Прага с ултиматум към Москва: Изгонените чешки дипломати да бъдат върнати

В отговор Русия привика посланика на Чехия за разговор във външното министерство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

багажа и в москва,докато Русия още не се е разпаднала

Мишката поставила ултиматум на Мечката да не диша!!!!

Не знам колко чехи помнят август 1968 г. аз го помня добре . казваха Чешките събития . иначе затвор

И какво интересно им беше на тия събития. Европедалите от Прага на малешката не могат водица да донесат на унгарците. Единствената страна страна без съпротива против швабетата в цяла Европа по време на ВСВ е Чехия.

Манията на чешките евреи е да помнят 1968 г., а да забравят 1938 г. !!! Хашек и добрият войник Швейк ги е срам от вас, панове !!!

След разпада на ссср, който ясно показа какво мисли светът за Русия, Путин унижаван ли е по-силно?

Верно ли така, умнико? Като написа писанието си, намести ли си цайсите?

..... И колко дивизии има Папата? Това е въпрос на др. Й. В. Сталин по повод протест на Ватикана за репресии срещу католически свещеници, помагали на нацистите в Хърватия .....След този въпрос протести не е имало. Та питам - И колко дивизии има т.н. Чехия?????

Русия беше позорно унижена Въпреки армията си Путин е в амок Изритаха му 70 шпиони Това не е ставало никога

Пич, цялото НАТО или ако искаш ОТАН не струва и колкото 2-ва батальона на паркетната Таманска дивизия. Не коментирам обикновените части, въпреки, че имам наблюдения. Като махнеш Турция от НАТО, от това НАТО остова един гол бъзик.

Чехия има 4 пъти по висока средна работна заплата от Русия!

Работил съм и в Чехия и в Русия. Това със заплатите въобще не е така. И в Матушката и при европедалите плащат на, който маже и умее доста. Въпросът ми не бе за заплатите , а за дивизиите. Щото нали, някак си заплата територия не превзема. Виж, дивизия - може. Урод .....

Аз НЕ мога да разбера едно нещо : ЗАЩО Българина винаги мери всичко в заплати и пенсии ??!! Силата и международният статус на една държава не можете да го мерите в заплати и пенсии бе хора - ТОВА Е меко казано НЕЛЕПО !!!!

изгониш поне стотина руски шпион-дипломати като братята чехи веднага. Браво на чехите - ще изгонят около седемдесет рушняка.

Чехия действа по сценария на САЩ, пардон - НАТО. На "пардон НАТО" е нужен всячески натиск върху Русия и дискредитиране на властта в страната в очите на световното обществено мнение - готово: Скрипални, Навални, утрепални, подпални, недоспални, взривални - "Sturm nach Osten", каквато е била практиката от 22 юни 1941 до 9 май 1945 на един чичко, чийто добър, но неуспешен опит е подробно изучен, преосмислен, доразвит, хибридизиран от тогавашните съ-победители над чичкото, а сега - продължители на делото му, и отново насочен "nach Osten" - срещу Русия. И нещо повече - в "пардон НАТО" вече са технически напълно готови и за успешен "Blitzkrieg" срещу Русия - което някога също е било добър, но неуспешен опит на чичкото. Неуспешен, защото какъв ти "Blitz" в рамките на тогавашните няколко месеца - сегашният "Blitz" ще приключи основно за няма и половин час чрез координиран ракетен удар в избран момент от лъже-ПРО върху жизненоважните обекти в Русия, унищожаването им, цялостното разстройване на живота в страната. И нататък - в същия стил. Но светът трябва да бъде предварително убеден, че ударът върху Русия е неизбежен и в интерес на света, а не само в интерес на "пардон НАТОвските" корпорации. Дали повечето подобни събития в човешката история не са били предхождани от съответни "конспиративни теории" ...

Много холивудско - Взривове в Чехия и БГ , Скрипал , Гебрев , Навални един сюжет с двама от ГРУ . Гру нямат ли по - кадърни хора ,та използват все провалили се агенти . Всеки холивудски сценарист би написал по-качествен сценарий .

