ПП: Категорично подкрепяме членството на Украйна в НАТО

От партията активно са се били включили в съставянето на декларацията, заедно с другите подкрепящи парламентарни групи, но в документа липсват подписите им

Обратно в новината

Коментари - ПП: Категорично подкрепяме членството на Украйна в НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много по-умни политици от сегашните " пишлигари" са казали " Винаги с Германия , никога срещу Русия". Аз вярвам на тях.

Това на ПП, с правителството, Не е коалиция! А специална коалиционна операция в България!

Не ми казвайте аз какво ще подкрепям и не ме облъчвайте с вашите доводи Украйна няма как да влезе във НАТО защото тогава автоматично става световна война Кирчо и кокорчо ще ви бесим по стълбовете после, ако вие направите нашите деца да умират за да се харесате на посолството това ви чака мамичката ви продажна

Fuck off

Тия на снимката не са ходили войници. Нито знаят какво е хохол. Приемайки украинците в НАТО ще последват провокации и тогава войната ще е неизбежна. Това ли искаме?

Гошо, момче лошо, какви глупости говориш? Русия нападна Украйна, заграби Крим и Донбас 2014г. Русия отново непровокирана нападна Украйна и се опита да я ликвидира като суверенна държава и да я заграби. Според теб Украйна щяла била да провокира и тогава войната щяла да е неизбежна. А сега тази война кой я провокира и започна? Колко ти плащат за тези скудоумни глупости?

Роки, много са те блъскали в главата. По-добре, не се опитвай да разсъждаваш, защото не ти се получава :)

не ми дреме....и нищо не подкрепям На вас ви плащат за тези простотии, на мене не

всички българи сме с Украйна.. то е ясно. Никой нормален българин няма да е с терористичната бензиностанция с ракети.

Пак ли остана без мъж?

Киро,аз и моите приятели гласувахме за ПП,но проклинам денят в който съм сторил това.Преди 2-3 дни,в сп. Политико,ти с цялата си неграмотност,заклейми всичко което народа на моята държава цени и живее с него.Не може от името на всички българи, ти да ломотиш,че трябва да пеем по нотите на ЕС,на НАТО,да мразим Русия и да тачим Украйна на оня клоун от киевския цирк.Т.нар. коалиция ПП-ДБ,пътувате надолу вкупом,защото пред очите на гласоподавателите си,изпрахте всичко кирливо.Кир,събирана 10-15 год.

И декларацията разписана от партиите ни за Категоричната подкрепа за членството на Украйна в НАТО им помага да влязат по бързо, как точно!? А вярно! Никак след като от тези от които зависи членството им гледат към голямата картина и все отлагат. По това отношение как е влизането им в ЕС? А вярно и там е в задънената улица. Ама иначе всички ама Всички са Категорично зад идеята за членството им. Стига да не е баш сега и в близкото бъдеще!

Оставаше да има някой и да не подкрепя! Чак толкова луди няма.

Вие, освен Боко, нищо друго не крепите.

Мухъл? Кой ти е дал думата да говориш от името на народа? Ние, разумните българи НЕ подкрепяме да сме в НАТО! Не искаме натовски бази и учения на територията! Не искаме натовско присъствие! Тези, които ни спазариха тази нелепица са платените предатели! Киро, и теб не те искаме! Взимай си … урвата и приятели и беж там рткъдето им се клехте във вярност!

Знаем, знаем, вашата седянка искате руски ботуш да ви рита и гази. Получавате оргазъм при тази мисъл. Роби на Русия сте били и роби сте си останали. Предатели за 30 сребърника.

явно си доволен от краварския ботуш. Добре ли ти плащат или си си природно прост?

Тези педали да нарамват пушките и да отиват да се сражават за Посолството в Украйна ! Нито един Българин няма да отиде да се бие срещу Братска Русия ! Смърт на Фашизма ! Ей не трийте че идва време разделно , аз съм против Укрите и еврея Зеленски !

