ПП и БСП атакуваха служебния кабинет - първите пред президента, вторите пред ОССЕ и ПАСЕ

Служебните министри премахнали тавана на заплатата в държавните бордове, заяви Венко Сабрутев, а социалистите се оплакаха от намеса в предизборната кампания

Обратно в новината

Коментари - ПП и БСП атакуваха служебния кабинет - първите пред президента, вторите пред ОССЕ и ПАСЕ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това предизборна дейност ли е? Аз виждам две червени партии една стара(повече от 130 г) и една млада(годинка, две) които имат общо котило, еднакви цели- власт на всяка цена и еднакви приьоми/методи. -. лъжа и измама. А служебното правителство им е конкурент. Но НИКОЙ НЕ МИСЛИ ЗА ОБЕДНЯВАЩИЯ НАРОД

тая снимка е чудесна. Всичките са налице и изведнаж кррррррррттт.

Сабрутев а назначенията на подмяната с какви заплати са Сабрутев ти може и да не се върнеш в парламента защо Лъжеш хората Я виж вие какви заплати получавате бяхте са назначил и роднина любовница кум сват и пак отначало на огромни пари Лъжци мадуровци

Бед значение и двете незнам как, да ги нарека, съставени изцяло от фидерасти и ку@ви!

Само на 17 предприятия. А защо. Защото им е вдигнали мерника за наионалиация и за да не се разкрещят после на умряло.Анадъму?

Те са си братя социалисти ПП - джендьр ляво БСП - ретро ляво ДБ - джендьр дясно ГЕРБ - ретро дяснп Слави, ДПС, Янев - кот е по-изгодно

Добре де, другарката Корнелия и другарят Радев нали имат общ господар? Не може ли той да оправи работата?!

Сабрутев първо ДА СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕ! БСП-то първо ДА ОЗАПТИ ВЪТРЕШНАТА си ОПОЗИЦИЯ!

Българи,няма политика!Има пари и свери на влияние.Има европейски пари за които всички са си наточили ножовете.И беднотия.Да ги накажем на тия избори.14 000 лева за шефове на държавни фирми.То народа трябва да е много дожолен и преуспял за да се позволява това. По вече не се търпи.

Застраховат се за слабите резултати, които ще имат след изборите. Корни все друг и е виновен но никога тя, горката.

Киро надсвири Боко А Боко надсвири Тошо!

Всички сте от БСП то , мръсни лицемери!

И ПП, и БСП, защо предадохте нашата българска история на северномакедонците? Сега държавата била унижена, бият бивши български депутати в полицията и държат българите на границата с часове, за да им кажат, че няма да ги пуснат в страната. А казвахте, че сме щели да ходим до Скопие със самолет. Заради лъжите на тези 2 партии си мисля, че подкрепата към ПП ще се срине, а БСП може и да не влязат в следващия Парламент. Мисля също, че в следващите дни Борисов ще се сдобие със сериозно обвинение в прокуратурата и ГЕРБ ще отиде в историята.

..около казана на българите в Ада няма дяволи. Защото всички, дълбоко в душата си, сме ей такива боклуци като тези.

Ами да увеличат заплатите на всички,но те само на себе си.Другите ги замразиха . А ти може да не си дявол до казана,но си с робска психика .

Всичките сте боклуци барабар с Мунчо козяшката куришка.

и от конска муха...

На теб сигурно ти харесва шеф на борд на директорите на държавно дружество да е с 20бона заплата,а бабите с 400лв.пенсии.

голям тепегьоз,май?!

Ти да не си шеф на някой борд? България е по зле и от бананова република .И при тях няма такава фрапираща разлика в заплащането.Мин.заплата 850 лв.от догодина,но заплата на държавен шеф 18 Хил.веднага.Ти си просто един лизач.

Капутев...

Кака Курни и имидж. Смях в залата. След като се прегърнаха за хартиената коалиция с ГЕРБ и ДПС, то на 2 април шанса им да хванат 8% е само ако правят огромни измами с хартийките.

Ясно и двете парти ще имат катастрофален резултат , и за това искат още от сега да обвинят някой друг че им виновен !

... Сабрутев прави извода, че е налице "брутална наглост и лицемерие" от страна на служебните министри... нищо ново! така е от 33 години! затова има 3 милиона трупа! в една нормална държава всички заплати и възнаграждения се основават не на минималната или на средната заплата, а на социлната месечна помощ и на социлната пенсия! но това не е държава, а окупирана територия, подложена на системен грабеж и на системен геноцид! по-сле сме от украйна, сирия, либия, ирак!

Ей много нагло това селянче сабрутов или къвто там се води.. Пак залагат на евтини популистки истории с цел да приберат някой заблуден глас. Колко били загрижени, че някой щял да получава едни 14 бона заплата.. Ами милиардите дето пръснахте за 9 дни незнайно за какво? А стотиците милиони, които платихме за газ на посредници? Милиардите за надценка на горивата, които потънаха в някоя офшорна сметка на престъпниците от подмяната? И още, и още.. а тоя селяндур нагъл ще ми се жалва за заплатите на 5 човека..

