17-11-2017 20-11-2018

Коментари

странно, но герб не е на власт вече една цяла година! това е третия парламент в който герб не е първа политическа сила! а часовника на външния заем вече наближава 32 000 000 000 ! щотъй??

Цвета Караянчева даде разрешение за поставяне на такива лешетки през 2020 година за глупавите кратуни тук да не се чудят

Както на Льона и израстнаха мустаци а на Киро хемероидите го мъчат на Промяната вече всичко им е криво

Адвокатчето: - Просто, ще ме подкрепиш ли? Едни чичковци в залата ми се карат и говорят лоши неща за мен. - Свършвам и идвам! Еуглена каза ХО-ХО-ХО наобратно.

То бива наглост, ама тяхната не се търпи. Какво им е виновна Караянчева за тези решетки и те не знаят. Управление в стил: Опозицията ми пречи!

Даа, за всички последствия от безмозъчния си идиотизъм ПП обвиняват ББ и Путин, а колективният Запад само Путин!

Кой е г-н Мирослав Иванов, че посреща непрекъснато ПростоКиро с китки

Страшно е... мразете се, обиждайте се... всички сме най-добри

крив морков, шумата му пречи.

Отговор: Адвокатчето!

Кофата Караянчева не е никакъв адвокат

Не е председател на народното събрание и не управлява нищо.

Адвокатчето пеерасс

На лъжливите и некомпетентни тъпанари от ПП все друг им е виновен

Някой да знае нещичко за народната ..... Венеция Ангелова,че ми се губи от обятията интелектуални.Пише ли или чете?

Венеция Ангелова е от Венеция. Затова се казва така. Чете за каналите. Интелектуалка

Кога журналистите ще кажат истината за "привнесаната" инфлация? НЕ, инфлацията я направи ЕС! Не може тока да е на регулирани цени - трябва "борса" и да се изнася кой където си поиска - изискване на ЕС. И цената на тока за бизнеса стана тройна и четворна. Газ - не може дългосрочни договори, трябва "борса" - ето борса, виждаме и цените какви са. Да не споменаваме и "квотите" за замърсяване на въздуха, минималните задължителни акцизи на горивата и т.н. европростотии! Това е преди войната!

С регулираните цени на тока БЕХ затъна в 2.5 милиарда лева борч. Някакси не е редно някой да си прави бизнеса, а държавния БЕХ да затъва в дългове. Не мислиш ли?

Не е редно, да си направят борса търговците и там който иска да изнася - да си купува и изнася. Но за бизнеса и домакинствата в България защо тока да не е на регулирана цена?? Каква икономическа логика би оборила това?

Свободната борса действа доста от преди скока на цените. Ама беше първо пожелание след това стана само за юридически лица. 2021 трябваше да излязат И физическите лица. Така че тази борса действа доста преди той е скок на цените. И в Европейския съюз инфлацията е по-ниска от България.

Въпреки неуважителното обращение ще Ви отговоря - вижте от кога задължиха всички небитови потребители да са на тази борса. Преди това беше по желание. И много големи фирми по желание бяха на борсата, защото беше по-евтино, отколкото на регулирания. И изведнъж, откакто стана задължително - цените започнаха да скачат неудържимо. Може би е съвпадение, незнам. Но е факт. Ако бяха започнали преди това да скачат цените на тази измислена борса - тези, които бяха излязли на нея имаха възможност да се върнат на регулирания пазар. Ама вече не може. А скоро и битовите там. Тогава ще видим едни сметки от по 500-1000 лв. за отопление на апартамент на ток!

това е новина - Караянчева поставила решетките. Радев, въведи ред в подопечното ви НСО, те са поискали решетки, че и в писмен вид

Ти му казваш : Демокрация - прогрес ! То крещи : Путинизация - регрес !

че те комунистите и преди обвиняваха ГЕРБ.

Всички сте за Белене, мамка ви изродска престъпна!

Кире, спокойно, корабът ти потъва бавно. Вода ще има за всички. От А - отбора

Всъщност парите предвидени за Тракия изхарчиха за компенсации за каквото се сетите.До Варна ще пътуваме по селски пътища до 2040 година да еба вашата мама.

С парите от пътищата платихме тока, но сега с парите от тока ще строим пътища. Икономически гении сме с Кокорчо

ГЕРБ я има само защото Гешев я пази, но и това скоро ще се промени..

Абсолютни женски полови органи. Големи мъже, а се оправдават като госпожички

На криви ракети космоса им пречи .

2 та гербодепесаровъзрожденски трола се преместих в другата статия

Тролчовци, не сте ли на протеста бе, жалка ви мама копейково-гробарска? :)

Гроб вият на умряло, и с право. Баси жалката кочина са тея подлоги на мафията и путлер, барабар с недонодчето копейкин. Бой, глад, може и без сръбска музика, в затвора!

Съвсем Опозицията Ще стане Управляваща ! А Киро бързо ще го забравим !

Крайно време е тези недоразумения да си ходят!

Те вече си отидоха недоразуменията

Аааааааааааааааа.......хахахахахаххахаххааааааа..............

Специалната операция на ГЕРБ и ДПС за предсрочни избори е обречена на провал.

