Коментари - ПП обвини президента за идващата тежка зима: Когато нямате пари за парно, спомнете си - Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе то ПП спряха да плащат за газа какво общо има Радева в тази схема невестулката басилев каза че няма да плаща на газ пром??

По точно е когато няюата пари за парно спомнете си че ние спряхме газа и не плащаме по схемата ПП

Държавната говореща глава,трябва да арестува говорещите срещу него.За просташките народи,демокрацията е вредна!

в гълъбарника призна, че целия е пълен с бълхи поради което не може да разпери крила и да излети в небитието.

какви гранитени павета го чакат този Гадев, хич не му завиждам. Като гледам машините дето дялкат гранит на Златните Мостове, веднага си представям обинтованата му гулия.

Мръсни нагли продажни кипеленца.

Сраха ли ти в говняната уста бе сопол наричаш се Продажни Псета

Нещастни предатели ако не беше президента щеше да си лижете краставичките за сол лъжци без подобни американски подлоги

този знаещ, ако знае как мирише устатата му след погълнати три кила кравешки тафтаци, ужас

Искрен Митев е върхът на безхаберието! Никакво значение няма дали президентът е Радев, Петков или Димитров. Той е длъжен да изпълни конституционните си задължения. Тоест, да състави служебно правителство. Това правителство е с ограничени правомощия и е за няколко месеца. Да се хвърля вината върху него е цинизъм! Според Искрен Митев, ако в правителството вместо едни личности имаше други, нещата щяха да са наред, а понеже не са подбрани правилните хора, виновен е Радев. Да, ама не! Не е проблемът в личностите, господин Митев! Проблемът е в политическите партии, които вече две години не са в състояние да съставят стабилен кабинет. Точно по тази причина Радев е длъжен да съставя правителство след правителство. Вие му го налагате, господин Митев! УМНИЯТ ЧОВЕК ЩЕ СЕ СЕТИ, ЧЕ СИСТЕМАТА НЕ РАБОТИ! ПАРЛАМЕНТАРНАТА ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ БЛОКИРА РАБОТАТА НА ДЪРЖАВАТА И ТОВА Е ОЧЕВАДНО! УНИЯТ ЧОВЕК, ЩЕ СЕ СЕТИ. ГЛУПАКЪТ НИКОГА!

Ми тя и на майка ти путката е цинизъм, но ти се гордееш с нейната воня

Венко Сабрутев е абсолютен лаик. Колко дни опит има това ла*но с публичните финанси, че седнал да говори за предстъпление съгласно закона за публичните финанси????

Абе, откъде се взеха такива дребни злобни, идиоти? Толкова комплекси на толкова малко пространство е световен рекорд.

Когато не ми стигнат парите да си платя парното тази зима, ще се сещам кой е виновен - Кирчо + Кокорчо = Пълен Провал

ако не ти стигнат парите за парно извикай ме мен да ти запаля кочината та да се стоплиш

Аз парно нямам, та няма да го помня в тази връзка. Обаче винаги ще помня, че тоя ви довлече вас-боклуци, които си въобразяват, че са интелигентни и могат да управляват, а всъщност единственото, което е могат са дававери и да свикат 500-1000 заблудени млади хора на площада, които пък си въобразяват, че променят света и искат да си изживеят тяхната френска революция. А всъщност благодарение на Радев и вас в страната е хаос от 2 години и затова и Шенген отиде по дяволите и цените , а дълговете растат. Пълна аматьорщина.

ми ти нямаш парно щото главата ти представлява кухи чугунени студени радиатори

Наглостта на тия по ПП няма край. Вместо да се засрамят от това,че разрушиха страната за 7 месеца,те продължават да говорят лъжи. Освен да пречат на работата на НС друго не правят. Верицата им мръсни продажни чужди агенти.

Да, хората сигурно са идиоти да се вържат на тези идиоти.... Президента няма никаква изпълнителна власт, как може той да е виновен за сътвореното от гъзолизачите на САЩ, по време на предишното правителство. Бяхме първи с всичко абасурдно, което се взе като решение. Мерки, санкции срещу русия, дипломатически скандали стигнали до небесата....

