Политолози: Следва мъчителен разпад на правителството

След 15 март правителството на ГЕРБ навлезе в "непознати води" и предстои да видим как премиерът и ръководството на управляващата партия ще се справят с новата ситуация, коментира пред БТА политологът Румяна Коларова по повод оставките на министрите Трайчо Трайков и Стефан Константинов.

Обратно в новината

Коментари - Политолози: Следва мъчителен разпад на правителството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайнов, още ли не си разбрал, че става въпрос за разпад не на алчната им партийка , а на нещастната ни държавица, т.е. не за някаква алчно-мутренска абревиатура, найменувала се герб (грабете, европа разрешава на боку), а за хилядолетната ни България!

Каде си политолога дмократ. Отишъл в Англия живял и учил с парите на Работническо дело и БКП. Защо не се скриеш нчкаде а...

Етапи-Изненада.Отхвърляне.Негативизъм.Депресия.Приемане на катастрофата.Познай на кой етап се намира правителството.За награда погледни цените и сметките.Успех.

Така е то, който чака някой месия да го "оправи", ще си остане прост и гладен. Сумати народ (електорат!) така и не разбра, че в политиката влизат службогонци и печалбари, които могат да се реализират само във властта, като взимат подкупи, увеличават си заплатите и премиите, откриват нови "топли" местенца за роднини и партизани, увеличават данъци и такси. Но поуката в това управление е, че една нова лидерска партия може да спечели с популистки (даже простовати) послания, но когато няма кадри, към нея се залепва всякаква паплач от алчни бизнесмени (уж замразили/отказали фирмите си) и професионални (но политически преданни) неудачници...и краят е неизбежен.

Аааа никакъв разпад, това е долна инсинуация!!! Не могат да се разпаднат, че още трябва да крадат и скубят народа гергерасите. Нека да мине великден с 6лв козунак, гергьовден с 20лв агнешко. Хак ви е, търпете си ги поне още 20 години, за тези издевателства кото правят с народа трябваше отдавна да са.... Вий си знайте, пъл мож да ви е кеф да ви го слагат... Айде със Здраве от Лондон с яица по 20 стотинки ;)

На нас ни е кеф, и че си ги търпим!

Не искам мъчителен. Искам весел и жизнеутвърждаващ разпад на правителството. Бойко ще сади картофи в Банкя. Това му отива.

някои да си спомня за ндсв-заристите, герберите се двият по сащя пат, като трамваи по релси и садбата ще им е сащата....само че тези трябва да минат и през сада щ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мъчително ама за кой? За нас или за тях? Те милиционерите по природа са садисти и си мислят, че ние обикновените хора сме мазохисти... Голямо садо-мазо се очертава. Пак ние ще платим сметката! Само се питам с какво? Останаха ни само душите. Но щом трябва ще плащаме - нали сме мазохисти, така де не сме ама ще станем...

Абе,този другар-Е.Дайнов,не беше ли един от големите ласкатели и строители на комунизЪма,преди време или беше душеприказчика на др.Костофф?!

При ГЕРБ всичко е ОК. Парното скача с 12%, тока с 10%, до 10 ноември бензина ще стане 3 лв. Пей сърце. Много ми е готино да ме ръководят милиционери.

вижте в гоогле как расте БВП на държавите има псотоянен тренд нагоре логично е и цените да имат тренд така растат икономиките. Друг е въпросът може ли или не населението да се развива с този тренд. Който е свикнал на заплатката и чака друг да му определя доходите няма да се справи със сигурност и доходите му ще намаляват. Икономиките се движат от амбициозните и образовани хора не от дебили и лентяи без развитие. Харесва или не това е животът.

Олеле, олеле, как я разбираш ти икономиката?! Щом имало "тренд" на БВП, имало и "тренд" на заплатите! Ами къде го "тренда" на заплатите в България бе, умник? Щом като БВП по официални данни расте, защо доходите намаляват, цените растат? Той за "тренд" на заплатите говори?! И защо си мислиш, че всички трябва да бъдат "бизнесмени" като теб? Кой ще ви работи тогава бе, шашлак? Защото аз си мисля, че с такива "познания" и за портиер не ставаш, камо ли нещо да работиш!

