Пореден обрат: ГЕРБ няма да подкрепи нов кабинет

ГЕРБ все пак няма да подкрепи правителство в рамките на този парламент, въпреки че премиерът в оставка и лидер на партията допусна това.

Обратно в новината

Коментари - Пореден обрат: ГЕРБ няма да подкрепи нов кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тиквуня в Унгария накичен с орден А тези които ги е сложил на държавна хранилка начело с Физкултурника му правят сечено. Дали орденоносеца има резервни състезатели от Балканската губерния за предсрочните парламентарни избори и кога ще дърпа ушите на кметовете за провалените президентски избори?

"ГЕРБ би дала подкрепа за съставянето на кабинет на Патриотичния фронт с премиер, който те определят, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов."- 29.11.2016 "ГЕРБ все пак няма да подкрепи правителство в рамките на този парламент, въпреки че премиерът в оставка и лидер на партията допусна това." - 30.11.2016

да, Хора с главна буква. Помните ли в началото на т.н. демокрация, че един, за мен честен българин каза - егати държавата щом Зам.-министър председател съм й аз. Мъжка постъпка, заслужаваща уважение, за разлика от курвенските изцепки на този от снимката. Все повече се отдалечавам от медийните клишета, че българите, сме едва ли не най-интелигентните в света.

Като чета коментарите , спокойно мога да кажа , че това е било някаква шега , но ние не сме я разбрали

И да не забравят гласоподавателите на новите избори да изберът пак умниците от ГЕРБ-Така ще си остане Борисов,като истински мъж който никога два пъти едно и също не казва

Тия от ГЕРБ объркаха вече дори и журналистите. В момента едно след час друго. Че изчакайте поне журналистите да се окопитят от заявленията, които сте направили преди по-малко от час.

На Боко не може да му се отрече последователност само в едно нещо - рече човека "Подавам оставка" и я подаде. Верно, че се въртя като мастия докато направи това, но удържа на думата си.

Кефя му се на Бойко как ги пуска всички комундета и техните производни по пързалката и направо ги търкаля като аспиринче по околовръстното! Ха-ха-ха, браво, браво!

И аз мусе кефи и още повече бих се забавлявал, ако не ставаше на гърба на зялата страна. Идиот и половина и може просто истински да се забавляваш с един идиот, който не знае какво да прави. Само не разбирам кой го боде по гъза, че де се изцепи "Подавам оставка". Общо взето тъпанар. Че в повечето страни правителството принадлежи към една партия, а президентът в много случаи е издигнат от други партии, или е съвсем външен човек, ама Боко "не и не". Опак човек.

Бойко с аспиринчета не се занимава. Той прави по сериозни неща - рита мачле.

И мен ме кефи , защото прави на луди всички .

ШЕСТ АПАРТАМЕНТЕН крадецо ,ще паднеш от власт и ще се молиш за закрила в пандиза!

Чакам го с нетърпение. Ще го сцепя като зряла диня, тиквата му герберска.

Абе ти си много страшен с малкио и мекио-пориш булки на ред.Ха ха хаааа

Герб-Бойко и Цецо клекнаха пред ДОСТ-Местан и ДПС-Доган ,така че патриотите и националистите да не съставят правителство. Също те дадоха съгласие за предсрочни избори с този си акт.Гласуването и споровете по бюджета между Герб и ПФ е само подробност ,но не и причина..

Аз мисля че ББ беше доста ясен и категоричен по този въпрос! Защо сега се спекулира с това! Не ББ , а други хора искат да се домогнат до властта с популистки обещания за вдигане на пенсиите!

Популистки, популистки, ама ако опират до твоя джоб, няма да се откажеш, нали куре сплескан? Сега само за минималните говорите, защото от тях зависят заплатите на държавните хрантутници! Колкото по-високи минималните, толкова по-високи вашите! Ние, останалата част от работещото население на Б-я, живуркаме още с дянковите заплати и костовите пенсии!

