ПП вкара в дневния ред на НС декларация за нов бюджет от служебния кабинет

Депутатите на "Продължаваме промяната" бяха подкрепени от колегите си от БСП и "Възраждане", Асен Василев призова в залата да присъстват Гълъб Донев и Росица Велкова

Обратно в новината

Коментари - ПП вкара в дневния ред на НС декларация за нов бюджет от служебния кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С всеки изминал ден се вижда какви дебили сме избрали в НС! Тъпи и упорити. Активни глупаци.Ти му говориш, то рупа ли рупа. Колко пъти ви се обясни, че бюджет прави този, който ще го изпълнява, т.е.редовното правителство. Но е явно, че никой не иска да управлява, защото не може, но иска да получава още малко деутатски заплати и да яде депутатски кюфтета и пържоли за 3 лв. Не можете да направите със закони развитие на икономиката, от което в последствие ще се увеличт зплати и пенсии и затова харчите пари за неща, които не носят принадена стойност, а после се оплаквате, че дълга се увеличавал. Елементарна логика, но не е за елементарни умствено хора, каквито са в НС.

Явно в това Народно събрание са само лаици. Служебният кабинет ще внесе проектобюджет, но кой ще го изпълнява? Ако се окаже , че парите не стигат кой ще е отговорен? Ако се отиде на нови избори и тия депутати не са в новия парламент какво става, кого ще обвинявате? Наистина тия депутати се чудят какво да правят. Ако няма какво да правят, да не го правят в НС. Яжте си кюфтетата и не се занимавайте с неща които не разбирате. Костов продаде България за жълти стотинки , вие се чудите какви простотии да сътворите.

На тия простаци от ПП бих им вкарал един хуй в мръсните уста. Много се загрижили за нас . За това газта е скъпа,а инфлацията и цените -безумни.

Девалвация Ех, бензинът става все по-скъп всеки ден и лирата се поддава и пада девалвация, девалвация. Смяна на правителства, там нищо не се променя има дупка в държавата, където парите падат девалвация, девалвация. Любов моя, не разбирам защо Търся място на морето за почивка и няма девалвация, девалвация. С месечна заплата си купуваш само едно кафе стадионите са пълни, но къде са хората? девалвация, девалвация. Но, ние сме в криза, но без да ходя там Америка е тук. От тридесет години се движим с кола отдясно сега мнозина вървят срещу течението, нали знаете какъв сблъсък, какъв сблъсък. С новата банка за запор, която съществува кажи ми каква е стойността на живота девалвация, девалвация. Любов моя, не разбирам защо искаш да играеш на петел, тогава снеси яйцето за мен под наем, под наем. Никой, който ни учи да не убиваме, не е такъв живее се повече с оръжие, отколкото с хляб, защото атентат, атентат. Но тази Италия тук знае дали го иска кой ще го направи и системата е там когато мислиш за теб помислете... дори малко за мен.

Просто не е за вярване, че пълнолетни хора, които умеят да четат, искат служебното правителство да ВНЕСЕ БЮДЖЕТ за 2023. Сто пъти им се каза, че това може да направи само редовно правителство. Но на ПП ДБ и БСП много им се иска да има бюджет, при който електоратът им да получи нещо, защото идат избори....и следователно, те си мислят, че може. Въпреки всички различия, не случайно тези "партии" бяха в коалиция, по някой въпроси имат просто трогателно разбирателство.

на нинова ѝ се вижда малка бъдещата ѝ пенсия от 3400 лева, иска повече, и как да стане, със заеми? тъкмо се поуспокоиха цените, тези неграмотници не разбират ли че с повишение на доходите с много повече се вдигат цените, помпат инфлацията, наистина който не може само критикува, да си правят правителство и да си предлагат бюджет, умират си от яд, че правителството на президента се справя по-добре от тях, овладя инфлацията и стабилизира цените.

Не ми ли било писнало да обвинявам радев за собствените му действия? Я да видим сега как си с паметта моето момче? Не беше ли именно радев, дето подскачаше с юмрука и пробутваше тия от жълтите павета като най-великите най-добрите и най-истинските българи? Не беше ли именно радев дето ги домъкна тия двамцата-абсолютно неизвестни за българите??? Не беше ли именно радев, дето по няколко пъти на ден обясняваше колко добри честни почтени велики и умни са именно тия двамата????????????? В момента европейска държава член на европейския съюз и нато се намира в политически вакуум. И в цялата държава на практика е едно беззаконие и хаос. Хайде сега да те попитам-какво печелят американците, от държава техен съюзник намираща се в хаос?????????? Но пак любимата ти русия, печели много от това да държи вражеска държава в хаос. Я сега кажи какво още трябва да забравим и да не ти го припомняме?

Радев ни натресе Хардвардските Измамници и трябва понесе отговорност..

