Коментари - Правителството ще отпусне 3 млн. лв. за язовирите в Хайредин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И много моля да спрете с негативните коментари за Бащата на нацията!

Не правителството , а Байко отпуска парите! Набийте си го в главите!

поне камъните дет паднаха на пътя до Мездра закарайте да се направи стена от тях, че друго няма да свършите!

Ат къде ги вади тези милиони?

д а не мислиш, че ше се бръкне лично! С чужди пити що помени направи....

Е, разгеле! Вече имаме нов главен хидроинженер на републиката. Е малко ги бърка работите, защото във Винету не пише нищо по тези науки, но пък пари "усвоява" много по-добре от Сопола. Скоро Цанков камък ще е дребен харч в сравнение с новите тиквени проекти.

Защо не се казва чия собственост са тия язовири и кой не ги е източил преди пролетното топене на снеговете.

Б.Б. май малко ги е пообъркал работите с тези преливници и кранове,защото един преливник е като онази част на една кана от която се излива водата. ,а крановете се намират долу в основата на стената и от тях може да се намали нивото на водата или дори съвсем да се източи.Б.Б.май е и на път да осъзнае ,че само държавата е в състояние да контролира и да подържа тези съоръжения а ролята на общините с техните скромнин средства и местни зависимости от туземни величества и връзки са в състояние да опорочат всяка система дори да поставят в опасност живота на населението.

Бием си учителите и лекарите, а не политиците! ЗАЩО?!

Защо не ги даде тези пари след наводнението в Мизия?Истината е ,че Суджука "дава" пари само на тези ,които гласуват за него.Обикновено насъсква яко данъчните,а излишъка го разпределя за приятни нему дейности,извършвани от приятни нему фирми.

Не мога да разбера защо в работни дни, четвъртък и петък, гроб и ЕНП правят форум в София по партийни проблеми! Първо харчат народни пари за партийни цели! Второ "премиера", всички всички министри и кметове и председатели на ОбС от гроб, вместо да си гледат държавата, общините и язовирите, са в София да си приказват партийни лакърдии! Колко струва това партийно мероприятие на държавата? Що за разсипия и простотия!?!?! Бай хой тръгнал да оправя Европа и света, а България ?!?!?!?!? ОТВРАТ!!!

След илядо години управление МУ дойде прозрение, че обществените поръчки са само за точене на пари, а министерства и агенции - параван за това.

аС зная стихотворението наизуст: Даваш ли даваш балканджи Йово, хубава Яна на

аааааааааа,този път правителството,щото друг път боьо казва -давам , и аз си мисля че той ги дава ,тя каква била,тъпанар

даваш сега, а след това връща бсп и след това пак вие на жълтите павета и така веки веков докато не остане в бг човек, а само заможните, кой връща кредитите, лесно вземаш, а трудно връщаш от опит,,,вземаш хиляда, връщаш три пъти по хилядарки, или три хиляди лева, къде е кяр на кирия, а що не и просрочени с години и много повече, на банките им трябват балъци, да теглят и после тройно, четворно, петорно народа да връща, а вие някъде из странство , в новите си закупени жилища, както сега правят някои комунисти-от град на град, от жилище на жилище, не те кефи в едното, отиват в друг град в другото... не голословни сме, наблюдателни хора сме, човек де, то и животните разбраха на какъв огън се печем ние простосмъртните

Докога частните фирми ще източват обществените пари на пенсионерите и болните. Докога бе? И стига с тези пари Правителството дало! Дало друг път! Взело ги от общите данъци и ги дало! И ако това са частници- АМАМ от тази сган!

Язовирите в Хайредин са ЧАСТНИ. Откъде накъде някой си ще финансира с нашите пари частни язовири?! Защо не да де тези 3 милиона на пенсионерите или на майките с деца? Частниците са задължени да си поддържат язовирите. Иначе да ги върнат на държавата.

Борисоф подлива вода на Курнелия от село Крушовица на 28 години купила техноипекс.

Водещ на ПАНОРАМА: Да, за да няма потоп отново (с. БИСЕР).... Цвъ Цвъ: ... в момента се създава необходимата организация за контролирано изпускане там, където позволява, със съответните изпускателни кранове да се изпуска водата, да не надвишава нивото, което би могло да застраши ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА, КОИТО ЖИВЕЯТ И ИМАТ СЪОТВЕТЕН ЖИВОТ и това, което е изключително важно според мен, е, че действията, които бяха предприети, доведоха до една много добра организация, за да преодолеем последствията и да бъдем готови за новите предизвикателства, които ще стоят пред нас."

Нали всичко ви беше наред с язовирите ама сега видите ли ще ''отпускате'' още пари за това че като сте изяли предишните резилите ви се видят и трябва да ги позамажете.. Както винаги потърпевши са тия чийто пари крадете..

недейте лъга хората парите не се отпускат от правителството ,като започнат простите господа от правителството да вадят пари от собствения си джоб тогава могат да кажат че те са ги отпуснали. прости селски тарикати !!!

Ми отпусни ти парите, бе хейтър тъп. Що не си ги отпуснал? 2 лева нямаш да развалиш.

ми аз си отпускам естествено,всеки ден с данъците които си плащам бе главоч малоумен !!!

верно си го написал нямам да ти разваля 2 лева само по педесетачки имам ха,хаха ,ха смешник !!!!

След дъжд, качулка! А ние ще ви отпуснем памперси, та като се насе...ете поне да не мирише!

Простако банкянски,махни се незабавно с добро!!!

Това, което ме вбесява най-много е, че слушам само как нещо не може да стане. За нещо трябвало специално постановление, което не можело да се направи, защото било в разрез с обществените поръчки, коментира Бойко Борисов..,,??? ами то е ,,измислено,, от вас докато се ,,намери,, точния ,,човек,,...затова се и бавят...???

арендаторите на язовири ще намажат директно 3 милиона лева ,а така наречената "държава е вдигнала ръце от стратегически ресурс като водата !

държава която се управлява от малоумни свине е просто кочина !!!

90% от язовирите са наети или частни. От тях не може да се полива, в тях риба не може да лови всеки. Когато обаче дойде стихия, това се забравя. Дали са били на някого и той ги е изоставил, дали само е опоскал рибата и се е изнесъл, но загубите винаги са за държавата. Имаме и управник, който за единия ПР дава, но после забравя да си потърси. До кога?

Ще отпусне, да се чете - ще открадне.