ПП отговори на критиките на Трифонов: Той не участва в лидерския съвет

Няма проблеми в диалога, категорични са депутатите Андрей Гюров и Александър Ракшиев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

информацията му е от министрите, които са в коалицията - Генчовска заяви дори в медиите, че е изолирана по отношение на преговорите с Македония, пък и всички видяхме, че те се управляват от самия премиер и като забърка кашата с изрязаната снимка и беше меко казано зле приет в Битоля, вече и не помисля да ходи в Македония хвърли горещия картоф на Генчовска тя да му оправя бакиите, същото и с другия им министър той заяви че България ще плаща в рубли, но Петков не, няма да плаща - и ги поведе на екскурзия в САЩ да договарят втечнен газ с подсъветници на съветниците - как ще го приемем този газ, като нямаме терминали. А С

Ринги, ринги, рае, Слави с хуя си играе. Тошко скача и се лези и на хуя му се плези. Вместо да се грижи за раята, душата си е дал на Сатаната. Вместо булка млада, рогатият го чака в Ада. Един бе Тошко Африкански При Слави служба имал сам. С хуя си кат дигал гири на Слави правел смях голям! Тошко дигнал му краката и с дивната си страст ебе и няма сила на земята, която би могла да го възпре! Тошко пръдна, Дунава замръзна, генерали изкуфяха, чалгарите измряха!

СЛАВИ, КАКЪВ Е ТОЗИ ТЕАТЪР! ТИ ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАШ !

кой е тоя издигнал се ром на снимката. Пишете, моля, за да опознаем тези, които ни управляват. Все пак до вчера са били метачи и болногледачи на запад.

И тези и другите са за боклука.

Ако на Славка ѝ е останало някакво достойнство и себеуважение, би трябвало да става и да разтурва коалицията на некадърните! Ама, май няма необходимата смелост за това. А и той, толкова е близал и з Овъргаз, че сега няма.

"Коалицията няма как да бъде спасена, защото нямат коалиционна култура, нямат диалог помежду си. Те не знаят как и по какъв начин да седнат и да могат да обсъдят всички онези проблеми, които би трябвало да се решават в тази страна. Това заяви в студиото на БТВ депутатът от ДПС Рамадан Аталай. "Едностранното прекратяване на договора за получаване на газ (б.р. от Русия), без да си прокопал новия кладенец да плюеш в стария, е нещо необяснимо. Не може никой да ме убеди, че цената на газа, който ще доставят от САЩ, е по ниска", добави той. Според него всички други държави от ЕС са намерили начин да плащат, както изисква „Газпром“ и си получават газ. „Мисля, че поне тези, които доставят газ, си плащат в рубли“, заяви Аталай. Той заяви, че би подкрепил вот на недоверие, ако ГЕРБ внесе такъв срещу правителството. "

Защо не направи правителство ти? Имаше тази възможност. Щеше да определяш посоката. Сега се цупиш.

Как е, Славке? Ще им придържаш ли камбаните още на Харвардските измамници... ПП направо се гаврят със Славка, а той сигурно ще преглътне в името на парите! Толкова пъти го е правил..

Хаха-хаха, Славке разбра ли сега? Ти си никой. Безгласна буква, буахаха. Не, че някога съм бил на друго мнение за теб, но пък Простото ПП, които са едни анонимни бездарници, да те наричат така, хаха, хахаха. Голям смях! Ставай и се махай, не знам какво им правиш удоволствие да им крепиш мдята на власт.

Точно тебе ще те питат, намръщения лош чалгар, пък ти после ще питаш Ахмед. Аре ходи се прави на страшен пред екипа от чалгари.

Забелязвам, че мутро-чалгаско-джендърските тролове все повече ги е срам да хвалят тоталните некадърници, случайно оказали се на върха на държавата. Значи има надежда за България! Щом и платените вече ги гнус от величаенето на ПростоРадев (ака Фатмака), ПростоКиро (ака Язовиро), ПростоАсенчо (ака Кокорчо) и ПростоЛенче (ака Гуглена)

"Не ми говорете за закон и конституция, В тая държава всичко е проституция" Слави Трифонов

Не видях нещо за обикновения масов човек като помощ, за пенсиите разбрахме, явно че пенсионерите скоро ще взимат повече от работещите както е тръгнало, за 25 ст на литър не ми се коментира, това са 12 лева на 50 литра и е смешна мярка, защото в момента в който се вкара всички бензиностанции ще вдигнат цената с тази отстъпка и реално пак ще зареждаш на същата цена, е да няма да я вдигнат за 1 ден, но за 2-3 седмици полека през 1-2 стотоинки на ден. Къде са паричните помощи за работещите хора в активна възраст, хляба стана 2 лева малкия и 3 лева големия, хората не издържат, баничка с боза 4 лева...

