Коментари - ПП-ДБ се свиха повече от двойно, но отстъпват пред рекордите на ОДС, НДСВ и БСП | Днес.dir.bg

ПП-ДБ се свиха повече от двойно, но отстъпват пред рекордите на ОДС, НДСВ и БСП

Кои са най-големите електорални сривове между два парламентарни избора в демократичната история на България

Обратно в новината

Коментари - ПП-ДБ се свиха повече от двойно, но отстъпват пред рекордите на ОДС, НДСВ и БСП | Днес.dir.bg

Коментари

разказът е ясен и обвързан с трагичното съветофилство и русофилство в нРБ. Когато т.н. Русия се измества в поза на регионална империя, тук цъфти и вързва т.н. комунист-демокрация, когато се засилва влиянието на съветите (Русия), тук изникват разни измислени пратии, дотирани с копейки. Общата насока на мнозинството е проевропейска в България, но т.н. съветски българи са по-кресливи и от нямане какво да правят, ходят да гласуват. Сегашната политика на десните партии е да обяснява на негласуващите, че демокрацията е в опасност и от 33% гласували (условно казано), на следващите избори ще излязат малко над 50% и тогава, ще има по-категорични резултати за ГЕРБ и ПП-ДБ. Постоянното гласуване е тъпа практика, както и гласуването с хартия (в градовете е под 40%, в селата над 50% - според културата на избирателите, които отново казвам са твърдите ядра на полит. партии). За да се избегне купеният вот е наложително да се въведе задължително зласуване за гражданите на РБ, които са живели в България, последните 12 месеца, всичко останало е разни резаци и сервитьорчита и кенефочистачи от З. Европа да определят наклона на нРБ, не, че последните не подпомагат икономиката ни с дотации за родителите си. Бонуси и наказания за негласувалите, трябва да са отстъпка от местните данъци и такси в годините след изборите, примерно сваляне на МД до 10% от сумата, която трябва да се плати,, примерно, а наказанието за негласуващите - никакви социални придобивки, отлагане на социалната пенсия с 1-2 години, без инвалидизации, никакви помощи, никакви санирания..., при паспортизация двойна цена, всичко в отношенията гражданин държава и община за негласуващият суверен е по-скъпо и недостъпно. Това е.

но тотално заоблени мозъци, които сега запенени нареждат подполковника марков не си дават сметка, че марков никога няма да бетонира герб във властта, както го направи умния ристу. Закъде да бърза банкянския, и след 2 години избори, служебния му пак ще управлява. Докато обаче не ги изрита генерал Радев.

Нормално е ПП-ДБ да се свият. На предишните избори обраха протестния вот с анти-ГЕРБ реторика и обещания да изчегъртат "модела Борисов". Вместо това, веднага щом влязоха в НС, се "некоалираха" с ГЕРБ. При такова предателство на избирателите си изненадата е по-скоро, че са се намерили 300000 бунака да гласуват за Поредните Продажници.

Това идва да покаже, че т.н. представителна демокрация, която се реализира чрез гласуване за партия, които поне на теория изповяда твоите идеи и представлява твоите интереси, е една тотална измама. Никой не чете партийни програми, а всеки гласува емоционално, най-вече по общото впечатление, което оставя у теб лидера на партията. А дали лидерът е читав, или не - никой няма как да знае. Човек не познаваш често най-близките си хора, камо ли някой, който е виждал само по телевизията. Трябва напълно нова система.

Не ПП-ДБ, а гъбарите са виновни дебелото момче да спасява България !

Шиши ще е първият премиер от ДПС.

Между другото, на сайта на ПП/ДБ пише, че ще имат 40 депутати, ама реално са 39. ДПС им "открадва" 1 депутат накрая. Да припомня, че точно депутатите на ПП/ДБ и ИТН гласуваха за неограничен брой секции в Турция, откъдете за Доган дойдоха 5 депутатчета. Сами си го направиха розовите.

