ПП обвини "хартиената мафия" в "покушение срещу демокрацията" и напусна заседанието на НС

От ДПС отвърнаха: "Мафията напусна залата", след заканите на Гюров да чакат улични протести

Обратно в новината

Коментари - ПП обвини "хартиената мафия" в "покушение срещу демокрацията" и напусна заседанието на НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Киро лъжеца бил казал нещо хахахаха , поне почна да ни забавлява тоя клоун, само не му давайте властови инструменти че е опасно, за такива индивиди само работа в цирка и на сцената

Този, който влезе с лъжа във властта, обвинява другите, че са мафиоти. Един голям ЛЪЖЕЦ се опитва да върти всички на малкия си пръст.

пп водени от курчо и оцъкления да напуснат Парламента

Добре, че са напуснали. На следващите избори напускат окончателно.

Само заради тоя миндил киро ще гласувам с хартия вече. Този каквото каже е лъжа.

Прекалено сложно става гласуването у нас. Трябва да се върне само хартиената бюлетина , но да се организира по- добре и с по- голям контрол гласуването. В комисиите да се слагат грамотни хора , които могат да боравят с числа. И да се гласува само в страната. Който от години не живее тук , не може да иска да му идем на крака , за да гласува. Ако държи много - да заповяда в страната.Така е в повечето държави , а и спестява много пари.

Готин си! Искам да правим кекс

Демокрацията погазиха кирчо и р.р., като не зачетоха решението на КС.

Искам да гласувам с бюлетина,както в цяла Европа и в целият свят. По удобно ми е.

Бих го помолила да се посърди още малко и да не се връща скоро в НС.

Още 150 машини за гласуване, които никой не е поръчвал, се появиха в митнически склад на летище "София". Самата ЦИК е научила за тях на следобедното си заседание от писмо от Софийска градска прокуратура, съобщи "24 часа". Припомняме, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че се подготвят изборни манипулации чрез 228 допълнителни машини, които се съхраняват заедно със закупените за вота устройства. Главният секретар на МВР Петър Тодоров обясни, че машините, предвидени за изборите на 14 ноември, са вкарани в склада на фирмата, а тези допълнителни 228 машини не са вкарани там. Те са били на отделен принцип, запечатани в метален контейнер. Оставени са извън склада в запечатан контейнер, а не са вкарани и омешани с останалите машини, които ще се използват за изборите. "Мисля, че е крайно време тези въпроси да бъдат зададени към "Сиела Норма". Защото някак оставам с усещането че всичко е съсредоточено само върху ЦИК, а очевидно тя не е вносител, нито възложител на закупуването на машините, които в последно време се оказва, че "Сиела Норма" в качеството на не знам каква транспортира и съхранява", раздразнено коментира председателят на ЦИК Камелия Нейкова. ЦИК поиска и тези 150 машини да бъдат арестувани докато се разбере какви са и защо са доставени в България. От "Сиела Норма", която е вносител на устройствата за гласуване и избрана от ЦИК за доставчик за 14 ноември, коментираха, че 150-те машини на летището са за резервни части. На тях нямало качен софтуер и не могат да се ползват за гласуване. "Уведомихме прокуратурата и тя ни даде разрешение да ги закараме на склад. А прокуратурата е уведомила ЦИК", казаха още от компанията. "Изненадвам се, че ЦИК се правят на изненадани и си мислят, че сме безотговорни търговци, които няма да покрият гаранционното обслужване. Нормално е да имаме запаси, от които в рамките на 2-3 дни, при авария на машина, да я ремонтираме или да я подменим", заяви изпълнителният директор на "Сиела Норма" Веселин Тодоров. Може би вече забравихме, че първоначалното оправдание на Сиела бе, че машините са за демо за Албания и Грузия.!?!

Надписът на машините се е появил ЗАРАДИ технически ПРОБЛЕМ при ВКЛЮЧВАНЕТО на ФЛАШ ПАМЕТТА. Надписът показва, че ФЛАШ ПАМЕТТА НЕ СЕ Е ВКЛЮЧИЛА и НЕ МОЖЕ ДА ЗАРЕЖДА БЮЛЕТИНИТЕ. ... Барба Ганьос спретна цирк заради 3 проблемни машини от общо 11 000. Целта е ЯСНА - ДА СЕ СРИНЕ ДОВЕРИЕТО в МАШИННОТО гласуване.