Mи нямат... Гледах филм за двамата руски мушмуроци, които осъществиха акцията срещу Скрипал, в който бяха монтирани и кадри от интервю, в което те заявяват, че били на културна разходка до Солсбъри за да разгледат прочутата катедрала там... Дори не можах да се разсмея... такава тъпотия и наглост...

Мишоката поставила улптиматум на Лъва да не диша........

Преместих си го

Много е ЖАЛКО , но с огорчение трябва да си признаем и да осъзнаем , че света се управлява от КРЕТЕНИ и ОЛИГОФРЕНИ !!! Американците от ИНАТ и ПРОСТОТИЯ , превърнаха Фидел Кастро и Куба в Комунисти . а сега със същият "УСПЕХ" , ще превърнат в Русофили много Европейци , които никога дори не са имали специално отношение към Русия , да не говорим за тези , които ОБОЖАВАХА Америка , а сега започват да се двоумят и разочароват !!! Нищо не е в сила да промени факта , че човешката ГЛУПОСТ Е БЕЗГРАНИЧНА - Дори и ПРЕНАПИСВАНЕТО и ПРЕИНАЧАВЕТО на историята , човечеството ВИНАГИ ще се върти в центъра на ГЛУПОСТТА независимо от всичките технологии !!!

Новият министър на външните работи на РЧ е от котилото на Сашко Йорданов и Паси!

Следващата стъпка на Роспотребнадзор е забрана на вноса на Чешка бира, поради намерени в нея шпионски нано датчици!

Няма да им е смешно. Нито на хотелиерите.

Москва без ултиматум си го премести в другия крачол.Сега ще има ултиматум към Москва за една девойка днес баба ,която през 1945г.спала с руски солдат без разрешение на родителите си.Ще изгонят чехите трима дипломати ,защот тази любовна афера се води изнасилване ,а солдата бил от военото разузнаване.По непотвърдени данни солдата е дядо на един от двамата агенти на Москва работили с ,,Новичок" и организирали взривовете в Чехия и България.

А хората които не вярват на заглавия от CNN все още чакат да видят някако доказателство и за самолета, и за новичока и за навалния. Показване на шишенце държано с гола ръка твърдейки, че е най-ппасната отрова не важи

Рашъните не могат да намерят правилния подход към чехите..... нещо елементарни.Нещо ме гони носталгията по онова време на морето - чехкини, полякини.... чат пат западна германка и щедра шведка....

Чехия има минимална геополирическа стойност. Мисля че не е проблем за Русия да изгони дори писланника им и да остави некво к. аташе дето да подпечатва визите и толкова. Ще е добър урок за останалите натоффчета.

Когато живееш в заблуда че можеш да скачаш по главата на Русия понеже тя до последно беше търпелива ще стигнеш до момент саде чистачката да остне в посолството ти а не се намират лесно агенти д вършст работта н хигиенистка че и няма необходимите връзки.. Отдавна Русия трябваше в кратки срокове да отвръща на непрестаните краварски предизвикателства... Да е връщаш 2014 година за оправдание какви ги вършиш през 2021 година си е начална фаза на измекярска идиотия...

Според газета.ру чехите са предупредили Русия, че ако чешките дипломати не бъдат върнати, то Чехия ще експулсира 60 (шестдесет) руски дипломати. Или общо 78 заедно с предните. И въпросът е: Какви такива стратегически инетерси има Русия в Чехия, та държи толкова дипломати, колкотов голяма страна като САЩ или Германия? Там, казват, била централата на ГРУ за Източна Европа. Там били и много от парите на руската олигархия, които кой знае защо нямат доверие на руските банки.

Всяка страна си държи персонал колкот реши че може да и върши работата в страната където е така че щом до сега чехите не са роптали против бройката няма защо сега да се дават с врякането си.. Питам се кога е закрива чешкото поолство в Москва че то вече няма да има перонал а до чешката бройка бая други има в Москва чехи установили е с бизнес да станат потърпевши заради чешката измекярия...

Подкрепям съюзниците ни от европейска Чехия.

И те те подкрепят.... Изотзад....

