ПП и ДБ дадоха на Конституционния съд промените в Изборния кодекс

Това е стъпка към засилване на нашето партньорство, заяви Атанас Славов от ДБ. Никола Минчев се усъмни, че ще има резултат преди парламентарните избори

Обратно в новината

Коментари - ПП и ДБ дадоха на Конституционния съд промените в Изборния кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

напред, а не назад. Защо има толкова неграмотни, че се налагат такива бюлетини? Защо тия, дето управляваха до сега, направиха толкова неграмотни населението?!

Значи според теб цяла Канада и Европа са неграмотни? Наистина си пълен ПП дебил

Цяла Европа е неграмотна, защото гласува с хартиени бюлетини? Германия дори чрез конституцията си е забранила електронното гласуване. Понеже там - неграмотник до неграмотник.

Празните кратуни в действие.

Аз искам да гласувам с хартиена бюлетина.ТОЧКА!

Поредната пародия на партиите на олигархията! След като тотално се провалиха в управлението и спечелиха благодарение нс машините на Мадуро , сега поставят въпрос , който отдавна е решен в Европа- гласуване с хартиена бюлетина! Мамин Кольо а ти не ми ли наруши правото на гласуване след като мен и пенсионерите ни задължи да гласуваме машинно?Засрамете се шарлатани и мошеници , не търсете под вола теле!

Мутри вън Вън хартиената коалиция Сбор от корумпирани хорица Герб и Дпс никога във властта

Лозунгите ясно, а делата?!?!?!

А вашите дела за седем месеца ни натикаха в пропаста.Шарлатани и измамници точка.А тая мазно говорещата,ще се бори с корупцията,а даренията от фирма сключила споразумение и изгонена за пет години от щатите

Малоумниците вместо да ръсят простотии тук да си поспят малко

БРАВО Достойно хора Долу хартиената кослиция

Поредния неграмотник.

Дето искат да ни вкарат във война да си омитат парцалите и вън от България !

Много скоро идва времето, когато тези недоразумения ще се отекат в канала, както много други т.нар. политически формации, а иначе всъщност едни ОПГ-та. Такава е съдбата на всички селски тарикати, па макар и родени около жълтите павета!

Сигурни сме,че ще я оправите тази България, пардон - довършите.

"Изборният процес в България трябва да не създава каквито и да е съмнения във всички български граждани" В така казаното изречение има стилистична грешка. Ама за депутат от ПП е допустимо, все пак там с IQ над 80 няма. А задължителното машинно гласуване да не би да остави каквито и да са съмнения, че изборите са манипулирани?

ПП и ДБ дадоха на Конституционния съд промените в Изборния кодекс А Конституционният съд ВЗЕ ли ги тия като са гу ми ДАЛИ!? Де гиди сопа, де-е-ееее... неокастрена.