17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Младежи ГЕРБ давали ДЕНОНОЩНИ дежурства...:))) Крушата не пада по-далече от Дървото...

Малките тиквета са вперили взор в аснсьорите и терасите.

И на кой му пука за деянията на ГЕРБ-ската младеж от които не става и чеп за трици !!!

Тия младежи утре ще се срамуват от раболепието си пред Тиквата, може да се побратимят само с последователите на Ким Чен в С. Корея!

Младите и Старите ГЕРБерасти ,заедно ще отговарят пред Закона ? И ще си платят със свободата за Разрухата-ГЕРБ ....2009-2019 .

Млади тиквета бичат наряд!

Това изглежда яко за автобиография: какво си работил- дремах една седмица пред ЦИК , като недоклатен комсомолец по поръка на вожда.

Какво значение има това? Герберите направиха толкова поразии, че ако не се самовъзпроизведат, никога няма да бъдат избрани. Специално в София гафовете са повече от онова, което може да бъде оценено положително. Ремонти на ремонтите, нито един нов парк, но изгубени зелени площи в несвършващата реституция, опасни тротоари, нито една добре изглеждаща улица. С много голям бюджет - никакъв резултат. Фандъкова да отиде в който и да било от големите европейски градове не като гост, а като обикновен турист и да види хората какво правят. Препоръчвам й Прага. Ако беше направила за София поне наполовина, бих гласувал за нея. Сега се чудя как има смелостта да се кандидатира отново.

Много ще ги боли тия кандидат мафиотчета когато загубят София,че са избрали грешната страна.След изборите голяма част от тях бързо,бързо ще се пребоядисат и ще забравят,че са спали пред ЦИК.

Много жалки изпростели калинки искам да им видя мутрите като Фандъка загуби София ще са седели напразно Хаххаха

Наследници на някогашните комсомолчета, какво да ги правиш. Надявам се да са заложили на грешната страна.

Тия направо удариха комсомолчетата в земята. Чак такъв ентусиазъм....

Всъшност тези млади хора не би ли трябвало да са на работните си места вместо да си губят времето за глупости ? Какво значение има кога си подал, важно е колко гласове ще получиш? Липсват пионерчета да се заформи позната от миналото картинка

Още мандат-два и ще има. И чавдарчета ще тръпнат в очакване за среща с вожда и учителя.

Тези са висяли цяла седмица пред ЦИК, но не разбрах, въобще имало ли е други шантави след тях да чакат на опашката ?

Гьоре Комсомоло и още няколко неспали от мерак за власт чаавета се записали първи и КАКВО ОТ ТОВА?

Това са бъдещите посланици и консули за Испания примерно.

Колко трябва да си гламав да висиш цяла седмица пред ЦИК, че да се регистрираш пръв. Трябва да се забрани на младежи да членуват в политически партии, не е добре на такава ранна възраст да стават мафиоти.

Абе крайно време е да ги натирим тези гроб-комсомолци и картофелната учителница тоя път да си я пратим обратно на село! Неадекватния лоен ром от Банкя ще се изяде от яд (голямо ядене ще падне, с тоя шкембак..)

Айде сега започвайте да се стягате за голямото плащане на гласовете по села и махали, а Цацаров и Гешев ще са пас.

Герберите са новите еничари на България. Към тях може да се причислят и ,,десните". Но те са с психични отклонения.

Затова при нас не идват урагани - Ние си имаме ГЕРБ !!!

На местни избори най-голямата грешка е да се залага на партия. Важна е личността. Кметът трябва да е високо образован, силен, пробивен, да знае и спазва законите, да не се поддава на влияние от тъмни сили. У нас да се намери кандидат с тези качества е много трудно, но все ми се иска да вярвам, че такъв човек съществува. Ще преценя много добре всеки от желаещите да управляват София последното, което ме интересува, е коя партия представляват. Всъщност, това изобщо не ме интересува.

Да де, обаче не виждаш ли че в голямата си част кандидатите са партийни. Иначе нямат особен шанс за успех. Как си представяш ти човекът "Х" дори и да е честен, умен и способен в професията си да успее в един голям град примерно ако не е партийна фигура? Това вероятно важи за малките населени места, за селата , но за големия град...няма да стане.

Без ГЕРБ няма СЛЪНЦЕ !!!!

Като ти обещаят подарък апартамент или да си милионер за 2-3 години, що да не висиш 1-2 седмици някъде. Заслужава си! Това е бъдещето на България! Нехранимайковците от ГЕРБ.