На следващите избори "Възраждане" ще има 60%. Новия премиер ще се казва Костадин Костадинов, а новия президент Волен Сидеров. Кирето, Асенчо, Ристе и Корни в обща килия. Бойко ще им бъде надзирател, като човек с повече стаж. Само Дамаджан ми се губи напоследак

Костя копейкин премиер?!?!?! Боже пази България! Всъщност братушки се използва за по малко братче някой маловажен,дребен,без значение а не че са ни братя

Доларът ще е 3000лв и ще се радваме на 2$ заплата. Ще викаме вечна дружба и ще правим вноска за лада. И ще си прибираме чистачките.

Хайде бе, не ги бавете Кирчо, Културиста и Кокорчо. Чакаме ги с буйна страст да ги правим булки. Обещаваме много да ги обичаме и редовно да ги уважаваме

Колкото и да се напъват гербьовите трольове, американците поставиха Кире и Асен в тефлонов период. Нищо не им се лепи. Нито канадското гражданство, нито провокацията за кражбата на интелектуална собственост, нито световната инфлация, нито цената на горивата.

ще почакаме още малко за да видим до къде ще стигнат лъжите на управляващите за цените, за инфлацията, за цените на енергоносителите и после те нека се сърдят на себе си! Няма да им се размине толкова лесно колкото те си представят!

Другари що така се обърках Киро простото няма да управлява Простете

Пак кривия космос, вълната и т.н. пречи на УЖ правителството ни.. Та просто Кирето ни дори и Путин намеси.. Че искал да го сваля чрез Газпром.. То туй щеше да фане декиш, ако КОКОРЧОТО му преди това не са обади.. Та издаде четата. Как нямало да сключим договор, някакъв си. Щото нашички посредници сме натъманили милЕони да си гушкат.. И с тях къде милиард да делкаме.. Та на един предишен - дет всички други цели 12 години му пречеха, тез за има няма 180 дни го отвяха с преченето им, де..

Кичо, що не се завреш в кучи г@з

Тези герберасти са уникални крадци и боклуци. Никога повече няма да управлявате, успокойте се.................. Тиквун ще вдига кръвно пак и ще къса менискуса.

Ами гледай само как бързо си забравиха всичките простотии, апартаментгейт, суджукгейт, магистралагейт, АПИгейт... То какви ли гейтове нямаше, а сега се правят на светци!

хич няма да управляват... изобщо даже. Виж рейтингите.

КИРЕ, Пропуснахте да обвините младежкото ГЕРБ, Гешев и македонският космонавт.

На баце до последно все другите му бяха виновни!

Нашият Тошко африкански е против махането на решетките. Нямало къде да си играе. А и е важно Кирчо, Кокорчо, Мравояда, Биволицата да свикват с обстановката. Че после все решетки ще гледат

Радев, янев, възраждане, нинова в приятелски отношения с Русия и турция! Друга алтернатива за бг през следващите години нема! ...Останалото е пепел!

Между приятелски отношения и слугуване. Вие искате да слугуваме на Русия, кирето иска да слугуваме на американците. И каква е разликата?

е че с Русия ще живеем добре, а със сащ- зле

Тъпанар, защо всички бягат да си оправят живота на запад, а не в любимата ви Расия?

Госпожо Ангова има една поговорка"На ..... ..... пречи " което в пълна сила важи за вас! Събрани отвсякъде , с претенции за завършили престижни институти и без грам опит в политиката , лъжещи постоянно , теглещи безразборно заеми , с двуцифрена инфлация , с непрекъснат ръст на цените и извършили подмяна , а не промяна в интерес на олигарсите които ви докараха на власт! Време е да си ходите докато още не сте фалирали страната!

Абе винаги е имало крадене, ама такова крадене като днешното никога не е имало. Кирчо и Кокорчо чупят тъпомера   

Жалки и гнусни са путлерастите от коалицията ГЕРБДПСВЪZРАЖДАНЕ!

Да, затова на следващите избори ПП, ИТН и ДБ може парламент да не видят, а Корнелата и да влезе, ще е като Майчето в миналия парламент.

Кирил Петков каза, че след 6-8 месеца герберастията ще бъде в затворите за кражби.

Даже и това обещание не можа да изпълни.

До тогава тия ще са издухани:)

Гешев си отива и мафията ГЕРБ ДПС бърза за избори, ама избори нанай!

Рашков, събуди се!!!!

А Кокорчо нещо се губи по тъча. Явно ще има парична бомба скоро.

се двамата. Много задълбочен анализ правят.

Няма как тия кръвопийци от Герб да седнат. Свикнаха 12г да крадат от държавата, обърната страната на частно ООД, всичките на постове се изживяват като местни чорбаджии и се рапореждаха с обществени пари като с лични техни. Война ще направят да се доберат пак до кокала и да крадат. Беден народ щото за народа нищо не сригна през тия 12г

Стандарта на живот на българите се вдигаше всяка година. Семействата си накупиха и коли и апартаменти и започнаха да ходят на почивка и в други държави. Сега по-добре ли ти е смешнико? А да преди ГЕРБ имаше едни двайсетина години дето управляваха други партии-тогава по-добре ли ти беше?

Разпродажбата на бг интереса за жълти стотинки в слугинаж и икономическо заробване от сащ от киро и сие трябва незабавно да се прекрати! Риториката от името на ”целия народ” с/у Русия също! 5 автобуса продажни фашисти не са ”българския народ”!

Точно, кратко и ясно!

Тия са най-наглата и лицемерна сбирщина от всички

Имам въпрос: Андрей Гюров помак ли е или по рождение си е така?

А когато успее ще сте завинаги аут !