не е само Радев, а тези които гласуваха за тях защо го направиха - ах, канада! ах, Харвард! като зомбирани и все още са, въпреки че още тогава медиите излязоха с информация за измами за милиони, а василев е съден и се е отървал от затвора със съдебно споразумение

80% от "ония 80%" които гласуваха за Радев го послушаха и избраха ХАрдвардските Изамамници и

и какъв е хаосът, всичко си е наред, хората работят, пазаруват, театрите пълни, отоплени, улиците осветени, транспортът работи

То сигурно затова всеки ден се претрепят по пътищата, затова отново се появиха грабежите, затова инфлацията скача всеки божи ден. Защото всичко си е наред и всичко е прекрасно. Е като всичко е наред и всичко е прекрасно сега, защо скачахте по площадите, след като по времето на борисов живеехме много по-добре отколкото живеем сега???

борисов е в истанбул, да се моли в Желязната църква "Свети Стефан" да му прогласуват правителството

Ще счупят борда! Това могат .... Това правят..... След това идва Костовв

Не случайно руските партии бсп и итн управляваха заедно с американските ДБ и ПП. САЩ и русия може да враждуват но са съюзници когато трябва да държат Европа подчинена и на колене. А тъпунгерите симпатизират на една от двете империи руската или американската все едно това е футболен мач не държавни и икономически интереси

Ама дай българия са потомствени комунисти и нещо ме съмнява да имат общо с американците. Колкото до промяната-тя ги домъкна посочения от решетников радев. А пък хаоса, в който радев и тези партии набутаха държавата е от полза единствено за русия. И ако не си прочел статията-възраждане са подкрепили промяната. Или сега ще започнеш да твърдиш че възраждане не работят за руснаците работят за американците?

те днешно време америанците са по-големи комунисти от руснаците. Поне във времето докато партията на левия джо байдън е на власт.

Да иначе си прав. Много е интересен факта, че Копейкин гласува заедно с ДБ и ПП за запазване на мадурките за гласуване. Трябва всеки ден да се напомня

както го вкара . бързо ще го изкара/т/.

ЩЕ ПАДНЕ ГОЛЯМО ЗАБОРЧВАНЕ ЗАРАДИ ТЕЗИ АЛЧНИ ПОПУЛИСТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ами вместо да се дърляте за разни бюлетини, да бяхте свършили малко работа, за която сте избрани. Всъщност дреме ви за хората, те са избиратели, заливани от кухи ваши обещания, докато си делите кокала.

Не е работа на служебно правителство да внася бюджет. Ако ще я караме така, да обявим президентска република и президентът да си назначава правителство

Служебното бюджет не прави за да има какво да олямпат дупедатите налагайки си нещо което някой друг трябва да им изпълнява защото се вижда, че два месеца кабинет не могат да направят ама иначе украинските ни разходи веднага утвърдиха.

Против съм ПП ама много, но от действията е видно, че тяхната политика не е антинародна. Струва ми се, че е по добре те да управляват, та поне да вдигат заплатите пенсиите и т. Н. С тези герберасти народа пари няма да види поне 10 години напред. Крадливо племе.

Вместо да плачете търсете коя е Мата Хари и кюлчетата на Баце ! В кокошарника в Банкя провери ли Дамаджанков ? Радев сам се оплете като пате в кълчища! Който нож вади от нож умира !Дебилите на него се надявайте да ви оправи !

Порових в уикипедия да видя каква е професионалната и политическа биография на Андрей Гюров. Точ в точ е изпълнявал напътствията на ръководството за кариеристи. Там изрично е казано -не се задържай на едно място по-вече от една година. Останеш ли повече много бързо ще установят нивото ти на некомпетентност. Година тук, след това на базата че идваш от престижен институт хайде на по-висок пост в по-престижна компания и така до безкрай. Типична бяла якичка. И по учителски маниер от трибуната на НС покрит с ореола на авторитетен многознайко съветва друг да извади горещите кестени с ръце. Абе учено чадо, правете правителство и гласувайте този бюджет, недей да ни заслепяваш със псевдознанията и опит ,който имаш на хартия или авторитет който имаш пред ококорени студентки В парламента има доста по-компетентни специалисти от теб Помни какво пише на входа на Телавивската митница-НЕ ХИТРУВАЙ,ТУК ВСИЧКИ СА ЕВРЕИ! Дай си сметка за мястото си в това НС. Тук опитните те поставят в графа неграмотен дразнител и ти гледат сеира.