Тези наши "съюзници" източиха доста милиарди от нашата страна чрез ЧЕЗ, така че смятам, че достатъчно сме ги подкрепили! Време е да им теглим шута!

Руснаците знаят , че народа няма нищо против Русия и никой няма да тръгне срещу тях , а ни управляват безгръбначни ВАСАЛИ , които лижат чужди задници за да са на хранилката , без да си дават сметка за опастността която е надвиснала точно над главите ни , и това е единственното което ни спасява до момента !!! Стара поговорка казва : "Който си играе с огъня , рано или късно се опарва " !!! Американците никога не са ни били приятели , съюзници или каквото искате го наречете - Те са далеч и пет пари няма да дададт ако станем следващата Сирия , Либия, Ирак и т.н. - как още не можете да го проумеете , а се самонавивате , че някой го е грижа за Нас !! Индия като е от векове Английска колония , защо не е на нивото на Н.зеландия , Австралия - Някой замисля ли се над това ?!

Как можеш да сравняваш Индия с Австралия или Нова Зеландия? Последните се управляват от бели хора и 100% интегрирани от друг произход. А белите включват и гърци, и дори българи. Индия си е Индия. Страна в която правят аборти като разберат че жената е бременна с момиче. Например.

Определено си ТЪПАК , но ще ти поясня смисъла на въпроса си - Защо Индия след като е КОЛОНИЯ на Англия е толкова бедна и се води 3-тия свят ???!!! Нали големите и силни "приятели " се грижат за колониите си , оттук следва и въпроса - Колк ще се погрижат за теб "братята " ти Американци и "Демократи " ???!!! АКо и това не ти е ясно , ще те попитам по друг начин - виж всички Френски колонии на кой хал са и си отговори защо - Нюма да можеш , но пък и на мен не ми се занимава с ИДИОТИ !!!!

Бъдете благодарни , че Руснаците са ИНТЕЛИГЕНТНИ хора с ИСТОРИЯ и КУЛТУРА и МНООООГО ЗДРАВИ НЕРВИ , че иначе можем да започнем пак от каменната ера !!! Аз бих посъветвал - НЕ пренавивайте струната , че в един момент може и да се скъса по време на концерта !!!

Страшно сме им благодарни. И мисля, че достатъчно им бяхме благодарни. Откакто опожариха столицата ни Преслав през 968 г. и предадоха България на Византия сме им благодарни.

А, ни мой тъй, тоя дето опожари Преслав (Светослав I Игоревич) е от Киев. Значи ни е съюзник! То с такива "съюзници" и врагове ни не трябват.

няма смисъл да ти чета доводите,я виж нещо от преди новата ера

А ма ти ако се върнеш още малко назад във Волжка България - Ще разбереш много неща , но ИДИОТИЗМА ти те ограничава да мислиш и от това СТРАДАШ много , а и много ще страдаш за в бъдеще !!!

Ти шегуваш ли се? Руснаците интелигентни!

ДА - Дори и Менделеевата таблица , която използваш за ад си бъркаш пиене е създадена от Руснак , Най-Престижната болница в България СЕЛЬО - " Пирогов " - Той май не е Американец ?! Няма нужда да изброявам всичко , защото ти нямаш акъл да побере толкова толкова много информация , но ще ти кажа само , че дори и Американците четат и изучават Толстой , Лермонтов , Пушкин , Гогол , и те слушат Рахманинов , Шостакович и т.н. , и в техните театри се правят постановки написани от Руснаци , и там се играе "Лебедово езеро " - Но откъде ще е възможно МАЙМУНЯК като теб , на който целият животец се върти около "Google" да знае всичко това ?????!!!!!

Слугите на отвъдокеанския ни "брат" се опитват да скарат ЕС и Русия.

Продължавай да лижеш смрадливи руски ботуши. За рубли или просто за кеф.

Фундаменталната грешка на Запада е, че се опитва да се налага над Русия от позиция на силата. Няма как да говориш със страна като Русия от позиция на силата. Имаше такъв период от 15-тина години по времето на Елцин и американците решиха, че това ще продължи завинаги. Не става, трябва да се съобразяват, в цялата история на човешката цивилизация светът се е съобразявал с империите и с императорите им.

