ПП-ДБ призова ЦИК да използва флаш паметта на машините срещу грешки в протоколите

"Нелогично е наличните данни на флашките да не се използват за проверка и отстраняване на грешки", смята кандидатът за народен представител от коалицията Божидар Божанов

Обратно в новината

Коментари - ПП-ДБ призова ЦИК да използва флаш паметта на машините срещу грешки в протоколите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кире, гледай си парапета на Лена, хищната хиена и остави политиката на по умните хора.

Поредната фалшива загриженост на националните предатели

ДБ да не се обаждат много

Ами то е нелогично и да не се опитат пак по някакъв начин да повлияят на резултатите. Измислили са го, видно е , дано не им се вържат.

А флаш паметта не може да се манипулира така ли? Примерно от 100 да я сложиш на 100 000?

Добре, че са тези, че никой нямаше да се сети сигурно :D

Мазната муцуна Йорданова и един Мухльо шъ на оправят

Са две - ПП и ДП ! И трябва да се поправят , като се изтрият за винаги!

Професор е решил да спре дотук. Косински е на мнение, че светът е изправен пред нова заплаха: ИИ може да мами хората и да поема контрола над техните компютри; той е умен, може да програмира, има достъп до милиони потенциални устройства, дори може да оставя следи за себе си извън своята „клетка“. Не е ясно как човечеството възнамерява да го овладее. Може би създателите на ChatGPT, OpenAI, имат някакви отговори, но засега не бързат да ги споделят.

Кире, гледай си парапета на Лена, хищната хиена и остави политиката на по умните хора.

Не може, Мравояда е заповядал!

Странно ! Най големите спонсори IT на ПП и ДБ, въртят , сучат за електронното! Хартията трудно се манипулира! Хиляди вота с една програмка на различни нива могат да се променят! Хиляди хартиени гласове искат много сериозно манипулиране! Елементарно , една карта за машинно гласуване и един екран който го пипат стотици , едва ли е най хигиенично при наличие на Ковид,скарлатина, грип?

Едгар Алан По казва, че когато преценявал дали някой е добър или лош се стараел да докара изражението му в огледалото и внимателно следял емоциите и чувствата, които го спохождали когато го докара. Пробвайте се да докарате изражението на Божо, за да ви светне какъв е. И не само на Божо ами и на тоя, за който сте решили да хвърляте на вота.

Надежда Йорданова бе вторият най-слаб министър на правосъдието след Христо Иванов.

А Дани Кирилов?

Много си е логично. В паметта на машината никой не знае какво се пише. На хартията се вижда. Странно обаче миналия път като искаха да се сравнява що не бяхте толкова "призоваващи".

ако въпросът-възклицание Ви е към мен лично, ще Ви кажа, че дълго време ДИРа не ми даваше думата (и не разбрах защо!). Има и няколко неща, които трябва да се добавят към системата за гласуване (програмно),с които да се улесни контрола на точно кой глас е сграшен, за да няма тън-мън! Но сега е късно, наесен, при следващите избори! Майтап, бе, Уили!

Стига с тия флашки ЦИК е взела своето решение.

ДОКОГА ще ни пълните главите с мантри за непогрешимостта на Машините (в случая за гласуване) ?? ДОКОГА ?? Вярно е, че тези машини не грешат! Но, ако при сравняване на машинния вот и ръчно проверения се окаже разлика?? Какъв е изводът?? ИЗВОДЪТ Е ЕДИНСТВЕН - МАШИННИЯТ ВОТ Е МАНИПУЛИРАН ! М А Н И П У Л И Р А Н !!!! ЕРГО - за истински вот трябва да се вземе преброеният ръчно! И да се потърсят виновните и жестоко накажат! КАТО ЗА ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ !! ЗА ПЪЛНОТА НА КОНТРОЛА - ДА СЕ ПРОВЕРИ СЪОТВЕТСТВИЕТО МЕЖДУ ПРОВЕРЕНИТЕ ФЛАШКИ И ДАННИТЕ В КОМПЮТЪРНАТА БАЗА, ОТ КЪДЕТО СЛЕДВА КЛАСИРАНЕТО !! ЗАЩОТО И ТАМ МОЖЕ ЛЕСНО ДА СЕ МАНИПУЛИРАТ НЕЩАТА. Скоро гледа реклама на един криминален филм, където една мноого симпатична следователка каза, че най-доброто място за престъпление е НЕВИДИМОТО МЯСТО ! Е, ДАЙТЕ ДА ОСВЕТЛИМ НЕВИДИМИТЕ МЕСТА, А ТЕ ПРИ МАШИНИТЕ И КОМУНИКАЦИИТЕ СА МНОГО! Колкото до хартиените бюлетини - те са друга бира. И при тях си трябва контрол!