Само ДПС расте от 35 години.

не съм чел,гласувалите сега за ПП ГЛАСУВАХА АНТИГЕРБ

Отстъпват пред рекордите, понеже понапазаруваха доста гласове + всички новоназначени от тях калинки, барабар с родата на калинките + изнудените служители от обръчите от фирми около ПП-ДБ, на който им е разяснено, че ако падне властта с тях си заминават и сладките държавни договори и следва съкращение на персонала... На следващите избори ще изгубят още...

Ей, много ви е страх от тези ПП-ДБ. Що така?

Ами те са 5 човека и куче.

Колкото и ПРОСТ да е народеца и се хваща на поредните шарлатански измислици, с които го лъжат преди избори, на следващите си намира други шарлатани, на които да вярва.

Как така? Все бойко си избира.

Айде хаирлия, на следващите избори да ги няма съвсем!

Въобще не са се свивали, толкова си могат! Без "ала - бала задниците им лъснаха на светло...

"той/народът е изритвал от властта своите проевропейски представители" ППДБ прокарваха умерена про-руска политика: дерогацията, Лукойл, Джемкорп, забрана за износ на оръжия за Украйна...

Изненади няма. ППДБ положиха максимални усилия да са трети на тези избори, а ако продължават в същия дух, на следващите избори ще са още по-надолу. Не харесвам ППДБ, но се възхищавам на автентичната им тъпотия, това е много рядко срещано качество...

"Не знам, дали българският народ е малък, но много прост. Знам, обаче, нещо по-важно. В нито една секунда от 1879 година насам мнозинството от българите не са искали да живеят като европейци. Искали са да живеят като животни: силният да решава, какъв да е животът на слабия. Винаги българите, искащи да са европейци, са били малцинство. От време на време са ставали голямо малцинство, та дори са получавали електорална подкрепа. Но после винаги - винаги - е сработвал прословутият втори акъл на българина. И той е изритвал от властта своите проевропейски представители, за да върне властта в ръцете на онези, които се отнасят с него като с животно. Днес видяхме поредния епизод. Нищо ново не сме видели. спомнете си как мъдрият български народ беше единственият в Европа, който през 1990-та, сдобил се с възможността да гласува свободно, гласува за БКП под лозунга "Тази ваш'та свобода с какво се яде БЕ?"."

Не ни пробутвай на Дайнов полюциите... Най-важното в тези избори е НЕГЛАСУВАНЕТО. Не е просто мързел, то е от отчаяние. И да, всичките са маскари, барабар с обслужващата журналистика /като Дайновата/.

не ни пробутвай ганьовското клише "всички са маскари". то си е за вас ганьовците. няма перфектни хора камо ли перфектни партии. но има такива които ни тикат към Европа към цивилизацията свободата и просперитета има и азиатски подлоги които ни бутат към руслямската диктатура робство и мизерия. но вас негласуващите това слабо ви вълнува. продължавайте да бъдете "отчаяни" както сам каза.... на морето в Гърция знае ли човек. може скоро и да няма чужбина за вас. станем ли руска губерния край с разходките и свободата. ще бачкате за 200 лв и няма да ви се вярва ;- ))))

НДСВ и ДПСни спасиха от фашиста коистоф! С това Цара си записа името със златни букви в българската история, наред с най-великите български владетели - бай Тошу, Цар Борис, Иван Асен! Народа никога няма да забрави своя освободител и вечно ще го тачи и уважава!

Добре дошли в клуба на лузърите, драги жълтопаветници.