Време е вече Деса да подготви резултатите от следващите избори и да ги даде на програмистите. Машините трябва да са готови скоро

Слави! Изпей им: "Пътнико Виден Пътнико off" и разваляй седянката. На тях им пречи международното положение, СССР ДС, КГБ, сушата и кишата.

Коалицията е виновна щото не ходи на крака в офиса на Трифонов и да му се изповядва. На сценаристите също трябва да се изповядва. Те така са свикнали.

ПП, като абревиатура на п.тки и пе.ераси, много са си повярвали! Славуца че в много отношения си е лукова глАва, едно на ръка, но той ви е коалиционен партньор, бе, самовлюбени нещастници с нещастници! По-бързо си заминавайте, че да не ви устроиме изпращане по шопски - със сопи или да праиме уборка на паветата във ваша чест!

Язък за десетките години успешно творчество (и бизнес) на Слави. Помня как през 90-те пълнеше стадиони на концертите си. Само за година в политиката стана на маймуна. Десетилетия успехи бяха заличени с едно махване на ръка. И още по-лошо. Станислав ще бъде запомнен не като успешния шоумен, а като част от престъпната върхушка, опустошила България през 2020. Каквото сам си направиш и Дяволът не може да ти направи.

Спорно е и колко е успешен. Опростачи едни 20 генерации с чалгата си и са с недоразвити мозъци. А относно партията му - смятам, че е проект на БСП И ДПС, с цел ГЕРБ да нямат мнозинство.

Ганьовата простотия наистина е потресаваща..Толкова години, току гласува за разни дебили, като Славчовци, та Сидеровци ли не бяха..НФСБ, ВМРО, Хаджигеновци....После забравя за тях, все едно не са съществували...Ама те си съществуват и то, добре...Щото Ганьо им е дал възможност да си напълнят гушите и после хич не им дреме...А Ганьо си търси нови за хранене..Като тоя дебил ''спецоперацията'' Янев...Пък за отрепката Копейкикин, да не говорим

Това правителство е най-долнопробното, продажното и некадърното!!!

Българският народ посочи мястото на тиквите!Не можеш да крадеш и да дерибействаш вечно!

Дръжте учиндолския чалгар и бавно му вадете зъбките. Един по един до един.

Абе, кви критики ги гонят тези изпадащи формации? ПП вече била категорично втора, а ИТН - едва седма. ИТН пропадна след лъжата на Слави за мажоритарни избори, като вкара задължителните мадуровки. ПП пък започнаха с лъжа за гражданството на Киро, продължиха с безброй лъжи, толкова много, че вече им опущихме края. Спада в доверието към тях е огромен и е въпрос на месеци да се конкурират със Слави. Правителство и парламент са с рекордно нисък рейтинг. Ако все още нещо ги държи, то е писъкът на медиите и ДС-арите да закрепят положението докато новите им проекти на Янев и Копейкин "проходят". В този дух е и изследването, поръчано от БТВ /според мен от щатния офицер на ДС Красимир Гергов, а според някои от подлоги на Бажков :)/

Айде сега, моля ви! Слави Трифонов не бил участвал в не знам си какво, заради това не знаел.... Та той е лидер на ИТН, хубав, лош - лидер е. Ако той не знае на кой съвет какво се решава, ако и да не е присъствал лично, не знам кой друг би могъл да знае! Скоро самият Трифонов ще им отговори на това безумие,което тиражират от ПП, надявайки се, че им вярват хората.

Махнахме Борисов и живеем сега в рая!!!! Голям кеф е!!!!! Такива гении вземат решения, че цял свят ни се чуди на простотията. Обаче шоуто не трябва да спира!!! Чакайте продължението - идва Костя копейкин и продажната фууражка. Пред тях даже Мая изглежда нормална, а Корнелия мъжествена

Някой го тресе стокхолмски синдром явно:)))

Държат се като всемогъщи, щом посолството е зад тях, но скоро ще усетат, че от високо се пада лошо.