то в цяла Европа няма доверие в машините, ама ти си блей с Пълен Провал и Демократично Осрайна...

Браво на ПП а тая мафиотска партия ДПС до кога ще я търпим кога се обърне каруцата ще е късно за всичко

Това е вече стара новина ! БОРИСОВ нареди на групата да приемат искането на П П да махнат СПОРНИТЕ решения за изборите ! А СРЕЩУ КАКВО Е НАРЕДИЛ , КАКВА Е ДАЛАВЕРАТА ?!

Ще ги изметем олигофрените от ПП и Дб

Подмяната са машинната мафия. Трябва да се гласува само с хартиени бюлетини, както е навсякъде в Европа.

българите до 1944 нямат нищо общо с днешната плява, изработена за 78 години съветска и дс обработка. предизвестен пълен провял ПП, достигнал своя апотеоз при преврата от 2020 година. но само българите през 1990 година гласуваха отново за палачите си и то масово...

Връщаме се в мутренските времена,честито на наведения народ!

Не си доволен от Промяната, нещо? Ше ти пращам Рашков, да те разубеди.

В случая е прав! Да искаш промяна в начина на гласуване като топ приоритет на Парламента, при положение, че Герб, ДпС имат добри резултати с машините, означава само едно - че искат хартиите за да имат контрол над изборния процес и опции за манипулиране. Защото явно вече не могат да разчитат в такава степен на народната любов.

Какво наложи приемането на машинното гласуване в полунощ от Народното събрание? Или вече забравихме?

в полунощ срещу Великден! а предводителят им Муню го разписа навръх Великден! това беше единствени закон на онова гнусно НС, доминирано от истериите на отровните гамени, чалгаджиите и ДеБилите! и сега се сополивят, защо трябва да се връщат хартиите!

за ПП и ГЕРБ. И чакайте ракети от Украйна.

са една каруца хора. От тях нищо не зависи.

Палячото Кирчо Тъпото се е разциврил- като момиченце от детската градина- когато е разбрал , че без машинките няма да може да фалщифицира вече резултатите от изборите!!! Ще видите, че на следващите избори ще са в ролята на ИТН-пълни лузъри!!! Затова им е вътрешно, щото без имунитети-ги чака затвор!!!

Престанете с тези циркове ,който е против гласува против ,който е за подкрепя ....и аз не съм съгласна с даването на оръжие на Украйна ,но тов е решения на мнозинството...

да си заминава за Канада. Достатъчно простотии направи тук. Ако иска да си вземе и Ленчето.

Дойде, Обра ви, и сега да си ходи, а? Не случайно кръсти бизнес формацията си "Правим Пари".

Той в Канада бинаги може да си замине, ..... ам ти- како шъ прайш Българската Кочина , а ?!?!?

Скандална мистерия около 199 машини за гласуване открити снощи в София, Рашков мълчи, ЦИК в шок! ВИДЕО "Разбрахме за тях от писмо на „Сиела”, изпратено късно снощи. ЦИК разбра за случая и взе две решения - да информира незабавно министър Бойко Рашков, който отговаря за вота и ДАНС. Другото е да се поискат допълнителни обяснения от „Сиела” по повод техните искания", уточни Томов. Скандалът се разгаря: Откриха още 199 машини за гласуване във военното училище „Тодор Каблешков“ Не става ясно защо са поръчани толкова много машини. Няма да допуснем да се използват машини, чиито номера не знаем, категоричен е още той. Говорителят обясни още, че от писмото на „Сиела” става ясно, че се иска да се използват 427 устройства за ремонт на техниката в изборните секции. От 5 000 тествани устройства - в 139 били открити повреди, гласи още писмото, цитирано от него. „Не става много ясно защо при установени 139 повреди се иска да се използват за ремонт 427 цели машини, които са очевидно тези 199, за които научихме от това писмо, и 228-те, които се оказаха заедно с пратката по договора”, добави той.

