ПП и ДБ ще опитат да управляват с правителство на малцинството при втория мандат

Двете партии призоваха президента да се забърза с процедурата, защото "ГЕРБ са импотентни" да съставят кабинет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ще ви подкрепи бе капут скъсан? Нито БСП, нито ГЕРБ, нито Възраждане, нито ДПС.... ГЕРБ ще ви подкрепят ако не пипате техните хора, ама това ще е равносилно на политическо самоубийство за вас

Ако по някакво чудо се опазим от тези олигфрени Кирчо, Кокорчо, Мореплавателя и компания можем спокойно да кажем, че Господ е българин.

Нито ДБ, нито ПП могат да управляват, нали сте наясно

Нулев им е шансът на тези от ПП и ДБ

Тия тъпанари, като им падне имунитета отивам право в панделата.

Заповед от посолството на САЩ, поредното извращение с малодушният български народ.

И кой ще ви гласува, ако не е тайна?

Стига комунизъм!!! Стига комунизъм!!! Стига комунизъм!!!!

Хайде, бе цървул, стига си бъркал и вадил топчета от носа си и замерял с тях Деса. Почвай да раздаваш папките бе, серсем.

E, за какво да раздава папките? Нищо няма да направят, защото просто не стават. И сто избора да направим резултатът ще е един и същ: няма да има правителство.

Ми, кака така бе? Ами сега, какво ще правят контактьорите Сюлейман и Плювню? Мале, ще останат без работа.

Вие си го избрахте, сега ще си му берете гайлето.

Още повече тия политпарвенюта барабар с влачещите се по корем некадърници ДеБили!

Бахти боклуците !

Тия идиоти пак напират за властта. Толкова некадърни,какви ли золуми пак ще направят?

...каза Асенчо потентния.

Входирано му е мозъка педераси и тримата скапани .Един Мравояд завива лихви в станиол.Пък Кокора надут кат пуяк,баси ташака!Сиктир на майната си боклуци осрани.

Хахахахха, това някакъв виц на деня ли е? Тези са Киркор и Гарабед! Боже, колко прости хора има на този свят!!!

Хем

мушмуроци, надъхани от Кюрда! И си верват?

НАЙ-ЛОШИЯТ вариант ЗА ДЪРЖАВАТА е УПРАВЛЕНИЕ на "Коалицията ЗА ВОЙНАТА" - ГЕРБ/ СДС/ ДПС/ ПП/ ДБ. НЕПРОБИВАЕВА коалиция. .... ДАНО госпожа МУСТАФА/ "Козяк" СЕ ПРОВАЛИ!

Сега ли се сетихте? Ама те имат 2/3 мнозинство в парламента и могат утре да закрият България като държава. Официално. Да не сте брали гъби и сте се чудили " ама дали Възраждане не ни заблуждават"... Еми ето тези на снимката със сигурност никой не са заблуждавали, всички гласували за тях са официално днк брак

ХА! Никога не съм имала съмнения относно " Възраждане". :) Декларираха, че са НАЙ-БЪЛГАРСКАТА партия и СЕ СЪХРАНИХА като такава. Изненади, както при БВ, НЯМА. :)))

няма нужда да задаваш въпроси и да си отговаряш сам. Колкото до възраждане....... мангала си купи къща с парите от субсидията........май нямам повече въпроси.

73 депутати от 240 ЩЕ ПРОБВАТ да управляват?! И ЩЕ РАЗЧИТАТ на онези, които НЕ ХАРЕСВАТ?!

Не стават, не искаме да ни вкарат във война, която не е наша. Най-добре да взимат мешките и тудуф, тудуф за укро фюрера.

Аз искам. Тъкмо да се прочисти България от идиоти, гладуващи за тези на снимката.

За тях ще гласувам ГЕРБ 1 лв + недаде, все за шосетата за нас нула зеро. ПП дойдоха и пенсийката ми хоп с ъс 100 + Е защо ги мразита, когато възрастните са по-добре , това не го проумявам .Мразите майките и бащите ? И дисито ви навива , тази селска хитруша, всеки ден летят с колите а занас --------------

Инфлацията отдавна изяде всички увеличения, добавки и ебавки.

Адаш, само едно ще ти кажа: да ти еба майката в гъза да еба

Ако разбера, че познат е гласувал за ПП или ДБ, ще му набия един между очите.

Гласове от Народа: И аз !!! И аз !!! И аз !!! И аз !!!

копейка ти ли си?

Бързат защото осъзнават че на следващия тур ще правят компания на Слави нито една от заявките с които влязоха в парламента не станаха . ХОРАТА НЕ СА СЛЕПИ МАЛОУМНИЦИ

Тролът с името "Дух" пише за ПП и ДБ, но се надява, че ще мине за друга партия! Пълен смешник!

Тези от ПП и ДБ да толкова НЕАДЕКВАТНИ и глупави, че направо трошат мивката! Кой ще им даде мандат и кой ще ги подкрепи?! Занулиха държавата и пак искат да "управляват"! Време е Гешев да укроти мераците на Кирчо о Кокорчо и да ги изпрати при бай Ставри!

лена общата, за каква я стягат

ЗАВИЖДАШ

А зелено- чорапестия кои подкрепя- мнозинството или малцинството?