Ужасяваща гавра с Русия и Путин

tonk11

А утре посолството на Чехия ще го затворят и готово. Къде е гаврата и с кой?

И утре ще да посрещнат повечко техни обратно че не проумяват в каква каша се забъркват..

Прага гони 60 руски дипломати. Шамарът по нахалната руска мутра е наистина оглушителен. С вас сме, братя чехи! Вън руските окупанти! Наздраве!

В известия го пише Сега как ще се оправдават руснаците, не знам

За какво точно трябва да се оправдават? ГолЕми разбирачи тук се събраха. Защо не гледате си работата просто, а не да коментирате нещата, от които ама хич не разберате, а само влагате заселила се в душите Ви омраза, насадена от някъде.

За какво да се оправдават като 70 утре ще им ги върнат на Прага техни служители.....Нещо май май Прага ще да трябва да се оправдава защо пречи на гражданите си които не са малко в Москва да нямат представителство....

ти защо говориш от името на целият народ

верно ли са ти братя? сигурен ли си? да всъщност баща ти ако е плющял чехкини, може и да имаш там братя

Имай малко търпение , да чуеш как ще звънне обратния шамар от Руснаците , и как на много Евроатлантици чак суполите ще им потекат !!!

Чешкото правителство върши глупости и после ше се оплаква на Байдън: Маминко, посрах се, дай книжку. А Байдън ще им отговори: Сори, нищо лично. Просто бизнес.

Явно вече няма такава държава - Чехия. Немците си я купиха парче по парче, връщат се времената описани от Ярослав Хашек в „Приключенията на добрия войник Швейк през Световната война“. Имало там някакви си чехи.... Имало и вече ги няма. Дано словаците излязат по-умни.

Ами сегашният чешки премиер е словак по произход! Той бил вторият най богат олигарх в Чехия (може вече и да е първият, след като собственикът на БТВ се спомина при хеликоптерна катастрофа преди някоя и друга седмица!). Иначе по времето на комунизма е бил член на чешката комунистическа партия, и агент на чешката държавна сигурност! През последните години е разследван за различни далавери, включително и за присвояване на евросредства! Абе въобще нещо като чешка версия на нашият Плевньо!

Въх, не думай бре, те от 68 такива "дисиденти" са всички чехи. Низвергнали са комунистите до девето коляно. Този как ли се е промъкнал, та чак и олигарх и министър председател е станал? Ти да видиш.

Само ритници по руските кучки.

Комплексар!

Руските разведки ще ги призная, ако вдигант във въздуха заводите за дронове Bayraktar в Турция.

българинът е най отговорният троянски кон на Русия!само да ни се удаде възможост и веднага ще обърнем палачинката на изток,българинът е закърмен с любов и вярност към Москва години и поколения наред!Даже нашата балканджийска баба ВАНГА е казала винаги да сме със Русия,нищо,че сега се радваме на вети движещи бараки за скраб забранени за движение в господарска ГЕРМАНИЯ!

Правилно си го усетил. Както и това, че от Германия не идва друго освен каталясалите тарги на немците. Ааа и изрезките от сланинестите им "колбаси". Но то всяко начало има край.

Да,обаче старите немски движещи бараки са по за предпочитане от най новите руски автомобили!Единственото ценно руско нещо са ,земните богатства като,газ,петрол,злато,дървесина,военна и космическа техника! Добре е Русия и Западна Европа да загърбят политикоикономическото си его и да се отворят за бизнес и туризъм!