Има свиване, което е симптом на всяка власт, но има и нечестни избори и ОГРОМНИ ИЗБОРНИ ИЗМАМИ. Хубаво би било премиера Главчов да отговори на въпросаюите, кога, къде и как са подадени гласовете например за новопръкналата се партия Величие. И после да ми говори за "честни избори". Не очаквам контролираната от Пеевски и Борисов ДАНС да отговори на този въпрос. И ИТН са тяхно изчадие, и Величие са тяхно изчадие. Просто от изчадие на изчадие все по-калпави стават и все по-гноясали изглеждат. Така става, когато народа спи и чака Левски да възкръсне, да си направи партия, че да има за кого да гласува. Мафията произвежда изчадия, унищожава с платените си лайномети лидерите на истинските партии и РЕЗУЛТАТИТЕ са ясни.

"защо не дадете и свиването на ГЕРБ през последните 15-на години" Защото ГЕРБ никога не са се свивали двойно или повече на два поредни избора, както направиха ППДБ или ИТН. Да не говорим, че при ППДБ и ИТН двата избора бяха на по през няколко месеца...

дира написали статия за КОЛАПСА на одс, ндсв, бсп, инт и пп. колапс, тролове! демек в рамките на два съседни избора въпросните формации, показвайки блестящи успехи, са се излюскали повече от два пъти надолу. при бсп, одс и ндсв това става в рамките на пълен мандат, при пп за една година, при итн за половин година. КОЛАПС! но троловете изпълзяват и почват обичайния си тролски рев-пишете за гееееееерб! щото само това имат под шапката. случаят с герб се нарича ерозия. бавен и може би необратим процес, следващ общата изборна ерозия при българските избори. ако не се лъжа, почнаха от 1. 8 милиона, сега са половин милион. впрочем и президентините ни се избира от все по-малко хора и кметовете също... и все пак-това е демокрацията. макар и българска, все пак е резултат от избор. не като при дпс с неговите вечни насилени 350 хилки, каквото и да правят. колапс и ерозия са две съвършено различни неща, троляци на рояци. и двете не са добре, но колапсът е особено грандиозен срив. сега продължавайте в обичайни си тролски стил...

Демокрация ли бе, да я опишеш.. Само проследете развитието на гласовете за последните 20-25 години. Тогава избори са печелени с 1,8-2 милиона гласа .. сега като цяло гласуват толкова. Огромна подкрепа в развитието на демокрацията, а :)

Ква Демокрация бре Пенчо ?? Демокрацията е процес отнемащ 200 години ....Тука имаме 140 години лашкане от хаос в робство ..и пак хаос

а защо не дадете и свиването на ГЕРБ през последните 15-на години в абсолютна стойност, като брой гласове?... Не е срамно, да знаете!

Ами щото винаги са на първо място! Изборната активност си е отделен показател! Някой трябва да е първи!

Защо не са показали и герберастието?

'щото сега пак ще ги управлява!... Вече извадиха наколенките! Меко казано...

ПП означава "Президентски проект". Просто Кирил и Асен излязоха тотално от контрол, те бяха предвидени да са кукли на конци на президента и да подготвят триумфа му в Народното събрание. ПП нямат собствен електорат, а с популизма си и раздаването на кинти на калпак не успяха да впечатлят бенефициентите достатъчно. Най-логичния електорат на ПП са пенсионерите и социално слабите, но нито една от двете групи не си направи труда да гласува за тях. ДБ нямат срив, на тях толкова им е електоралния капацитет и те не правят нищо да го разширят. И двете формации в ДБ имат лидерски проблеми от години, имат много сериозен проблем с демокрацията вътре в самите партии. Христо Иванов хвърли оставка, но късно. Атанас Атанасов няма и да хвърли, вероятно. На всичкото отгоре двете формации са идейно различни, колкото и общи неща да имат. Няма как такова чудо като ПП-ДБ да просъществува дълго време. Това е абсурдна коалиция от леви популисти, зелени, либерали и десни консерватори. Как да стане?!

"Лидерът на ГЕРБ към Денков: За теб сме г-н Борисов и г-н Пеевски, ние те направихме премиер" Президентски проект, а?

Само като направиш сравнение на броя гласували за ОДС - 2 200 000 са 52% - сега всички гласували са горе-долу толкова.

