ПП и ДБ продължават преговори за кабинет на малцинството с втория мандат

Асен Василев поиска време, за да може да получи 9 гаранции, "за да може един кабинет на малцинството да си свърши работата при липса на парламентарна подкрепа"

Обратно в новината

Коментари - ПП и ДБ продължават преговори за кабинет на малцинството с втория мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не дадохте на Слави да предложи кабинет на малцинството, а сега вие искате такъв?

Тия Ка пу ти направо да изчезват! Видях ме ги, некадърници. Zero!

Тия шматки, по президентски шарлатани, не подкрепиха възможното тогава Правителство на малцинството на ИТН и стигнахме до тук. Пълен крах на Парламентаризма в Р. България. Какъв Парламент, какви 5 лева, всички са аватари на чужди сили, Американски, Руски, Турски, Либерално-Европейски, и т.н. Сегашната ни политическа система е мъртво родена, живота го доказа, една групировка ("партия") взема властта с 20-30 % и ако Гл. Прок. е неин си прави каквото иска с България. Това е порнография. Изхода е Президентска Република, при която има действително разделение на властите!

Повече от ясно беше, че тия спяха и се виждаха пак на власт. Само, че при такова ясно изразено противопоставяне и взаимно правене напук, при достатъчно тежка и напрегнага ситуация по границите ни - конфликт в бизост до източната ни граница, конфликт и военни действия, които всеки момент могат да пламнат на западната, мигрантски натиск на южната, икономическа несигурност във вътрешността, мигрантска криза. икономическа несигурност, високе цени на храни и горива, та при такава обстановка правителство на малцинството е най-лошата възможност, която имаме.

Извинявам се за грешките. Моля, четете редактирания вариант: Повече от ясно беше, че тия спяха и се виждаха пак на власт. Само че при такова ясно изразено противопоставяне и взаимно правене напук, при достатъчно тежка и напрегната ситуация по границите ни - конфликт в близост до източната ни граница, конфликт и военни действия, които всеки момент могат да пламнат на западната, мигрантски натиск на южната, икономическа несигурност, високи цени на храни и горива, та при такава обстановка правителство на малцинството е най-лошата възможност, която имаме.

Нали ПП казаха, че ще върнат мандата веднага?? а сега пак за някакъв ''кабинет на малцинството'' плямпат, че лесно аванта не се изтърва от такива мераклии за нея.. Хора без достойнство и порал трети месец гушат мангизи от джоба на българите и си правят смета още по 2-3 месеца да успеят да прибират за лъжите и манипулациите си.

Заедно с боклука президент и Вещицата Нинова

Единият прилича на келнер в Балкантурист, а другият на девствен гимназист с нестандартна сексуална ориентация.

василев не споменава нинова изобщо, не му и трябва, ако ПП все още задържат интереса, то е, защото са по-млади, неоядени още и изглеждат по-добре

Нека да е ясно едно на ПП и ДБ, няма да ви бъде и вас! Нещо може и да се случи в третия мандат, а може и да не се случи. Всъщност квото са решили началниците, това ще стане.

И да не забравят за 5-те моста на Дунав!

Няма да обиждам помиярите, като назова тия поплювковци така..

За такива като Асенчо важи думата “гьонсурат“.

Някой каза че повечето българи са дебили. Гласуването днес показа че и в НС повечето са дебили.

а ми каквито гласувалите такива и произледлите.

ПП пълна помия и ДБ Дебил българи са много прости гнусни и противни. Но като цяло българския народ си е прост , та така. Ще страда народа от тъпотията си. Тръгна след един юмрук на един ненормален русофил. Е хак да ви е сега ...

Да се гласиш за правителство с 80 депутата е признак на чувство за хумор или дебилна олигофрения - едно от двете

Събирайте багажа и с Радев да сте изчезнали от бг политика

Тъпите избиратели си го заслужават - група реститутки на ДСБ, група гриндъри на ПП и група купени цигани на ГЕРБ правят каквото си искат. Аа да, и няколко гравитиращи като БСП и Янев подгласят според заплащането. ДПС не ги споменавам, ясно е за кого работят и кого слушат. Та така, успех с такива избранници.

Възраждане си ги пропуснал! Защо ли? Или викаш руският сладолед е много вкусен,а?

ДБ да забравят парламента...айде в коша! Купиха си фабрика на 9-ти септември!

Все по дебели, не могат да си закопчеят саката

особено дебелото дженди Кокорчо. То иска също да е модрено с вталено сако, но прилича на бабек в черво.

Аз не мога да разбера как ще има правителство, ако гласувалите за него са малцинство? На какво се надяват ПП?

Не знам дали са вярващи, но казват, че по Коледа ставали чудеса :-)

колко пъти излъгаха, защо да не ви излъжат още веднъж, като сте заблудени от злобата на рри му вярвате сляпо, все към дънот и по-надолу ще отиваме. Той кирчо измами конституцията, а пък какво да говорим за вас слепите. Пак там на площада ще се съберетеи вдигнатия юмрук на рр целунете.

