Коментари - Пратеник на ЕС иска разследване на запис с екзекуция на арменски пленници (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвсем не съм моралист или светец , но това видео НЕ е реклама на филм с Рамбо или Чък Норис - Това е РЕАЛНО ! Защо за едни неща имате цензура , а за важните неща си затваряте очите ! Всички гледат такива филми , но знаят че е филм и тогава нагласата за възприятие е по-различна - ТОВА Е РЕАЛНО - МАХНЕТЕ ГО , защот действа на психиката особено на по-лабилните !! По -надолу един попита за Сатаната - Той винаги е властвал и живее във всеки от нас под една или друга форма , но ако му позволим да ни завалдее и да вземе превес - СМЕ ОБРЕЧЕНИ ! ЕВОЛЮЦИЯТА на човечеството ще настъпи не с нови модели коли или телефони , по-бърз интернет или Мета вселени - А с това да станем по-добри , грижовни за другите и да се борим с бесовете в самите нас - Всичко останало е илюзия и заблуда !

Абе хора , МАХНЕТЕ го това видео !!! Триете безразборно безсмислени ГЛУПОСТИ , а това видео се мъдри тук вече цял ден - НЕ Ви ли минава през акъла ( колкото и да е малко ) , че моге да го дледат и деца ?!

Гадост! Турци какво искаш от тях.Винаги са били и ще си останат садистични касапи.Пфу! А оня ден до центъра не можеше да се иде заради тоя бастун Алиев.

Нищо, важно е че на Алиев в България му послаха килимче и целунаха задника. България, освен да се прави на велика пред македонците, ЗА НИЩО НЕ СТАВА !!!

Правим се на страшни пред Македонците , а те ни пазят по линия на НАТО ,понеже ние сме на ниво Судан ( голи до кръста и по къси гащи ) ! Като слушам колко ни "любят" Макетата е въпрос на време да ни се озъбят ( меко казано ) , за да не съм по-краен !

За първи път азерите бяха обвинени във военни престъпления н от друг, а от Нанси Пелоси. Направи го веднага след като шефката на ЕК, именуваща се с окончанието на финландско фамилно име, декларира по прстокировски отказ от купуването на руски газ. Следващата цел е да се елиминира конкуренцията и на Азербайджан на европейския газов пазар и американците да останат единствени вносители.

A be dir.bg... vie maloumni li ste? Podrastvashti vi chetat novinite. Svalihtre nivoto mnogo.

Абе как ще разследвате бе. Алиев ви кара демократичен газ.

Става много интересно.Ако записът е истински,Ко ши праим? Ще купуваме ли газ от убийци?

Zпоко вZичко Ze връща

Това е един жесток свят, казват му Кавказ. Там това е ежедневие. А руските хубавци докараха това и в Украйна. Било е и в Европа преди . Обаче преди много години , поне преди 300. Виж за турците ясно , те си трепат арменци от 1915-та поне, има няма 100 години само

Дамм, точно както наказват Израел за ежедневните си военни престъпления. Интереса клати феса

ех че е хубава азерската газ .мирише на кръв...

АРМЕНСКИТЕ ЦИГАНИ КАКВО ТЬРСИТЕ В АЗЕРБЕЙДЖАН(НАГОРНИ КАРАБАХ).

Човек винаги е бил жестоко същество, но сега е и умственно неадекватен и първобитен. След откриването на колелото не сме мръднали и сантиметър напред!

И тоя газопровод умре

Не знам кое е фейк, кой е преоблечен, кой стреля, кой е убит, но не знам какъв човек трябва да си, че да разстреляш хора така (независимо кои). Вярно афект и т.н., ама тези си бяха пленени ...

Това е нагледна разлика междду терористи и редовни войски. Тези се водят редовни войски, но си са класически терористи. Арменците в случая са вече обезвредени и не представляват заплаха.

Веднага да наложим ембарго и на азерския газ! РщТо се е видяло, че ни от Русия, ни от Азербайджан, ни от най-големия терорист в света-САЩ, трябва да внасяме газ!Ембарго на всички, мамито им!

Единствената надежда за Европа и ЕС е да спре да внася газ и петрол от други държави. Винаги с парите за енергоресурси се финансират войни и съмнителни режими. Ще си караме на каквито ресурси имаме и толкова, Всички пари за енергоносители отиват за оръжия и за избиване на население.

веднага на секундата преценяват че това е истина а в Буча и Изюм е фейк. От всякъде се вижда че това са преоблечени арменски войници които убиват азърбейджански пленници. Даже Русия не се интересува от тази война защото знае че Армения е завзела територии които не са нейни

Измет мразещи облъчен. Мозъчно приключил

Пак ли не си си пил хапчетата?