Коментари - ПП-ДБ се свиха повече от двойно, но отстъпват пред рекордите на ОДС, НДСВ и БСП | Днес.dir.bg

ПП-ДБ се свиха повече от двойно, но отстъпват пред рекордите на ОДС, НДСВ и БСП

Кои са най-големите електорални сривове между два парламентарни избора в демократичната история на България

Обратно в новината

Коментари - ПП-ДБ се свиха повече от двойно, но отстъпват пред рекордите на ОДС, НДСВ и БСП | Днес.dir.bg

Коментари

разказът е ясен и обвързан с трагичното съветофилство и русофилство в нРБ. Когато т.н. Русия се измества в поза на регионална империя, тук цъфти и вързва т.н. комунист-демокрация, когато се засилва влиянието на съветите (Русия), тук изникват разни измислени пратии, дотирани с копейки. Общата насока на мнозинството е проевропейска в България, но т.н. съветски българи са по-кресливи и от нямане какво да правят, ходят да гласуват. Сегашната политика на десните партии е да обяснява на негласуващите, че демокрацията е в опасност и от 33% гласували (условно казано), на следващите избори ще излязат малко над 50% и тогава, ще има по-категорични резултати за ГЕРБ и ПП-ДБ. Постоянното гласуване е тъпа практика, както и гласуването с хартия (в градовете е под 40%, в селата над 50% - според културата на избирателите, които отново казвам са твърдите ядра на полит. партии). За да се избегне купеният вот е наложително да се въведе задължително зласуване за гражданите на РБ, които са живели в България, последните 12 месеца, всичко останало е разни резаци и сервитьорчита и кенефочистачи от З. Европа да определят наклона на нРБ, не, че последните не подпомагат икономиката ни с дотации за родителите си. Бонуси и наказания за негласувалите, трябва да са отстъпка от местните данъци и такси в годините след изборите, примерно сваляне на МД до 10% от сумата, която трябва да се плати,, примерно, а наказанието за негласуващите - никакви социални придобивки, отлагане на социалната пенсия с 1-2 години, без инвалидизации, никакви помощи, никакви санирания..., при паспортизация двойна цена, всичко в отношенията гражданин държава и община за негласуващият суверен е по-скъпо и недостъпно. Това е.

но тотално заоблени мозъци, които сега запенени нареждат подполковника марков не си дават сметка, че марков никога няма да бетонира герб във властта, както го направи умния ристу. Закъде да бърза банкянския, и след 2 години избори, служебния му пак ще управлява. Докато обаче не ги изрита генерал Радев.

Нормално е ПП-ДБ да се свият. На предишните избори обраха протестния вот с анти-ГЕРБ реторика и обещания да изчегъртат "модела Борисов". Вместо това, веднага щом влязоха в НС, се "некоалираха" с ГЕРБ. При такова предателство на избирателите си изненадата е по-скоро, че са се намерили 300000 бунака да гласуват за Поредните Продажници.

Това идва да покаже, че т.н. представителна демокрация, която се реализира чрез гласуване за партия, които поне на теория изповяда твоите идеи и представлява твоите интереси, е една тотална измама. Никой не чете партийни програми, а всеки гласува емоционално, най-вече по общото впечатление, което оставя у теб лидера на партията. А дали лидерът е читав, или не - никой няма как да знае. Човек не познаваш често най-близките си хора, камо ли някой, който е виждал само по телевизията. Трябва напълно нова система.

Не ПП-ДБ, а гъбарите са виновни дебелото момче да спасява България !

Шиши ще е първият премиер от ДПС.

Между другото, на сайта на ПП/ДБ пише, че ще имат 40 депутати, ама реално са 39. ДПС им "открадва" 1 депутат накрая. Да припомня, че точно депутатите на ПП/ДБ и ИТН гласуваха за неограничен брой секции в Турция, откъдете за Доган дойдоха 5 депутатчета. Сами си го направиха розовите.