ще предложим кабинет на малцинството, ако има гаранции, че той може да си свърши работата, каза съпредседателят на ПП. ПП искат гаранция за безнаказаност. Сега има опасност да ги съдят. Има опасност пак да ги свалят с вот на недоверие. А не трябва да има такова нещо. Представяте ли си тази лудост и дивотия, която преживявахме до преди половин година да се завърне отново! Аз направо изпадам в потрес само като си помисля този сценарий. Е тогава вече България ще се включи във войната. По точно, ако все нещо е останало от България. Като се има предвид как ударно съсипваха България ПП и компания.

НА ТЕЯ ШАРЛАТАНИ ОЩЕ ЛИ ИМ ДАВАТЕ ТРИБУНА ЗА ИЗЯВЛЕНИЯ , КАБИНЕТ НА МАЛЦИНСТВО Е КАТО ДЪРВЕНО ЖЕЛЯЗО , ЗА ДА ИМА КАБИНЕТ ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ГЛАСУВАН ОТ МНОЗИНСТВО !! ТАКА ЧЕ НЯМА КАК ДА БЪДЕ НА МАЛЦИНСТВО , ИЛИ "ЛЕВИ ПОЛИТИКИ С ДЕСНИ СРЕДСТВА" ??? ТЪПНЯ СЛЕД ТЪПНЯ И ПОСЛЕДОВАТЕЛИ КАТО ЗОМБИТА С ПРОТЕГНАТИ РЪЦЕ КЪМ НЕБЕТО ( ИЛИ ОБЕЩАНИТЕ БЛАГИНКИ) ГИ СЛЕДВАТ КЪМ ?? .... НЕ Е МНОГО ЯСНО НАНИКЪДЕ КОЕТО Е НЯКЪДЕ - за 30 години видяхме всякакви , и клоуни и калинки и извратеняци и обратни , ама такива МОШЕННИЦИ И ИЗМАМНИЦИ ЕДВА ЛИ СКОРО ЩЕ ИМА В ПАРЛАМЕНТА , ХАК ДА СА ВИ , АЙДЕ ПАК ИМ ГЛАСУВАЙТЕ ДОВЕРИЕ , БАЛЪЦИ

Кога ще идва новото мартистично правителство? Предлагам следният кабинет: Милко Калайджиев- министър на екологията и рибарските принадлежности. Азис и Ива Янкукува министри на културата и просветата с прилежащо министерство по интеграция на Истанбулската конвенция. Преслава и Галена да вземат в ръце икономиката, при въвеждане на данъци за професия инфлуенсър и свободни компаньонки хазната ще се напълни за нула време. Оркестър Кристали - Монтана да вземат земеделският ресор и ритмично да вкарат ромите да работят на полетата. Естествено за премиер Митко Пайнера - чоека се е доказал, че може да управлява идиоти и проститутки. За президентша Саня Армутлиева - тя ще запази необходимата омраза към президентската институция. Въобще време е да приключим с апломб. Кви са тия мотаеници и попиваници?

Кабинет на малцинството с гаранции от мнозинството :) Какво пък е това?

Добре ще е , да има нови иозбори и такива долни изтривалки като пп и дб , да не помирисват парламент. То бива дебелоочие и тъпотия, ама това минава всякакви граници.

Кабинет на Шарлтаните и жадните за власт джендъри и комунисти няма да стане.

"Той изрази надежда да има достатъчно време, за да може парламентът да внесе тези девет гаранции, които са необходими" Стига вече с тези гаранции! За седем месеца редовен кабинет и една гаранция от списъка на Промяната не реализирахте. И какво има да се разбирате с ДБ? Все едно не бяха заедно в един кабинет, все едно "плана промяната" не ви е обща идея, все едно нямате една и съща визия за всичко! Пък и от известно време водят разговори пък още не са приключили!? Нали вече имаше някакво гласуване в НС за кабинет на малцинството или каквото беше там. И едните в лицето на герб не взеха достатъчно гласове и нито в лицето на Кирчо и ДБ и т.н. не взеха достатъчно гласове! Толкова обещания за кабинет от всяка партия и накрая дай експертен, дай на малцинството, дай на неврохирург, дай на не знам какво си .... Само не и стандартният редовен кабинет! О не Боже опази да не стане това въпреки че не спират да циврят колко много ги е грижа за народа, инфлацията и прочие. Като нищо не можете да направите за какво сте там? С изключение на заплатата. Герб всяка седмица с нова идея за кабинет, ПП с желанието да са опозиция и сега туй, Възражение - хората забравиха вече че ги има в НС, ДПС там за ако някой ги поиска, БСП-то никакви ги няма, а Възхода и те същата бира.

Трябва да си кръгъл идиот за да не видиш, че тези са натресени насила с безкрайни лъжи и манипулации. И не, не са докарани там за доброто на хората. Но пък, идиоти дал Бог... Професорът е прав, злото победи.

ПП-Провалените Пръдльовци и ДБ-Дръжте ни Баламурници ще ни управлявят! Баси наглите досадници!

Ще ми преговарят за дедовия от тука на сетне...

Промяната започна при него и спря при Дедо. Оттам трябва и да продължи!