Подкрепя Герб и Дпс

Тези шматки с БСП ли се канят да ни управляват? Вижте как са гласували днес социалистите в Е.П. Промяна са ама не съвсем.

Знаем го вашия план. Всеки понеделник по половин милиард заем, а в сряда с правителствения самолет и Ленчето в Солун с дебели командировъчни.

Курнелия не харесва това.

Завесата започва да се вдига и все по-ясно се очертава новото редовно правителство на коалицията: ГЕРБ + ПП + ДБ

Мръсни, долни крадци!!! Те с камъни Ви изгониха, вие правителство ще ми правите!!!

Не е вярно ! Аз ги свалих !

В Гърция на победителите дават още 50 места. Защо ли? А, Кирчо?

абе Долу ГЕРБ!

А горе тези смешници от снимката ли да бъдат.

Вярно, че математиката и на мен не ми е сила, но 53 + 13 не прави 121, освен ако не е друга математика някаква . И не избързват ли малко, не е връчен още първия мандат. Озлобили са се, чак да се изкривили от " некрадене" всичките. Те ще ги съдят за конфликт на интереси, ама бързат. Да не изпуснат. 7 месеца им бяха малко. И те искат 12 години. Паричната абстиненция е лоша, по - лоша и от наркотичната?

НЯМА НУЖДА ОТ ТАКАВА САМОЖЕРТВА! САКЪН И ПАЗИ БОЖЕ!

ги добре тея убавци, щото на следващите избори резултата им ще е близо до абсолютната НУЛА. А тва за правителстово на малцинството с втория мандат е 100% фикс идея на насмъркани и изпаднали в транс индивиди

Ако по някакво чудо се опазим от тези олигфрени Кирчо, Кокорчо, Мореплавателя и компания можем спокойно да кажем, че Господ е българин.

ДБ са пълни лицемери. Преди 1 година не подкрепиха Слави и ИТН за правителство на малцинството, а сега очакват това от другите партии.

Искаме само платнохоТки в Черно Море ! Дипломати не гоним ! Купуваме спешно чертежи ! Пазаруваме апартаменти евтинко ! Никога не лъжем..само малко преди избори ! Носим немедленно шербет на Ердоган ! Санираме сгради и правим турски патоци! Ремонтираме докато има парa ! Два реактора в музея ! По-евтин бензин с ЛеФче..ама некой друг път ! Пари за пенсии и заплати НЕМА ! Севи ще обясни на нашият електорат как да ползват кончето и да си снимат бюлетината с телефона. И да се обърка някой няма страшно. Имаме си хора в комисиите да правят невалидни сбърканите бюлетини. Постна пица маргарита ! Конгречулейшън Бойко ! Най-великият член на БКП и евроатлантик ! Измазваме ей там оная ограда и ще ни приемат в Шенген и Еврозоната !

Моля ви се мили хора! Трябва им още един шанс на г-н Петков, г-н Василев, г-жа Нинова и г-н Иван Костов! Само те могат да ни оправят. Само вижте колко са млади, готини, усмихнати и образовани. За 6 месеца свършиха чудеса, нищо че назаем с дългове и през комисионери. Сега свинско с зеле вече има за всички! Само те са почтени и не крадат. Живяли са по света, говорят чужди езици! Разбират от външна политика! От Уганда до Руанда и от Северна до Южна Македония ги знаят и уважават. Нулева корупция доказана с ъс сертификат!

СЕРТИФИКАТ!

Мекотелите от ПП и Ристьо пъпчивия педал никога повече няма да помиришат власт лошото е че занулиха нацията Кокорестия педераст Кики и Пинокио вече ги чака пандела кадето ще станат булки ЗА чудо и приказ

Киро кога ще върне доброволно трите заплати, които е вземал незаконно като министър ?? КС каза така, не аз. Ако не ги върне доброволно, има съдия изпълнител .

ЗА УКРАИНАТА! КАКТО ПРИЗОВАВАШЕ НАС!

хахахахахахахаах квичите ли герберчетааааа ??? Аре на хорце с Дпс и Бсп инак втори мандат ! Ако не направи правителство импотентния Бочко да си бройка там Борисовките и да не се обажда !

Втори мандат на куково лято, трольо на Подмяната! Много поздрави на Прокопи!!!!

Лена извади си вибратора от гъза

им дава право да искат да управляват? Президента не дава мандат за съставяне вече втори месец? Това че тези дрисльовци са "втора " сила е благодарение на пипнатите машини! Затова и ДБ и партията на Ст Я. са в парламента..Купени продажници готови сте да досъсипете държавата малко ви бяха 6 месеца! Вън! Само затвор за вас! Лозунга на следващи избори ще е - ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!

Всеки иска да управлява, няма ли да излезе поне един и да каже, че иска да работи.

Не направим така: Ако избирателната активност е над 99% -249 депутати Ако е 50% -120 Тоест броя на депутатите да се определя от активността.Хем няма да ядат кифтета хем ще се знае че с5 депутата закриваме бардака!

бе кви 120, да го затварят това събрание и майната им на всекакви партии.До един крадлива гад!

Видяхме как управляват. Няма нужда от втори старт-ъп.

Еба ти наглите мръсници.