Колко хубаво си беше при държавна сигурност! Имаше си ред, русофобите си бяха в Белене, циганите си бчкаха, бензинът беше къде 20ст, нямаше безработица, Бойко си беше пожарникар, Костов си беше даскал, бай Тошо раздаваше апартаменти, строяхме АЕЦ и пращахме космонавти...После, както казаха в едно телевизионно предаване - "дошли американци и си ибалю мамата"...

-...и после комунистите решиха да стават капиталисти, и като започна едно крадене, та до ден днешен.При крадеца няма милост няма жалост,само една безкрайна лакомия за чуждото !

Изкуфел си дедо! И то много ......

Следва мъчителен разпад на правителството и разпарчатосване на територията между съседните държави. Като погледне човек назад, всяко от правителствата има свой принос в тази развръзка. Както и да е! Българският дух няма да погине! Колкото повече го мачкат, толкова по-силен става.

сър

Да бе.Става дръжки.

Проблеми с кадрите има България,затова и ГЕРБ има същият проблем.Като се разшери и задълбочи мисленето ще се установи,че проблема е в народопсихологията на българина.Вече няколко пъти ни казват ,че трябва да се променим,но всеки си мисли ,че това се отнася за всеки друг ,но не и за него.

Проблеми с кадри България НЯМА- кадри има достатъчно по света у нас. Проблемът е, че свестните, можещи и знаещи хора на България по света и у нас не желаят да влезнат в старите партии БСП СДС ДПС НДСВ ГЕРб (и малките им слуги в парламента) сред тяхната политическа мафия, за да станат слуги на олигарсите им. Никой свестен българин не желае да се цапа и проваля бъдещето си с тези партии.. Въпросът преди всичко морален.

За всички онези,за които живота се е подобрил.Замразени заплати и пенсии,всяка година увеличение на парното и тока-колко го плащат едно на ръка.Защо заглъхна грандиозният скандал за още по-скандалните бонуси-само те ли работят в тази държава.

Немога да разбера тия партии какво постоянно воюват една срещу друга. Целта не е това, целта трябва да е висок стандарт на живот на българите. Да могат българите във собствената си страна да имат високи заплати(като западните)и най вече да имат работа, ...да могат да си позволят да отидат на море, до си поддържат колата и т.н. А не както е сега всяко семейство да се чуди как ще свърже двата края и дали ще има пари за храна. И къде да си намери работа. Ето това трябва да е целта на всяка партия,да подобри живота на българите. Ако целта на всички партии е такава, то какъв е проблема, че не действат?

Ако целта на всички партии е такава... Но, не е! Целта на партиите в НС не съвпада с целта на избирателите.

Борисов и компания изхарчи всички държавни пари. Борисов и компания не се опита да разшири възможностите на българския бизнес с изключение на обажданията по телефона да Ваньо Танов за да спре ревизии на Мишо бирата. Същите разшириха полицейското насилие и корупцията - това е по наблюдение на чужди експерти, а не на бившите комунисти. А какво стана с разкритията за последните избори? Защо в медиите се мълчи за миналото на Борисов и връзките му със СИК и покровителствуването на бизнес на бившата му вече приятелка, на Златев и т.н. Това са все обективни факти. Нима не виждате, че той откровено действува съгласно Сталинския принцип - "Няма го човека - следователно няма проблем!" Преди да хвалите и гълтате неговите думи, научете някой друг език и започнете да четете анализите за неговото управление и кадърност в чуждите интернет-медии! При тях с липса на морал и професионализъм не се просперира!

Джон те поздравява Макароне!Тези 250 000 безработни сега ли измисли!Първо цифрата ти е лъжа и половина,второ-у нас безработните са по-малко от редица други страни включително и Европейските шампиони и вицешампиони-Франция и Италия,трето-в България има работа за половината китайски народ,стига да искаш да я намериш!Това е тезата на мой приятел-китаец,който е тука от 12г.,не е останал ден без работо и смята страната ни за райско кътче,стига да ти се работи!Но виж какво ще ти кажа политкомисарю:Не може да си неук,да не можеш да разделиш попарата на две прасета,да си вързан в ръцете,а отгоре на това и да те мързи и непрекъснато да търсиш причината за положението си в другите-управляващи,съседи,колеги,световния капитализъм и какво ли не и да си добре!Тази приказка свърши на 10 ноември 1989г.