Нинова се закани, но не иска да изпусне кокала. Също и ДБ. Дали ИТН ще се окажат мъжкари и да им теглят една майна?

Славейчето на мутрите, което се явява носител на промяната ( също като Курнела- цял живот на софрата) се прави на хитър. Хем управляващ, хем уж не участва, та да не обира негативи....Мислиш хората за прости а, чалгарин ? Прости са, ама само тези които гласуваха за теб

Правилно ли разбрах. Слави си стои в тях на канапето, житка игрички, гледа сериали и се цупи, че никой, нищо не му казвал.

Тоя говори с гъза си! Слави не знаел,не чул.Нали му докладват,партията е негова,тъпанар.Май ще ви трае още малко....

Да знаят хората.

Който участва не е в България….

Принципно комшията затова е в коалицията….. щом му дадат сигнал и той може да промени лурса по всяко време…. Всичко зависи от къде и колко ….

Директно нови избори. Без обяснения повече. Ако Славчо иска пак да душне парламент въобще, макар и малко.

Тя и моята дъщеря на 8 г дава подобни обяснения ... че и по скопосани, Ти инфантили съвсен ни взеха за мезе... просто самоуверени млади макар и образавони келемета ... живеещи виртуален свят

да ви ева у коалицията... единия не участва, другия не знае нищо (киру тъпото)... другите тотално неадекватни (асен гея)... и тн... аа има и едни, от които до сега нищо, ама НИЩО не сме видяли, освен малоумни русофобски клишета - "да, окрайна"

"Продължаваме промяната" не признават "Има такъв народ" за политическа партия.

Те и Продължаваме Подмяната не са партия.

Не че се кефя на Слави...ама сравнение с него, тези са отвратителни. Самодоволни, мазни сноби.

Вие сериозно ли? Друго си е отвратителен самодоволен мазен чалгар. Нито шайката на про100 са цвете за мирисане, още повече пък Славчо, който не знаем дори дали е реален , току някой избълва нещо от профила му, ама той ли е , или получаваме факсове от космоса не се зане. Поне Баце движеше с джипката "сред народа", а Слафчо е като английската кралица само в музея на Тюсо може да я видиш .:))

Съгласен съм, но просто на този момент ако Слави ми е противен, от тези ми се повръща

Всички подкрепят лапчаката, включително Нинова , Трифонов и Ристе Иванов. Прах в очите на хората,са тези така наречени критики и несъгласия.Керванът си върви.....

Смешно е как тези от Подмяната сами себе си оценяват. Аз трябва да ви оценявам, драги другари, като гражданин и специалист. Не вие да се оценявате. По всички кротерии сте се провалили - инфлация, образование, инфраструктура и медицина.

ПП- прости путьовци

ПУТКО ПЕДЕРАСИ

Какво си мисли? Че при него ще идват диван чепраз да го умолява за висшестоящото му мнение? А той като един капо ди тути капо ще казва това да това не? Мина ти времето селянино. Коги требеше да напрайш правителство се бара за бобчетата. Сега си глей седемте осминки и не ни занимавай повече със себе си.

лошото е, че и киру тъпото е на същото ниво... обаче управляват, теглят заеми и закопават родината ни...

Куция кон никой не го брои за слива, хахахаха бахти смешния кръчмарски певец

няма проблеми в диалога защото няма диалог

чалгаря е никой!

Да управляваш държавата не е като да управляващ привидно успешен стартъп...Не го разбраха това от ПП. Жалко за дипломите, образованието и обещанията! Киро е по-малко харесван от Борисов и Костя и то само за година. Щото и службата му в служебното правителство се зачита! Жалко за нас! Не се справиха с нито една криза! Ще ни оставят с рекорден от 1997г. външен дълг, без газ, с растяща инфлация, спряно строителство и неподдържани пътища! Сега Лена/Гуглена, която е включена в списъка на Форбс за успешните 30 под 30години да сведе глава!

Айде чалгар набивай си чукалата да пада правителството , набийте им го както го набихте на избирателите си като за последно...

Толко е Недъгав Плешска,че даже не знае вече какво прави

джаф...