ПП реагира на ГЕРБ: Ключовата дума е замразяване, не прекратяване на преговорите

"Това, което чухме, беше много общо казано и нищо конкретно като аргументи", коментира Милен Матеев

Обратно в новината

Коментари - ПП реагира на ГЕРБ: Ключовата дума е замразяване, не прекратяване на преговорите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПП лъжат и крадът като комунисти. Вероятно взимат пари от руснаците също като комунетата.

За какво ви е правителство - я Мунчо Злобният юмрук как хубаво се е окопал за во веки веков - амин.

Кирил Петков е паталогичен лъжец. С лъжа влезе в политиката, с лъжа стана премиер, заради лъжите му свалиха ПП от власт. И пак продължава да лъже и каля. Лъжи, лъжи, лъжи и кал ... Българинът съвсем затъпя.

За каква промяна изобщо става дума? Ако промяната се изчерпва с политизирането на образованието и слагането на удобни хора за безропотно подчинение, които да промият мозъците на подрастващите. С пренаписването на историята ни... С политизирането на здравеопазването, културата, службите и т.н. Не, мерси! Това не е никаква промяна, а имитиране на почерка на ГЕРБ! От който, Слава Богу, служебните правителства, доколкото имаха време и възможности, ни поотърваха!!! Цялата тази промяна е за затвора, барабар с партньорите им, с които водеха преговори! Време е за камъни и дърве!!!

На ти си кукличките, дай си ми парцалчетата в детските градинки ПП ГРОБ и ПП ДъБъ на ул. "Козяк"..

Кирил Петков излъга отново. Трябва да се заведе дело за уронване престижа на държавни институции.

Кирил Петков излъга всички че записа е поръчан от службите

Не се прави демокрация с лъжа

Най големия проблем е лъжата на Кирил Петков че записа е сглобен от службите.

Не трябва да се прави политика със съдбата на хората

Не можеш да уволниш някой само защото е русофил.

Ако е в структура, която отговаря за националната сигурност, а вместо на България иска да служи на русия, тогава е добре да бъде уволнен.

И най важното службите не са замесени в разпространението и компилирането на записа.

Кои служби? Тези, които изпращат досиетата ни в Русия? И работят срещу децата ни?

Тези които пазят големите пари от Европа да отидат при господарите им. Мафия! Тези, които биха децата ни.

Аз не подкрепям политиката на ПП за поголовно чегъртане на хора на държавни служби

Браво Всички нормални хора в България заставаме зад ПП-ДБ. На следващите избори само нагоре Смърт за русофилите...свобода за народа

SirBob

Само шепа продажни боклуци и предатели биха застанали зад ПП.

Да го духаш....русоробе

Sm3hurk0

много добре.... значи избираш ти да си пред мен или аз да съм зад теб... :))) Вярно е, че всекииска да ги .... и да са зад тях.. :))))

Най големия проблем е лъжата на Кирил Петков че записа е сглобен от службите, ако не реагират адекватно ГЕРБ ще се отеглят

Сглобен е . 4-минутния запис е сглобен. Не е излъгал. Знаем, че службите работите срещу бъдещето на децата ни. Видяхме какво правите с парите опт Европа. Не обяснявай.

Службите не са замесени в записа

Службите на Радев работят срешу интересите на българските граждани. Обслужват шепа агенти на Москва, тези с 2000 лева заплата. И рушат бъдещето ни. Разберете го най-после!

SirBob

Колко платиха за тези опорки от Посолството? Да знаеш - изтъркани са и вече не вървят.

За истината не се плаща. Грабители на бъдеще сте.

SirBob

Хич не си убедителен, ама хич. Та колко ви платиха, юди безродни?

Национални предатели и изборни измамници!Гнус ме е от вас!

Ееееее какво се учудваш....от Възраждане всички са такива

Приличаме на Украйна, само където убийците ни са руски агенти и то начело с Президента. От кой д атърсим подкрепа? От същзниците в Европа и НАТО. Разберете, убиват ни руските агенти, тези в службите на Радев.

При нови избори ПП ДБ ще бъдат в миналото с една дума МАФИЯ

КИКО ЗАЩО ТЕ Е СТРАХ ОТ ИЗБОРИ? ЗАЩОТО НЯМА ДА ГИ МАНИПУЛИРАШ НАРКОМАН ПРОТИВЕН.

Ааааа той каза, че ще прави ала-бала с пРедидента.

Кокорестия педал хАсан Василев щял да кара кандидат-министрите да се подписват с кървави подписи...

Тъп, много тъп, супер тъп, най тъп от всички тъпаци и накрая разбира се............избирателите на ПП. Разбрахте ли сега, тъпи парчета, как бяхте използвани за да вкарате в парламента хора, който се интертесуват само от тах самите и как да се докопат до властта и парите.

КИКИ Е НЕСТАБИЛЕН ПСИХИЧЕСКИ НАРКОМАН.

А пък Бойкикев има ЖЪЛТЕЖ на гащите.