Махнете ги тези комисионери. Радев да си признае, а не само неговите назначения: ""Имахме и наследство по привлечените средства, с които работи банката. Банките за развитие привличат средства от други по-големи банки за развитие, формирани от различни държави. Нашето учудване беше огромно, когато установихме, че вместо да работи активно с такива партньори, над 90% от привлечените средства от финансови институции са от няколко китайски банки”, обясни изпълнителният директор на ББР. "Това не е непременно лошо. Важни са условията, при които са привлечени тези пари”, допълни той. Прегледът, който прави новото ръководство, показва, че условията биха били много по-добри, ако се е работило с други банки. "Затова започнахме разговори с най-големите инвестиционни банки в света”, каза Арабаджиев. " nova.bg/news/view/2022/11/30/392186/директорът-на-ббр-300-млн-лв-от-кредитите-обявени-от-петков-няма-да-бъдат-върнати/

Гюров в предишния кабинет колко време протакахте приемането на нов бюджет? И сега сле золумите които направихте защо се правоте на милосърдни? Та нали благодарение на вашето безпринципно управление се стигна до високите цени във всяка една област!А Корнелка ако се притеснява за пари да върне откраднатото от нея и партията , чиято наследник е!

Затова забиха така темата с нов бюджет или удължен бюджет! И да не се обсъжда Изборния кодекс - така че да остане само машинното гласуване. Жална ни майка, ако втори път кирчовците се докопат до властта и разни други случайници, за които сутринта говори Тошко Йорданов.

ПП са големи помияри. Служебният кабинет започна да им вади тотално кирливите ризи и то само за седем месеца управление. То не беше газ,джемкорп, ББР, изборни кодове, абе където и да пипнеш прогнила идиотска работа.

В очакване на зимата на нашето недоволство, истаблишмънтът в България си "маже" ските. (Понятието идва да обозначи съвкупността от политически, икономически и медийни актьори, които стоят на върха на демократичната пирамида. Ролята на медиите в случая е да пази демокрацията от евентуалното посегателство на масите.)

"Ролята на медиите в случая е да пази демокрацията..." Ролята на медиите в случая е да промива мозъци.

Ото фон Бисмарк и Paul Joseph Goebbels, са се изказали по повод за медиите. Те имат силата да те баннат, а Русия да те "изпратят" на курорт в Сибир.

Прибирай си глупаците от министерствата, че почва да ни писва!

Да си прибира глупаците и от народното събрание, като янев като кирчо и като кокорчо?

Не може Радев да махне сам "калинките", които сам и с помощта на Херо Мустафа си натресе.

Ама си спомням думите на решетников. И много се съмнявам хаоса, в който се намира в момента управлението на България, да обслужва американското посолство.

Аз не се съмнявам за интересите на Този, който ъпгейдва материалния ни свят. (На 20 декември 2019 г. завърши процесът започнал на 21 декември 2012 г. на квантов скок, на масата на водорода с 0,1%.)

Сега ми стана ''ясно'' как Радев е ''гласувал''' милион пъти за да са тези наглеци в НС... Не ви ли писна все с Радев да се забърсвате и като наглеците в НС да не погледнете собствените си действия..

И защо като са ''глупаци'' от служебното ''умните и честните'' от ПП искат от тях бюджет а не си харесват за трети път своя????

В предишното народно събрание промяната нямаха нищо против удължаване на предходния бюджет. Пък сега изведнъж били против и искали нов бюджет. И какво правим, ако служебното правителство обяви, че само необходими няколко месеца за да изготви чисто нов бюджет?????

Миналата година нямаше война, газова криза и такава инфлация гербаджийска тикво! А служебното правителство, нищо че е служебно, трябваше да е приготвило нов бюджет и да го е внесло досега! А не да се прави на ощипано - в момента нарушава закона! Боли ли ви, гербаджийчета, че с нов бюджет ще се дадат пари на бедните и нуждаещите се??? Боли ви, разбира се! Щото си правехте сметка да върнете хартиената бюлетина, да си извъртите машинациите, да "спечелите" изборите и да си раздавате парички пак на вашите мутраджийски фирми, нали! Ама няма!

Значи миналата година като нямаше война криза и така нататък, защо скочиха цените? Редно е все пак и да ви припомня че кирчо и кокорчо бяха в първия служебен кабинет на другаря радев. И нещо не виждам някой да е дал пари на бедните и нуждаещи се-виждам само изтеглени заеми и липса на милиарди от управлението на вашата промяна. И все по-висока инфлация. Само да си знаеш-с теглене на заеми не се вдигат доходите на бедните и нуждаещите се. Щото тия заеми някой след това трябва да ги плаща.

Платения си ти - личи си как повтаряш опорните на Делянчо Тъпото! И - цените не се вдигнаха миналата годнина - вдигнаха се тая! На бедните дадоха - питай пенсионерите - никой досега не им беше вдигал пенсиите толкова! Бащицата Тиквун им даваше само по 50 лева за Коледа! Стига лъгахте с тия заеми - бюджета беше оставен на плюс, събираемоста се повиши, щото данъчните взеха да ви претарашват мутрянските фирми, дето не плащаха до преди и взехте да виете! Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, гербаджия!