Дянков е оптимист за 3.6% растеж

Правителството одобри проектoбюджетa за 2011 г. и четири предложения за промени на данъчни закони.

Обратно в новината

Коментари - Дянков е оптимист за 3.6% растеж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер виц! Ще си позволя леко допълнение: ...Да. Или депутати, или министри... А, ако лъжата им е втората природа - ФИНАНСОВИ МИНИСТРИ!

При 240 лв. МРЗ и огромна безработица, потреблението в БГ е колкото да не е без хич. Затова износа расте. Това прави Българина все по-беден и деградирал. Дянков откровенно е против интересите на Българите.

АЗ СЪМ ОПТИМИСТ ЗА ТОЯ.....,ЧЕ АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАКА,ДО ПРОЛЕТТА НЯМА ДА МУ ГЛЕДАМЕ ПОВЕЧЕ "КРАСИВОТО" ЛИЧИЦЕ! ЖАЛКО САМО,ЧЕ МОЖЕ БИ ПОКОЛЕНИЯ ЩЕ ПЛАЩАТ,ЗАРАДИ ИКОНОМИЧЕСКИЯТ МУ ГЕНИЙ!!!

Тоя тъпан няма ли да спре с тия негови изцепки.Как го вижда тоя ръст, щото не мога да се сетя.То навсякъде всичко умряло той ще ни разправя за ръстеж.Болен мозък.

"Симеон Дянков: Успех е, че не режем заплати и пенсии ..." Е то остава да отрежете по 100-150 ЕВРО от заплати и пенсии и нещата ще са идеални,просто няма да има заплати и пенсии.

След поредната лъжа бащата се кара на Иванчо: - Ти знаеш ли какво ги правят тия, дето много лъжат? Иванчо: - Да. Или депутати, или министри!...

ДЯНКОВ, Как е възможно да си толкова самоуверен, след като не е ясно как ще приключи финансовата 2010 година. СЛЕД ПРОМЕНИТЕ КОИТО НАПРАВИ В ЗАКОНО ЗА БЮДЖЕТ 2010 СТАНА ЯСНО, ЧЕ Е НЕОБХОДИМО ФИНАНСИРАНЕ ОТ 3,684 МЛРД. ЛВ. Както се сочи тези пари ще бъдат набавени както следва : 1,994 външно финансиране, 1,485 вътрешно, постъпления от приватизация от 201 мил. лв. ДО НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ Е ВИДНО, ЧЕ ТИ НЕ СИ ОСИГОРИЛ НИТО ВЪНШНО, НИТО ВЪТРЕШНО ФИНАНСИРАНЕ ИЛИ ПРИВАТИЗАЦИЯ. Как ще приключиш 2010 година когато дефицита се очертава да бъде огромен. НЯМА ДА ТЕ СПАСЯТ НИТО РЕЗЕРВИТЕ НА НОИ НИТО ПЪК ТЕЗИ НА ЗДРАВНАТА КАСА. Резервите ти от 5,7 млрд. лв. влизат и тези на НОИ и НЗОК. Тези средства не са твои и ти нямаш правото да се разпореждаш с тях !!! ОГРОМНИЯ ПРОБЛЕМ ДЯНКОВ Е ТОВА, ЧЕ ВАЛУТНИТЕ РЕЗЕРВИ НА БНБ В КОИТО ВЛИЗАТ И ТЕЗИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО , НОИ И НЗОК ПРЕДСТАВЛЯВАТ АМЕРИКАНСКИ ТОКСИЧНИ ДЕРИВАТИ НА ДОЛАРА ИЗДАДЕНИ ОТ ИЗНАДНАЛИТЕ В НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА ОБСЛУЖВАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ АМЕРИКАНСКИ ИНВЕСТИЦИОННИ БАНКИ. БНБ е пълна с тези никому ненужни хартийки по които емитиралите ги американски банки отказват плащане. ОГРОМНАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА СТАВАЩОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОЕТА ОТ ЛИЦЕТО ИСКРОВ, КОЙТО КАТО ШЕФ НА БНБ ОТЛИЧНО ЗНАЕ СЪСТОЯНИЕТО НА НЕШАТА, НО НЕ ПРЕДПРИЕМА НИКАКВИ ДЕЙСТВИЯ ЗА ДА ГИ ПРОМЕНИ.

