ПП със сигнал към ДАНС за граничния контрол на ГКПП "Капитан Андреево"

От партията смятат, че това и връщането на хартиената бюлетина са сред причините за неприемането на България в Шенген

Обратно в новината

Коментари - ПП със сигнал към ДАНС за граничния контрол на ГКПП "Капитан Андреево" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние не сме народ Ние сме страхливци и тъпанари Затова няма да се оправи Бълхария

Крадеца вика дръжте крадеца. Никой от обкръжението няма право да говори за нарушения, законност и правила. Когато Киро бъде осъден за всички лъжи и манипулации, тогава може да иска това да се случи и с други. Нагли некадърни лецемери!това са лидерите на ПП. От устите им освен, лъжи, клевети и неразбираеми бъртвежи, нищо друго не излиза.

Е това са национални предатели начело с Елена и Радана общата и в този момент ли ще плюете поне до 08.12 замълчете пък после пак от полза е от за всички да не висим по граници даже Дпс скочиха евродепутатите с много точно позиция.

Кусувците от ПП не спряха да позволят България.

Куkувците от ПП не спряха да позорят България.

ДАНС трябва да провери милиони които отидоха към Лена мустака и как педераста А.Василев със държавни пари плаща на любовниците си

Не разбраха ли вече, че само със сигнали без доказателства нищо не става. Трябва документи, доказателства, свидетели и т.н. Ако ще сигнал да пусне до всичко каквото се сети нищо няма да стане. И ние знаем, че има корупция на всякъде но не можем да го докажем.

Доказателства има даже със снимки как Киро пипа Лена за гъза и как А Василев прави свирки на Спецов

Идиот

Моше и Аврам почнали бизнес. Наели магазин, рафтове, витрини и на принципа на онзи техен сънародник с ябълките, сложили един лимон (да станат два, четири осем) Няма клиенти. Аврам казва -Моше, да направим навалица -ти влизаш, аз излизам.... Влизали, излизали, влизали излизали в един момент Моше вика Даниел, Лорер -Лимона го няма! Лорел -А няма гооо. Някой от навалицата го е откраднал

Еврейския биологичен отпадък продължава с интригите срещу България. Продължаваме проституцията, продължават със свирките на ес-сесовските мърши като рюте фон дер лайнен...

Поредната "идея" за Шенген, то не бяха, прокуратура, ББ, "тоалетната хатия наместо мъдуровките", действие -бездействие с наруителите на границата, с охранителите, оградата, та се стигна пак до Капитан Андреево. Май се обекилят всички онези точки дето са заложени мини и интереси. Хайде -отивайте си пък истината не е шило да се крие в торба

Гласувах за Промяната два пъти - няма да гласувам повече . Занимавате ни с глупости вече две години . Повтаряте все едни и същи неща които са далеч от важните неща в страната . Първи клас да бяхте щяхте да разберете че за ситуацията в която се намираме вашата вина вече става все по голяма. Корупцията от вашето управление няма аналог . Вие сте на принципа - нашето е наше - чуждото е общо . Министрите ви бяха катастрофа - за сведение - Радостин Василев - Културния - Бойко Рашков - Енергетика - изгубили реалността . Някои с закоравели комунистически приоми - другите изпуснали първите седем години . Хайде стига все другите са ни виновни.

ПП от смешни станаха жалки вече просто реват за един хубав кютек и шут кой от кадето е дошъл

Не ви ли писна, хора, да слушаме как политиците подават всякакви сигнали към прокуратурата, ДАНС, ГДБОП и сие по медиите, а реално нямаме нито едно заведено дело срещу политик, от която и да било партия? Да не говорим за някой политик в затвора!

