ПП: Служебното правителство спира достъпа на АЕЦ "Козлодуй" до алтернативното гориво

Според партията действията на сегашния кабинет застрашават енергийната сигурност и независимост на България

Обратно в новината

Коментари - ПП: Служебното правителство спира достъпа на АЕЦ "Козлодуй" до алтернативното гориво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия кирчовски боклуци ще ни оставят на тъмно.

Кирчовците да ходят да се топлят в Аляска на алтернативно гориво.

""Продължаваме промяната" е обезпокоена от последните действия на служебното правителство, които застрашават енергийната сигурност и независимост на България, заявяват от партията." Това алтернативно гориво и включването към общата енергийна система на ЕС , знаете ли какво направиха на бизнеса и хората? И бесило ви е малко АМЕРИКАНСКИ ДОЛНИ ПОДЛОГИ !!!

Алтернативното Гориво за АЕЦ Козлодуй струва 1000 пъти повече от Работното - Пример - да имате Опел или Голф и да ви сложат Ядрен Реактор вместо бензинов Двигател - и всичко това да е с ТИР за Гориво и Танкове за Ескорт .

Експерименти си правя в кухнята. В АЕЦ залагам на утвърдена технология и доставчици.

ПП са изключителни мошеници, подвеждат хората, Правитлестовот не спира достъпа до алтернативно гориво, а до екпериментално, което ще ползва нашата АЕЦ и нашата територия за експеримента вместо те да ни плащат, чде ни ползват за опитен ядрен полигон ПП иска ние да има плащаме много кртно по вече от нормалното гориво

Преди това ще ни гръмнат.

Колкото докарахте газ толкова ще докарате алтернативно гориво. АЕЦ е жизненоважен. Пълни нещастници от ПП

за двбилите от ПП, които са крайномкорумпирани очевидно, УХ ядреното гориво не е съвместимо с нашите ядрени блокове. пробвано е и не става. ако желаете да изпепелите България, което правите, по- добре цялата Пълна Педерастия да бъдете изтребени превантивно. доказахте се като пълни купени идиоти и желая на вски от пп и техните фенове да измрете скоропостижно в адски мъки, а Господ гледа!

Точно така идиоти. Херо няма да е доволна, ама да духа супата тази американска кучка.

Скоро няма да има Байдън Майдън и тем подобни нищожества, съответно и ПъПки, ДейБъ и тн

Не вярвам някой от Харвард да се подпише под твърдението, че УЕСТНГХАУС е шведска компания. След като "разобличи" президента Радев, Кирчо е на път да стори същото и с университетските си учители. . . . О,времена! О, нрави!

Хайде без експерименти в АЕЦ ! От такива експерименти гръмна Чернобил.

А аз не искам втори Чернобил. И то в България ...

Тези харвардски идиоти недоклатени защо не питат чехите какво за малко не стана ползваща руски пръти тяхна АЕЦ като сложиха експериментални пръти на Уестингхаус? Замалко да я гръмнат и чевръстичко върнаха руското гориво. Мършите от ПП заедно с ДБ искат да унищожат изцяло българите и няма да се поколебаят да гръмнат и Козлодуй, щом това е в интерес на господарите им.

Тези от ПП са долнопробни продажни изроди.... ще пазарувам хранителни продукти от Пловдив, че да съм независим от магазините в София.

Боже, тези безродници да ги избиеш десетина пъти ще им е малко. Значи за да не сме зависили от Русия, трябва да сме зависими от САЩ. Както веднъж обясни един колега ядреното гориво не е точно като гориво бензин. А е част от, нещо като компонент от ядрения реактор. И е фино изчислено и направено. Сега Кире иска в България, в АЕЦ да почнем да си правим експерименти с АЕЦ. Сега ще сложим американско ядрено гориво. И да видим какво ще стане. Ако АЕЦ направи БУМ. Какво пък толкова е станало. Американците им дреме на пуловера, а у Киро ще се появят спешни неотложни дело заедно с жена му в Канада. Кокорчо ще реши да прави спешен бизнес в Лондон. И какво правим с това, дето ще е останало от нас? Поздравления на служебния кабинет за наистина българска позиция. И че не се поддадоха на шантажите на американското посолство. Това е безумие, да купуваш в пъти по-скъпо гориво, което правят с уран пак от Русия. И да ни го набутват на нас. България толкова богата ли държава е? Аз не знам какъв бизнес имат тези двама глупаци Кирил Петков и Асен Василев. Но ако по същия дебилен начин управляват бизнесите си, трябва да са фалирали много отдавна. Та тези са тотално некадърни. Те не работят за България. Те са назначени от американското посолство да играят тяхната игра. Която за наше съжаление е тотално съсипване на България и превръщане на някаква територия, зависима изцяло от САЩ. Тези, които гласувахте за тях, без извинение, дебили сте.