Гонят чехите , а слез това си задават екзистенциалният въпрос,ама защо и слушаме чужди заповеди.Ударило гърнето камъка-счупило се гърнето.Ударил камъкът гърнито -счупило се гърнето.Та и чехите така,ще се чудят как да се залепят

Абе не знам дали Русия е бита карта, икономически, военно, продоволствено, социално и т.н. както го изкарват някои екземпляри коментиращи тук, но знам следното ... в четири войни при които се определя бъдещето на много държави в Европа тя е на страната на ПОБЕДИТЕЛИТЕ. 1. При разгрома на Наполеон. Независимо, че при многото битки между Наполеон и Русия при които французите/наполеоновата армия мачкаше руснаците, дори Наполеон влезе/превзе Москва и после бягаше обратно на Запад в крайна сметка армията на Русия марширува в Париж и подписа на Русия стои под договора сложил край на Наполеон. 2. При разпада на Османската Империя - три кръвополитни войни между Руската и Османската Империи, много загубени битки срещу османците и техните приятели Великобритания, Франция ... но не Руската Империя се разпадна а Османската, и не Руската Империя загуби територии а Османската. 3. Първа Световна Война - Руската Империя се бие на страната бъдещите победители, излиза от войната сключвайки мирен договор с Германия заради Октомврийската Революция пролетно внесена от Запад на тяхна територия в опита си да я унищожат като империя, избивайки императорското семейство до крак. Вместо това създадоха Болшевишки СССР една още по-мащабна империя - Империя на Болшевизма превърнала се по-късно в Империя на Комунизма. Независимо, че Русия излиза от ПВС със загубени територии, тя де-факто се води част от коалицията участвала в победата над Германия/Австро-Унгария. Австро-Унгарската империя престава да съществува. 4. Втора Световна Война - не е необходимо да споменавам как са се развили тогава нещата. Знаем само част от фактите, но знаем ФИНАЛА. Хитлер не успя да марширува в Москва и Ленинград/Санкт Петербург, а обратно се случи - Червената Армия марширува в Берлин и Съветското Знаме се вееше над Райхстага. СССР/Русия не само загуби територии, а получи повече. Сега да погледнем България: България си избра Цар (наложиха й цар) от Австро-Унгария който за да е Цар Български трябваше да си смени религията от Католическа на Източно Православна и това беше единствено и само България да не бъде зависима от Руската Империя, не заради нещо друго. Никой на Запад от нас не е искал истински независима българска държава. Та от както направихме избора си да си вземем западен цар .... РЕЗУЛТАТА Е ТРИ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ... ДВЕ ЗАГУБЕНИ СВЕТОВНИ ВОЙНИ... ЗАГУБА НА ТЕРИТОРИИ... ЗАГУБА НА САМОЧУСТВИЕ... ПЛАТЕНИ ОГРОМНИ РЕПАРАЦИИ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ... Днес не сме с Русия, това си е нормално явление, но не разбирам защо трябва да сме срещу нея? Днес някои си мислят, че сме по-свободни и по-независи отколкото бяхме 45 години като част от Източния Блок - НЕ НЕ Е ТАКА. Днес ние нито сме по-свободни, още по-малко независими. Днес ние сме покорни изпълнители на волята на Клуба на Колонизаторите и техния Цар/Крал - САЩ. Днес ние сме удобната територия и материал за употреба когато те направят така че да се случи. Днес ние имаме още по-малко независимост в избора си като нация/държава отколкото когато бяхме социалистическа държава, но това е много умело прикрито от новите ни господарите - те са нейде далече на запад от нашите граници.

Да добавя само, че за първи път в историята ни, имаме постоянно пребиваващи чужди войски на наша територия.

стотина руски шпиона с дипломатически статут, за да видим арменското недоразумение каолко души ще изгони от българското посолство в Тошква (любимото наименование на Москва на правешкия цървул.)

И какво казваш имало тук за шпиониране - Шкембе войвода или Пиянде войвода?

Може да скочиш от 10-ия етаж с главата надолу за да видиш какво значи полет на мисълта.

сторина руски шпиона с дипломатически статут, за да видим арменското недоразумение каолко души ще изгони от българското посолство в Тошква (любимото наименование на Москва на правешкия цървул.)

Време е София да се събуди от измамната летаргия , опиянението и да се осъзнае !! Да си препрочете историята и да се замисли !!!

Това е Прага бе, не е лукова глава или Трекляно! Май от 68-а ви е като трън в дръпнатите очички. Я марш обратно! Никога няма да ви приемат някъде и дори да ви възприемат! Първо си вижте там "вилата на Ипатов", после се репчете.