Щом Меркел отново ,,спечели,,, значи всичко си остава по старому и тези отново ще вършеят народа. Друг е въпросът дали опозицията въобще иска да спечели защото в опозиция заплатата пак си тече.

За всяка опозиция е важно каква държава заварва след предишните управляващи. С тия милиарди заеми не знам на кого ще се иска да наследи герб. Чакат го сериозни проблеми, а силата на герберите е да се хвалят с несъществуващи успехи и като нищо биха отровили живота на всеки след тях.

За баницата трябва ред да се пази.Ето ги бъдещите асансьораджии

ГЕРБ винаги са първи, браво! Първи се регистрират на изборите, първи на трапезата, първи по корупция. Благодарение на това и България е първа - по корупция, по смъртност, по обезлюдяване, по нарушени граждански права и присъдени обезщетения. По медийна свобода не сме първи, ами направо трижди първи - 111 място. Дори и там, където на пръв поглед не сме първи - пак сме първи, но отзад напред. Например по доходи. Явно любимата цифра на ГЕРБ е едно. Сигурно затова имаме и само един кандидат за главен прокурор - вероятно първият, който им е дошъл наум.

Трудно ли е да се досетим защо млади хора ревностно се включват в кампанията на герб? Като помня какви бяха комсомолците, веднага се сещам за онзи "пръв резерв", който очакваше своя ред да се нареди на богатата софра. Друго обяснение няма.

КОМУНИСТИ, КОМСОМОЛЦИ, ПИОНЕРИ Текст: Г. Авгарски Музика: П. Ступел Комунистите родината изграждат, комсомолците със тях строят. Пионери, пионери! Славен път ни чака – трудов път. Припев: Комунисти, комсомолци, пионери сме в един и същи строй. Комунисти, комсомолци, пиониери! заедно във труд и бой. ( винаги във труд и бой) Комунистите щурмуват небесата, комсомолците след тях летят. Пионери, пионери! Славен път ни чака – звезден път! Припев: Комунисти, комсомолци, пионери сме в един и същи строй. Комунисти, комсомолци, пиониери! заедно във труд и бой. ( винаги във труд и бой) Комунистите воюват със войната, комсомолците на стража бдят. Пионери, пионери! Славен път ни чака – трудов път! Припев: Комунисти, комсомолци, пионери сме в един и същи строй. Комунисти, комсомолци, пиониери! заедно във труд и бой. ( винаги във труд и бой)

Само тези ли останаха без апартаменти , или сега им трябват и тераси ?!

А някой случайно видя ли Слави новата патерица на Герб да носи папките за регистрация във Цик и най интересното кой ще им е кандидата на Кмет на София,като Манолова му отказа и тоя и се разсърди като малко дете,Слави издигай Ванката или Гацо Бацо,все тая.Истината че Мая Манолова ще ги отнесе на тези Избори Герб,помнете ми думата.

Ако трябва и 1 месец ще висят да чакат. Мали са им обещали, че никога до края на живота си няма да работят, а само ще усвояват /присвояват народни пари! Това е политическата мафия.

Видно баницата е толкова блажна, че нямат търпение да се регистрират преди всички....

Новата комсомолска сган!Долни типове!!!

Ей ги младите лекета и натегачи , от сега да им познаете долните мутри!

Това не беше ли работа на Цветанов да носи папките за регистрация а?И къде се изгуби случайно да не е във ЦСЗ при Бай ви Ставри а?

Няма го НСО да го закара в работно време!

поне един разумен човек от управата на ГЕРБ, който да им каже, момчета, вместо съвсем безсмислено да висите тук . все едно ще купуваме телевизор по време на соц-а, отидете да свършите някоя полезна работа за това общество, за което всички твърдим, че много милеем !? Дали ще бъдем първи записани или последно, няма никакво значение, важното е какви личности ще предложим ! Ако ще предлагаме пак тези, тъпо усмихнатите на снимките, навлечени с костюми на "Версаче",значи сме се изчерпили като партия! А казваме, че имаме милион последователи и избиратели!

