липсата на време. Могат, но не искат.

Закона се гласува от народното събрание аз се предлага от министрите така че мнозинството в народното събрание виновно в лицето на герб дпс и бсп че даже и възраждане

КОНТРОЛ на ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР?! Няма нужда! Банкя ги ИЗБИРА и КОНТРОЛИРА.

Закона за хазарта като закриха Националната лотария на Божков го приеха за часове... без консултации и прочие. Сега обаче за Гешев всички са единни зад гърба му, защото той пази мафията от 240 национални предатели! Никога повече няма да гласувам! Гнус ме е от скапаната българска действителност от алчни национални предатели!

Имали по важна ралта да на тикнат у войната

Ама за изборния кодекс да го нагабят така че да крадат гласове гербавите мафиоти и дпс имаха време

ГЕРБ СЕ СТРАХУВА, ВСИЧКИ ВИНОВНИ СА НА ПЪРВИТЕ РЕДИЦИ! В НС! ЗАРОБИХА И ОКРАДОХА СТРАНАТА! ДАНО НА ХОРАТА ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА! КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ!

Да не са луди да го бутнат :))) а за гласуването за голямо съжаление ще са много. Само тия дето са на хранилка да гласуват пак им стигат.

Поредната партенка на рисю ококорев, ма да са почнали с туй, ма тряваше да изнасят снаряди налЕ

Герберска им работа...Какво друго да очакваш.Мошеници крадливи

Ако може 1 процент да гладуват

Нарочно от ГЕРБ са забавили

Щом за половин година не можахте, значи не е било важно, виж оръжията как ги гласуваха първата седмица дайажиите

С този мошеник - председател на комисията - толкова. След 4-5 месеца - наново.

Влизането на България в Еврозоната и Шенген ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ Е СВЪРЗВАНО С Истамбулската конвенциа и свалянето на Гешев.

Така ли бе другари Дай бг? Ами за оръжията как испяхте веднага? Аре за Възраждане да си знаете

Сега им лъснаха задниците на герберасите. Не искат да приемат закона. Не им дреме нито за народа, нито за Шенген. Долни утайки

Колко съм изненадан...

Така е,за Голяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяямо съжаление - всеки народ си заслужава съдбата !

реално погледнато Чолаков е прав защото Зарков трябваше да внесе тоя закон още на първият ден от откриването на това НС. Сам твърдеше, че Наджеда Йорданова му е оставила готов проект, който той леко променил... Та тея промени му отнеха достатъчно време, че да не сколаса да го прекара през 2 четения. Но как да е. проекта си остава и надяваме се, следващото НС ще бъде запознато с това от първият ден. Иначе - Чолаков е особено жалък като търси извинения в другите.

Защо имам чувството че: тези които предлагат и тези които размотават ,,играят цирк,, пред народа !!! За 6 месеца ако сте искали да сте го направили !!! Сега Радев ако е пич да ви удължи още с няколко месеца, да видим дали ще направите нещо :)))

Всички са назначени от някого и тупат топката в полза на някого :)))

А кой ще контролира контрольора на главния прокурор?

Everything Matters!

Само ГЕРБ ли, май не са партии а кланове на мафията :)))

Красива тактическа позиционна игра. Реформата ще завърши в следващия парламент, формиран на база народната воля.. с хартиените евопейски бюлетини. Сега ушите на "демократическите сили" ще плющят от евроатлантизъм и народна воля за промЕна.. само още малко им вдигнете разходната норма и такава воля за промяна ще видите на следващите избори...

Цъфнал Гееееерб Цъфнал Гееееерб Цъфнал Гееееерб Цъфнал Гееееерб Цъфнал Гееееерб

Ама как? Времето е проблемът. Толкова години, срам нямате.

С две думи - политиците са крдци и лъжци !!! Искат хората да са изрядни и да ги тормозят ,а те да си крадат безнаказано и да си првят безконтролно каквото си искат !!!!!!!!!

Сегашната държава е създадена от ДПС, за да служи на ДПС. Всичките институции, комисии, служи, органи имат един ръководител и една цел - да служат на Сарая. Никой и нищо не може да ги помести или промени,. Тия кьорфишеци, че сарафов( лично предан на пеевски) щял да разследва гешев( лично предан на пеевски) са театър за пред простолюдието.