Моше па много прост си бил То един свестен във вашата партия няма

Тва акция за Шенген ли е? Ако да , абе тия наще ненормалници не разбраха ли , че колкото и да се напъват и да се слагат с нагаждане и като се поставяш в позиция на по-слабия , постоянно, опитвайки се да му задоволиш прищевките като предано куче , като хвърлят повече кал в собствения си двор, толкова повече ще ги мачкат. Може ли такава простотия само аз да се докопаш до власт. Глейте и се учете кво правят държави като Нидерландия , Великобритания и тн дърти империалисти в такива случаи. Излиза се с гьонсурат изражение и се повтарят опороки до припадък пред чужди и местни медии "няма доказателстав за корупционни практики, контролът е на високо ниво, имаме загинали служители в борбата по опазване на външните границе на ЕС, изпълнили сме всички критерии, позиция та на Нидерландия е политическа позици , за вътрешна употреба " И това трябва да се повтаря от всички партии и политици в хор до откат. Па после като вземем това , което искаме да ни приемат в ШЕнген - подавайте сигнали до ДАНС , разбивайте корупционните схеми, държвата толкова е затънала в корупция, че сега с няколко сигналчета и акцийки няма да залъжете никой. Трябва системна работа по въпроса и ще отнеме години, включително да се превъзпита манталитета на хората да не толерират подкупчета,шуробаджанащина и услугички по съседски.

Просто Кирчо се опитва от всичко да извлече дивидент и сега рефрена е "не искат Борисов, искат мен - затова ни спират за Шенген". А иначе официалната позиция трябва да е - къде е европейската солидарност, ЕК казва че изпълняваме критериите, а някакъв си Рюте ще налага вето. Не може така, война е, криза, трябва да сме солидарни и т.н.

Едно и също преповтарят като ''усърдни'' ученици повтарящи по няколко пъти първи клас.. Няма ли да престанете вече да унижавате българите ръсейки непрестанно лъжи и манипулации..

Съвсем прав е Лорер. Цял европейски парламент се запозна с кюлчетата и пачките на мафиота от Банкя. Какъв Шенген?? Да сме благодарни че не са ни изритали от ЕС все още.

Да ни бяха изритали щяхме да сме по доволни, защото вече байгън от ''просперитета'' от както сме им изтривалка и колония..

Докато има такива дебили които ръсят лъжи и простотии ще видим Шенген през крив макарон.

да факто решението на Холандия не спира мигрантския поток, а само осигурява повече приходи за Корумпираните гранични полицай по настоящите граници на Шенген, които в момента порпускат нелегелани емигранти, ако границата на Шегнен се премести тези Корумпирани Европеиски полицаи няма да могат да получават извънредните си доходи, а това означава че и някой политици които явно са и Нидерландия също няма да си получават доходите, чии интереси защитвава Нидерландия с това си решение, със сигорност не са свързани с реално намаляне на емигрантите няма логическа връзка с това

Тия продължават с идиотските си изказвания. Значи Нидерландия има проблем с вноса на зеленчуци през България, затова ни спират за Шенген, така излиза. Те собствен контрол на храните си нямат и разчитат на България. Ама чакайте малко. Всъщност не беше ли хероин дето минавал през Капитан Андреево, нали Лена това обясняваше? Какво стана с хероина бе, Ленче? Сега изведнъж не било хероин, било зеленчуци? От ПП като ви кажат "добър ден" гледайте навън дали не е нощ! Как е възможно някой да им се връзва на опашатите лъжи на тия измамници и няма ли следствие и прокуратура да им разнищят най-после далаверите с комисионните? Не ни приемат в Шенген за корупция - не е ли корупция да сложиш офшорка на входа и изхода на държавата или пък да продаваш същия руски газ, но през посредници и с 30% отгоре?

Хартиената бюлетина и дупката на улицата пред нас, която общината не ремонтира вече 10-та година, ще да са причината, да!... Причината, до колкото има такава при нас, е че сме гранична страна и идиотите си мислят, че още едно КПП ще спре трафика на хора. Защото Шенген е само и единствено това - липса на гранични контролно-пропускателни пунктове. А може и наши да са помогнали, предвид това, че ще загубят топлите места по митниците на Дунава и по гръцката граница.

Не е ли редно Нидерландия първо да си укрепи собствената граница и да реши пробелмите със собствената си корупция където предлагането на Робска плът и на Кървава дрога са проспани или скрити под похлупака с ужким борба с корупцията в България

ПП- уникални олигофрени. Как се събраха всички тези, и да няма един нормален. Ама то какво да очакваш от чучелото Киро простото, какви да събере. Естествено че ще събере само клоуни като него.

Балко Лорер , каквото сам си направиш , никой друг не може да ти го направи! Такс че уж вашто правителство избрано с помощта на олигарсите се бори срещу корупцията и като прибавим доносите ма Радан и Йончева ,затова не влизаме в Шенген! А коккото до хартиената бюлетина в цяла Европа сегласува с нея!

не се чудете,защо не ни пускат в Шенген...