ББ ще бъде удостоен с още един епитет БайХ - сплескан. Според казарменият жаргон това е човек, който все се мъчи да направи нещо и все на кестерме излиза. Ту прави нещо, стига донякъде зарязва го започва пак отначало и общо взето се върти като муха без глава, върти се до и около, но никога не се занимава истински с една единствена цел и не завършва докрай нещата си. Та байх сплескан.

Нинче,ти кога си била в казармата,та знаеш и жаргоните.Прозрачен си,явно,че си посранец в нелегалност,криещ се зад женско име.Следващия път бъди Нели моля те!

Това са моите хора... От 2007 г., та чак до днес! Бой по комуноидните, патрЕотарнЕта и всякакъв друг вид крадливи кратуни, готови и майчиното мляко да продадат, за да гепят бюджета на държавата. И после, глупаци, да не пискате, че сте най-бедни в Европа. Единствено вие избирате доказани крадци да ви управляват, да управляват парите ви. Избрахте Радев, сега той ще ви доведе БСП-ДПС да ви управляват. Да ви управляват(крадат) отново и отново, от маймуни сте по-прости... По 10 пъти едно и също наакване, тъпаци -докарвате БСП-ДПС пак във властта...

Нормалните избират, неспасяемите коментират.

ОТ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ НАСАМ РЕВЕТЕ КАТО АНАЛНО ОБЛАДАНИ :))

Крайно време е в Детроит некой черен теб да обладае,че да мирясаш.

не мислех, че е възможно да има толкова прост българин, ако си такъв, на всичкото отгоре представящ се с гръмко име. Ти си един идиот, 146 пъти идиот.

Бой по Нинова и Боко. Всички комуноиди вън. Обраха държавата и напълниха собствените си джобове. Бой по Серго станишев, по Лая манолова, по цецка цайчина. Тяхната кожа грабителстка комунистическа. Все от едно котило са. Прав си бой по комуноидите.

Колко прехода трябва още да изтекат, за да се събудите и да разберете кой ви в тази (робска) люлка люлее (както е възкликнал поетът)?!

За блондинката Цецка са гласували най-много цигани и турците от Турция и Б-я на Местан!

"Тука-има, тука-нема". Цирк Боко. И после кой дърпа Чоко за езика да се кокошини, че ше падае УстаФка. Бокооо, бокооо, тикво делела.

Ще подкрепим, няма да подкрепим. Тиквон още не е решил.

Решил е бе, лумпен! ИЗБОРИ!!!

Тази дума лумпен често са ти я казвали, та така здраво да я прегърнеш, а?

Ама те идиотите нали искат да си чешат езиците от сутрин до вечер-друго не могат.

За блондинката Цецка са гласували най-много цигани и турците от Турция и Б-я на Местан!

Добре, отметнахте се за подкрепа на правителство с мандат на ПФ. А защо не ги подкрепихте за 200 лв минимална пенсия?! Това вижда народът и това ще му държи "топло" през студентите зимни дни! Затова ще гласувам ПРОТИВ ВАС на предсрочните... За другите ви игрички 5 пари не давам. Тесногръди, алчни и консервативни: това ви е герберасткият профил. Айде на шейната и в канала, където ви е мястото!

Дреме ми на шмайзера за кой ще гласуваш червена кратуно.

Феновете до един са университетски преподаватели. Ти от коя агитка си професоре?

Де да бех червена кратуна ама несъм! Там ви е пробллемът, че вече и симпатизантите ви са против вас... ама не ви пука нали си напълнихте джобовете!

Колко прехода трябва още да изтекат, за да се събудите и да разберете кой ви в тази (робска) люлка люлее (както е възкликнал поетът)?!