нали ще имаме Азерски гар, голяма работа няколко убити арменчета. Кажи "да българийо" !?

Европейските лицемери са гнусни, а падението сигурно.... ах ценности гнусни.

По време на война и двете страни извършват зверства, нека не гледаме едноднотранчиво на въпроса. Войната е жестока! Воденето на война през 21 век е някакъв абсурд, но явно хората продължаваме да си бъдем зверове!

Каква война, това са пленици! Едно е на бойното поле да извършиш така нареченото зверство, друго е да застрелваш пленници, били те арменци или азери, както твърдят някои. Все едно каква националност са, това заслужава жестока присъда.

Такава брутална екзекуция от редовна войска не съм виждал. Тези минаха и украинските терористи. Единствено конкурент са им Ислямска държава. Много демократичен съюзник си имат еврогейците.

айде по-спокойно и другите не са стока ...

А ние онзи ден им посрещнахме президента с почести и топовни салюти. Газ ще купуваме от тях, защото е иж е по демократична от руската газ. Да ви е*а евроатланическите ценности.

"Авторитарно управляваният Азербайджан"!!! ДИР, я си погледнете статията от 01.10! В която възторжено ни разкаахте как великият президент Алиев е у нас. Последно, ДИР, Алиев авторитарно ли управлява и изтезава ли военнопленници или е демократично ориентиран партньор на България и ЕС? М....та в..и лицемерна!!!

УЖАСНО видео ! ПОКЪРТИТЕЛНА гладка ! Това са млади хора , бащи , братя , синове на някого и всичко свършва за няколко секунди , и това се случва във времена на "велики "претенции колко сме " РАЗВИТИ " и " НАПРЕДНАЛИ " ! Това обаче се случва на стотици места по света , за да има едни общества да ПЛЮСКАТ евтини хамбургери и да карата скъпи и лъскави коли , защото съществуват именно от това което се вижда на видеото ! Няма нужда да казвам кои са - вие си ги знаете ! Нищо добро не ни очаква с каквито и да било технологии да се хвалим - ВЪРВИМ НАЗАД а НЕ НАПРЕД в развитието си !

браво за коментара!

Руски фейк!

не е изключено да е фейк. Обаче международната общност трябва да възприеме много твърда позиция срещу военните престъпления и да въведе съответните разследващи органи. Първо защото все пак и на война не бива да се забравя, че сме хора и второ защото в сегашната ситуация на мигновенен достъп до информация може много лесно да се разпространява и дезинформация при това като оръжие за постигане на определени цели. А една пропаганда базирана на дезинформация може да доведе до трагични последици.

Заради пътя на наркотиците - кой ще го владее!

може да бъде, Азербайджан е демократичен а техният газ е желан в БГ и ЕС!

ПИТАЙТЕ ТАГАРЕВ, ШАЛАМАНОВ, НАДЕТО НЕЙНСКА КАКВО ЩЕ ОБЛИЖАТ ПО ВЪПРОСА!

Хора,не ви ли се струва,че Сатаната властва на Земята ?!!! Нормалното бива поругавано а грозното,пошлото,отвратителното ,не естественото биват поощрявани и издигани в култ ?!!! За мен запада и Америка са откровени сатанисти !!!

Вижда се, че Азербайджан е стабилен и надежден партньор на ЕС! Не е като старите газови доставчици.

Чува ли се нещо откъм ЕС за санкции към Азербайджан?М?!?

КОЙ СТРЕЛЯ СРЕЩУ АЕЦ ЗАПОРЕЖИЕ? КАЗАХА ЛИ ВИ КОЙ ВЗРИВИ ПОТОЦИТЕ В БАЛТИЙСКО МОРЕ? А КАЗАХА ЛИ ВИ КОЙ ОСВОБОДИ МОРЯЦИТЕ ОТ ПЛЕНЕНИЯ КОРАБ В МАРИОПУЛ? НЕ ВИ КАЗАХА!!! И НЯМА И ДА ВИ КАЖАТ, ЗАЩОТО ОТГОВОРА Е ЯСЕН НА ВСИЧКИ.

Съвсем истински са кадрите. Лошото е, че с тези политици и нас май това ни чака. И вчера дори българският овчи избирател подкрепи войната, а не мира. И както каза Ахмед Доган, той е гласувал за бъдещето на България, но то ... не е розово. Който разбрал разбрал.

ДОКЪДЕ ПАДНАХА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ... ДА СЕ ПРЕГРЪЩАТ И ЦЕЛУВАТ С ВОЕННИ ПРЕСТЪПНИЦИ

ДОМУЗ ЕРДОГАН И ДОМАШНИЯ МУ РОМ АХМЕД ... ВИ МИСЛЯТ ТОЧНО СЪЩОТО ...