"Ала бала"-вълшебна българска формула,за утрояване на изборни резултати,през 21 век.

Киро Ала-Балата- ха ха ха!

Кирил лъже повече от Нинова!

Все нищо несе е случило -нищо не е станало- даже наглоста му е без граници като съвсем безпардонно заявява ме нямй нищо укоримо в цялата таза работа. Видите ли - вие нямате право даже да расъждавате - ние харнарите ща ни оправим. Гласунах за нас - никога повечя.

Не трябва да позволяваме да им се размине. Не трябва да спираме да коментираме и осъждаме тези най-долни предатели, трябва да искаме да си платят за списъците, съгласуването, ала-балата, за всичко.

Вашта мамица комунистическа искате 9 септември боклуци

Проблема е че Кирил Петков излъга вчера че записа е сглобен от службите, а днес казват че е автентичен. Другия проблем е заигравката с големи институции Шефа на ЕС и Президента на България. Това което направиха ГЕРБ е предложение за подписване на споразумение какво ще прави този кабинет.

Имаше 4-минутен запис. За него Кирил каза, че е сглобен. Истинският, който не е сглобен, е автентичен. Кое не ти е ясно. Че и обясняваш. Споко, няма нужда. Хората не са глупаци, за д аим обясняваш ТОЧНО ТИ.

КАКВИ ЗАИГРАВКИ БЕ? Търсим подкрепа, като Украйна. Т.е. във война сме като Украйна, но не с оръжия, а информационна война. От кой да търсим подкрепа? От същзниците ни в Европа и НАТО. Какво ще обясняваш, Не сме малоумни.

SirBob

И отново да обобщим - ГЕРБ и ПП-ДБ са двете страни на една монета - тази на предателите и майцепродавците, които за 5 сребърника ще продадат и майка си. Това важи за всичките курви - Петков, Василев, Иванов, Мутрата, Габриел и т.н, и т.н. Националното спасение е недаване на мандат и нови избори! Иначе гореизброените курви вече са продали майка България.

Подкрепям, но и останалите са вързани с компромати, пари и всичко каквото е възможно. Тотален рестарт на политическата система е възможен само и единствено със силен главен прокурор. Демек в настоящата ситуация нямаме никакъв шанс от измъкване от колониално управление. Да се стягат всички да се явят във военните окръжия, за да угодим на гунернатора.

SirBob

Съгласен - необходим е тотален рестарт на системата. Не знам как ще стане - но с независима съдебна власт и на първо място, силна прокуратура, може и да стане. Ккато са отбелязали още в древен Рим - Justitita fiundamentum regnorum. Бог да пази България.

КИКИ замеси и БАБА УРСУЛА. ВЪН ПРЕДАТЕЛИ ПРОТИВНИ.

Българската политика е точно това, което чухме на записа, като имайте предвид, нещата са много по-брутални, ако разговорите са на четири или осем очи, или някоя от марионетките отива на инструктаж при "началниците" и пр.

Кирето е топ кандидат за наградата КРЪГЪЛ ИДИОТ на академията за Пълен Провал.

Ако позволим като общество, този скандал да се замете под килима, работата не отива на добре..

Кой скандал, че службите на Радев не дават България да се управлява от европейски лидери. Омръзна на всички азиатщината ви, плужеци архаични. Паразити безродни.

Вън помияри платени от Казяк.

Европейски лидери, ама не от България, нали? Ти си роб, тъпако!

Фен съм на Козяк безплатно.

Руди Гела ще почива на Бахамите следващите две седмици....награда от Радев за добре свършена работа....може би и от Митрофанова. Ебати активното мероприятие. На събрание което се решава съдбата на държавата,ти казваш че ти се спи и отиваш да си легнеш...пускаш да се записва от средата на заседанието,а сутринтта като станеш и хоп се оказва че имаш запис от началото на събранието.Много удобно. Да не говорим на пресконференцията ...снимките с лицата на Асен Василев и Кирил Петков,много внимателно подбрани от Гело и хората зад него. А това за заплахата и шефа на ДАНС...все едно слушах пресконференцията на Сарафов. Един и същ мозъчен тръст е писал сценария. Сценаристите на това активно мероприятие,разчитат на това че много малко хора ще си направят труда да изслушат целия запис от над 4 часа и да добият представа за същността на целия разговор. И затова в интернет се пускат само отделни фрази от разговора подбрани така,че да звучат скандално. А на възмутения вицепрезидент да кажа - нямам спомен за нейна реакция на думите на Винету към Томислав Дончев за президента.Беше нещо от сорта "на прост човек Томе,акъл не можеш да набиеш,на прост човек един кур се набива"

Няма да има правителство помияр НЕМИТ.