ПСИХАРЯ - ПИЛИ СИ ХАПЧЕТО И ДНЕС ИЛИ МАЙ ПАК ЗАПОЧНА ДА ЗАГРЯВАШ... ОТКАЧАЛКИ КАТО ТЕБ ТЕГЛЯТ БЪЛГАРИЯ КЪМ ДЪНОТО.. СРАМ МЕ Е ДА КАЖА ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН ЗАРАДИ ИДИОТИ КАТО ТВОЯ МИЛОСТ..

Че кой управляваше?!?! България е на автопилот и само от време обслужваме чужди интереси. Населението по малко се спасява на запад....Останалите се преселват бързо в места злачни , места покойни..

Нищо подобно ! Просто това правителство си има много доброжелатели с различна окраска като се започне от черното , което се оказа че не е цвят премине се към кафяво, тъмно синьо , виолетово , през тоналностите на червено , оранжево ,жълто и накрая бяло - неидентифицирана бяла мъгла . Те всички са много сговорни особено когато не са на власт . Да сте чули за някъкъв по-интересен скандал по времето на тройната коалиция , освен с брата на Станишев ,по царско време имаше едно ново време и това си е ! Честито идва вашето време след управлението на ГЕРБ Леле колко е готино да критикуваш ,както е казал шопа ,, да намирам маану ,, Но ще имаме ли информация какво да критикуваме ?

Не обръщайте абсолютно никакво внимание на подобни простотии!Бойко е силен,има обичта на народа,подкрепян е така както никой друг досега!Тука няколко пичлемета пишат под диктат,но това е без значение!На изборите догодина народът ни,който не е никак прост и е доста по-интелигентен от онези-платените,ще направи новия стар избор-ГЕРБ и ББ!Хората не са живели никога по-добре,отколкото сега!Това е мнението на Андрей Райчев,което споделям напълно!И аз се оплаквам,но карам нова хубава кола,ходя поне 4 пъти в чужбина,заплатата е добра,само да сме живи и здрави,няма нищо по-добро от живота ни сега!Сметките винаги са били високи-сега са около 40% от заплатата на жена ми,а преди 8 г. -през 2004 г. при двойно по-ниска заплата бяха над 50 %!Така че няма място за плач,иска се учене и сериозна работа!

Джони, това го разправяй на 250 000 нови безработни в следствие от фалити и уволнения. Тези хора не са виновни не са и мързеливи. Не може всички в тази държава да са програмисти и директори за да карат нови коли. Трябва някой и да произвежда. А ББ унищожава и последните работещи БЪЛГАРСКИ предприятия. Само ограничените хора гледат през своя КРИВ МАКАРОН.

1chovek

Всъщност Джони е поне частично прав за някои неща, за разлика от теб. Производство започва да има - 2010 беше особено успешна за българския износ, 2011 не беше, но дано тази пак да е добра. Откри се завод за автомобили, вече произвеждаме автомобили и то за ЕС. Това е сериозен успех, за тези 20 години друг не можа да го постигне. Което си е право, право си е. Сега, за това как се живее, лично аз живея определено по-добре от времето на Тройната ламя, както вярвам и една сериозна част от хората, друг е въпроса дали го оценяват. Аз го оценявам. По отношение на съкращенията - с тази раздута държавна администрация, която при това е тромава и спъваща бизнеса и хората, вместо да е обратното, е неизбежно да има големи съкращения. Първоначалния ефект наистина е много хора на улицата, но няма как. Това е единствения правилен ход, за да преориентираме икономиката си към печалба. Но има и негативи. Най-сериозният е корупцията, която не само не намалява, но се увеличава и блокира достъпа до чуждестранни инвестиции в България, а това е изключителен проблем, защото без пари отвън няма оправия за нас, няма защо да се лъжем. Ето тук е провала на ББ. Дано някак успеем да преодолеем това. Съдебната система също е в плачевен вид, просто отсъства като суверен на демокрацията. Свободни медии нямаме, с дребни изключения. Засилва се демагогията, а пропуснахме важни енергийни проекти, които могат да носят ползи за години напред. Така че - направено е нещо, но трябва още много, много повече за да заприличаме на държава. Дано да успеем!