трябва достойно да носиш името Крали Марко, когато ти цепят гъза чак до гърлото

Помним го ние - онзи с юмручето! Ама помним и че той докара вас, красивите, които ни докарахте до просешка тояга!

И в ролята на Виктор Франкенщайн.........

Когато нямаме пари се сещаме заради кого ги нямаме и това е Хасан и Киро вената. Президента може да е тъп кат гадулка ама не е той виновния ,а ПП и бандата им крадливи ококорени привърженици

Ми тя и майка ти е ПП (проста путка) ама ти я тачиш, боклук

ПП са по-долни лицемери дори и от ГЕРБ.

Грешите - ще си спомним само и единствено за ПП - П.тки прости!!!

Ха ха ха Искрен Митев !! Педалко , поколеният преди теб и за разлика от теб бяха съзидатели щото имах анещо дето ти никога няма да го имаш - акъл!!

Как не ги е срам, точно от Радев тръгнаха, но като ги вкара във властта, хич не им беше черен. А мизерията тръгна от тях.

мизериеята тръгна още с янев 1!! тия само я доразвиха!

Кирчо и Кокорчо бяха министри там

"ПП обвини президента". Аз пък обвинявам президента, че създаде ПП и ни ги натресе, само и само да се докопа до втори мандат. Затова беше размаханият юмрук, затова бяха изказванията, че вярва повече на васил божков, отколкото на прокуратурата и т.н., и т.н. Да припомням ли друго изказване - че ако България има повече министри като кики, ще е различна държава. А това, че го назначи в нарушение на консттитуцията и не направи нищо, за да го отстрани от кабинета, след като КС се произнесе? Мога да продължавам до довечера.

ПП са безспорно най-големите боклуци в историята на България.

ако не беше президентът, ПП изобщо нямаше да ги има

Май на ппппп не им се работи - през 15 Мин искат половинчасови почивки. Нормално. Важни да им машинките, а не бюджета

веднъж и тия да са прави! радев създаде итн за да му гласуват правото да назначава цик! и радев си назначи цик с който радев ни натресе кирчо и кокорчо ! радев със своите слежебни правителства янев 1 , янев 2, кирчо, и сега гълъбчо съсипа икономиката на държавата, направиха дългът двойно по голям, и повишиха цените на продуктите двойно радев е проклятието на родината ни!

Илюзионистите от ПП, отново пуцат напосоки, но въпреки всичко рейтинга им се срива стремително надолу !!!

Тия, които гласуват, да се даде малкото ни оръжие на украйна, да станем беззащитни и зависими, да купуваме от сащ самолети на хартия за милиарди, като това е втората поръчка замилиарди, а не сме получи първата, но дори това е само началото, защото ще има придружащи разходи за много милиарди, като инфраструктура, ракери, амониции, обучение, части, ремонти... Също се готвят да унищожат енергетиката ни, да ни оставят без ток, за да получат трохи от еврогейският план за развитие. Тоест те задлъжняват, оставят без защита и без ток нас, децата ни, внуците ни, правниците ни и техните внуци! Със санкциите си фалират еврогейския съюз разрушават го и ни обричат на студ и глад и готвят цифрово робство чрез цифрови валути и цифров концлагер!

кой ще те напада, бе тъпак червен?!!!

Ще си спомним и доказаните измамници дето се хилят безметежно, ще си спомним и лъскавите им съпартийци ( избирани само с конкурс) за които най-важното е да си гласуват повишаване на минималната работна заплата ( депутатската е функция на минималната) та да захлебят от начало! Работата и данъците за други разбира се! Не хапете, само пред медийте разбира се, ръката която ви роди и отгледа!

Каквото и да кажат от ПП, както и от ДБ винаги ще го приемам за лъжа. Сами си го направиха и съм сигурен че мнозина смятат така.

крадецът вика -дръжте крадеца

Само да кажа , че .... Киру и Асен измамиха всички . Да дадем път на младите , знаещите .... Да дадеш на детето с кибрит да си играе - ще запали къщата ! Хора които не мислят за хората нямат място на ръководни постове !

леле колко са нагли!