От украинците зависи мирът в цяла Европа. Трябва да им се помогне. Те поставят Русия на колене. Путин е в кьорсокак. Малцина знаят, но Украйна още миналата година получи ядрено оръжие. Путлер знае това, затова даде и на Лукашенко.

Дано усрите да не боравят с това ядрено оръжие като с Чернобил. Че и Русия ще обвинят после.

Ма разбира се, че освен ядреното оръжие, им дадоха и стелт бомбардировачи, атомни подводници, Ф-35... Кефиш брат! Повечето военни или истински военни експерти отчитат следното: - дори старата пребоядисана техника от Ирак която дадоха на Украйна не им върши работа защото няма кой да я поддържа (обучени кадри) и кой да я експлоатира (правилно обучени кадри). - всякаква артилерия е под същият знаменател, а и вече натовските части съгласни да даряват муниции и оборудване нямат налично толкова че да раздават. Отново армията е неподготвена да борави с такива.. Тоест от една страна даваш почти негодно оръжие, на хора не обучени и не можеки да боравят с него. Офанзивите все се отлагат, защото от тази 350 000 -на армия коята бе способна и можеща не остана много. Сега вземат от прощада хлапетиите, тикат им един автомат и пращат на фронта, за да може част от про армията да почине и мине на обучение на натовското въоражение в Полша. Проблема е, че и едните и другите свършиха.. Оказа се, че не бе така просто всичко. Руската войска се окопа здраво в определени зони и ги държи. Дъгата която бе зона за водене на действия се разшири доста.. Все повече се изчерпват възможностите а ракети със среден обсег на украинците няма да дадат. Та какво точно "ядрено" оръжие имат? Или гледаме CNN и NBC за достоверни новини.. От Украйна въобще не зависи съдбата на европа.. Но вече все по-очемидна става тяхната съдба..

За САЩ декларация ще има ли?

Безполови джендъри! Мазни подлоги! Това сте вие

Сегашното правителството е създадено от евроатлантически ИДИОТИ, за да предостави на УСрайна всичко, което бъде поискано от Посолството !!! И това украинският слуга Тодор Магарев демонстрира с всяка своя публична поява. Правителството е създадено от порок и с измами ще си отиде скоро и пак с пороци и измами. За съжаление, сметката ще я платим ние МАТ‘РЯЛЪТ !!!

Яд ли те е, че мнозинството българи подкрепят Украйна, ненавиждат Путлер и че с парите от твоите данъци ще измират окупатори? Не те ли е срам? Да плащаш, за да убиват твоите орки? Със всеки лев, който плащаш за хляб, примерно, пълниш хазната и оттам снаряди върху тъпите глави на долните окупатори.

На българите не им дреме за войната, не е наш проблем.

УКРИТЕ ДА СЕ ОМИТАТ ОТ БЪЛГАРИЯ И ТОЧКА !

Тази война не е наша.Така че нито Украйна,нито Русия ме интересуват.Тук са ни натрапени украинци,които хрантутим вече толкова време. Интересува нашата страна и мизерията в която живеем.

ОПГ-то Еврейско Нацисткия Съюз, освен с изпращане на оръжия, трябва да се заеме и с изпращане на войници. Булгаристан веднага би могъл да изпрати една дивизия включваща Тагарев, Шаламанов, Ноев, Керемедчиев, Гнома, Тошко Йорданов, Христо Иванов, мартин Димитров, Инджев, Генов, Ризова, Андреев, Кънчев, Красен Станчев и цялата соросоидна измет от форумите на ПИК, Дневник и Капитал, барабар с всички управляващи ни гниди !!! Слава Кокаине, слава идиотов, търканов слава и таборът пак отива на небето с поздрав - АМИН !!!

....една паразитна организация на ВПК уса, съсипваща всяка икономика. Цървули прочетете поне принципите на това отан.... надъхани от посолството марионетки.....