овците гледат тъпо - идилия

Понякога се чудя, как можа да изпростее толкова много българина? Или винаги си е бил такъв?

но съобщения от рода „Дневникът е подправен” будят сериозни подозрения за тези машинки. Цялата истерия, че няма възможност да се бърникат резултатите и при нисък процент гласували на тези технически недомислици не е възможно да си добавиш колкото гласове искаш.

Ясно е че тази неистова защита буди подозрение че с машините има ВРЪТКА за фалшифициране .

"Дневникът е подравен" е ГРЕШЕН превод.

я не

И какъв е "правилния"?

Една НАПРЕД, две НАЗАД. Барба Ганьос си иска ЧУВАЛЧЕТО с БЮЛЕТИНИ...

Една напред и две отзад за троловете.

Да, както е по цял свят. А мадуровките кой и защо ги иска?

То да беше само хартиената ''мафия'' в НС да го прежали човек, ама клановете на парламентарната мафия нямат преброяване...

Като некой говори като че от него почва и свършва всичко е явно лъжец и манипултор. Едва ни не ни довърши демокрацията на кирчо и кокорчо.

Глупак, не сери из коментарите бе фекален плъх!

Подобно неуравновесено поведение ме кара да си мисля че ПП и ДБ губят много от правото на българите да избират начина на гласуване. Вероятно разчитат на фалшифициране на изборни резултати директно чрез машините.

Преизбраха президента.

Тоя олигофрен наруши Конституцията, а сега плаче като млада вдовица

Почти всички в парламента нарушиха Конституцията, потъпквайки клетвата в нея която дават на първото заседание, а именно във всичките си действия да се интересуват от интереса на народа на България. И почнаха с даряване на оръжие (включване в чужда война при 3/4 против даряване), купуване на Ф-16, дето ни ощетяват с милиарди. Ей сега дали газа бил руски, а не най-евтин. И всякакви такива предателства след предателства.

Ле ле каква трагедия ! Демокрацията в опасност !? Ще има и хартиени бюлетини ! Какъв ви е проблема ? Машините били просто печатарки на бюлетини ! Що бе , не са ли касови апарати и да броят ОБОРОТА накрая ! Не е ли демократично който иска с машина или бюлетина ! Но това е проблем за Поебаните Педали и ДЕМОКРАЦИЯТА в ОПАСТНОСТ ! Излиза че има ВРЪТКА с машините и те не искат бюлетини ! Що така бе КИКО и АСАНЧО ?

Тези от БСП не ги разбирам. Тези от ПП и ДеБъ ги плюят, обиждат и тн., а онези пак не ги оставят. Това си е чиста проява на стокхолмски синдром.

Това си е реално домогване до някаква власт независимо от вонята около влезналите в нея.., защото тяхната воня отдавна си я приемат за ''парфюм''..

Ако има следващи избори, БСП стават трети.

Ти де не си ходил на курсове при Ванга бе! Как позна на кое место ще са комунягите?

Трети??? Дпс няма да участват на следващите избори ли?

Как е Промяната? Кефи ли ви? Свежичко е, а?

Всичко, лека,полека ще си дойде на мястото! ПП ще се ошлайфат и ще изджагъртат мафиотите от Герб, ДПС и другите комуняги!Основната грешка на нацията ни е, че не направихме ЛУСТРАЦИЯТА , като другите бивши соц. страни! Щяхме отдавна да сме тръгнали в правилната посока без комунистическите формирования на бившите ДС комуняги,а именно формированията на децата и внуците на комунягите, които създадоха ДПС, БСП, Герб и още няколко останали бивши муцуни от БКП елита!

Едната бюлетина е предварително принтирана, а другата се принтира след избор, като може да видиш избраното. В САЩ се гласуваше на перфокарти. Недостатъка на принтираните предварително бюлетини е, че има разминаване как се тълкува вота и дали е невалидна. На преди местни избори за общински съветници, 15.1% са невалидните бюлетини и някъде 466+ хиляди невалидни бюлетини. Дори само като печатане на хартия е неекологично. ;) Единственото което трябва да се прави е, де се сравнява даваният краен резултат с броене на бюлетините ръчно. И да се реши какво се прави при разлика? Това не е електронен вот, срещу когото съм твърдо против, че всички начини на манипулация дори не може да си представиш. Ако попадне под вътрешен контрол да е край на демокрацията. Ако попадне под външен дори да доведе до война. Освен и че е противоконституционен, че няма таен вот разглежданите варианти. А другите пък са още по-несигурни.

