ДПС вярва, че ще участва в съставянето на следващото правителство

И ДПС внесе в ЦИК необходимите подписи за регистриране на партията за предстоящите избори. Лидерът на партията Лютви Местан заяви, че е възможно Ахмед Доган да не се кандидатира пак за депутат, но е сигурен, че това ще направи Бойко Борисов, защото "ще има нужда".

Обратно в новината

Коментари - ДПС вярва, че ще участва в съставянето на следващото правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще управляваш ама на куково лято.нека всички да гласуваме за герб или атака,и да пратим мазните мангали в анадола.сега е момента не утре.

Винаги е имало еничари като долнопробните типове Данчо ментата и Христо Бисеров ...

Хора,Бълагари,До кога ще търпим тия нагли,мазни и крадливи турци. Нека на предстоящите избори да им покажем къде им е мястото в затвора.

блгодерение на ах.доган бг е в риководството на герб-бг линк за напред сте се дели на кантони сис разлицни етности като билгари,турци,македонси.влахи.тогава вбг сте има ,мостна икономицеско развитиъе предимно земеделя и туризим. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кога най-сетне Коституционният съд ще излезе от противоконституционна летаргия и ще забрани турската етническа партия ДПС,с което ще покаже отказ за участие в изборите на всякаква,рушаща българската държава етническа партия?Дали е етническа една партия се определя по действията и целите й, а не по това дали в състава на турската ДПС и подобни има няколко безродни и гадни купени еничара.Всяка партия, която изповядва НА ПРАКТИКА /турски,цигански и т.н./различни от ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРСКИТЕ национални интереси,е престъпна и убийствена за съществуването на България като държава на българите,каквато са ни я завещали нашите предци.

Цвьк

Бла, бла, бла... както винаги изпразнени от съдържание думи на ''лидера наш''.

Лошо няма човек да следва мечтите си...,но не на етническа основа и на база БЪЛГАРИ!Аз просто си мисля,че достатъчно им дадохме на тези ГЯУРИ....,Така са ни наричали просто ,защото не сме изповядвали искали да се потурчим навремето....Сега е време да им докажем,че понеже не желаят да са истински евролейци и православни....да си намерят мястото....Стига са живяли с идеята,че още могат да ни управляват,че могат да убият християнската ни вяра и ще ни отдалечат пак за години от европейската цивилизация...Стига вече,бездруго не можем още да наваксаме пропуснатато за 5 века!!!!!!!!!!!

АКО НИ УПРАВЛЯВАТ ДОГАН, МЕСТАН, ДАНЧО МЕНТАТА, ХРИСТО БИСЕРОВ И СИЕ...ТЕЖКО НИ!!!

Кой нормален БЪЛГАРИН ще гласува за вас бе копелдак мазен? На онзи боклук Данчо Ментата направихте ли му ритуално образване? Такива като него и майка си ще продадът.

Гладна кокошка, просо сънува.

Местан и партията му трябва да са в парламента ,защото само те имат физическата възможност да клатят политическото статукво.

Видяхте ли какво направи Турчина на мача брутално осакати България.

Какъв МАЗОХИСТ трябва да е човек, за да НЕ ГЛАСУВА за Бойко Борисов? Да не гласува за ПЪРВИЯ УПРАВНИК през последните 22 години, който да е загрижен за обществения интерес повече, отколкото за личната си изгода! И който НЕ КРАДЕ и преследва КРАДЦИТЕ! За това е нужен наистина ЗДРАВ, ЯК, БЪЛГАРСКИ МАЗОХИЗЪМ и НИХИЛИЗЪМ!

Точно обратното!Трябва да си мазохист, за да гласуваш за ББ!

Простете моето невежество, но в другите страни имали политически партии на етническа основа или това е само у нас?

Като мишени по стрелбищата ще участвате вие.

Ще участва, ще участва - бъдещата "тройна коалиция" ВЕЧЕ Е ДОГОВОРЕНА; БСП, ДПС, АТАКА (само на пръв поглед изглеждат "непримирими врагове", но .... по делата им ще ги познаете)

Колкото е смешно и невярно,толкова е перверзно-манипулативно и просташки елементарно твоето откровено провокативно внушение, че Атака ще бъде в съюз,коалиция/дори лудите и олигофрените не си го мислят/ с ДПС!!! Който е действителен български патриот и избирател на Атака го знае,защото е доказано и защото има глава с мозък на раменете си, а не кофа за боклук.Който има кофа за отпадък вместо глава,може и да повярва на всичко,което просто някъде е написано и го е прочел,дори то да е извън всякаква реалност.Турските манипулатори,които са налазили в България,вкл. и в Интернет обаче имат повод да се нервят,защото българските олигофрени не са достатъчни за количеството,което им се иска.