АКО ТИ СИ НАРОДА , КАКТО И ОЩЕ ШЕПА МАЛОУМНИЦИ КАТО ТЕБ ДЕТО НЕ СА В ЧАС ПРОСТО ЗАЩОТО ЛИЖАТ ГОЛЕМИЯ ЗАДНИК НА Рапона...- можете да кажете че има обичта...но народа не сте само вие... и не са всички толкова задръстени- че да не виждат и усещат по джоба си големия и хубав стандарт на живот който подсигурява Бойко-\рапона....

Следващият път,даже и да не гласуваш другарю,пак ГЕРБ ще спечели изборите...

Все ми е тая дали правителството има или няма полезен ход. Ще дойде друго.Жалко,че България вече няма полезен ход .Но това не важи и за Бойко Борисов.Той е цар на мимикрията. И да ,няма да има смяна на политиката,защото политика просто няма и не е имало. Не можеш да промениш нещо,което го няма,дори и да разполагаш с цялото време на света,нали? Абсурдното и идиотското в тази ситуация,е че част от българския народ все още му вярва и обвинява другите около него за неудачите в работата на неговия кабинет,а останалите гласуват заради меркантилни интереси . Ниският жизнен стандарт на българина е планувано активно мероприятие, което има за цел да държи в икономическа зависимост всеки от нас.Нищо ново не казвам .Та нали "който плаща,той поръчва музиката"? Забравихте ли? Между два вота ГЕРБ ни държи в икономическа принуда,а по време на избори ни плаща по някой лев , за да ги държим ние на власт. И на политолозите не им стиска да го кажат на глас,затова вадят на показ палиативни изводи,за да изглеждат компетентни по въпроса. " И така до края на света."

Аз гласувах за ГЕРБ и за Борисов. Дянков, Трайков, Константинов и останалите министри са избрани от примиера. Преди изборите той не ни каза кои ще са министрите. Следователно Борисов е отговорин за пълния батак. Съжилявам сбърках в избора си, но не видях нищо по добро в другите кандидати.

Е,поне един си признава,че е сгрешил! От това признание се съживява надеждата,че може би в някой все още е останал поне малко здрав разум.Остава и да го използва!

Защо да си сбъркал ,господин Владо!Дай 5-6 аргумента ,надлежно защитени с факти! Не се подвеждай по общовестникарските и телевизионни палячовци,които освен за тиража и далаверата си ,за друго не мислят!!!Бъди умен..

Защо да си сбъркал ,господин Владо!Дай 5-6 аргумента ,надлежно защитени с факти! Не се подвеждай по общовестникарските и телевизионни палячовци,които освен за тиража и далаверата си ,за друго не мислят!!!Бъди умен..

Върви мъчителен разпад на България, но както винаги най-важно е правителството и разбира се онези от Парламента.

Изхода от ситуацията е изпълнение на плана "СИДЕРОВ" в противовес на плана "РАН-ЪТ", който продължава да се изпълнява. Целта на плана "СИДЕРОВ"е повишаване на жизненото равнище на Българите и защита на Българския национален интерес. Не слушайте крадците те ще казват, че е нереалистичен и неосъществим.

следва мъчителен разпад на професията политолог според мен. То тия охлюви един път да бяха познали поне ми то...

Сега пък политолозите виновни! Като им плащахте и пишеха за вас - били големи професионалисти. Като ви свършиха парите - за нищо не ставали. Ами ще духате супата тогава!

еми имам супа ще я духаме лошо няма то горещо кой яде :) пък вуе ще духате трохите от празните маси :):)

Последно да обобщим - за да ръководиш не е достатъчно само да си партиен активист.........