Кравар, а вие защо биете негрите? И печатате кухи пари!!!

Знеш ли защо в Прага влиза Червената Армия, а не армията на САЩ и Великобритания? Армията на САЩ и Великобритания е била на 30 км от Прага, там е спряла, а Червената Армия е била на повече от 100 км от Прага. САЩ и Великобритания отказват да водят бой за свободата на Прага и я оставят на СССР - защо така са решили според теб?

Руснаците имат една много хубава думичка, която не се сещам как да я преведа - "безпредел". В смисъл върховно, нечувано, аболютно неприемливо. Върха на наглостта. Безкрайна наглост. Точно това е, което правят чехите. Всъщност не го правят чехите, те са изключително спокоен и трезвомислещ народ, оцелял с хилядолетия редом със западняците. Но няколко калинки сороски във тяхното външно министерство са се разпасали. Та точно това правят - "безпредел". Да поставяш ултиматуми на Русия !?! Дано, дано нашите от нашето външно министерство не се поведат по акъла на тяхното, дано не ги натиснат, че са меки марии и пълни продажници на националните интереси !

Чехите действат напляскаха Русия по мутрата и я опозориха пред целия свят Днес наритват всичките и шпиони обратно

_stankow

Не знам. Светът си мълчи нещо. Трае си. Не виждам протести пред руските посолства в подкрепа на Чехия ... Няма много мераклии да се мерят с Русия. Впрочем руснаците виждат най-близкия паралел с тези събития с България. И при нас като стана дума за довършване на АЕЦ Белене и Южен поток и почнаха да изникват шпиони. Шпиони тук, шпиони там, на групи и мрежи. Е, добре, шпионите ги изгонихме, но останахме без Южен поток и без Белене. И при чехите е същото - конкурс за довършване на тяхната централа (трябва да спечели Уестингхаус), СП-2 (трябва да остане транзитът през Чехия) и в добавка ваксините. Трябва да се доставят от правилните американски фирми, а не да спечелят руснаците. За чешкия народ остава да плати по-скъпите проекти и ваксини. И да остане без руския пазар.

За да победим мафията, трябва да сме готови на малко лишения Никой не му минава и през ум да търгува с престъпната фамилия Гамбино Путин е 100 пъти по опасен от Гамбино

Когато руските слуги говорят Целият народ плюе Не съм нормален, затова се избърсвам и продължавам

Крайно време е да се приключва с проекта пРосия - 1917г. Няма място на Земята за този тумор на човешката цивилизация !

_stankow

Бяха почнали американците - пратиха два кораба. Но нещо после, не знам, какво им стана, рекоха да се върнат. Не ви послушаха "да приключат" ! :D

Някои пробваха ,пробвайте и вие.Само си вържете по-здраво гащите

В Европейските страни, Руските посолства трябва да са само с един човек. Най-добре ще е да има Руско посолство само в Брюксел с един руснак за целия Европейски Съюз. Да не би сега Европейскуте Държави да имат посолства в Окупираните от Империята Републики? Не, нямат. Достатъчно е едно посолство в Брюксел на Русия с един варварин в него и едно посолство на ЕС с един културен Европейски дипломат на ротационен принцип през месец за да не полудее в Руската Изолация. На Варварина в Брюксел, трябва да му се носи храна и вода, за да не излиза навън и до магазините. За да не маже бравите на колите и домовете на хората с отрови. В Европейския Парламент трябва да се приеме Закон за Лечение от Русофилство и на русофилите да се осигури по стая във всяка лудница, където на спокойствие да гледат филма " Ирония на съдбата или Честита баня" до оздравяване.

_stankow

Холивуд щял да прави римейк на "Ирония на съдбата". Вероятно с черни актьори, сега така е модерно ! :D

Спри да копваш едно и също. Вложи малко мисъл и помоли работодателят ти да прати нови опорки.

tonk11

Не знам дали си наясно но " честита баня" е български поздрав и допреди 30 години е имал буквално значение. Така, че не се надувай много българино.

в което и да е посолство на която и да е страна където и да е по света работят само и единствено шпиони

...и те взривяват, убиват и тровят??