Армения потъва заедно с русията. Не че ми пука за тях де. Азерите са ни приятели,защото ни дават газ. Русия и Армения пошли на хуй

Докъде можете да паднете? В момента дъното ви е таван…та колко още?

Жоре пи в първи клас ли си?

Подобни записи имаше от Украйна - как убиват пленени руснаци, или стрелят по краката им. Имаше запис как грузински наемници в УКрайна колят руски пленници. И какво? ЕС да не би да каза "КОПЧЕ" по въпроса? За никакви разследвания не си отвориха устата еврогейците. Това показва евро-лицемерието. Сега изведнъж се загрижили!

Липсата на каквито и да било принципи и постоянното изтъкване на правила, който никой никъде не е чел, съгласявал се или дори наясно как точно са формулирани, разкриха нечовечността на “лидерите” оттук до САЩ.

Гледах го, застреляха си ги като кучета, и то в преразход. Това дори не беше екзекуия - вързани ръце отзад един куршум в тила и толкова, ами буквално гавра над военнопленници. 100% има някаква предистория цялата ситуация, и на видеото е само епилога, но каквато и да е причината, това е нечовешко. По принцип правото е на страната на азерите, Нагорни Карабах си е техен! Точка по въпроса! Но за това, което толерират, заслужават един в зъбите! По принцип евреите правят такива номера отдавна, но от там мога да съдя, че силните никой не ги съди!

Предисторията е ,че са крали тоалетни чинии като съюзника си русия:)))

Трябва да те е много гнус като се гледаш в огледалото!

ТУРЦИТЕ И АЗЕРИТЕ СА ДОШЛИ ПО АРМЕНСКИТЕ ЗЕМИ КАКТО И ПО БЪЛГАРСКИТЕ ... КОЛАБОРАЦИОНИСТ ПРОСТ !

И що Карабах да е азерски? Е след като изгонят или изколят аремнците там може и да стане азерски. Ама преди това не мисля, че е азерски.

преди да се казва, Нагорни Карабах, тая земя се е казвала Арцах. Арменците са много по древен народ от резаните бургии. Та е на турците точно толкова колкото и на арменците.

Видяхте ли видеото!?? Касапница срещу невъоръжени хора стоящи на колене!!!! Шокиращо! Този Алиев трябваше да бъде арестуван като военнопрестъпник когато беше в София вчера!! И предаден на съда в който осъдиха Милошевич.

А санкции за диктатора от Азербайджан и спиране на азерския газ кога ??

Да ,ама Азърбейджан ни дава добра,демократична газ ,шефката ни Урсула на Алиев лично му точи баници насред София за интерконектора а шефа ни Фатмака го черпи с бъклица и за него не трябва да има санкции за военни престъпления ,като за Русия

Не ни лъжете с фалшиви руски видея. Азербайджан е ключов западен партньор и Русия опитва да го дискредитира с тези фалшификати. Дори и да е вярно,война е и се случват такива неща.

Тези неща се наричат зверства.

Вкусен ли е азерския газ, предатели?

T.e. e по-добре да купваме от убийците и изнасилвачите на деца от Русия, това ли казваш? Мда, разбирам дилемата ти

Казвам, че сте боклуци немислещи за България и българите и прилагате двойни стандарти в името на лично облагодетелстване и с цената на безброй животи. Нечовеци, боклуци, предатели, подлоги и фашисти.

Ако записът се окаже автентичен, някой от бълг. журналисти дали ще се осмели да зададе въпрос на Радев- напр. "Одобрявате ли действията на азерите спрямо арменските войници?". Знаем всички как посрещна Алиев - 21 топовни салюта. Ясно е , че азерския газ е важен за България и е "демократичен", но какво става с правата на военопленницте, определени от една конвенция...?

Наистина ли задаваш такъв въпрос ? Конвенцията, "демократичността на газа" и неизползването му за водене на война също като EU, според думите на Викито Нюланд. Важното е да има големи зелени.

Според мен няма лошо зададени въпроси, а има уклончиви и откровено лъжливи отговори. :)

Има един друг който ще раZдаде справедливост докато ЕС се наумуват.

Азерската газ най демократично кървавата газ!

Азербайджан не е конкурент на НАТО.

Другари, това е нелоялна конкуренция! Азерският газ си остава демократичен!

На чукчите газа е още по-демократичен с мирис на морска вода и водорасли.

Старата песен на нов глас. Санкции на ЕС срещу Азербайджан и спиране на газа от току що откритият тръбопровод.

Ще се топлим на Кървав азерски Газ ! И съвестта Ни е чиста и спокойна !