400 хил. гласа ще са достатъчни за референдум

Депутатите решиха, че за свикване на референдум ще бъдат необходими 400 хиляди, вместо сегашните 500 хиляди подписа.

Обратно в новината

Коментари - 400 хил. гласа ще са достатъчни за референдум | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГРОБ и ДПС играят в един отбор, но с излизането на ДПС от залата и негласуването се правят, че не е така. Всъщност ГРОБ и останалата пасмина от управляващата коалиция решиха въпроса на ДПС. 300 000 гласа са безсмислени, тъй както бяха безсмислени 500 000 гласа, защото са твърде много за България. Но сега ДПС може без проблеми да събере 300 000 гласа, докато преди това 500 000 бяха проблем и за тях.

Математически погледнато: -1,2 МИЛИОНА КЕБАПЧЕТА, -400 хиляди гарнитури, -800 хиляди филийки хляб! Сумарно: -Поне 750-800 хиляди лева / по едрови цени / и ГОТОВО! ДПС ще може да си направи референдум за "проблемите на ромите". ДАЛИ ИМАТ ТОЛКОВА МНОГО?:)))

Народ пълен с измамници, управляван от измамници ще даде на мнозинството да решава дела, които ще се управляват от измамници- демокрацията по български.

Намалете ги на 100 000, че Роско няма да може да вдигне тетрадките с подписите.

най-хубавото е, че децата ще знаят какво се случва когато шайка шимпанзета спорят за "важните неща" в парламента

ДАНС се занимават с Профилиране и Разработване неудобните за Незаконната 70 годишна Юдо Комунистическа Власт БЪЛГАРИ, като събират информация за тях от "Приятели", познати, роднини, съседи, колеги в службата, лекуващи лекари, преподаватели в училище или университет.... Целта на събрана от Проститутките от ДАНС информация е изработване на Компромати, които да послужат за бъдеща Зависимост, Репресия, Възпрепятстване служебното развитие на Неудобните включително и Уволнението им от Работа или невъзможност да си намерят такава.

Депутатите наДуПиСе са против референдумите защото виждат заплаха в тях, а именно че по-малко ще могат да се възползват от изборния туризъм и купените цигански гласове.

Ще призная че не съм достатъчно вещ за да реша дали този референдум ще доведе до нещо хубаво или не. Но знам едно. Ако ДПС не пищи на умряло - ама така че да си личи - значи нищо няма да се промени!

Аз пък мисля че 2 гласа са достатъчни-на прецедента и на боко

Ууууу, супер! Така турчулята, които по официални данни са 588'318, ще могат да имат повече арлък, за приемане я на халифат, я за смяна на официалната религия, я за смяна на езика... Тамам!