Не бе, целият свят си измисля обвинения спрямо "добрата" пРосия

Ти 3-4 марионетни държавици за целия свят ли ги имаш?

ти отде разбра за взрвивавяне и тровене - свети ли им или от независимите медии разбра?

НЕ - Измислят си от Вашингтон , а останалите са курви клакьорки , които ще изядадт шамарите - Ето това ще стане !!! Тези за които говориш съвсем НЕ е "целия свят " - отдругата страна са Русия , Китай , С.Корея , Иран - за тези се сещам , но и те стигат !!!!

ЧехЛите действат по нареждане на господарите си, няма нищо странно в роболепието им - и на Хитлер колко угаждаха... Проектът на Росатом беше най-добър и на най-добра цена - в крайна сметка прецаканите ще останат самите чехЛи, подобно на нас. Преди Росатом чехЛите изключиха китайците от търга пак по воля на задокеанския си господар, дето им държи каишката. И ние закрихме няколко енергийни проекта, не в наш интерес, а именно за да угодим на американците . Нека си спомним как нашия бидон-футболист се хвалеше по едно време с това и съотвено мрънкаше пред господаря че той видите ли не се бил погрижил достатъчно за преданния си роб: Правим всичко за САЩ, обяви Борисов пред американския бизнес 12.10.2015 14:16:10 "Не може да сме заедно само когато обядваме. Трябва да сме заедно и в проблемите. Ние сме едно, ние сме приятели, аз иначе нямаше така да ви говоря. Признали сме Хизбула за терористична организация. Спрели сме три големи руски проекта. Спрели сме руски самолети над морето. Това, ако не е партньорство, какво е? ", заключи Борисов. --- Кон да си слага капаците не съм виждал, но при булгаропитеците си е направо навик. Много ли сте горди, че сте преданни и образцови роби и работите не в своай, а за чужд интерес?

САЩ са наши съюзници и братя по оръжие в НАТО. ДГД

САЩ са наши окупатори и врагове.

Кой ти е съюзник бе робе, я си гледай новините на турски по националната...

Това не е точно така. САЩ са наши окупатори и господари. А НАТО, е маша в ръцете на САЩ, за агресивно дрънчене на оръжия по света. НАТО без САЩ, би било една наистина мироопазваща организация. Към настоящия момент САЩ се стремят да сринат ЕС, защото еврото е пряка заплаха за кухият и лишен от стоково покритие долар. Единствено Русия им се опъва и не им играе по свирката.

От кога се счита за нормално баш-"съюзника" да подслушва в продължение на десетилетия държавния глава барабар с цялото правителство на други свои подчинени "съюзници" и да им налага санкции когато не е съгласен с решенията им?!? Това ли са взаимоотношенията между съюзници??? Абе може ли да сте толкова ПРОСТИ бе

Мноого техни " приятели " сега вече са ПУСТИНЯ и РАЗВАЛИНИ !!!

русия е вековен враг на България и целия цивилизован свят!!

Ей го КГБ, луданчо, та дрънка И му позволявят да ни забавлява с лудосията си

Враг, който два пъти ни е освобождавал, а скоро и за трети път.

Само роб може да бъде освободен, чиче...Дано сам се освободиш от невежеството..