Абе Сабрутев не те ли е срам да коментираш след като цялата твоя рода е в държавното управление ?Да не припомням кой и как и в каква родствена връзка с теб е! Когато фалтите говорят и Боговете мълчат но не по мое мнение шарлатаните и мошениците докарали за кратко време страната до фалит!

тия продължават да се пънат за президентска република! а бе "политици" прочетете конституцията която сте се клели да спазвате и защитавате бе! там не пише, президента да има някакви властови функции и да може да решава каквито и да е спорове и казуси!

ПП и БСП са парчета от ОФ-то на Радев. Що ни ги навирате в очите? Няма лоша реклама, така ли? Ай т.н. левица да си решава проблемите, че да мирнем. Аман от техните притворни задявки.

Една от основните хвалби на социалистите от времето си в кабинета на Кирчо беше как назначили над 500 свои кадри на различни държавни постове и фирми. Но сега било проблем за премахването на тавана за хората които те самите поставиха на тези държавни фирми след като всички други бяха уволнени поради престъпления срещу държавата!? Или пък става дума за тези шефове които не успяха да премахнат? "Сабрутев прави извода, че е налице "брутална наглост и лицемерие" от страна на служебните министри, които не внесли Бюджет 2023 и така обрекли на обедняване половината от населението на България" И от кога служебният кабинет има правото да внася каквото и за било за гласуване в НС? Задълженията им са да управляват министерствата така както са оставени от редовните министри, организирането на парламентарни избори и предаването на властта. Това че 240-те говеда в НС 4 месеца не можаха нищо да направят по този въпрос е само и единствено по техен проблем! Брутална наглост и лицемерие? А факта че от август месец до сега си чоплите по носът и клатите краката без да вършите каквато и да било значима работа за депутати в НС? "Изпълнителното бюро на БСП е подало сигнал за "поредното недопустимо вмешателство в предстоящите извънредни парламентарни избори на 2 април 2023 г. от страна на служебния кабинет" Нали по-рано писаха как никой от Позитано 20 не се явил на нац. им съвет за организацията за изборите в Стара Загора? Тъй че необходимо ли е чуждо вмешателство?! ххахах "Това е опит за нанасяне на имиджови щети на партията с цел повлияване на изборния резултат" А факта че след 7 месеца нищо не направихте за държавата и след това при обещания за сигурен кабинет нищо не постигнахте и най-задоволно се фръцнахте като че не е голяма работа да няма редовен кабинет при разгара на инфлацията?

а заплатата на бориславова от 14 хиляди изобщо не е фантастична, ами направете правителство и се преборете със социалната несправедливост, ПП вече категорично се старае да заеме мястото на БСП, но е невъзможно, зад тях е сянката на костов, който свали с майдан правителството на БСП, дори запалиха парламента, а преди това бившия партиен дом, а нинова е жалка и смешна, дадоха ѝ мандат, какво още да направи президентът, как ще убеди хората да гласуват за лелки в третата възраст, винаги досега ръководителите на БСП са били сред най-младите в страната, а нинова превърна БСП в пенсионерски клуб

Вечна дружба!

Корнела горката, колко се излага, търси пак кого да обвини, че не може да спечели никакви избори. Сега и на европейско ниво седнала да се жали, че служебното правителство й пречи да я харесват избирателите.

"В своя сигнал левицата припомня междинния доклад на БДИПЧ за предсрочните парламентарни избори на 02.10.2022 г.: „В него ясно беше констатирано, че президентът и служебният кабинет са разпознаваеми в предизборната среда с критични изявления, насочени главно срещу БСП“" БСП визира изказвания на Зарков и Пеканов. Това са новите "шарлатани" на Радев. Едни не са му достатъчни.

всяко правителство което не обвързва всички заплати с размера на социлната помощ и със социалната пенсия като основа е антинародно ! всичките досега са такива!

Всъщност служебният кабинет е по-успешен от редовното правителство на простото.

Това е играта на Радев в подкрепа на пРезидентската МУ "република"

Това е факт безспорен. Президента азначава и носи отгонворност. Има много по голяма оперативност при земане на решение и не се прикирива под колективната отговорност на партиите.

За Ниновица няма угодия.. Радев и е виновет, че вали сняг и не може ни пленум, ни сбирки по места да си прави.. Той ли и забърка бъркотията у остатъка от партията? Или тя самата с перформънса - ша питам другите вождове на партии искат ли правителство? И хоп - договори са с Бочкото и Карадайъто.. И нейните съпартийци и заобръщаха гръб..

Нинова и БСП разбират,че на тези избори ще потънат още повече и се опитват да хвърлят вината върху Президента Радев.

Най-голямото зло за България са ПП и ДБ. Към тях се присламчва и БСП. На тях коренът им е един и същ.