Никак не се и съмняваме. Калицията ПП+Герб+ДБ+ДПС, подкрепят всяко искане на американският господар.

Какво подкрепяш бе шматко,от вас нищо не зависи Повече вие грижа за украинските боклуци отколкото за българите.

Ама цялата, без Крим, или каквото остане след Зеленски?

Ходете тогава на фронта там и го докажете, путьовци. Не знаете какво автомат калашников , ще се наакате още на първия ден. Не ми позирате за снимки само тук, отидете там и се бийте, усерковци.

Този който е писал тази декларация да вземе да прочете устава на ООН и след това да разбере къде се намира Украйна според ООН !

Ако имат силна армия е добре да се присъединят. Така НАТО ( ние) ще станем още по - силни.

Аман от недоносчета. Ядрената бомба имате ли на представа как действа, неандерталци.

Медведев, пак ли си се наквасил?

Вън и нови избори. Категорично подкрепяме ВЪЗРАЖДАНЕ. Ще първа политическа сила...

Затова ще ги забраним.

Всички пеят като чавдарчета Каквото им кажем!!!! На ли така дрОгаре???

Му пука какво подкрепяте? Вие сте мижитурки. Бери винтовку, чемодан, на вокзал и на Украине. Боклуци

народа единодушно подкрепя да хващате пътя към Укрия и да не се връщате мазни предатели.

България ще е вторият филм по украйнски сценарий!

Канадският идиот ще ви зарови. И няма да ви има на картата. Не ви завиждам.

Пак говори глупости . Само с Украйна се занимават. Нещо за България да кажат?

- Сър, защо разнебитената двуколка "българия" все изпада от Правия Път? - Джон, защото Правилното Посолство ще дърпа достатъчно силно юздите за да върви по Правия път!