Само ДПС расте от 35 години.

не съм чел,гласувалите сега за ПП ГЛАСУВАХА АНТИГЕРБ

Отстъпват пред рекордите, понеже понапазаруваха доста гласове + всички новоназначени от тях калинки, барабар с родата на калинките + изнудените служители от обръчите от фирми около ПП-ДБ, на който им е разяснено, че ако падне властта с тях си заминават и сладките държавни договори и следва съкращение на персонала... На следващите избори ще изгубят още...

Ей, много ви е страх от тези ПП-ДБ. Що така?

Ами те са 5 човека и куче.

Колкото и ПРОСТ да е народеца и се хваща на поредните шарлатански измислици, с които го лъжат преди избори, на следващите си намира други шарлатани, на които да вярва.

Как така? Все бойко си избира.

Айде хаирлия, на следващите избори да ги няма съвсем!

Въобще не са се свивали, толкова си могат! Без "ала - бала задниците им лъснаха на светло...

"той/народът е изритвал от властта своите проевропейски представители" ППДБ прокарваха умерена про-руска политика: дерогацията, Лукойл, Джемкорп, забрана за износ на оръжия за Украйна...

Изненади няма. ППДБ положиха максимални усилия да са трети на тези избори, а ако продължават в същия дух, на следващите избори ще са още по-надолу. Не харесвам ППДБ, но се възхищавам на автентичната им тъпотия, това е много рядко срещано качество...

"Не знам, дали българският народ е малък, но много прост. Знам, обаче, нещо по-важно. В нито една секунда от 1879 година насам мнозинството от българите не са искали да живеят като европейци. Искали са да живеят като животни: силният да решава, какъв да е животът на слабия. Винаги българите, искащи да са европейци, са били малцинство. От време на време са ставали голямо малцинство, та дори са получавали електорална подкрепа. Но после винаги - винаги - е сработвал прословутият втори акъл на българина. И той е изритвал от властта своите проевропейски представители, за да върне властта в ръцете на онези, които се отнасят с него като с животно. Днес видяхме поредния епизод. Нищо ново не сме видели. спомнете си как мъдрият български народ беше единственият в Европа, който през 1990-та, сдобил се с възможността да гласува свободно, гласува за БКП под лозунга "Тази ваш'та свобода с какво се яде БЕ?"."

Не ни пробутвай на Дайнов полюциите... Най-важното в тези избори е НЕГЛАСУВАНЕТО. Не е просто мързел, то е от отчаяние. И да, всичките са маскари, барабар с обслужващата журналистика /като Дайновата/.

не ни пробутвай ганьовското клише "всички са маскари". то си е за вас ганьовците. няма перфектни хора камо ли перфектни партии. но има такива които ни тикат към Европа към цивилизацията свободата и просперитета има и азиатски подлоги които ни бутат към руслямската диктатура робство и мизерия. но вас негласуващите това слабо ви вълнува. продължавайте да бъдете "отчаяни" както сам каза.... на морето в Гърция знае ли човек. може скоро и да няма чужбина за вас. станем ли руска губерния край с разходките и свободата. ще бачкате за 200 лв и няма да ви се вярва ;- ))))

НДСВ и ДПСни спасиха от фашиста коистоф! С това Цара си записа името със златни букви в българската история, наред с най-великите български владетели - бай Тошу, Цар Борис, Иван Асен! Народа никога няма да забрави своя освободител и вечно ще го тачи и уважава!

Добре дошли в клуба на лузърите, драги жълтопаветници.