като запънеме чакмаците гледай и ти да не си ми на пусията, че друга поема ще зарецитираш и друга песен ще запееш... и в друга люлка-поза да се не залюлееш...

abasador

коментар на тема, как ГЕРБ подкрепи ПФ и (или друг/а) за съставяне на правителство... спомняте ли си лятото и есента на 2013 г., как бе охарактеризирана с поведението си в НС партия ГЕРБ и водачите й... тука има, тука няма...? Простичко както (не)подобава на пожарникар (т.е. безотговорно) Премиера г-н Борисов предизвика правителствена криза с единствената цел ... нови избори. Добре, че заемащият (в момента) президентската институция не може да направи нищо за предсрочните избори. Все пак друите партии ще имат глътка въздух за да могат да направят подготовка за изборите догодина. Лек ден.

Да си припомним изказването на един англ. полит-наблюдател (да не се бърка със социал-антрополог) от началото на миналия век, който изрича "култовата" реплика: "Ако от изборите зависеше нещо, щяха да ги забранят." А в колко по-голяма степен това важи за родната действителност!

Тука има, тука- нема. Любимата игра на ГЕРБ...

няма защото така ви наредиха рапон тъп

оная КУРНЕЛИЯ пък ако си мисли че повечето са гласували за БИЕ СИЕ ПИЕ-ТО жестоко се лъже Просто извадиха късмет и предложиха читав човек

ГЕРБЕРАСТИЙСТВО = МАСТИЙСТВО -фурнаджийски лопати от които сутрин едно по икиндия друго а вечер след ракия две трето Тия затова им зашлевиха шамар и не можаха да сложат поредна свиня да ни управлява

От ГЕРБ-вчера си беше за тогава.Днес си е за днес.Утре какво ще бъде-ще видим.За в други ден....ние сме с голи глави,зависи от времето.А за времето...попитайте другата гола глава,Чолаков от бТВ. Напълно "прогнозируема"политика на тази партия.Даже и Цветанов се обърка.За ББ,да не говорим-дама в напреднал климактериум да беше,повече би могло да й се разчита на обещанията. Горкият д-р Москов,само 36 часа надежда!

Браво на ГЕРБ, само така с тези селски тарикати дето са взеха на сериозно и си повярваха

Му-уха-ха-ха, тия вече са за Карлуково, от такъв погром на изборите още не могат да се освестят!

Най сигурно е да извикам силно Долу Костов

ГЕРБ на Боко и Цецо са точна извадка на българското племе и затова са и най-обичаните и преизбирани. Шменти капели до безкрай, днес едно - утре друго. Чистокръвни български юнаци.

герб с това поведение ги очаква съдбата на НДСВ и царя -жалко за държавата че не искат да съставят нова формула на управлението!

От НДСВ пак тук-там някой се обажда, от тия няма да остане и помен- от сега почти всеки си е намерил нов пристан, само няколкото министърки- астроложки, които като си вдигнеха краката в Бояна, сочеха звездите и гадаеха тиквен урожай, блеят като гламави.

на ДПС бе? Те са парламентарно представена партия и имат същите права като ПФ! РБ е дори след тях.

Тия са анатемосани.

Маносани са

УПРАВЛЯВАТ НИ ДЕМОНИ! ЖИВЕЕМ В ТКЗС.ЕВРОПА СЕ ГАВРИ С НАС.МРАЧНО Е ДОРИ, КОГАТО Е СЛЪНЧЕВО.ЛОШИ ИЗКУСТВОВЕДИ.МИЛОСТИВО НИ ТЪРПЯТ И ГОСПОД И ИСТОРИЯТА.ДА ВИДИМ ДО КОГА.НИЕ СМЕ ЖАЛКИ ПОДРАЖАТЕЛИ ВЪВ ВСИЧКО. И ТОВА ЛЕКУВАМЕ С РАКИЯ.ЕВТИНА.КАКТО КАЗВАШЕ РАДОЙ РАЛИН:НИЕ СМЕ МАЛЪК И МНОГО ПРОСТ НАРОД. АКО БЕШЕ ДРУГО - ДА СМЕ ГИ ИЗМЕЛИ ТИЯ УПРАВЛЯВАЩИ

ЩЕ ГИ...!!! Даааа....!!!