Само тотален контрол на изборния процес във всичките му етапи и подетапи ще ни даде истината за мнението на СУВЕРЕНА и ще ни върне доверието в изборния процес. Даже и едно местенце да се окаже непроверено, повЕрвайте ми, - хитрецът ще го използва!

Престъпникът

Ники (нерегистриран) 2023-03-20 17:31:29 реплика +2 -8 Пенсионерските клубове на Герб танцували върху ограбения 30. Процента асфалт Били и на магистрала Хемус Танцували и пред тецовете на Ковачки АЗ: Дали тези клубове (нерегистриран) са танцували върху 30-те процента не съм чел, но това не е важно и показателно. Нека си танцуват. Съществено е - техническа експертиза и ако тя докаже обвинението - следва съд, присъда (със затвор) и най-главното - КОНФИСКАЦИЯ ДО РАЗМЕРА НА ЗАГРАБЕНОТО!! Иначе - преливане от пусто в празно и предизборна агитация (очерняне)

Дръжте си ги анипулираните флашки и кодовете на Киро парапета. Не ни трябват.

Наглостта на ПП,ДБ няма край. Алчните манипулатор налитотна големи пари и далавери.

ПП - пълна пяна помия. вашата гнусна мама

Данните от флаш паметите трябва да се сверяват с контролните разписки, принтирани от същите тези машини, за да се види дали няма манипулации. Това е най-сигурната контрола - всеки гласува и вижда името на своята партия изписано на листчето, което взема от машината. Но дали софтуеърът му е отчел гласа правилно? Това ще се види при ръчното броене на контролни разписки. В противен случай би било въпрос на алгоритъм да се манипулира вота. И носителят на информацията трябва да са контролните разписки, а не - флашката. Защото всеки би забелязал, ако при принтирането на разписката, там не пише името на партията, за която е гласувал. И обратното - никой не вижда как машината изчислява гласовете, т.е. тук имаме пълна непрозрачност и пълна невъзможност за проследимост и възпроизводимост на вота.

Много точно и ясно обяснено!

Преди появата на божанов, Явор Колев беше най-тъпото ИТ в новините.

Какво е предвидено да се прави с информацията от флашките, когато протоколът е точен, а има разлика със флашката??? Тогава (ако има разлика) значи, тъй като машините доказано не грешат, ИЗВОДЪТ Е ЧЕ ТЕ СА МАНИПУЛИРАНИ. А това си е за съд и присъда по членовете за насилствен преврат. Какво е предвидено при този случай ??

Носителят на информацията трябва да са контролните разписки, а не - флашката. В противен случай би било въпрос на алгоритъм да се манипулира вота. Хартиената бюлетина от машината е най-сигурната контрола - всеки гласува и вижда името на своята партия изписано на листчето, което взема от машината. Но дали програмата му е отчел гласа правилно? Това ще се види при ръчното броене на контролни разписки.

Оф, добре, че по министерствата и комисиите на портала има само дремещи дядовци, а не са сложил фейс контрол като по чалготеките, че тоя проскубания с мазната остатъчна перушина нямаше да го пускат, а можеше и да го бият, щото външният му вид предразполага към такава реакция...

