Правителството предлага генералски рокади в армията

Пламен Йорданов да бъде назначен на длъжността "Началник на щаба на Сухопътните войски"

Обратно в новината

Коментари - Правителството предлага генералски рокади в армията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко индианец Закривай!

Имаше един генерал, който каза, че не е съгласен дори един патрон да дадем на украинците и рЕзко сега правим генералски рокади. Евроатлантическата пасмина от ПП, ДБ и ГЕРБ, браво на вас.

То хубаво че, имаме толкова много генерали .Лошото е че нямаме армия и въоръжение.

Какъв ГЕРБ, бе Путко Мафани? Правителството, назначено от президента предлага на президента тези назначения!

Генералисимус Тиквон да бъде назначен за командващ гъските в Банкя ! Де ба и генералите те са повече от лейтенантите ! Бокова държава край няма!

аз предлагам всички тия дърти изкуфели мастии да се махнат и да се назначат млади кадърни момчета

Правителство назначено от президента, предлага на президента. Що не кажат направо - "президента прави генерални рокади в армията" ?

32 години генералските пагони се раздават от различните правителства като подаяния за вярност ,но не и за заслуги към род,армия и Родина.Много генерали малко армия .Пример жалък и смешен с Бойко Борисов : За 2 години Борисов получи от пожарникар до секретар на МВР три генералски .Дадоха му ги Цар Симо и президент Гоце . За какво и те не знаят но вероятно ,че е бил охранител на Симо и приятел на Гоце от времената на БКП или ,че нареди да се ликвидира един крадец и то с ПТРУс .За тази му смела ,,бойна” акция на Бойко ,България бе осъдена в евросъда парично и порицана.

Поредните послушковци слуги на чужди на БЪЛГАРИЯ интереси. Всъщност някой от тези 240 клоуни и сие, спомнят ли си текста на военната клетва? Жална ти майка горък народец и пародия на армия.

Ама ний генералите да си ги натъманим.. Че много бръже лъсва нивото им на НЕкомпетентност..

Добре, откъм генерали я уредихме армията ... остана да намерим и войници

Ква армия ва гяури сичкия ви аскер съм го ебал??????????????????????????????????????

МАЙ БЪРКАШ "ФАГОТ" С РПГ???))))))))

конституцията!! конституцията, бе фатмаци! четете в конституцията какви са функциите и правомощията на служебното правителство!!! фатмак радев иска да яхне и армията, чрез "предложението" на ...неговото служебно правителство!!1

Тъпан, хайде сега обясни какво е това ПТРУс