Някой им се обадил от някъде и те пак си смениха посоката. Не се учудвам, че залагат на вятърната енергия!

Тия си сменят мнението на ден по няколоко пъти. Това вече не е новина. Новина ще е ако поне веднъж за разнообразие възприемат една последователна и принципна позиция.

Иначе е весело с тях .

НЕ . Това не е истина

Не е , но е факт.

То ивказване май иска да ни убеди, че вече друг кара влака в ГРОБаджийската банда!?

Браво.

Шило

Всъщност, сгреших. ГЕРБ се отличават с изключително постоянство в постоянната промяна на становището си.

Боко пак се наака. Свирнаха му от Европата, че не маже да се връчва мандат на ултранационалисти, а Цветанов се прави, че уж парламентарната група е взела това решение.Глупости на търкалета. Интересно-защо най-големите националисти в Бългория носят турски презимена-Каракачанов(черния бегач), Джамбазов(сделкаджиев, пазарлъков), Байрактаров(знаменосецов), ..... Кой ли е "посял" семето в техните фамилии ???

Ме може да бъде, баце нивгаш не обръща палачинката. Ма те другите са виновни.

Панаири, панаири, мои детски най-красиви светове! Мои панаири, с толкова измислени слънца, пак вървя и диря свойте хиляди изгубени лица и в едно ги сбирам като куп строшени детски стъкълца... Ах, да можех... Ала вече циркът своя скъсан шатър е прибрал. И в една дъждовна вечер оня толкоз смешен клоун е умрял.

Капанът и подигравката на която бяха подложени от БайХуй хайдуците от ПаричнияФонд ги унижи и елиминира за каквото и да е бъдещо участие в управлението на България...!!! Орел, рак и щука нямат място тука (а Каракачанов, Симеонов, Сидеров да си разпределят ролите и персонажите)...!!! :::))) Дааа...!!!

Пореден разнобой между Цветанов (който играе с Горанов и Пеевски) и Борисов.

Бойко Борисов сам се вкара в този филм. Той предложи и наложи неизбираемата бивша комунистка, постави ултиматум и от ИНАТ ПРЕДИЗВИКА ПРАВИТЕЛСТВЕНА КРИЗА. Абе ей хора, ние имахме президентски, не парламентарни избори. Борисов като е имал съмнения и недоверие към коалиционните партньори що не поиска вот на доверие, що се сърди като ощипана мома, че не стана на неговото? Освен това да кажа и още, ама нали Борисов уж ще ни остави ФИНАНСОВО СТАБИЛНА държава, както сам се хвалеше до скоро? Ама нали уж всичко в държавата е в правилна посока? По тая логика що ни плашат и трябва ли да се плашим въобще ако всичко това е вярно? Абе ей я си спомнете за Белгия бе, ами там почти година не можеха да съставят правителство, ама Белгия не умря като държава. Та ако е вярно всичко, което се говореше у нас от "управляващата коалиция" то няма причина за паника, но....май не е така и това, което ни се казваше май си е било един балон...

БАЦЕ ША СА ВЪРНЕ ОТ УНГАРИЯТА.. ША ПОКАЖЕ МЕДАЛЧЕТО ОТ ОРБАН.. И пак на бял кон ша фръкате КАБИНЕТ ДА СБИРАТЕ.. Той думата си на две не прави.. Само са напнете да си спонмите га ви я даде - СААЛЕМ ли, беше, по ИКИНДИЯ, ил на ЗАНИК.. По същото време да я чуете пак.. Иначе - друго може да са получи..

Шило

Имах си хас! За пореден път доказват, колко са "постоянни".

баце, нивга се не отмета, като каже нещо, като криф пирьон, е! Нема керпеден дека да го изфади!