Чети ЧеБурашка, Чети: ВОЙНАТА СЕ ПЕЧЕЛИ НЕ С ОРЪЖИЕ И КРЪВ А С ИКОНОМИКА долу са ти сложили 30 държави от НАТО И ТЕ НЯМАТ КУПОНИ ЗА ОЛИО ДГД Хиперките и Арматите Я вижте колко от Първите 10 икономики в Света са членки на НАТО : https://www.nato.int/nato-welcome/files/checklistbg.pdf Албания Белгия България Германия Гърция Дания Естония Исландия Испания Италия Канада Латвия Литва Люксембург Норвегия Обединеното кралство Полша Португалия Румъния Северна Македония Словакия Словения Съединените щати Турция Унгария Франция Холандия Хърватия Черна Гора Чешката република И Държавите асоциирани от Британската общност, като Австралия, Нова Зеландия, Южна Африка. Държавите от Френската Общност в Африка. Държавите с договори със САЩ от Северна и Южна Америка. Държавите от Испанската и Португалската Общност. ДЪРЖАВИТЕ - КАНДИДАТ ЧЛЕНКИ - като Украйна, Грузия, Азербайджан и асоцииранирте като Швеция и Япония Държавите с двустранни споразумения, като Южна Корея и Израел. ИЗОБЩО НЕ СА В СПИСЪКА ... на НАТО Да са ви сладки брезичките и тръстиката ! Тези държави може и да не се включат в евентуален конфликт, макар че, са обвързани с двустранни договори, ама храна и суровини ще дадат. А дали ще дадат вода и пристанища на руските кораби? Как мислите ? _ ИЗВОД: НАЛЯГАЙТЕ СИ РУБАШКИТЕ и си измийте задниците

Какви икономики са това бе смехурко, всички държави в ЕС са затънали в огромни дългове, колоси на глинени крака.

И имаш жълта книжка И караш на инвалидна пенсия като шизофреник

Обаче не си трият задниците с лапад като руснаците.

Всичките дето си ги изредил , взети заедно са горе-долу 3 до 4 Китайски села с размера на Лондон !!!

А аз мислех че нашите властоизпражняващи се посират след като САЩ се изкашля от колониална подлизурковщина , но Чехия се оказа първенец в това! Да изгониш 18 дипломата с претекст че са били участвали в осъществяването на взрив в 2014 г. (при положение че в това ведомство постоянно се извършват ротации на кадрите и вероятността на някой да е работил в този момент в Чехия е почти нулева) , а след това да плачеш и едва ли не да заповядваш да върнат твоите изгонени в отговор дипломати , е нагло и тъпо !

Бях там `68-ма ... Понабихме им канчетата на чешките чифути, ама явно е било твърде недостатъчно ...

Еваха мамата на цялата ви ,,държава” Шамарът върху руската мутра звънти

зеъни ти будилника, време е за лекарства

Мислех си, че чехите като част от наследството на Германия и Австро-Унгария, ще са малко по-прагматични, но явно и на тях се е отразило 30 годишното колониално управление... Вече наистина се притеснявам, че "горещата" фаза наближава...

Изхвърлят всички руснаци от страната си Това ако не прагматично

Ние българите, сме на страната на нашата освободителка Русия

Освободили са ни от тонове злато и милиарди долари, народна собственост.

Май ги бъркаш със фирмата "Дънди Прешъз", която и сега продължава да ограбва златните залежи на страната ни, с благословията на "евроатлантическите" ни управници!

страна поробителка.

Колко процента от населението в Европа си бърше задниците с лапад и колко в Русия?

Отрицателите са открили отговора.

Чехите на времето клекнаха на Хитлер, а сега на САЩ. Важно е да са в удобна за ползване поза. Целта е ясна- да се спре Росатом.

Защо да издържаме тези изостанали руски крадци Ние, европейците

Европейците от чешкия кенеф, хахаха. Ей деби, Русия е толкова напред от нас, че никога няма да достигнем нивото и.

За душевноболни ергени като тебе може да е достатъчно, но за другите не е

На тях им трябва овча главо, на тях. Техния проект беше най-добър и на най-добра цена. Преди Росатом чехЛите изключиха китайците от търга пак по воля на задокеанския си господар дето им държи каишката. И ние закрихме няколко енергийни проекта, не в наш интерес, а именно за да угодим на американците - че и нашия бидон се хвалеше по едно време с това: Правим всичко за САЩ, обяви Борисов пред американския бизнес 12.10.2015 14:16:10 "Не може да сме заедно само когато обядваме. Трябва да сме заедно и в проблемите. Ние сме едно, ние сме приятели, аз иначе нямаше така да ви говоря. Признали сме Хизбула за терористична организация. Спрели сме три големи руски проекта. Спрели сме руски самолети над морето. Това, ако не е партньорство, какво е? ", заключи Борисов. --- Горд ли си, че си РОБ?