Значи екологичната Германия изведнъж стана неекологична. Дообре

Там зелените докараха да са сега на въглища. Да оставят да работят АЕЦ-ите дето трябваше да затворят до 2023г. Да обсъждат шистов газ. Това зелените са много вредни за екологията. ;) И никой почти никъде няма електронно гласуване освен в Естония, но го налагаха. Защо тогава не се изказваха така? За Германия проблема бил уж, че на техният принт от машината не се е виждал вота.

Кирчо, вашето съществуване и изминалото с голяма мъка "управление" са покушение срещу крехката ни демокрация. Толкова безпомощни бяхте не само във вземането на решения по вътрешните дела, но и на международната сцена... Дано изчезнете от политическата сцена в забвение - бавно и мъчително!

Поне можеше някакъв нормален ник да си напишеш бе вентилатор скапан! Всичките тролове сте анонимни нали инсектицид!

Не съм трол, мразим безплатно!

Хем просто, хем нагло, що е то? Киро Простото.

НА КАКВОТО СИ ПОСТЛА ЩЕ ЛЕЖИШ ПОСМЪРТНО ... ИВАНОВИ ЩЕ ТИ ПРАВЯТ КОМПАНИЯ КАТО ЦИРЕИ СТЕ КОГАТО СПРЕ ДА СЕ ВИЖДА 5 , 12 16 , ЗНАЧИ ГНОИТА Е ИЗЧИСТЕНА ! ! !

Да не би да имат едва 10% реални гласове ПП и да се притесняват , че ще ги хванат с хакнатите машинки.

Всеки народ си заслужава управниците.

не ни кефи да гласуваме.... без значение как

Машинното гласуване е по обективно от машинациите с надрасканите протоколи! В Европа го няма, защото там не се срещат типове да мъкнат напред назад чували с бюлетини, протоколите не са надраскани с различни цифри, недействителните гласове не са 15 % и т.н. Лично аз никога няма да дам гласа си за някой от онези които ни върнаха в мракобесните измамнически времена от времето на Ганьо.Дори се чудя защо не отидем на площада и да изразим удовлетворението си от тази ундорма!

Вероятно не си разбрал, но това с площадите приключи:)))))

Продължаваме Пропадането ДА НАПУСНАТ И ПАРЛАМЕНТА И ДА ВЗЕМАТ СЪС СЕБЕ СИ И ПАТЕРИЦАТА - ДъБъ !

Изчадията на БСП изиграха ролята си. Върнаха през задния вход Партията на власт и тя отново обра държавата. Вече никой не се интересува от тях. Слави и Мая Манолова вече оттекоха. Ще ги последват и останалите.

Така ще е Гюров. Ще гризнете дървото, щом ни отказахте да пратим македонския космонавт и си прибрахте сами всички комисионни от газа

ПП са единствено достойни за управление .тъпите и необразовани българи си харесват ганьивците т.е. Герб

Ние Кирето го харесваме и го чакаме с любов. Ще го правим булка

Потъпкахме Промяната, и тичаш веднага, както тича новия модел Ганьо за нов модел iPhone.

Как ПП Пълен провал ще печели изборите без машините Мадуровки?! Страх тресе кочината...

Ако Бойко се отметне за хартиената бюлетина, това е краят на ГЕРБ. Полегне ли на ДБ, повече никой няма да гласува за него. Играе си някаква негова лична игра и закопава ГЕРБ с тази мания да подчини партията та ПП и ДБ. Имам чувството, че вкара темата за хатиената бюлетина, само за да изнудва ДБ и ПП за правителство. Ако приемат, и той ще клекне за бюлетината.

Помните ли какво ви казах за чаровните измамници?

ПП са единствено достойни за управление .тъпите и необразовани българи си харесват ганьивците т.е. Герб

на маслините Тодоре!

Точно обратното. Само тъпи и не образовани могат да вярват на лъжите на Просто Киро