С 30 депутата ка се прави правителство, тези съвсем се побъркаха. Не че съм привърженик на Борисов но това ще е истинско самоубииство ако подкрепи такова правителство. След изборите Патриотите да вземат поне 80 депутата и после да направят правителство, другото е первезия.

УПРАЖНЯВАТЕ СЕ В ПОЛИТОЛОГИЧНИ ПРОГНОЗИ,АМА НЕ Е ЗЛЕ ДА РАЗСЪДИТЕ В ПОСОКА-КАК Е ПО КОНСТИТУЦИЯ И ДР.ЗАКОНИ!!! ЗА ПРЪВ ПЪТ ЛИ ГЛЕДАТЕ ЦИРКА: ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И ВРЪЧВАНЕ НА МАНДАТИ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИЛИ ЕДНА СЛЕД ДРУГА?! ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ КАТО ОТКАЖЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА,СЛЕДВАТ ОСТАНАЛИТЕ! А КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ АКО ВРЪЧИ МАНДАТ НА ДПС,ДОВОЛНИ ЛИ ЩЕ СТЕ,ТЪПАЦИ?!

Да, вече ДА! Не виждаш ли какво представляват "българските" партии?

Боко пак се наака. Свирнаха му от Европата, че не маже да се връчва мандат на ултранационалисти, а Цветанов се прави, че уж парламентарната група е взела това решение.Глупости на търкалета. Интересно-защо най-големите националисти в Бългория носят турски презимена-Каракачанов(черния бегач), Джамбазов(сделкаджиев, пазарлъков), Байрактаров(знаменосецов), .....

Аз пък знам много други ГОУЕМИ "патриоти"дето носят руски имена, даже някои не са родени в България!

Да се хващат там едни ПФ ли РБ или други и да се свръшва до кога ще му се кланят на тоя помияр ще подкрепя няма да подкрепя е айде стига! И какви избори ден след ден това да не е без пари а и после нямало ама за бюлетини и разни други разходи за нови избори има така ли!!! Избори след свършване на мандата какво е това само харчове!!! Но сега да освободят колите апартаментите и всички други облаги дето видиш ли ти не се ползвали?

....това ,което казваме днес. е последно.... за днес. Утре ,като се върне Боко, си е за утре

Как пък не им омръзна на хората да се хващат на най-елементарната лъжа, че ще цъфне някой, като идиот Сидеров, офцъта Нинова, или агент Иван и ще им вдигне пенсии и заплати..То, ако ставаше с дрънкане....А после..Фалитче и източени банки....Вчера го чувам онзи да обяснява, как хората внасяли пари цели 40 години..И заслужавали по-големи пенсии...Така е бе, доноснико тлъст, внасяли, ама шайка мръсници, които сигурно познаваш по доносническа линия, преди годинки ги взеха тези пари и духнаха..Забрави ли бе, лъжецо, та сега разтягаш локуми...След два комунистически фалита положението е ''пари нема, действайте''

Вчера,едно,днес точно обратното,утре не се знае! няма сигурност в тази държава,това е най-лошото.

Те едни вчера си викаха павиани, а днес са в коалиция...Само от биесиепие са последователни...Винаги с дъпъсъ и Доганя

Прав си в едно - с дрънкане нищо не се постига. Ако Борисов вместо да се хвали с неща, които обслужват малки групи хора и неговото Его беше помислил как да вдигне на крака икономиката, за да има за по-високи пенсии и заплати, отношението ни към него щеше да е друго. Но сега е като към несериозен човек, който никога не държи на думите си. Впрочем, при лошия Станишев пенсиите нарастваха с по 10% годишно. Сравни със сегашните 2% и това е достатъчно за наказателен вот.

Е Бойко, трети път майка и баща няма да има...не си ли чувал този детски лаф!

Прав си! Хората и друг лаф (поговорка) използват - трети път стомна за вода - няма-а-а!