Ако вдигането на данъците и цените е икономически ръст, то тогава Дянков е прав. Но по-добре да се маха, защото още по-лошо ще става

Погледът на оптимиста е чист и ведър. Погледът на Дянков е поглед на измамник, мошеник и лъжец.

Ти си голям оптимист! Тия, ако се задържат до края на годината, па добре. Предстои ни да изпитаме "кофти тръпка"!

БСП в партньорство с ДПС ни докара до там. Сега си ядем попарата. Закъснението от една-две години след кражбите да не те очудва. Това е държава, а не портмонето ти. В държавата има закъснение на ефекта и това го знаят даже и някои деца, но умни деца, а не тъпаци. Резултатите на това правителство ще видим след година-две. Да не стане като оня, дето на всеки час пробвал дали му се е хванало дръвчето, като го повдигал от земята?! Така няма да доживеем да видим какво е направил Борисов. Иначе добре виждаме днес какво е сторил Станишев.

С цел да се инвестира в техника и друга материална база вероятно... Или за нещо друго такова. Достатъчно тази година не значи достатъчно догодина. Защо запирате на всяка реплика без да мислите за вдори ъзможно в нея да има верни факти? Много сте тъпи, бе братя българи! А когато комунист ви ломоти по гладък партийно шлифован начин пълни глупости, тогава нямате нищо против. Много странно! Много!

Всяка прогноза на Дянков до сега се е сбъднала. Само се чудя може ли българинът да чете. От година по-рано знаем за процесите, които текат днес (всичко бе казано от него по телевизията даже). Какво се чудите?! Когато има кражби в държавата, година до три е времето, през което се усеща липсата. А сега е световена криза. С половин до една година сме назад от запада, така че сега минаваме през най-тежкото, което е по-тежко заради кражбите на БСП и ДПС в противодържавно партньорство. А когагто Дянков каза, че започваме да излизаме от кризата, всички интерпретираха: "Дянков каза, че сме излезли от кризата! Ха-ха!". Чудя се дали има по-прост народ от българския, който не може да си представи даже, че има явление, което е процес, а не статична величина... Може би пакистанският народ е малко по-прост, но поне не се прави на по-учен. Та наки комунистите и в тази лъжа убедиха народа ни - че е най-интелигентният в света. Простотията наоколо не е способна да разубети един комунистически привърженик във факта, че народът ни е прост като галош.

При това плюене срещу него - и той да мисли че дъжд го вали....????Кой ти вярва, бе , Симеончо?

Нема матриал :D

Казах вече-ЦИРКАДЖИЯ в цирк Борисов!!!!!!Ела,Боже,и си прибери вересиите(Дянков де)

Пери, грешките ти кой ли ще измери?Че ти е трудно да мислиш е видно, но поне се научи да пишеш грамотно, за да не си от тия наглеДци /правилното е наглеци/ които откровеННо лъжат/правилното е откровено/ и пр. По-нагла/сравн.степен с тире!/"пасмина" сме виждали само допреди година- Тройната коалиция...Пери, ти реши да разпериш перата си като паун, а се оказа мокра кокошка...

тези измекяри нямали вече да се махнат

Току що (19,17 ч) министър Дянков даде интервю по БТВ. Цитирам приблизително две изречения. 1-во "Направеният анализ в здравеопазването показва, че пари има достатъчно но не се използват правилно (по предназначение)". 2-ро "В момента комисия проверява цените на клиничните пътеки. Установено е, че 20% от цените на пътеките са надценени а 80% са с по-ниска стойност. За това в бюджета за 2011 год. предвиждаме увеличение с 400 милиона лева"?! Питам се - защо ще увеличават парите за 2011, ако сегашните са достатъчни??? Този човек помни ли 2 секунди?

Приятелю, да ти кажа една истина. МВР тъне в мизерия, заплатите са свалени на 400 - 500 лв., няма пари за инзвънреден труд, няма униформи, компютри, хартия, пари за експертизи, служителите напускат а нови е забранено да се назначават, на места е 50% недокомплект. Това е реалността, другото е лъжи и спекулации. Ако това те радва...бъди жив и здрав. Скоро полиция наистина няма да има.

