Трима обвинени за пране на крупни суми

За периода 2009-2013 г. на трима от Долни Дъбник са преведени от Палестинска автономна територия около 2,150 млн. щ.д. /3,084 млн.лв./. Наложена им е мярка "задържане под стража".

Обратно в новината

Коментари - Трима обвинени за пране на крупни суми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ало дира, з50 полицаи са били премахнати за корупця в турця, каде са истинските новини?! стига залта помя!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само дето са написали от фирми?????дето нямат нищо общо с търговия с България..

А сега да ПРОСЛЕДИМ дали присъдите на тези цигани и на ХРИСТО БИСЕРОВ ще си ПРИЛИЧАТ???

На мен ми се иска да проверят и г-н Варадерски. Снощи пак нещо бушувал във Варна.

Тези от затвор не се страхуват. Най-голямото наказание за тях е, да им приберат всичко, до последната стотинка.

ТОВА СА СТРОГО ЛИЧНИ ИМУЩЕСТВЕНИ ОТНОШЕНИЯ

Не ги закачайте,това са наши спонсори и гласоподаватели.

Само дето други бяха на власт 2009-2013 година и не са си мръднали пръста да ги подгонят...по простата причина че НЕ са работили за други..

Ауу...какви бързи институции - полицаи, съдии, прокурори...да им се ненадяваш. А с Бисеров що така бавничко и нерешително??? Тука "корпуса за бързо реагиране" нахлу, откри, арестува....а Бисерчо го търсите с фенер на поднос да му дадете поканата за съда....Ей, изроди, народа вижда и ви крои шапка.

Пари от гадаене и лечителство и то от Палестина! Глупости! Сигурно това са дадените обяснение и куките са плъзнали новината.Най- вероятно са кинти за плащане на гласове за изборите. Пари от гадателство и измами не се перат, защото Палестина си е достатъчно разпасана и не може да преследва подобна дейност и само по линия на наркотрафика и оръжието мангусти може да перат. Но оръжие няма.Значи това може да ни кара да предполагаме, че това са пари за тероризъм.

Много обвинени, малко наказани. какво стана с Бисеров. Бил на бахамските острови. Командировка.

А БЕ ,ЩОМ СА ЦИГАНИ КАКВИ ЛЕГАЛНИ ДОХОДИ МОГАТ ДА ИМАТ?? КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА И ТОЛКОЗ ! ТО В ЗАТВОРА НЕ ИМ ТРЯБВАТ ПАРИ. ЩЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ЗА СОЦИАЛНО СЛАБИ ,А ТЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ В ПАЛАТИ .МРЪСНА ЦИГАНСКА СГАН!!

Такива писма съм получил над 300.И все за големи суми - /Милиони/ Но не зная кое истина и кое може да бъде за пране на пари. Та предполагам и тези хорица да не са се подвели и сега да си плащат за грешката .

българският народ ако знае какв град са построили нашенци... в канада...уж квартална торонто обаче почти всички блоковеса на един и същи човек избягал от българия преди време канадците нямат такъв квартал ...тука внесли нещо 3 колко са 3 шге 3 милярда не можахме да усвоим миналата година....

три автомобила, злато, а нЕкои магистрати по нЕколко имота в София и по морето. Зер нЕма морни вода да пият. Строили са с пот на челото.

Първо - за да получиш такъв превод следва да разполагаш с парите във сметката ти, налична във френска банка. Оттам ще знаят за какво са парите и когато трябва да ти преведат лихвата по твоята сметка тук, плащането ще е от банка "Х" към товята сметка с основание "лихва". Дори и ти да си наредиш парите от твоя лична сметка във френската банка към личната ти сметка в българска банка, чисто и просто по линия на ЗМИП българската банка или ще направи запитване към френската за установяване на произхода, или ще те накара да предоставиш съпътстващи плащането документи, или и двете. Примерът ти е доста неуместен. Колкото и да ти е странно, банките са длъжни да спазват правилата по ЗМИП и ЗМФТ, просто защото могат да изгубят лицензите си в противен случай.

Баси! Някой да вкара някакви пари в тази България и веднага го арестуват. Пуста завист българска. Затова ще сме си винаги бедни.

Крупната сума от лотарията на запад ще е дошла от конкретна банкова сметка. Ако банката е френска, тя ще може да потвърди за произхода на парите.

Намериха заместници на Бисеров. Ако беше иначе, щяха да им оставят 2-3 дни да се покрият в чужбина.

Моника, гея и бея няма да ги обвинят в нищо. Нито пък Овчаров, Масларова, Петков, Гоце Трипера и цялата останала червено-депесарска крадлива и престъпна пасмина.

ТОВА СА ГЕРБЕРСКИТЕ КАЛИНКИ , НАЗНАЧЕНИ ЛИЧНО ОТ МРЪСНАТА И ГНУСНА МАЗНА МУТРА- БОКО ТИКВАТА . ИМА ЛИ НЯКАКВО СЪМНЕНИЕ .

така е брат,герберасти са и те са наи-долната утаика от каимака на комунистите защото герберастите все още са членове на бкп а не на бсп.

Калинки от вас няма!

2 млн от лечителство и асновидство-вие подигравате ли се?

И аз това най-напред си помислих. То и за дебила е ясно, че не е от това. Тя Ванга не е имала толко' клиенти. Колко хора в днешно време вярват на ясновидство, за да платят на "фамилията" такива суми?! По-скоро наистина разследващите да не изключват версията за дрога или оръжие. Иде ми да кажа нещо за циганите, ама айде....

Проституция? Знае ли човек?

Класически инвеститори ;)

хамаз-мюсулмански братя-бисеров-ердоган-дпс!!!не финансово разузнаване а антитерористичният закон!!!катарски и саударабски пари изпрани чрез палестина!!!пералнята е мюсулманска!!!

пране на пари или подготвяне за изкупуване на имоти с цел ограбване на България в името на саудитска арабия

ПАК ЖЪЛТА ПОРНО ПОМИЯ! КЪДЕ СА ОБВИНЕНИЯТА СРЕЩ У СЪСЕЛА?!!!!!!!!ОСТАВКА!

Превод 91 000 ??? А милионите редовно превеждани от БГ Олигарсите??? Аааа забравих - банките са на същите Олигарси :)

Финансиране на АЛКАЙДА! И то пред очите на властимащите. Наказание от 5 до 15 години?!? Как ви се струва? Вземаш 5 милиона или дори повече и лежиш САМО 5 годинки(а може и условно, ако платиш където трябва) в пандиза. Ми така всеки втори ще стане престъпник. Нашата Темида е инкубатор на престъпници. Ако не се променят конституцията и законите, България ще загине като държава.

нали това е целта

Че нали протестите са за промяна на конституцията,съответно и законите,ама се започна една офанзива-видите ли, те не знаели за какво протестират,искали само оставка и т. н.и т.н.Направиха така ,че хората от протестите да изглеждат смешни и с помощта на отцеубийците от полицията,потушиха протестите.

Сегашният НК не може ли да бъде изменен и без да се пипа Конституцията?

Цацаров, не ги мъчи пусни ги...