Мъчителен за кого? За ГЕРБ, за самото правителство, за народа, за ББ? Така и не разбрах. Съдейки по това, че досегашната ситуация е била мъчителна за народа, то мъчителността на този процес няма да е новост. Остават ББ, ГЕРБ, правителството. Или е мъчителен за Дайнов? Объркана работа...

Господа, в цитираните мнения на "политолозите" няма истина. У нас има соцполицейска диктатура и "точка на пречупване", и "безпомощност" на управниците няма и не може да има. "Политолозите" от този кръжец, та и г-н Дайнов, са описани от Достена Лаверн в труда й "Тайната ръка на прехода". Те бяха соцполитпоръченци и станаха политслугинаж. Истина от тях не чакайте, а платено поръченство. Родово им е определено или според мутричките - "по генетика им е"...

Да, и аз така смятам, дори без да имам специални познания. Поръчковщината си личи с невъоръжено око.

Тъпи политолози...носят ли някаква отговорност за думите си....амии...кой плаща на такива тенуядци

Търси нов работодател/лодка. ГЕРБ са пред Фалит. Скоро политически,после финансов !

"...Скоро политически,после финансов..." Ааа, не е ясно, кое ще е първото... .

Докато се правите на умни тук, вдигнаха ток, парно, вода, газ, горива, цени. Разрешиха още един ветропарк и още няколко писти. Джобовете ви станаха по - леки а децата ви по-гладни.Но, за вас е важно кой ще ви причинява всичко това и за това се разправяте тук?

ГЕРБ = НЕКОМПЕТЕНТНИ МУТРИ И ГЯВОЛИ НАЙ-ТРАГИЧНТОТО Е, ЧЕ БЪГАРИНЪТ ИЗБИРА МЕЖДУ ПРЕСТЪПНИТЕ КОМУНИСТИ ОТ БСП И ТЕХНИТЕ КРЕАТУРИ - ДПС, СДС, НДСВ, ГЕРБ И Т.Н. - ИЗБОРЪТ Е ОТЧАЙВАЩ... ЗАТОВА ИЗЧЕЗВАЙТЕ ОТ ТАЯ МУТРЕНСКО-ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА ДОКАТО СТЕ МЛАДИ!

Атакаджиите-смешни сте ,вие не можете една селска ракиджийница да напълните -ама власт искате -пълен цирк ! Костоваци,седесари ,царисти и резесари,скатаджии-същата трагедия ! Всеки гласувал срещу бат Бойко гласува за нова слаба коалиция ,която ще бъде принудена да управлява със комунярско-депесарските айдуци на принципа ,,аз на тебе ,ти на мене ! Набийте си го в картонените кратуни най накрая !

Нищо не може да е по-Слабо от "управлението" на ГЕРБ !! Всяко предишно управление беше Много по-добро от тези ГЕРБ-отрепки. АнтиГЕРБ Коалиция за Спасение на България е нужна Веднага ! След изборите,правителство от излъчени от парламентарни партии Експерти/Специалисти във всяко Министерство и големите държавни агенции . ГЕРБ са сбирщина от некачествени, нагли,арогантни,алчни кариеристи. ГЕРБ не МОГАТ !

Всеки гласувал за ГЕРБ дава гласа си за една комунистическа формация от бивши и настоящи комунисти, които като такива водят държавата към пълен провал !!! НЕ на герберастията !!

ПИЧ - ФЛУДИШ ВСИЧКИ НЕУДОБНИ КОМНЕТАРИ- А СИ ЯВНО ЕДИН И СЪщ- ЛИЧИ ТИ ПО НИСКОТО ИНТЕЛЕКТУЛАНО НИВО- И ПО НЕРВОЗАТА ЗАРАДИ НАРКОГЛАДА- ПЛУУДИ- БАТ БОКО-РАПОНА щЕ ТИ ДАДЕ ДОЗИЧКАТА ДОВЕЧЕРА... ЗА ТОЛКО ЛИ РАБОТИШ ЗА ТИЯ МУТРИ...