Sm3hurk0

29.06.2023 г. (14:15) Доклад на Министерството на отбраната на Руската федерация за хода на специалната военна операция (към 29 юни 2023 г.) През деня въоръжените сили на Украйна продължиха опитите за настъпателни действия в Донецко, Красно-Лиманско и Южнодонецко направление. В донецкото направление в районите на населените места Белогоровка на Луганската народна република и Тоненкое на Донецката народна република чрез компетентни и смели действия на подразделенията на групата войски „Юг“ бяха успешно отразени четири вражески атаки. По време на бойните действия в това направление загубите на въоръжените сили на Украйна възлизат на 530 убити и ранени украински военнослужещи, един танк, две бойни машини на пехотата, пет автомобила, както и гаубици Мста-Б и Д-20. Също така е унищожен склад за боеприпаси на 54-та механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна близо до селището Вьемка в Донецката народна република. В Краснолиманско направление частите на групировката войски „Център“ с удари от авиацията, артилерия и тежки огнехвъргачни системи разгромиха части от 21-ва, 42-ра и 67-ма механизирани бригади на Въоръжените сили на Украйна в районите на населените места Невское, Кременная и Червоная Диброва от Луганската народна република. В района на село Кузьмино, Луганска народна република, е прекратена дейността на украинската диверсионно-разузнавателна група. През деня бяха унищожени до 65 украински военнослужещи, две бойни бронирани машини, два пикапа, две гаубици Д-30 и две самоходни артилерийски установки "Гвоздика". В южно-донецкото направление в района на Времевския перваз артилерийски огън и тежки огнехвъргачни системи на групировката на войските „Восток“ отразиха атака на части на Въоръжените сили на Украйна в района на село Старомайорское на Донецката народна република. В запорожското направление руските войски разгромиха струпването на жива сила и техника на 106-та бригада за териториална отбрана в района на село Луговское, Запорожка област. Загубите на противника в тези райони за денонощие възлизат на до 135 украински военнослужещи, две бойни бронирани машини, четири автомобила, три гаубици Д-20, оръдия Мста-Б и Д-30, както и самоходна артилерийска установка „Гвоздика“. В купянското направление оперативно-тактическата и армейската авиация, артилерията на групата войски „Запад“ поразиха живата сила и техниката на Въоръжените сили на Украйна в районите на селищата Синковка и Красное Первое на Харковска област. Унищожени са над 25 украински военнослужещи, три автомобила, самоходна артилерийска установка „Акация“, гаубица Д-30 и бойна машина за РСЗО „Град“. В посока Херсон, в резултат на щети от огън през деня бяха унищожени до 40 украински военнослужещи, шест автомобила и гаубица Мста-Б. Край село Кизомис е унищожен склад за боеприпаси на 123-та бригада на териториалната отбрана. Оперативно-тактическата и армейската авиация, ракетните сили и артилерията на групите войски на въоръжените сили на Руската федерация през деня поразиха 85 артилерийски единици на въоръжените сили на Украйна на огневи позиции, жива сила и военна техника в 102 района. Склад с боеприпаси на 10-а планинско-щурмова бригада на въоръжените сили на Украйна е унищожен близо до селището Вьемка в Донецката народна република. В районите на населените места Василцовка, Харковска област, и Песчаное, Донецка народна република, са поразени две произведени в САЩ контрабатарейни радиолокационни станции AN/TPQ-50. По актуализирана информация, в резултат на високоточен удар на 27 юни в град Краматорск, Донецка народна република, в пункта за временно дислокиране на 56-та отделна мотострелкова бригада от Въоръжените сили на Украйна, двама генерали, участващи в срещата на щаба бяха унищожени до 50 офицери от въоръжените сили на Украйна, както и до 20 чуждестранни наемници и военнослужещи съветници. През изминалото денонощие системите за противовъздушна отбрана са прехванали две реактивни системи за залпов огън HIMARS, както и противорадарна ракета HARM. Освен това единадесет украински безпилотни летателни апарата са унищожени в районите на населените места Ивановка, Харковска област, Володино, Евгеновка, Донецка народна република, Голиково, Луганска народна република и Новая Збуревка, Херсонска област. Общо от началото на специалната военна операция са унищожени: 444 самолета, 240 хеликоптера, 4823 безпилотни летателни апарата, 426 зенитно-ракетни комплекса, 10 402 танка и други бойни бронирани машини, 1133 бойни машини за залпов огън. ракетни системи, 5269 оръдия и миномети, както и 11276 единици специална военна техника.

ОСТАНАХА ЛИ ОЩЕ ЖИВИ УКРИ, КОИТО ДА УЙДИСВАТ НА ЯНКИТЕ ?

Sm3hurk0

Рано е да се каже.. Укрите ги бият по цялата поста с реактивни лопати ! Унищожават западната техника, още преди да е стигнала до фронта :))) Масово украинците се предават в плен ! Войната върви на разсипия за цяла Европа, ама понеже са масово ваксинирани - масово не им прави впечатление :)))

Продължавай ежедневно да ни информираш за напредъка на Руската армия! Нещо, което "нашите" медии услужливо пропускат да направят!

На 7 февруари 2014 г. еврейката Виктория Нюланд се оказва в епицентъра на глобален скандал, след като неин частен дипломатически разговор с посланика на САЩ в Украйна Джефри Паят, е прихванат и пуснат в глобалната мрежа. Афектирана, Нюланд изпуска реплика по адрес на ЕС: „Майната му на Европейския съюз“ (на английски: Fuck the E.U.). Е те това е мнението на янките за ЕС, а какво е мнението им за България Я не ми се мисли !!!!

Дай да ти пратя 10 лева,че с тия пет копейки на пост си за никъде.

циклон

Ти кога за последно си виждал 10 лева?

Българинът пишещ по-горе е много горд, но от какво и той не знае! Обикновен ф…зьм!

ТРудно ти е да го разбереш, нали? Нарича се функционална неграмотност, ама ти и това не знаеш...