Даси жив и здрав Местане, с тебе сме.А на тези които злословят за тебе, да им пръкне някой друг цирей на г.зовете. :)

Масово участие на изборите! Още един мандат в опозиция и с ДПС е свършено!

да, с парите на данъкоплатеца се строи,защото правителството не е откраднало тези пари чрез свой "обръч от фирми".вашите басни минават само пред жалките неграмотни женици,за които се грижите ревностно да не знаят езика и да ви вярват фанатично и безнадежно.

По всичко личи че ГЕРБ ще спечели,и ще спечели защото обещава че няма да прави коалиция с БСП и ДПС,ако не спази обещанието ще изчезне като НДСВ.

НИКОГА,НИКОГА И ПАК НИКОГА.ДА ИЗГОНИМ БАШИБОЗУКА ОТ БЪЛГАРИЯ.

Бог да ни пази от бсп и дпс! Както и от почти всички партии! Казано е още, "помогни си сам, че да ти помогне и Господ"! Всички на изборите и нека не гласуваме за досегашните партии, те доказаха, че са против нас!!!

Много добър призив,за да спечели БСП и ДПС.Защото знаем за стройните редици на техните избиратели.Та после пак да ни клатят така,както го правиха вече 3 мандата.Не,мерси за съвета.

Dobromir Dimitrow

Ти нормален ли си, или не можеш да четеш и мислиш?

Обичам да ме клатят ,макар и на избори.

мустане,и ти ли искаш власт бе.да не мислиш че дрангара кат се оттегли и ти автоматично се превращаш в пример министер. отиваи в турция и там влез в управле- нието ама там мангали неискат,та по-добре варви на маината си и не се показваи повече.отврат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да живее майка България,долу терористичната организация ДПС,която убиваше бременни жени и малки деца.

Аристикратичните жестове на дръндарския циганин. А бе, тези как се гледат сутрин в огледалото?!?!? Егати мижитурките!

НАМестане, засрами се! Нямате право да сте в Парламента на България, защото сте етническа партия, към която се присламчиха и няколко провалили се политици - Бисеров, Цонев и още ... Марш, бе!

Разбира се, че ще участваме в управлението, заедно с Атака и БСП- ТЮРЛЮГЮВЕЧ, ЩЕ ИМА ДА СЪРБАТ, СЪРБАТ, ЧАК ДО СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ, ДОКАТО ВИДЯТ ГОЛЕМИЯ КОРАБ ДА МИНАВА.

Вярата прави хората почтенни.Да управляваш,не е достатачно да вярваш,нужни са и знания!Едното със сигурност липсва на тези хора...

аз пък искам Бойко Борисов той е пасионар

Сега е моментът доги да го приспат конкурентите му по бизнес, някоя от изоставените ме жени или политически приятели, на които е правил "добри" услуги. Следствието ще се замотае, а може и изобщо да не се стигне до него с нашата правова система.

Ей веселяк си Местане безроден, ти какъв го дириш и защо ще си депутат??? Как ми се иска да ви изринем навън, все с хидроинженера и лизачите зад вас.А за власт не си мечтай, няма да я подушите вече!!!

Местанеее, и аз вярвам, че в теорията за древните извънземни астронавти, но не ти я натрапвам, нали? Мястото на партията ви е вън от България, не просто вън от НС! Да не би само вие да сте "прозряли" за диктатурата на герб? Защо подкрепяте мюфтийството да предявява ревандикационни искове за недвижими имоти, върху които има построени паметници на български войводи, освободили съответните градове от османско робство? Срещу България работите вие и всеки, който ви симпатизира, също работи за това!

Със това ваше мнение Вие сериозно застрашавате етническият мир в България. Ние можем да си правим каквото си искаме и когато си поискаме. Питайте Българският хелзинкски комитет ако не вярвате.

Ха- може да осъдя БХК и специално директорът му кънев- тогава да видим какво ще стане а- адвокат съди философ - ;)

ЕГН-то на Местан започна зле да му се отразява, човекът на практика започна да изкукуригва, а и откакто стана лидер на ДПС съвсем се е ошашавил. Упорито титулува Доган "доктор" (вярно, през социализма, Доган е защитил дисертация, но по онова време се преподаваше марксистко-ленинска философия и не знаем действителната научна стойност на творенията му) и продължава да изпада в захлас пред този "титан" на философската мисъл. Интересно кому е нужен Доган в парламента, след като и децата знаят, че той на практика за 4 години влезна най-много 2 пъти там. Да обявиш, че Доган е необходим като депутат при това положение означава да се подиграеш с избирателите му. Антиконституционната партия ДПС трябва не само да е вън от властта, тя трябва да е ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!