поне един разумен човек от управата на ГЕРБ, който да им каже, момчета, вместо съвсем безсмислено да висите тук . все едно ще купуваме телевизор по време на соц-а, отидете да свършите някоя полезна работа за това общество, за което всички твърдим, че много милеем !? Дали ще бъдем първи записани или последно, няма никакво значение, важното е какви личности ще предложим ! Ако ще предлагаме пак тези, тъпо усмихнатите на снимките, навлечени с костюми на "Версаче",значи сме се изчерпили като партия! А казваме, че имаме милион последователи и избиратели!

ще ги загубят...хората искат промяна и нови лица...

Орда изгладнели апаши тръгнала на лов за овчици...

Отличниците на класа.

да се регистрират в Орландовци изродите

Номер 1 ....Три пъти номер 1.... 111 номер....

Търся политик, който не проституира ! Награда - моя глас! Т.е. продължавайте да си фалшифицирането резулатите!

Тези от снимката ли са най- големите натегачи на партията?

Строим,след нас се вижда,че остава във всяко село има стадион. За туй и ГЕРБ и в бъдеще ще побеждава за туй не падаме под милион. Напред,Борисов е днес нащо слънце, което даже и във мрака грей. Не трябва да допускаме съмнение ни зрънце Борисов винаги ще ни огрей. И преданни на ГЕРБ ще следваме си вожда напук на БСП,на госпожа лъжа. България възражда се,започва да прохожда защото на Борисов аз вечно ще държа. Упрекват ни,че слушаме началниците от Европа, че бранили сме,вашигтонски интерес. Руснака зъл,агресор на портата ни тропа опитва да събори ердоганският ни фес. Говорят за пропадналите магистрали, за кражбите извършени от нас. На вас ли да оставим да строите зали? И еврофондовете ли да са за вас?

РУБЛИТЕ ДА ГИ ДАДЕШ НА ДОКТОР...

Толкова ласкави отзиви за ГЕРБ, жива да не бях !?!

Обичат си ги хората, няма спор ... Обичат ги и всички тези, които като едно голямо семейство са под крилото на структурите, общински и държавни на тяхната си партия.. Обичат ги и тези , които като едно голямо семейство си живеят в катуните, защитени от всякакви закони...

Какъв полет, какъв устрем се усеща на последната снимка ! Това са кадри, които ще останат за поколенията,за да гледат и да се учат ! Няма значение от кой цвят ще са поколенията и дали изобщо ще могат да четат!

Като селяни в голям град,дето се бутат с лакти да се качат първи в тролей ,такова животно нямат

ПОД ТАЯ НИКАКВА НОВИНА ЗА 0 ВРЕМЕ 140 КОМЕНТАРА... НЕ Е ИСТИНА КАКВИ РУБЛИ, КАКВИ ЕВРА СЕ ДАВАТ ...

самата новина е тъпа и дразнеща ...Ако не си го схванал...! Чудо голямо се случило, че няколко шматки спали няколко дни пред комисията за да си регистрират партията първа ! Това във всеки случай е някакъв вид комплекс! както и много други комплекси в тази измислена "политическа партия" !

Сбогом, Корнелия, сбогом, и дано си щастлива..

С песента "Комунисти, комсмолци, пионери" Комунисти, комсомолци, пионери сме в един и същи строй. Комунисти, комсомолци, пиониери! заедно във труд и бой. ( винаги във труд и бой) Комунистите щурмуват небесата, комсомолците след тях летят. Пионери, пионери! Славен път ни чака – звезден път!

със скоростта на Еф 16 напред към победа беше казал един мъдър съвременнен политик-кмет-зам. председател на ГЕРБ ...!

Победата на герб, загуба за българския народ. Както и победата на бесепето, де.

Младите "асансьорчета" не спали 5 дни за да продължат синдрома на голямото "асансьор" !

Простотия в страна от ЕС.... Къде по света нормални хора висят на улиците с дни да си запишат партията първа за избори :-) ? Какво ще им помогне това за изборните резултати ?

както и в тези работи е важно да си първи ! А те по принцип всички са спортисти ! Я погледно ченето на най-левия кадър на герберската бодра смяна ! Като булдозер е !

за резултатите със сигурност няма, но в целюването на ръчичката явно има.

Много долна, алчна пасмина от натегачи и хиени...Комсомолска сган от ново поколение!!!

КАКЪВ ФАРС !!!!! КОЛКО ЦЕЛЕУСТРЕМЕНО и ВЕДРО гледат в бъдещето тези на снимката ! АМА не смеят да си признаят , че си гледат бъдещето през КРИВ макарон !!!!! ДОЛУ ГЕРБ !!!!