ЕС посрещна хладно предложението на Тереза Мей

Ръководителят на преговорния екип на ЕС посрещна хладно британското предложение за правата на гражданите на европейските граждани след Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - ЕС посрещна хладно предложението на Тереза Мей | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

една процидура в повече , това се очаква . минимални пари , максимален брой близки , различни такси за визи , осигуряване , може би и данъци . ограничения в трудовия пазар , разрешителни за дейности, капитал . отпадане на местен вот . дву или многостепена система на категории гражданство : сениор, юниор, лайт .Сениори най-вероятно с испанска финка , юниори с поне един апартмент в Италия , лайтове с по една дача в източноевропейска вилна зона . Останалите с един Фолксваген Дизел и дясната дирекция.

Kоито има жилище няма проблем,които няма да го духа.Tакъв е европеиския закон към държавите които не са в EC.

Cекна им заминаването на българчетата за Aнглия.

Надявах се утре да срещна англичанин водопроводчик, но явно надеждите ми са били напразно - хахахахахх

Още мерят тръбите от вън , вместо по диаметър .Подобно , както при квадратурата на ново жилище . Английският модел по принцип има по-голяма квадратура . Заради мебелите .

да ви видя вие от къде ще ги мерите.

Никакви отстъпки на пияниците от островчето! Тази нагла и грозна нация да си седи в ъгъла! Марш!

Tамън ще спре наплива на българи към Aнглия.Bече няма да имат право на работа като емигранти.

да не се ослушва. Така както е дала пълни права на граждани от бившите си колонии и не можеш да срещнеш два дни англичанин, освен индийци, по същия начин, щом са ползвали работния труд на европейците да се отчетат пред тях подобаващо. Както пред колонизираните. Ако ли пък не - за нас ще бъде по-добре. Ще се върнат тук отново българите. Макар, че техните тайни служби пишат за българите, че са най-добре адаптиращия се народ. Нищо че по английски маниер не го признават на висок глас, та даже и крясъци срещу българите имаше от политическата им трибуна. Английско лицемерие! Но поне заслужават уважение, че не приеха Брюксел да решава по колко бурки да приемат по квоти.

Ще се върнат българите, ама на 31'ви Февруари! Половината вече имат английско гражданство, децата им се дипломираха там и образованието им отваря врати в целия Свят. Отделно на това, става дума за българи на възраст м/у 40 и 60 годишна възраст, които вече нямат кой ги чака в България, а те от своя страна имат два варианта за бъдещето си: 1. Да се преместят в страни като Испания и Португалия, с цел да си живеят живота и в същото време да са близо до децата си. И 2. Да се приберат в "ничията земя" и да ги претрепят мангалите, защото живеят с по 3 000 лв. месечна пенсия на калпак. Истината момче е, че никой на тази Земя няма да нагази в блато доброволно а това, за което говориш ти, са "мокри сънища".

Aко се преместят в друга държава от EC само с виза могат да влязът в Aнглия.

Е СКРИТ В ИЗИСКВАНЕТО ЗА "законно пребиваване" В КРАЛСТВОТО! КАКВО СТАВА С НЕЗАКОННО ПРЕБИВАВАЩИТЕ, КОИТО СА ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ НАШЕСТВЕНИЦИТЕ? Духат го!

Няма държава в света, в която да не го издухаш, ако не спазваш законите! (България е изключение, понеже не е държава а губерния)

Европа работи за Англия,ще го разберат скоро англичаните.

И това им е много. Нов договор няма да има. Това и на плъховете в Бъкингамския дворец отдавна им стана ясно, ама пусти мераци.

" Необходими са повече амбиция, яснота и гаранции,". това всеки комсомолски секретар от бригадирско ниво можеше да ви го каже, даже без туитър.

на инвестиции са мести към бивши колонии на краличката и не им дреме за еса и феса.

май му е дошло в повече слънцето напоследък. Иска нещо ,което е невъзможно.

Великобритания и САЩ, винаги са били заедно!! САЩ и Русия винаги са били конкуренти, но понеже не са луди с мания за самоубийство, намират начин да делят питата!! Китай започва да участва в играта съобразявайки се с Русия И САШ като те се съобразяват с Китай..... Изведнъж едни измекяри който са предизвикали две световни войни ( ГОВОРЯ ЗА ВЪРХУШКАТА - НЕ ЗА ГРАЖДАНИТЕ), помислили, че могат, хем да фалират половината държави в Европа за да им вземат и гащите, хем да яхнат метлата и с чужди танкове ( щото техните хем са малко, хем вериги нямат)на Гърция, Италия и Испания (точно на тези които искат да фалират), да се правят на световни фактори и да гепят лапачката от ръцете на Русия с САЩ и да я приберат в джоба!!:)))) И изведнъж, Великобритания получава приятелски съвет от САЩ - " я излизате от там приятели, че с Русия сме се разбрали да играем футбол и немаме топка тука"........ И, ето халът на Германия и съответно и на Евроскапания съюз на мародерите които получават ритници и шамари от великите сили...:))))))))

А България каде остана ? Облизала го на всички заради политици които не спряха да ти го начук..т

Прочети по - внимателно, че нещо си афектиран...:))))))))

Единен Европейски Съюз и Общ Фронт срещу азиат-путлерастките варвари !!!

Да!! Да!! Да, ама не, щото и да не пускат от Карлуково такива като теб искат, ама на.... Пари нема, да не ви хранят, разбираш ли....:))))) пс С дакела кво стана?? Още ли ти е мъж??:))))))) Или вече си купил магаре??:)))))))