г-н Местан, аз-ът на Борисов във времена на криза и безпаричие построи доста.... опитвам се да се сетя какво построихте вие във добрите времена на милиарди левове бюджетни излишъци. уви не се сещам за нищо освен цанков камък от който доктор доган най легално си прибра един тлъст рушвет.

А да каже нещо за 1 500 000 лв хонорар за хидроинжинер N1 на републиката. Тези пари на данакоплатците ли бяха или не?

След като толкова му пука за парите на бьлгарскят данакоплатец защо ми вкарва през границата за вота хора дето не плащат и стотинка на Бьлгария...Този е бьлгарин който плаща своят даньк кьм дьржавата а не туристите!

Ха-ха-ха, тези вече виждат бели мишки насън :)

БЪЛГАРИ, НЕКА СЕ ВЗЕМЕМ В РЪЦЕ И ДА НЕ ДОПУСНЕМ ДПС ДА ВЛЕЗЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА НИ,ТОВА СА УБИЙЦИТЕ НА НАРОДА НИ ОТ ТУРСКОТО РОБСТВО И НЯМАТ ПРАВО ДА НИ УПРАВЛЯВАТ,ЖАЛКО ЗА ПРОДАЖНИЦИТЕ БЪЛГАРИ КАТО БИСЕРОВ,КАМЕН КОСТАДИНОВ И ОСТАНАЛИТЕ ,КОИТО СЕ РЕДЯТ РАМО ДО РАМО С ПОРОБИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ,НЕКА ВСИЧКИ ДА ДАДЕМ ГЛАСА СИ САМО ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПАРТИИ И ДА ИЗЛЕЗЕМ НА ИЗБОРИТЕ ВСИЧКИ,ДАНО УСПЕЕМ

Този призив го адресирай към продажниците от БСП,а не към бисеровци.....

Трябва да се гласува за тези които никога няма да се коалират с ДПС !!!!!

АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ, ЗНАЧИ БЪЛГАРИТЕ СЪВСЕМ СМЕ ИЗДАЛИ БАГАЖА. ЕДИНСТВЕНОТО СИГУРНО ТОВА ДА НЕСЕ СЛУЧИ, Е КАКТО КАЗВАТ НЯКОИ Е ГЕРБ, ПО МАЛКОТО ЗЛО. ИНАЧЕ ТОЗИ ЗАТВОРЕН КРЪГ ЩЕ ОСТАНЕ ЗАВИНАГИ. А КОМУНОХИЕНИТЕ ЗА ДА СА НА ВЛАСТ, КОЕТО ЗА ТЯХ ВИНАГИ Е БИЛО ДАЛАВЕРА, ЩЕ СЕ КОАЛИРАТ И С ДЯВОЛА.

На мен пък "аз" формата много ми харесва, това означава поемане на лична отговорност. Тройната с "ние" формата всички видяхме докъде я докараХМЕ.

И когато няма с кой да направят коалиция, пак ще се започне с етническия мир, колко е застрашен и прочее. Мекерета

Ето ви национална кауза! Тези вън от парламента, политиката и страната!

Местане, да ни пази Господ от Вас. Надявам се да не докосвате властта поне до третото хилядолетие.

Аз вярвам,че българските турци,начело с българските дупедавци от ДПС ще се осъзнаят и няма да припознаят ДПС,а ще гласуват за друга партия,както намяля все повече електората на БСП,което е положително за България.

трябва ли ново априлско вастаня за да изчистим тази измет наречена дпс, партя която проповядва регелиозна омраза в последните 25 години. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

иди на психиатър се прегледай или спри наргилето с хашиша. То каквото можеше да се краде, свърши. "Обраният бостан", Бат' Бойковата банда успя го доотараши. Сега дойде времето Му за градеж, ДЪРЖАВА НА ДУХЪТ ще се строи. А твоите гласоподаватели, потурнаците и ченгенетата само за изкопчии вече стават. Как на такъв един работяга чертеж или технологична карта да му връчиш? То не е бюлетина и клечка, с която да улучи кое квадратче правилно да зачеркне. Мъка, голяма мъка настава, агент Сава. Вече и агентурното минало стана зла прокоба.

Пази БОЖЕ! Вай АЛЛАХ! Никога повече ДПС на власт!

Блажени са вярващите.... Турчулята мястото им е в миша дупка, че напоследък много са се разпищолили. Много бързо забравиха за Възродителния процес. Та мисълта ми е да внимават да не ги възродим (т.е. подготвим за прераждане) отново.

балгарино,ако искаш да започваме *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.