Ахаха. Бъркаш ме със симпатизантите на Вгъзраждане.Виждаме ги 100 цървула на смешните митинги...смърдят на порове,както и част от депутатите им

Експертите на Посолството, които отговарят за информационно-психологическите операции, решиха марионетките от ППДБ да не се оправдават за скандала със записа, а да наглеят и да твърдят, че не е станало нищо лошо, напротив, даже виждаме пример за "откритост". Добра идея, офанзивна тактика, която включва и пропагандните рупори БНТ, БТВ и НОВА. Безобразниците от ППДБ тръгнаха по всички студия, отговарят с подготвени отговори на подготвени въпроси и готово, всяко чудо за три дни, хайде нека да е една седмица, понеже точно такова "чудо" не бяхме виждали за 34 години на "Преход"...

ДПС са готови на всичко, за д аса във властта. За доста пари става дума все пак.

Какво общо има ДПС?

АЛОО от записа много добре се разбира що за гангстери сте всичките ! СЪД И ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ !

Аз съм народа, защото обрахте родителите ми, а после обрахте бъдещето ми, а след него изгонихте детето ми. Вън комунистическата номенклатура на Радев и евроазитщината от бъдещето на децата ми.

такъв гаф дори борисов не е правил, и той се хвалеше че меркел и вебер го подкрепят, но да ги злепостави така долно, наистина "емоционална нестабилност"

Аз не мога да си представя, тия момчета в кой "запад" и в кой "бизнес" са научили тоя изказ, все ми се струва по- подходящ за амбулантни търговци и схемажии... Нещо бъркат завера с политика и лична изгода с обществено благо... На всичко отгоре се оказа, че са толкоз глупави, че са им записали тъпотията, как да се доверие на подобни тъпаци... Нямат шанс...

След Борисов, хайде няма нужда. Пък и те са живеели много в България.

Борисов е като натюрморт, натурален простак, национално богатство...

Стига констатации, това и слепите го видяха. ПП,ДБ се провалиха, за пореден път. Някой трябва вече да каже:"Царят е гол!" , да им посочи вратата. Край на преговорите. Те ще са обида към българите, сред които "само 7-10% са интелигентни"/ според Киро/, защото гласуват за тях, останалите, не са. Затова са правили "алабала" с президента...ПП,ДБ са манипулирали машинния вот и са купували кметове в махалите, с парите на черепа, Нексо, Цветан Василев, Маджо, Бобоков...червената престъпна олигархия.

А вие не сте ли обида за България? И за всички нас. 30 години изгонихте децата ни, убихте бъдещето ни, и след падането на комунизма- службите ви пак ни тровят живота. Най-бедни сме, създавате разни евроазиатски сдружения и крадете парите на децата ни, които ги изгонихте от нас, в Европа. И извън България крадете децата ни. Вие не сте обида за България, а за цялото човечество.

Пълни отрепки Киро вампиро иска да краде повече от Ага бойко Да ама не става Агата е световен шампион

Къде са тарикатите - тъпото, кокора, мравояда, гнома, общата и кафеварката, че другарят Радев ги търси да ги бие!!! Шатлатанчетата на татко!!!

МГ ни се обясни, че "не е такваз жена", ББ целуна д-то на щатсия послланник със супер идеята за "новите" машини за гласуване, КП даде заден и утре ще се гушнат размразени. Нинова ги заплаши с УфдЛ, карай да е весело! Ура за майкопродавците!

Колко прост и арогантни са някои политици , че не виждат как си отрязаха всички перспективи да са част от умните и уважаваните. Да се подпишеш с кръв си е сицилиански метод- това значи да платиш с живота си, да посегнеш на службите за сигурност -"законно или незаконно" си е болшевишки метод, а да изпереш някой си е долна сделка! Това не са шмекери, това са сицилиански болшевики с ганьовски привкус, дъното на утайката !

след това "законно-незаконно" да се обажда точно кандидатът за министър на правосъдието е безочливо

парапетите са банда мошенници.Там мозъка е кокорчо..Прилага същата схема с фирмата на датчанина която открадна и продаде на китайците... ,,Измети парапетите,спаси държавата''

Чакайте бе! Просто Педерасите казаха,че е съгласувано с ПОСОЛСТВОТО.... Ама никъде не се споменава кое! Сигурно е руското а?

Ами да- нали сме в НАТО бе съветски клошар алчен. Няма да сложат съвестки агенти, за да живеете на гърба ни, паразити безродни!

Да ни светнеш и за ролята ни в НАТО. От нас - ни вопъл, ни стон - плащай и си трай.

тоз албинос го гласяха за министЕр на правосъдието....доста унил ми се видя по телевизията. имат малко кадри, щото реално са 7% с ала-бала и радевските машини барабар, но за сметко на това всичките са малоумници като двамата си вожда, киро и кокоро. от записа поне се чува ясно, че освен малоумници са завършени болшевико-фашисти, за които да газят държавата и законите е като сутрешно ходене до тоалетната. впрочем, киро простий почна с това-наруши конституцията и от тогава не се е спрял нито за един ден. а кокоро даже по-нахъсан от простокиро да гази законите. както казват рашките-"Два дебила, Это сила!" най-тъпото е, че следващия път ще наскърцат пак около 4-5 процента с ала-бала и ще продължат да досаждат с присъствието си....

питам къде е един от основните тролове с ник "герберочегъртач"?