Слави Трифонов е голям самовлюбен глупак но направи нещо МНОГО добро. Отърва България от гешефтарите Кико и Асан и тяхната секта ПП. С абсурдния си ГМО популизъм тези безотговорни типове се мъчат да ни върнат в Жан Виденовата ззима.

Ами смеят ли себе си да обвинят и менторите си от запда завалиите за които реалността не съществува, щом лъжите и оправданията им са като вонящ водопад от устите им.

Пак манипулации от ПП. Манипулират за всичко. Президентът ги носеше като ратета носител и без него те щяха да са едно нищо! Храни куче да те лае са тези, казва народът! Съсипаха държавата за половин година! Никой нищо добро не може да каже за тях. Дано не управляват никога повече!

63f7f6277b32493196a3b74f803f4bd7 :)

За добро или за зло, това е ПРЕЗИДЕНТЪТ Румен Радев. Другото е липса на елементарна култура.

Наглостта им граници няма.. Язък за перченето с някакво си ''образувание'' щом толкова време не могат да си отговорят на въпроса ''кой ми оплеска гащите'' и защо вонята се носи от мен...

Главните виновници за тежката зима са Кирил Петков - Простото, Асен Василев - мошеника цялата малоумна пасмина ПП това Искрен Митев, Сабрутев, Дюдюка и т.н. Естесвено бившите им коалиционни партньори джендърите, комунистите и чалгарите. Президента и той има вина ,защото лансира едни долни лъжци и крадци. Но за разлика от другите , тези пипат от джоба на народа.

А ПП да вземат да си спомнят, че не сме президентска република ;)

Типично . От " пластик - фантастик" какво да очакваме? Да си признаят пълната некадърност и това, че управляваха държавата като частна фирма, винаги търсейки комисионничката за тях си. Даже спонсора им дядо еКонтий ги разбра колко са евтини и реши да не харчи пари за загубена кауза. За едно съм благодарна на итн, че прекъсна мъката на тези крадци. Като им гледам болката за хартиената ( всъщност машините не са премахнати) съм почти сигурна, че са си надписали поне едни 6 % . Защото не познавам човек, който би гласувал за тях и разДай Бг на който плати повечко. Всъщност без машинките , са при славко. Където е редно да са заедно с всичкия остана Провал в Парламента

Аз ще си спомня, че вие го дигнахте на гребена на вълната, след като ГЕРБ го избраха.

НЕ ! Ще сещаме за вас ! Вие провалихте редовен кабинет с глупостта си и раболепието пред Кравария и ЕС !

Не бяха ли те тези, дето първи с поляците решиха да не плащат за газ в рубли и после изгониха 70 души от посолството и работиха с посредници на енергийния пазар. Ама и те бързо учат номерата на "на бял кон"

Само дето поляците получиха по-евтина руска газ от Германия, а ние получихме съчетание от 3 пръста

Чалга кючек на ПрУмяната Канадско гражданство дали имам, дали нямам? И да имам ще ви лъжа и да нямам, к’вото кажа, пак че ви лажа. Връщаме се в зала, ала-бала, и да се не върнем пак ще ви лъжем. Тука има - има има, тука няма – няма няма. Няма-няма, на ви ПрУмяна! Чака, рака - рака, рака! Чака, трака - трака, трака!

Плю срещу ГЕРБ, ПП, БСП, ДПС, ДБ. Настрои ги един срещу друг и сега казва обединете се и направете правителство. Шизофреник.

Кой ми сра в гащите? Борисов С. Трифонов Гешев Радев Корнелия .... Аз съм копрофил, обичам да нося пълни памперси.

Аз не знам що за хора са от Партията на провалите че да нямат кумова срама!Не стига че за 7 месеца с бездарното си управление докараха страната до фалит и тройно повисоки цени на газ и всичко останало , ами продължават да говорят! В по бързо си отивайте бездарници начело сбпрпсто Коро о Кокорчо!

А най-добре би било всички там некадърници в парламента дружно с Румен рублата да ги командироваме при истинските им господари в Маскве. Нямаше лустрация и сега децата на комунягите и партизаните се правят на демократи!

Вие, комунистите, много обичате да изселвате.