Най-голямото зло за България са ПП и ДБ. Към тях се присламчва и БСП. На тях коренът им е един и същ.

"Правителството тихомълком е премахнало лимита за заплатите в бордовете на 17 държавни фирми. Досега възнагражденията на изпълнителните директори в акционерните дружества бяха ограничени до максимум 18 минимални работни заплати, а на членовете на бордовете на тези предприятия - до 6 минимални работни заплати. ... При лимит от 18 МРЗ за заплата на изпълнителен директор в държавно АД това е равносилно на възнаграждение от 14 040 лв."... - https://www.segabg.com/hot/category-economy/kabinetut-tayno-mahna-tavana-za-zaplatite-17-durzhavni-firmi

и кво? ще си прехвърлят топката, ще пускат димки, ще пускат заблуждаващи изказвания, интервшта и коментарии ... но няма да решат никакъв проблем на туземците и най-вече на социлано слабите. трябва да накарат туземците да повярват и да гласуват за да им одерат още кожи! една тайфа са! политическа прослойка. виновни са за стотици милиарди загуби и за 3 милиона убити туземеца! и за страшните 60 лева социлни на месец и за супер големите социални пенсии от 247 лева!

Всъщност служебният кабинет е по-успешен от редовното правителство на простото.

Политическата мафия в България реве - значи , Президента действа правилно. ПП-тата имаха правителство - и през тяхното време, не успяхме да се почувстваме европейци. А и не малко американски грантове лапнаха - за Македония , например. А колкото до Нинова - следващите избори ще са последните й, като шеф на тази партия. Вероятността ,БСП да не влезе в парламента е голяма, и Нинова от сега започва с отбранителните действия- всички други са виновни- само тя не!

Няма честни избори, когато участва бкп/бсп! Без лустрация, няма демокрация!

Като допускате прости и продажни жълтопаветници от ДБ в парламента, така ще е.

Ама тия от ПП излязоха големи ла.на...

Същите като БСП.

ПП и БСП са "мнозинството" на Радев. И двамата сте прави.

През периода на действие на 48 -мо НС бяхме свидетели на безкрайните спорове между различните партии, то не бяха провокации и компромати, а за народа оставаха само сухите комати. А сериозните проблеми в страната не мръднаха и на йота. Такива са демографския проблем, енергийната криза, приемане на закона за държавния бюджет и така нататък. Демографския проблем трябва да се посочва и в цифри, за да придобием по-реална представа за неговите измерения - всеки ден в България умират средно по 400 човека, пък се раждат средно по 140 бебета !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Иначе в 48 - мо НС харчим по 875 000 лева за три дни докато изберем председател на НС, ама тази сметка дали им е ясна на тези хубавци по-горе на снимката ??????????????? И отново пак нови 100 милиона за новите избори !!! 35 партии ще се редят в изборните листи !!!!! И в крайна сметка тези така наречени депутати, като не можаха да сформират редовно правителство, пак на опашката да "чепкат" проблемите !!!!!!!!!!!!!! Баста, няма смисъл да гласувам, а ще си пасувам !!!

масово са им или на запад или подсигурени финансово и имотно там... ако трябва да се гаси лампата и да се затваря... те няма да са вътре в тъмното....

Главната задача на дупедатите обаче е изпълнена. Решиха да пращаме оръжие на Украйна и в последния ден обявиха Голодомора за празник. Все български проблеми ...

все от американски слуги и антибългари. Полегнали по корем пред Брюксел и пред Вашингтон.

Тоя пък! Я се скрий някъде! По проруски президент не сме имали от времето на бай Тошо. Ама то акъл се иска, а не празна кратуна повтаряща без мисъл, нещо, дето руската пропаганда му е наляла в главата. Другарят Радев управлява вече доволно количество време, така че няма от какво да се оплаквате, той стриктно следва руските повели и коленопреклонно се мазни на всеки руснак, всъщност точно, като вас!

Че много се объркахте чий е президента.. Кога както ви е удобно го тургате.. Той ли вози саудитски принц на вертолет над "разширението над газопреносната ни мрежа".. Дето саудитите УЖ ни го построиха? Той ли спря Булгаргаз да плаща в рубли? Той ли ходи да ни договаря газовози от САЩ? Или Бочкото и просто Кирето ни ге натресваха.. (Първио газовоз Бочко и Цветелинка ни го докараха, ако си забравил случайно. А Ленка Гугълова за три-четири пъти по-евтинджос газ са обаждаше.)

И червени боклуци лижещи задника на руските варвари!!!

Хунвейбините в атака! Да бяхте направили правителство, сега щяхте да управлявате "правилно". Като не сте, сега супайте духата. Това се отнася и за другите партии със същата сила.

Първо "шарлатани", после "всички са маскари"... Това е играта на Радев в подкрепа на пРезидентската МУ "република"

това шарлатани и маскари, ако го каже атанасов, ще му повярваш ли?