Sm3hurk0

Шегаджии... Цяла България СИЛНО подкрепя приемането на украйна в НАТО, но след като приключи СВО :)))) Ще приемеме какво е останало от украйна, ако нещо е останало.., изобщо :)))) Тия от ПП, явно не са чели какви са изискванията за приемане на нов член в НАТО !

Категорично сте американски папагали!

По добре от руски балалайки,80 години стигат.

деба и продажните соросоиди гадни да ги ева

Настоявам Киро Улавия да ми върне дарената заплата за Пкрайна. Немедлено. И да свали укро байрака от Столична Община.

Един нещастен ЕВРОАТЛАНТИК по-долу беше написал: "Незабавно приемане на Украйна в НАТО и ЕС, сформиране на коалиция на желаещите и инвазия в сърцето на тиранията - Москва! Ние сме НАТО, ние сме ЕС, ние сме непобедими! А Русия е само една бензиностанция с ракети!" Абе уьо, ти си по-прост и от Тошко Тагарев, бе негоднико! Къде си тръгнал срещу Русия с тез болни крави бе говедо, ми ти си с уязвима инфраструктура отвякъде като никой друг, тикво. Даваш ли си сметка, че един "Кинжал" по гордостта на Варна - АСПАРУХОВИЯ МОСТ блокира цяла Варна и "Долината на химията", бе говедо? Как ще произведеш за Укр. 1 млн снаряда и боеприпаса, като Агрополихим - Девня работи с течен амоняк, внасян с танкери и откъде ще вземеш необходимата за целта амониева селитра? Всички видяхме, че складовете на Гебрев горят, гори и "Неохим" - Димитровград, който също произвежда необходимата амониева селитра! И да те попитам: Украйна ли воюва с Русия или САЩ и Европуделите воюват с Русия? На янките мръсните планове ли искаш да реализираш или си тръгнал братския украински народ да освобождаваш? Толкова ли укри погинаха, че нямат медици, парамедици и шофьори на линейки, че европодлогата Тагарев ще им изпраща българи да гинат вместо янки? Ти си бил НАТО, ти си бил ЕС, ти си бил непобедими -хайде де, с хартиени ЕФки как ще браниш родното небе, бе посерко? Бог е милостив и ще те прибере при себе си, за да му даваш ценни съвети!

Деде,рушката кочина умре.

Умре ти уя, бе джендъ !

Като чета полюциите на вгъзрожденците и винаги се сещам за израза"прост народ-слаба държава."

тук си ти и твоите соросоидни събратя. Българският народ е умен и знае кога, какво и как да направи. Вашето време е преброено родоотстъпници и ще гниете в пандиза съвсем скоро!

Няма как,червената армия не се предвижда да стигне скоро до Дунав.

ТЯ ДИРЕКТНО КЪМ БЕРЛИН!

Първо, ще минат през нас и който не получи по-тежка присъда, ще чука чакъл по пътищата на Родината.

Как ще ви подкрепя изотзад ще ви хареса. Педалчета

месеца абсурди и родоотстъпници и после всички в затвора да чука т камани. Няма къде да избягат, ще ги намерим и ще ги върнем в Белене...

Аз предлагам, ей така пилотно, да ги съберем всички тези мераклии, за приемането на хохлите в НАТО, да ги качим на един автобус и да ги пуснем да минат по цялата фронтова линия. Който оцелее и не се насере от страх, ще го произведем в чин ефрейтор и ще му дадем един взвод да тръгне да завзема Москва. Така хем ще докаже предаността си към посолството, хем ние ще се отървем от тези дебилни паразити.

Пеперастите от Пълен Провал могат единствено да подкрепят парапета на Простото и Курволена.

Да се чете - категорично сме за война с Русия.

бяхте си поставили задача да чегъртате ...

Мда, група идиоти във Фейсбук така бяха изтълкували нещата

Чегъртат те, чегъртат дъното...

Колкото по-рано, толкова по-добре за региона!

Е кога дебелата страхлива топка ще бъде изгорен на клада на жълтите павета, задето подари държавата ни на продажни 5 генно дефектни парапети