Знаеш ли какъв тие проблема на теб? Генетично увреждане от твоите родители. Защото, докато техните връстници в Полша Чехия и Унгария се бореха с болшевизма и съветскте комундета в собствените си страни, основното занимание на твоите родители са се подмазвали на властта да им даде евтина карта за почивка на море. И основната им цел е да прекарат колегата си за да се издигнат те. Ако трябва и с доноси към ДС. Ти искаш същото - да се наядеш, да се изсереш и всичкото в канализацията. Като дъртите пенсионери от БСП-то. Е, успех!

За гробарите ли говориш, дето са толкова извратени, че крият комунистическото си минало само и само за да спечелят властта ??!!

така,наистина не може да сравняваме бг пенсионерите с никои други,докато тези от западна европа работеха и възстановяваха държавите си-нашите ходеха по банкети и питаха:всяка сряда ли ще работим,докато пенсионерите от другите соц страни се бореха срещу омразния комунизъм,нашите се наслаждаваха и още ми го хвалят,няма по-нагло същество на тоя свят от бг пенсионера

Още един репресиран боклук

БРАВО- ЕДИН КОЙТО СТИГНА ДО ТОПЛАТА ВОДА- АЗ СЪМ СЕ СПАСИЛ ВЕЧЕ- ПРЕПОРЪЧВАМ НА ПО УМНИТЕ И ТРУДОЛЮБИВИТЕ ДА МЕ ПОСЛЕДВАТ... В ЧУЖБИНА СИ ЛИЧИ ТРУДОЛЮБИВИЯ- И КАКВО И ДА СТОРИ-ГЛАДЕН НЯМА ДА Е ... ПОВЯРВАЙТЕ МИ.... А ТУК ЗА МУТРИ И НАРКОДИЛЪРИ НА ВЛАСТ - НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНА ДА РАБОТЯ... ДОРИ ЗА 800 ЕВРО... МРАЗЯ ГИ- ТИЯ ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ ДО ТРЕТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА... ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО ЩЕ ИМА СЛЕД ТЯХ- ЕДНА КРЪГЛА НУЛА... ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА...

Аз пък прогнозирам гладни политолози, след като им спряха кранчето за платената пропаганда..

Значи щом им спряха кранчетата на платената пропаганда - сега нищо друго не им остава освен да пишат истината. Верно си бил мунчо!

вчера в детската ГЕРБ ина ток удари -двама трима. тез дечица ГЕРБерушки изгарят като крушки.

Хи,хи, хи!

Който не си върши работата - шут у гъза

ГЕРБ си отиват,и Спасение не се вижда Отникъде ! Проблемът е ,че ще оставят за Следващите ,една Напълно Опоскана България !!! Държава с 0 лева Резерв(от 8,2 млрд) Икономика -Удушена Бизнес-Мъртъв Финанси-Твърдо на Минус След ГЕРБ-Потоп ! Целта на Проекта ГЕРБ-Изпълнена, Създателите му свръхбогати, в свръхБедна България !!

ако след проекта ГЕРБ държавата остане без комунисти и доносници......е,това вече ще е фантастично но едва ли,тези термити са толкова много ,че нямат изтребване

След ГЕРБ,комунистите и Доносниците в Управлението , Значително ще Намалеят ! Ако ГЕРБ не влязат в Парламента , ще намалет и там !!

Сигурно така ще стане, защото ще остане въобще без хора тук, което гарантира сбъдването на мечтата ти. Обаче, ако ти по някакво чудо оцелееш, ще си празнуваш победата в компания на цигани.

Тия дето си получават заплатите от уродлик да спрат да се изхождат, че се развоня пак. все ми е през онази работа кво плещят.

Правилно, да рИват само тия, дето Путин им плаща...

Хора, айде кажете къде ги раздават тези пари, че ми писна всички да взимат руски бонуси, пък само аз да си броя стотинките в портмонето!

Ние за първи път имаме работещо правителство ! Нека българинът не е толкова тъп и този път ! Никога до сега не сме имали работеш кабинет като този.Разбира се ,че ще има оставки и уволнения .Стефан Константинов беше не само некомпетентен но и безсрамен индивид.Има още министри които ще бъдат уволнени.Кабинетът на Борисов работи и то в правилната посока.То работи в едни много необичайни условия- а именно изпразнена хазна от комунягите-идиоти и непрекъснати атаки от всякъде.Това е ясен признак ,че това е вярно.