Или си жена или педал

Тук сте се събрали предимно умни като милиционерите от вица за логиката и рибките. Като съм мъж и не мога да преценя кога някой изглежда толкова гнусно, че няма как да не е отражение на характера и акъла му ли? Щом съм мъж, значи съм без критерий и не съдя по външното представяне, ли? А, бе, гъбо, знаеш ли американските обучаващи сержанти в морската пехота колко са взискателни и педантични, особено към външния вид, бе, мърляч? Що ти е да знаеш, нали по твоята логика и те са педали...

Тая пача Йорданова е толкова тъпа че не заслужава да се коментира тази свиня става само за курбан на ромите

Пак ли ти бе?

Каскетурата ти е кумир, познах ли?

Това лекенце да го духа. Няма пак с флашки да манипулират изборите. Айде улево!

Кво пишеш едно и също под 10 имена бе, много си личи?

Това жълто лайно на снимака беше министър бееее

Ама той пак ще бъде. Що?

Да тя ще бъде министър само че на минетите

Щом тиквата беше премиер 12 години…

Духай на Боко бе педал

Ще те скъсам коте. Ще ручиш като възражданска каба гайда!

Ти нали си педал бе как ще късаш

Е как с хуя, много ясно. Такива путки, като тебе ги пръскам.

няма толкова смотана държава, с толкова прости, продажни и мазни гниди на политическата сцена. Тези спешно трябва да си ходят до един. Готвят безпрецедентна манипулация на вота. Внимавайте дали и за кого ще гласувате! След Герб няма да има отърване от тая Продажна Промяна.

Те сега идват бе. Не бързай.

Сетила се Мара да се побра ! Алооо , изборите са утре. Процедурите са приети и не подлежат на промяна.

Що ревеш ти бе? Разстроен ли си? Няма бе.

1. ако има разлика в преброеното в отрязъците и флашката И АКО ПРЕРОЕНОТО Е ДОКАЗАНО ВЯРНО!?? 2. Как се постига (и дали) еднаквост между флашките и предадените данни в централната база от електоралните данни? САМО КОГАТО СЕ ПРОКОНТРОЛИРА ЕДНАКВОСТ МЕЖДУ ДАННИТЕ ОТ ФЛАШКИТЕ, ЦЕНТРАЛНАТА БАЗА И ПРОВЕРЕНИТЕ ОТ КОМИСИЯТА ОТРЯЗЪЦИ, САМО ТОГАВА ПРИЗНАВАМ, ЧЕ ИЗБОРИТЕ ЧРЕЗ МАШИНИТЕ НЕ СА МАНИПУЛИРАНИ !!! САМО ТОГАВА !! Всичко друго е алабалистика и сигурно натаманяване на резултатите, значи лъжа и манипулация!

ГОСПОЖО, би трябвало ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ за ХАРТИЕНИТЕ бюлетини. Знаете доколко % стига БРАКЪТ, предполагам.

Пенсионерските клубове на Герб танцували върху ограбения 30. Процента асфалт Били и на магистрала Хемус Танцували и пред тецовете на Ковачки

са танцували върху 30-те процента не съм чел, но това не е важно и показателно. Нека си танцуват. Съществено е - техническа експертиза и ако тя докаже обвинението - следва съд, присъда (със затвор) и най-главното - КОНФИСКАЦИЯ ДО РАЗМЕРА НА ЗАГРАБЕНОТО!! Иначе - преливане от пусто в празно и предизборна агитация (очерняне)

си флашките...знаете къде.

Че да стане фалшификацията леко и тихо по план

Байдън точно така спечели изборите.. И В трите щата, които обърнаха резултата спряха преброяването и приеха след три дни че ще пишат резултата от флашката. Да не забравяме че именно Байдън препоръча. Кирчо за министър на Радев..

Божо Мазния се изходи по въпроса!

Изходиха се от така наречената "хартиена коалиция", че да има с какво да се бършат...