а АЗ пък не съм оптимист за дянков(сори,ма няма по-малки букви за името на плазмодия)

Дари

След поредната лъжа бащата се кара на Иванчо: - Ти знаеш ли какво ги правят тия, дето много лъжат? - Да. Или депутати, или министри...

Kakvo se oplakvate ot upravliavashtite be, balgari?Nali za poslednite 20 godini sami si gi izbirate...a te sa predstavitelna izvadka na BG obshtestvoto.Kalpav matrial, tova e.BG gen-dalaverka, krajbi, marzel i selski tarikatlaci.Nikoga niama da se opravi BG s tova genetichno uvredeno i moralno upadnalo naselenie, tryabva drug narod da ia zaseli ta togava shte se opravi.

Дянков вкарва БГ в нови заеми, предполагам че ще са от любимата му Сетовна банка. Но всички знаем, че тези заеми водят до обедняване и политическа зависимост. Спомняме си сделката на Велчев с външния дълг, която облагодетелства единствено работодателите му от Лондон. Та докато с държавните пари разполагат хора, пробутани във властта от алчни банкери, до тогава ще сме бедни и все по-бедни.

Дянков, обади ми се! Искам и аз до Китай.

По нагла пасмина не ни е управлявала въпреки огромното разбоничество до сега. Тия са върха - крадци, нагледци, идиоти и откровенни луди, БРАВО на ченгетата отнови ни спретнаха невероятно театро!!

И от къде ще дойде бе сине майчин?Ако ни докарате до просешка тояга може при следващото правителство и това да стане....,но сега - едва ли!

Дянков, относно цената на пропан-бутана от Лукойл, след като нито се променя акциза, нито се вдига цената на петрола, а цената на долара дори пада, защо оставяте на мира тоя злодей В. Златев, да ни разиграва такива номера и вдига цените на тоя производен продук до небето. Дори в преди 2 години когато цената на петрола се вдигна космически, тогава газът беше с цена до към 1,2 лв. Сега от тия издути цени в бюджета какво ще влезе, малко от корпоративния данък, но народът го убиват. Докога това малродерство, докага това безчинстване?! Няма ли кой да им дръпне ушите на тия в Лукойл!!? на всичко отгоре за тоя продукт не дават почти никакви средства, само за втеченяването, иначе той би си изгарял във въздуха, като отпаден продукт, както го правят в Скандинавските страни. Къде е Киро на кирия?

Този съвсем не е добре,от къде вижда ръст на икономиката.

ИМА ЛИ ОЩЕ, КОИТО ВЯРВАТ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ?. НАУЧЕТЕ МАЛКО АНГЛИЙСКИ И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ В ТОВА. ДОКАЗАНИ ИКОНОМИСТИ СЕ СМЕЯТ НА ВЯРВАЩИТЕ, ЧЕ ТОЗИ НЕКАДЪРНИК ЩЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА.

Да те направим теб министър ти да оправиш нещата ?

Отново селски номера - задължения от тази година се прехвърлят за следващата и се казва че са отпуснати повече пари.ФАРС По важното е че бюджета на МВР се увеличава понеже горкичките трябва да пазят ВЛАСТИМАЩИТЕ ОТ ВСЕОБЩАТА ЛЮБОВ КОЯТО СЕ ЗАДАВА

Боже...боже...този наистина си вярва! Явно е, че по-лошо от безнадеждният песимист е безнадеждният оптимист. Та г-н Дянков, по Вашата логика, ако догодина икономиката се смъкне още по-надолу, то през 2012 (вероятно пак при замразени пенсии и заплати), статистиката ще отчете още по-голям растеж - 7 или 8%. И сигурно ще е така. Ала какво го грее това българина, когато реалните му доходи (при непрекъснато растяща инфлация) ще са с около 20-25% по-ниски, в сравнение с юли 2008 година, когато Станишев замрази заплатите?

Когато забележиш, че яздиш умрял кон (герб), слез от него!

бюджета е стабилен като набързо скована кочина, и хер флик ще го отнесе заради шефа си боко!