Тези демони кой ги направи министри бре? И да ни кажеш какво все пак работи това правителство? Туристи ли са, плажуващи летовници ли са и на тази земя ли живеят?

Ти навярно си изперкал да пишеш тези неща.Работещ бил кабинета с не компетентни министри.?Таково чудо в управлението няма.Това е най,ама най-некъдърното правителство.Непрекъсната имитация на работа,мафиотски приоми и чуждопоклоничество/пред САЩ/Досега не съм забелязала реална полза за държавата ни не за отделни личности и бизнес интереси.Борисов работи на кота минус ефективност.Питам за какво профукаха фискалния резерв,резервния здраве фонд?За рязане на лентички,печене по чужди плажове,правене на метани на турците и т.н. ...

до тъмнината-да ,ти си от онзи материал типичен за българина ,ти си от този материал който оформя българина като слаб,калпав ,шкарто,боклук! На вас ви трябват такива като Сергей ,Дога и царя .Тъмни души !

Я прочети хубаво, какво си написал....Сега още веднъж.... Ако и сега не схващаш каква тъпотия си написал, простено да ти е. Просто си природно тъп, а срещу природата не се върви.

ти сигурно си роднина на тая слабичката Искрето Фидосова, иначе такива глупости непредобеден човек, не може да пише. Тия три години освен мтънкане, къде видя работа и успех, ха посочи ми един успех в някоя сфера. То монополите ли озаптиха, цените на лекарствата ли намалиха, цаните на храните ли, престъпноста ли стреснаха, пенсиите ли повишиха, безработицата ли намалиха, разрешителните режими ли направиха по лесни, та да не ходят хората по мъките, за да са изрядни, на някой от предишните ли му конфискуваха нещо и осъдиха ли някой от тях, едно голямо НИЩО.

Много се лъжат прехвалените политолози. Кабинетът на Борисов става все по-добър. Отърваха се от безпомощния Константинов и от човека на монополистите Трайков.

Дааа... но все пак... по-добър в какво? В издънките, нали? И в потопяването на държавата?

Хора, айде кажете къде ги раздават тези пари, че ми писна всички да взимат руски бонуси, пък само аз да си броя стотинките в портмонето!

Ей го къде е румънско и съм румънец. И до Букурещ близо за митинг и сваляне на някой. А тук от векове едно и също. Орда и роби.

Един политолог не е някой, който си стои у дома и си измисля неща. Той често, благодарение на опита си и връзките научава неща, които другите няма как да знаят предварително и по подобен начин се предлага на следващите господари. Политологът може в началото да е хвалил Борисов защото е научил, че той ще управлява известно време, но сега е научил, че това време е изтекло и се предлага на следващите. Той дори не казва кои са те? Коалиция или експерти подкрепени от всички?Предстои да научим, а на политолога не се сърдете. Това му е работата.

да бе.. това са глупости. нищо няма да се разпада. и не трябва - това ще донесе още повече нестабилност!

грешка е да се избират министри само от партията,борисов трябва да се огледа и изван партията,тои не разбра че в партията няма подготвени хора,а в движение да се учат......? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Може ли неподготвени хора да си направят партия, да изготвят програма и да не могат да управляват и заради това да търсят подготвени от други партии хора?

Усещам къде според теб са най-опитните и подготвени хора... именно те 22 години грабят и забогатяват бързичко. Да не би мама и тате да са от тях.. ???Я си признай !!!Ах ти,палавнико бесепарски ...

Проблемът е решен. Водени от опита натрупан от съвместното правителствено заседание на турското и българското правителства, предстои същото да се случи и с правителството на КНДР. Това веднага ще донесе промяна, защото за празниците българското правителство ще знае как да накара народа си да яде троскот вместо салата, а салатата със агнешки рисунки и снимки. само трябва да се предпазим, да не би някой прегладнял да изяде телевизора си или монитора вместо чеверме.