Не ни пускат щото цяла година не можем да решим кой да ни клеца

Каравелов, когато го пускат от черната джамия ,западни журналисти го питат-много ли ви беха? Каравелов отговаря-господа у нас полицията не бие Сравнете това изказване с едни други съвременни патриоти- почнете с Радан Кънев, минете през Йончева и сега през последните случайници световно неизвестни Лорер Василев Петков -те се надпреварват да оплюват България за да обслужват тясно партийните си цели. Това не са патриоти или политици а най-обикновени ПРЕДАТЕЛИ НА България

+++++++++

Навсякъде се гласува с хартия . Поредното малоумно изказване на подмяната.

Цялата работа е борба за власт. Който контролира ГКПП Кап. Андреево - контролира държавата!

ПП са уникални отпадъци.. 2 години сшгнали резултат нула.

Да им имам тъпия акъл. При условие, че цяла европа е на хартиена бюлетина, откъде го измислиха това.

Хърватите знаят колко е важно да корумпираш западните политици няма да забравя как всеки ден имаше приеми с коктеили и разни други балгинки в Хърватското посолство във Великобритания и така Великобритания им даде право на Работа преди да сса влезли в ЕС, когато говорим за хърватия и холандия, и великобритания не трябва да забравяме, че това са държавите които създаваха комфорт на алабанската мафия и то на високи политически нива, не трябва да забравями и кого се опита да вкара в България Кирето, той се опита да вкара алабански бизнесмеи представени, като немски такива. ПП отново защитават корупцията в Европа, пример за това е решенеието на Нидерландия корупция с миризмата на мафии управляващи Нидерландия

Я разкажи сега за прекрасната и не корумпирана русия и най-човечните и най-човеколюбиви руски олигарси в света. Само че платено руско тролче-не европа, и не запада а такива идиоти като тебе докараха тези на власт.

Ти си глупак, защо си мислиш, е ако Русия е корумпирана и Путин е глупав, Холандия не е корпумирана, при положение че картелите са в САЩ и избоват по 30 000 души на година с огнестрелно оръжие, което го няма и в колумбия там няма корупция Говрим за реланостти а не за болшевишки пропганди каквито са тези на ПП, съвремена западна пропагнада в Бг на десните от 30 години си мирише на Болшевизъм и на Маркс

ОПГ Простите съвсем го закъса. Заради далаверите им няма Шенген.

българско гражданство? Направо е строен като нов Давид! Искам Лорелиев да ме управлява, поне ще идем лятото до Яфа на далавера, а там - малко алъш-вериш с Моше и Авраам да шитнем мускалите и саламуреното сирене....

Ако не беше бързото предателството по отношение на РСМ, България имаше шанс да повярва, че ПП са дошли за да започнат борба против корупцията и реформа в съдебната система. За съжаление, както винаги, интересите на геополитическите играчи бяха над българските и сега ПП уж се чудят защо хората изгубиха доверието си в тях.

Е как ще е проблем хартиената бюлетина като всички в Шенген гласуват с нея.

Мърши в Шенген не се купуват гласове като в кочината.

Имам 1 прост въпрос като данъкоплатец - лицето Лорер за 2 години в политиката каква работа е свършил, колко струва издръжката на министерството му и какво е направило то. И втори въпрос - докога ще ги търпим тези.

Само ще кажа , че на една среща през 2014 на балкански страни на която присъствах се убедих колко са напред Хърватия ! Докато в БГ се говореше на електронна идентичност и система сигурно връчване то беше вече реализирано ! 8г по-късно ние имаме система за сигурно връчване , но тя не е задължителна ! В Хърватия още през 2014 щом си издадеш ЛК получаваш акаунт в тази система и си получаваш съобщенията от държавната администрация ! Няма как да се сравняваме с Хърватия !

Това няма нищо общо с напредъка на дадена държава, в Япония си подават данъчните декларации на дискети - нима и те са изостанали в сравнение с Хърватска? Причината да ни спират холандците са само и единствено икономическии лицемерни, пазят си собствения интерес независимо че друг плаща цената за това. В Нидерландия (Холандия) има доста сериозна престъпност и корупция, но те си пазят критиките за тях, докато навън се представят за супер чисти и принципни,

Българския Казан!Сами се правим по зле отколкото сме!Предатели

Ние сме много зле ! Няма нужда да се топим !