То па все едно на някой му дреме... Дреме им само на клиентелистките мрежи, дето се надяват да се докопат до некой евролев.. всичко останало плаща сметки и кредити до откат.

Пълномощията на главния прокурор всъщност трябва да се увеличат, пример - САЩ.

Кристиан Вигенин: Законопроектът за разследване на главния прокурор не бива да се приема прибързано Има някои елементи в него, които са на ръба на противоконституционността и трябва много внимателно да бъдат прегледани, за да не бъдат отменени после от КС, обясни заместник-председателят на Народното събрание

Защо от 27 плана за възстановяване и устойчивост,предадени в Брюксела...само в нашия е предвидено...закон за контрол над гл.прокурор?!? ЗАЩО ?? Много просто- защото харвардските галфони Киря и Кокоря са го включили в ПВУ !! АМИ ДЖЕМКОРП, ами завода за батерии,ами газовите посредници..... Ш А Р Л А Т А Н И Я...

То каскета си има контрольори- от една срана една тиква , от друга -една поотслабнала свиня.И го крепят едни продажни боклуци , избрани от горните двама наречени Висш бандитски съвет.

Бивш шурей на депутат от ГЕРБ в 45-тото НС става губернатор? Ангел Стоев /първият отляво надясно/ и сестра му Мариана Чолакова Снимка: Бизнесът за Пловдив 17 май, 2021 11:29 Автор: StrelaNews Няма коментари Бизнесменът и бивш шеф на полицията и ДАНС Ангел Стоев ще бъде новият областен управител на Пловдив, пише „Марица“, позовавайки се на собствени източници. Любопитна подробност е, че сестрата на Ангел Стоев – д-р Мариана Чолакова, е почетен консул на Германия с представителство в Пловдив, а бившият й съпруг е Радомир Чолаков, който бе депутат от ГЕРБ Пловдив в 45-тия парламент. От изданието твърдят, че се очаква още днес или най-късно във вторник Стоев да бъде назначен за представител на държавната власт под тепетата. Той ще поеме длъжността от сегашния областен Петър Петров, който смени Дани Каназирева заради участието й в изборите. Ангел Стоев има дългогодишен опит в МВР, беше шеф на агенцията за национална сигурност в града, както и първи изпълнителен директор на сдружение “Бизнесът за Пловдив”. Самият Стоев нито потвърди, нито отрече евентуалното си назначение на пл. „Стойчо Мушанов“ 1. Слухове не коментирам, на излет в планината съм, лаконичен бе той вчера пред репортер на „Марица“. Бизнес историята на Ангел Стоев се изчерпва с една-единствена фирма „А Стоев Консулт“ ЕООД, която е с предмет на дейност консултантски услуги в областта на фирмената сигурност и управление на проекти. Тя предвидливо е прехвърлена на съпругата му на 12 май тази година, което затвърждава предположението, че разговори за нов пост вече са водени и те са приключили с утвърдителен отговор. Съпругата му Марияна Стоева не за първи път поема управлението на ЕООД-то. „А Стоев Консулт“ ЕООД е основана през лятото на 2010 година, два месеца след като Стоев е пенсиониран като шеф на ДАНС в Пловдив. Година по-късно собствеността е прехвърлена на г-жа Стоева. През 2017 година Стоев отново поема юздите на семейната фирма до новото прехвърляне преди дни, става ясно от Търговския регистър. Дружеството е с капитал 100 лева и дори няма свой собствен фирмен сайт. Ангел Стоев бе изпълнителен директор на сдружение „Бизнесът за Пловдив“ още от учредяването му през есента на 2017 година. Тогава в организацията влязоха първите 20 знакови пловдивски фирми. Точно година по-късно Стоев подава оставка от поста, без да обяви публично мотиви. По това време „Бизнесът за Пловдив“ беше много активен с идеите си за реформа в обществения транспорт в града.

Е как кой Киро ще контролира и чат пат Лена

Време има, желание няма...

Дори и да бяха приели някакви поправки, нали някои трябва да ги изпълнява !!! Гарван на гарвана око не вади :)))

Какво общо има гешев и закона с платения коментар дето си написал?

Удушвачът ,на котки-какво,ще прави?!

ОПГ ГРОБКП=ДПС

Само Възраждане