Червено-кратунковци от всакакъв род потриват доволно ръце. И недоумяват как така става, че уж правителството на ББ все се клати, ама нещо не ще да падне. Имаше прогнози за падане на ББ още през пролетта на 2010. После, като се видя че това няма да стане, "прогнозите" се изместиха за есента. Но отново нищо не се случи. Тогава апокалипсисът прогнозиран от БСП и компания се "плъзна" към пролетта на 2011. И отново нищо. И БСП и подопечните й "социолози" (които, с оглед на прогнозите са толкова споциолози, колкото аз съм космонавт) заложиха на изборите през есента. Няма начин ББ да не претъпи крах. Според тях, де. И отново нищо - ББ просто спечели поредните избори. Въпреки всички прокоби и "прогнози". Сега отново всякакви гадатели, наричащи се социолози и политолози, се опитват да гадаят на боб, карти, и т.н. И да претворяват мечтите си за падане на ББ в социологически прогноизи. Сега "хитът" са предсрочните избори. Но то остана година и няколко месеца. И това ще го решава само и единствено ББ. Нито БСП, нито ДПС, а още по-малко мушмуроци като Евгени Дайнов и мижитурките на БСП-то.

Да, потриваме ръце, но ти не си схванал защо? А простичко. създадохме го и го оставихме да управлява вместо нас, но под управление, за да излезем чисти и пречистени от един труден момент в партийната ни история. Когато ни омръзне, ще го махнем. Ние сме създали всичко. И ДС и партиите и лидерите им, за да бъдат в наша услуга и полза и ние ги махаме когато пожелаем или интересът ни диктува. В доказателство ще припомним, че няма нито един осъден от нас, въпреки всичките му приказки.

Всъщност нямаш представа колко си прав. За огромно съжаление е точно така - и с ДС и с червените милионери, и с куфарчетата с милиони дето ги раздаваха другарите. Но е добре да си спомните историята и факта че някои лидери от един момент нататък излизат от контрол. И унищожават създателите си. Ето на това разчитам аз - ББ да ви навре не само на Мурджо в ауспуха, ами да ви затрие от историята. За лустрация вече е късно - след 20 години няма смисъл. В затвора се видя че никой няма да влезе - съдът е доминиран от номенклатурата на БСП. А пък и ББ много добре "знае спатиите" на върхушката на комундетата. Е, не колкото ген. Любен Гоцев или ченгето от Шесто, проф Димитър Иванов, но все пак е по-наясно от мушмуроци като Мартин Димитров. И ако го ядосате много няма да с епоколебае да ви натири в калта. Дай Боже!

а какво значение има мнението на тези продажни комунистически и костовски отпадъци ??? само за някои от жалките писачи тук това е радост,нормалните хора пак ще си гласуват за ГЕРБ... иначе идват ония ,с големите шепи...

нормалните хора пак ще си гласуват за ГЕРБ... иначе идват ония ,с големите шепи... ГЕРБ превърнаха България в обран омачкан бустан.Няма нормални кото да гласуват за вас!

Опази ме Господи, от такава нормалност...

Наказателен вот срещу ГЕРБ, БСП, ДПС и посинелите. В групата се включват и Сидеров и Пръмова. Всички се хващат за гушата и излъчват експертно правителство за нашето спасение. Спасяват ни от прехода, предишните, сушата, кишата, кризата , Гърция и т.н(може да си добавяте свободно).След време и нов наказателен вот всичко приключва с принципна коалиция между същите за спасение от спасителите.

Той ще е,въпреки рева,слюнките,сополите и проклятията на 4-5 платени драскачи на БКП-БСП-номенклатурните крадци!Добър е,много класи е над агента-доносник и Гейчо!Има морал,честен е,правдиве,какво повече можем да искаме!Омръзнаха ми крадливите ментърджии на Станишко и на Царя!Знайно е,оставиха ни на"хляб и вода",както самите те си признаха,а се струпаха и неудачите от кризата!Ако сега беше Станишев,щяхте да мрете от глад и болести без капка милост от държавата!Карайте си новите коли,пътувайте и почивайте по чуждите курорти,трупайте нови спестявания в банките и се радвайте на доброто ,което ви споходи!И стига плач-смешно е!