Има свиване, което е симптом на всяка власт, но има и нечестни избори и ОГРОМНИ ИЗБОРНИ ИЗМАМИ. Хубаво би било премиера Главчов да отговори на въпросаюите, кога, къде и как са подадени гласовете например за новопръкналата се партия Величие. И после да ми говори за "честни избори". Не очаквам контролираната от Пеевски и Борисов ДАНС да отговори на този въпрос. И ИТН са тяхно изчадие, и Величие са тяхно изчадие. Просто от изчадие на изчадие все по-калпави стават и все по-гноясали изглеждат. Така става, когато народа спи и чака Левски да възкръсне, да си направи партия, че да има за кого да гласува. Мафията произвежда изчадия, унищожава с платените си лайномети лидерите на истинските партии и РЕЗУЛТАТИТЕ са ясни.

"защо не дадете и свиването на ГЕРБ през последните 15-на години" Защото ГЕРБ никога не са се свивали двойно или повече на два поредни избора, както направиха ППДБ или ИТН. Да не говорим, че при ППДБ и ИТН двата избора бяха на по през няколко месеца...

дира написали статия за КОЛАПСА на одс, ндсв, бсп, инт и пп. колапс, тролове! демек в рамките на два съседни избора въпросните формации, показвайки блестящи успехи, са се излюскали повече от два пъти надолу. при бсп, одс и ндсв това става в рамките на пълен мандат, при пп за една година, при итн за половин година. КОЛАПС! но троловете изпълзяват и почват обичайния си тролски рев-пишете за гееееееерб! щото само това имат под шапката. случаят с герб се нарича ерозия. бавен и може би необратим процес, следващ общата изборна ерозия при българските избори. ако не се лъжа, почнаха от 1. 8 милиона, сега са половин милион. впрочем и президентините ни се избира от все по-малко хора и кметовете също... и все пак-това е демокрацията. макар и българска, все пак е резултат от избор. не като при дпс с неговите вечни насилени 350 хилки, каквото и да правят. колапс и ерозия са две съвършено различни неща, троляци на рояци. и двете не са добре, но колапсът е особено грандиозен срив. сега продължавайте в обичайни си тролски стил...

Демокрация ли бе, да я опишеш.. Само проследете развитието на гласовете за последните 20-25 години. Тогава избори са печелени с 1,8-2 милиона гласа .. сега като цяло гласуват толкова. Огромна подкрепа в развитието на демокрацията, а :)

Ква Демокрация бре Пенчо ?? Демокрацията е процес отнемащ 200 години ....Тука имаме 140 години лашкане от хаос в робство ..и пак хаос

а защо не дадете и свиването на ГЕРБ през последните 15-на години в абсолютна стойност, като брой гласове?... Не е срамно, да знаете!

Ами щото винаги са на първо място! Изборната активност си е отделен показател! Някой трябва да е първи!

Защо не са показали и герберастието?

'щото сега пак ще ги управлява!... Вече извадиха наколенките! Меко казано...

ПП означава "Президентски проект". Просто Кирил и Асен излязоха тотално от контрол, те бяха предвидени да са кукли на конци на президента и да подготвят триумфа му в Народното събрание. ПП нямат собствен електорат, а с популизма си и раздаването на кинти на калпак не успяха да впечатлят бенефициентите достатъчно. Най-логичния електорат на ПП са пенсионерите и социално слабите, но нито една от двете групи не си направи труда да гласува за тях. ДБ нямат срив, на тях толкова им е електоралния капацитет и те не правят нищо да го разширят. И двете формации в ДБ имат лидерски проблеми от години, имат много сериозен проблем с демокрацията вътре в самите партии. Христо Иванов хвърли оставка, но късно. Атанас Атанасов няма и да хвърли, вероятно. На всичкото отгоре двете формации са идейно различни, колкото и общи неща да имат. Няма как такова чудо като ПП-ДБ да просъществува дълго време. Това е абсурдна коалиция от леви популисти, зелени, либерали и десни консерватори. Как да стане?!

"Лидерът на ГЕРБ към Денков: За теб сме г-н Борисов и г-н Пеевски, ние те направихме премиер" Президентски проект, а?

Само като направиш сравнение на броя гласували за ОДС - 2 200 000 са 52% - сега всички гласували са горе-долу толкова.