Явно Кокорчо лично е изпробвал западното ядрено гориво, защото от 3 дни така се пули, свети и мяука, че ме е страх да се не пръсне.

Руски комунисти, какво да очакваш от военни които са се клели в червеното знаме.

Нормално ръководството на Аец козлодУЙ са потомствени комуняги.Кво очакват

Случеят е пресен нека питат Укинските си другари какво щеше да се случи когато замениха Руското с Американско гориво.

Тия тъпите изклесяци от хардвард що не си ебът факлията и да връвът путка си майна

Нидерландския капут отново не пуска България в шенген, защото Отворко и Кокорко са му обяснили, че сме най-корумпираните и да не ни пускат, докато не вкарат някой политик в затвора. Това е промяната, нека сме им благодарни...

В Харвард Питагоровите теореми не са ли изучават? С чий уран си пълни касетките Фраатом във франсето? С РУСКИ.. Да сте чули Макарончото да се обажда за санкции към руския уран? Не сте.. И няма да чуете.. Та дори и Американската ядрена асоциация не дава на Байгънчото дума да отрони по въпрос за уранови санкции към Русия.. И така според Питагор сбора от двете страни на триъгълника винаги е по-голям от третата страна.. Та само от избиването на транспортните разходи за "френскио" уран и напълнените с него касетки.. Ще ни се върже по-скъпо горивото за АЕЦ-а.

Продължаваме Подмяната и Демократична България и Америка за България, това са уродите, които се опитват да нанесат ядрен удар на България. С такъв ядрен удар да избият колкото успеят българи. А територията да стане непригодна за живеене. какви ли още антибългарски дела са правили. Трябва а има разследване на дейността им и да бъдат съдени.

Нищо,работят си...

Явно Харвардските тъпаци са тъпаци на N-та степен. Обикновен висшист не може ги стигна никога.

Ти малоумен ли си бе,курво руска...

Статия,където Служебното правителство ти слага таван за еврин ток.И тогава говори за Кокорчо.При него токът за бита беше евтин.Сега над 800к ще плащаш по пазарни цени.Когсто си прост,ти е завинаги.

Тъпанар

Форумен идиот

Тези хора са завършени и кръгли олигофрени. Едно дете ще се справи по-добре от тях.

Грешка Кзахстански и Малииски и какво общомима шибаната питагорова теорема с тва или ти еволюционно по математика си оше префи новата ера както 90% от българските учители по сметачество.Казахстан има най много залежи на Уран в Света

Кире, не го приемай толкова лично. Това си е истината, няма какво да се обиждаш.

Прави са урана е един от най разпространените елементи на Плянетата ни има и други доставчици.

Кире, поне се аргументирай, в Харвард поне това не са ли ви учили

Супер - умно красивите ще живеят над ядрени боклуци от цял свят ! Уестингхаус не си ги взима отработените, а хранилището ще е за общо ползване, защото те ще го строят :) Супер, след 20-30г няма да има поколение умни и красиви седесари и татуси

А къде ще съхраняваме отработеното?

Да да всички АЕЦ в света само руско гориво на ТВЕЛ ползват :D

Прости Пу...и така и не разбраха ,че вече не са на власт и България е независима,така че ще взема гориво от където си иска.Аре марш В Укрия идиоти.

в харвард

Мазният Киро и неговата пасмина - в затвора !

а вие застрашавате национланата сигурноаст, ваща сокерица и прости юпита

Явно да си просто КУРВА е престижно за вас. Блазе ви....

Да, клели са се. да служат на България и да я пазят. Поне си спазват клетвата. За разлика от безродното племе, служители на американските господари

Се подиграва с вас.Слага ви таван на консумация на ток до 800квтч зимата и до 300квтч лятото.Над тях плащате по пазарни цени. Не го мислете Кокорчо,той ще си плаща сметките,вашите деца ще студуват.Защото само един климатик харчи 800кв.тч Мунчовците толкова са ви отпуснали.

няма проблем. и ще го складира под тебе и децата ти. Супер. Нямаме възражения - стискаме ви палци

хващай парапета и не се занимавай с политика повече,не ставаш.

Че то тва хранилище се строи на голяма дълбочина бе да не ти е хола де и ба и професорите

Как къде, Киро ще си ги вземе в спалнята. И в дома на еколога баща му. И при Асенчо ще складират. Нали са много зелени.