ПП и ДБ какви преговори продължавате- да до съсипете държавата ли?

се напъват,кат през март са вън от парламента.

Кабинетът на малцинството беше току що отхвърлен или и ПП вече са партия на другото малцинство?

Обратни не трябва да се допускат да говорят за политика.

Гробарчета днеска ви таковата с 200

Пред държавата има 4 варианта: ПЪРВИ вариант: ПП+БСП+ДБ+БВ=110 депутати. Правителство ОТ ДЕН ДО ПЛАДНЕ; ВТОРИ вариант- ГЕРБ в ИЗОЛАЦИЯ; " Възраждане" ОТКАЗАХА подкрепа; правителство от ПП+БСП+ДПС+ДБ+БВ - 146 депутати. ЕДИНСТВЕНО възможното; ТРЕТИ вариант - ИЗБОРИ; ВДИГАНЕ на РЕЗУЛТАТА на "ВЪЗРАЖДАНЕ" и правителство на К. Костадинов; ЧЕТВЪРТИ вариант - ИЗБОРИ до ДУПКА и УПРАВЛЕНИЕ на ПРЕЗИДЕНТА.

ПЕТИ вариант - ИЗБОРИ; СПАДАНЕ на РЕЗУЛТАТА на "ВЪЗРАЖДАНЕ" и увличаване на подкрепата за ...;

Парламентарни избори 2021 "ВЪЗРАЖДАНЕ" - 13 ДЕПУТАТИ; Парламентарни избори 2022 " ВЪЗРАЖДАНЕ" - 27 ДЕПУТАТИ. РЪСТ - ПОВЕЧЕ от 2 ПЪТИ. Та, Някой наистина ЩЕ СПАДНЕ/СПИХНЕ, но НЯМА да е " ВЪЗРАЖДАНЕ".

Това е предела на разултата а Възраждане. Рубладжии могат да спечелят най- много 20% ( трябва да има и за БСП) от гласовете и то ако има 40%- 50% негласуващи. Това е и предела на либералите на Сорос и Прокопиев.

Правителство на малцинството с мандат от 6 месеца - минималният срок преди да може някой да вкара вот на недоверие и да го свали. Това би било разумно.

Добра идея. Изобщо не се сетих за МИНИМАЛНИЯ срок.

Двете партии на олигархията искат ксбинет на малцинството? Не е ли срамно че тълмо провалилата се Партия на провалите начело с просто Киро и Кокорчо и Лорер предлагат кабинет , въппреки щетите нанесени на страната от тройните цени на газ и всичко останало , избрани от олигарсите платили протестите , попълване ошфорните им сметки със 100млн евро , частни воаяжи , парапет гейт и прочие и искане за смяна главния прокурор с удобен за тях ! Срамота за Гешев сте!

За какви щети говорите другарю майор. За щетите от путиният режим ,международната инфлация, ковид и дългогодишното крадене на Бойко и Осман паша.

забрави да кажеш за кюлчетата до сейфа, острова в гърция, къщите в барцелона, торбите в хеликоптера, имението на марс...

Може и да мине правителство на малцинството, но Борисов да оглави министерството на футбола.

Без Нинова ли?

Една маймуна се хвали на друга че може да ѝ покаже голям банан, Христо Ив. зяпнал веднага...

Какъв кабинет бе Кирчо! Или протакате за да ядете на корем депутатски кюфтета за 20ст. Кой ще Ви подкрепи и за какво? Прав е колегата по-долу-10% бариера и влизат 2-3 партий само! Ама няма да го предложат защото ще си отрежат клона. Само референдум на народа и ако мине -80% вън!

Човек, ти не можеш да научиш кога да използваш "и" и кога "й", а си тръгнал политически анализи да правиш?! Ама, сериозно ли?

За какъв "референдум на народа" бълнуваш. Абдалите гласуват за Бойко от 15 години? За този народ ли говориш? После се юркат да гласуват за Слави. После се хвърлят на следващия и на следващия: пожарникари, музиканти, доктори и всякакви други дето хал хабер си нямат от политика. Този народ си избира политици все едно гласуват за телевизионно шоу. Та да се довериш на този "мъдър" народ да гласуват на референдум? Предложи им на референдум минималната работна заплата да стане 3 000 евро и ще видиш как ще събереш 80-90% одобрение, без никой от тях да се замисли, че няма откъде да дойдат парите. И ако го гласуват, държавата ще фалира. Мъдрият гласоподавател чака от години някой да дойде да го оправи и разбира се получава точно това. Затова политиците ни са слаби, те са представителна извадка на нас самите.

Очаквам в следващите дни Бойко Борисов да се оттегли от ГЕРБ и от политиката и да отвори пътя към правителство на коалицията: ГЕРБ + ПП + ДБ Преди бяхме руски подлоги, днес сме американски подлоги.

Дори не си струва да се коментира !

Единствен начин да тръгне България по пътя на цивилизованите страни С разум, интелект и образованост

И 10 % бариера за влизане в парламента.

И кои са разумните и образовани интелектуалци, Кирчо и Кокорчо ли?