Людмил Стойков: Нямам офшорки и сметки в чужбина

Състав на Софийски градски съд (СГС) счете за неоснователно искането на защитниците за прекратяване на съдебното следствие по делото срещу Марио Николов и Людмил Стойков, за да се изчистят грешки в обвинителния акт.

Обратно в новината

Коментари - Людмил Стойков: Нямам офшорки и сметки в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и така до безкрай,защото знае къде да спонсорира и плаща.колко броя такива дела се влачат с години и без присъда.

Вярвам ти,така е. Пари нямаш, сметки нямаш, офшорки нямаш. Но си имаш Гоце и докато е така и съдиите ще ти повярват, като мен.

Не бих осъдил човек под натиск. И смятам , че тук много се говорят празни приказки. Завис ли е това, болка или комплексарски исказвания ? Помислете, че утре и на някой от вас може да се случи да бъде обвинен, че крие или лъже. Без да е доказана вината му. Журналистите успяха да исперат доста мозъци. Защо да сте и вие в кюпа ?

Абе то и топлото нямаше нищо ама му го начукаха.

И НА НЕГО ГОРКИЧКИЯТ ДА МУ САБИРАМЕ ПОМОЩИ ДО СИ ОТКРИЕ СМЕТКА.

ХАХАХАХХАХХАХХАХА В Дюни е собственост на една Фирма Джесика регистрирана в щатите в наякоя офшорна зона тя ако не е негово на кой да е на жена му ли или на любовницата

Може и да е бил честен, когато е бил в мъдете на баща си!

Людмил Стойков няма офшорки, Людмил Стойков няма сметки в чужбина, Людмил Стойков няма имоти в чужбина. Много неща се твърдят, но никой не иска да ги провери. Ако горното е истина и се докаже какво правиме тогава?

Тарикати! А ако все пак се окаже, че имате и офшорни компании и сметки? Ще тръгнат ли адвокатите след вас да ви носят одеялцата и пружинките в затвора? Адвокатите да се научат на някаква елементарна етика - те морал нямат!

бивало да кажеш па че имаш :)

Как да се управлява съда по германски като все нещо му пречи,какво ще кажете госпожо Попова германци ли да внесем или ще си свършите работата.

Чакаме в Германия осъдените да си излежат присъдите, за да ги викнем за свидетели. Това ни е тактиката. Дотогава - белот.

Съучастника им в Германия изгни в затвора, в България още не е даден ход на делото.Кога ще ги стигнем тия западни нации не се знае.Не се знае дали въобще ще ги стигнем някога.

съдът да не го отрязва, а да постанови отрязване на главата му.

Ами аз като глупак, на какъвто ме прави този тарикат мисля, че наистина няма сметки и офшорки, просто защото ги е прехвърлил на друг. ПРЕЗИДЕНТА Е ЗАД НЕГО. НЯМА ДА ГО ОСЪДЯТ.

Що не проверят всички колбасари за пари по сапард,а също така и вносители на консумативи за тази промишленост,да видят те какво се казва митнически измами.

v zatvora -sponsorite na bg komunistite !!!

EI TEZI DVAMATA NIAMA DA IDAT V ZATVORA, DA KAJE DRUGARIA GOCE KOLKO SA MU DALI....

Докога !?! Докога ще се мотаят (и ще пилеят бюджетни, т.е. наши, пари) нашите правни структури !?! Докога разни дребни шарлатанченца ще наглеят и ще съсипват името на България !?! Докога ще допускаме да ни се правят скудоумни представления от шайката махленски шмекери !?! Докога ще чакат нашите правни структури да отправят надлежни запитвания тук-там .... и просто да получат за ден-два данните за всичко търсено от А до Я (кой/кога/къде/какво !?!

Човекът, може наистина да си е честен бизнесмен. Нека си го оставят да си работи спокойно (да работи за светлото бъдеще на България).

Dva znamenityh traktorista

Тия защо винаги говорят в трето лице за себе си? От лъжи даже си бъркат самоличността ли?

хайде нещо да заработи сериозно наказание и крайни резултати за вземане на решения-затвор , което цяла България чака