Коментари - Лишиха от права лекаря на ”Осмомама” | dnes.dir.bg
назад

Лишиха от права лекаря на ”Осмомама”

Лекарският съвет на щата Калифорния лиши от правоспособност специалиста по ин-витро оплождане от Бевърли Хилс д-р Майкъл Камрава, който помогна на американката Надя Сюлеман да роди 8 близнаци.

Обратно в новината

Коментари - Лишиха от права лекаря на ”Осмомама” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много правилно решение - не може лекари да съдействат на реализацията перверзиите на техните пациенти.

Това не е майка, а инкубатор.

Тази статия с гугъл преводач ли е преведена ? "Филми за възрастни" :)) На български им казват порно-филми . А това добиче , дето роди 8 те деца , заслужава да бъде сложено в клетка , така или иначе човешко в нея няма . А можеби това е "човешкото" , защото едно животно не би направило бизнес от децата си . Но тук в Америка е така , има и доста други жени , които забременяват за да осигурят собствения си задник .

Дали всъщност демокрацията е хубаво нещо или, като гледам, е по-добре да се отнеме правото на някои хора да се изказват?

А дали виждаш като гледаш ? Ако имаше малко повече информация по случая , щеше да знаеш , че това не е нормална жена и няма нищо общо с човещината . А дали на човек ще му отнемат правото да се изкаже или не, не могат да му отнемат правото да мисли . а ти не си го отнемай сам , по добре се разрови малко , за да разбереш за какво става въпрос .

Извратена история! Американките са готови на абсолютно всичко, само да получат известност! Това не са хора вече, а някакви механизми за шоу и реклами ...

Нейните родители са от Ирак.Тя е единствено дете,учила е психология,работила е в затвор като техник по психология. Била е нападната в затвора,получила е обезщетение,което ползвала за ин-витро и при предишните 6 деца + 8-общо 14 деца,като не е могла да има дете ,докато е била омъжена.Разведена -с 14деца,и твърди,че е осъзнала,че е била егоистична да иска всичките ембриони ,които са били създадени от лекаря,чиито всички други ни-витро на други жени са били неуспешни,а само в нейния случай-успешни всеки път.Лекарят и неговите сътруднички,също от азиатски произход,но образовани в САЩ и Англия,когато имали противоречия по елементи от ин-витро дори са се сбивали и съдили