ПП-ДБ: Има как до всеки дом да достига качествена българска храна на ниска цена

За да има реални мерки срещу спекулата, след съставяне на редовно правителство, коалицията планира да подмени състава на КЗК

Обратно в новината

Коментари - ПП-ДБ: Има как до всеки дом да достига качествена българска храна на ниска цена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредните кухи предизборни обещания

Има начин, ама вие определено не го знаете

Само празни обещания, на които никой не вярва вече.

Кире стига бля бля бля Асене стига бля бля бля Този цирк сме го гледали и слушали....

Кире, гледай си парапета на Лена, хищната хиена и остави политиката на по умните хора.

Вие ли ве, проклетници ще ни храните. Вие, вашата курвенска коалиция. Сигурно и плажовете ще на пълните с американци. Сменяйте си пола и дано на оня дъртак му стане. Безродници мръсни.

От всичко, което говори простото Киро, има ли някой за нещо да му повярва. Този наглец няма мярка в лъжите и манипулациите. Грозно, жалко, лицемерно та чак цинично. Ако за 12 години нещо се е провалило, то през последните две всичко катастрофира безвъзвратно. И все пак най-интересното е дали той си вярва.

След като прокара законодателство, което не нужно стимулира големите фирми сега се загрижил за малките... С европейски средства да стимулира, след като производството намаляло заради изискванията на ЕС... И с корупцията щял да се бори, след като прави арести без да повдига обвинения... Както казват на запад - "Ако го вярваш това, тука имам един мост да ти продам."

Тези са ТОП популисти, не може да им се отрече!

Яко!

Тва ако не е полулистко изказване, тури му пепел!

Кире , КЗК ли е новия източник на доходи? Аман, стига толкова никой не ви иска вече.

По времето на БСП (ДС КГБ) винаги са били ограбвани хората по време на ГЕРП съм спечелил пари и успях да си купя апартамент и двуетажна къща а вие ми кажете на кого да гласувам

Господи, тези комсомолски активисти социална храна по домовете ли ще раздават? Нямат си и представа от управление на държава.

Вън, некаърниците и нагаждачите ПП от парламента!

Гласувайте само с бюлетина номер две... Ако искате да сте добре.. ако ли пък не.. чака ви още по яко дране!

За евтините козунаци на жена си говори ....

На предизборно общо селско събрание в България кандидат - депутат обещава :"Ние за вас ще направим това, ще направим онова. И мост ще ви направим," Един селянин вдигнал ръка и казал :"Ама ние нямаме река." Кандидат - депутатът казал без да се замисля :" И река ще ви прекараме." това звучи ли ви познато като слушате ПП-ДБ?

Имаше по бай Тошово време истинска храна сега аж чепа.....

Имаше, защото по магазините нямаше нищо и хората се принуждаваха да си ходят по селата в събота и неделя и да си гледат поне плодове и зеленчуци. Които имаха живи и здрави родители по селата им гледаха и животни.

Киро Спри да лъжеш с онзи Асенчо танасчо ицо и още шарлатани срутихте държавицата ни безнаказано

Моля не показвайте отново озъбения олигофрен. Дразни хората.

Само Възраждане ! Другите се опитаха и нищо не направиха.

Копейкин ли ще ни оправи? Нека оправя само теб!

Значи всички наши политици дето ходят в Давос да се отчитат на Клаус и Сороз, да не си правят илюзии за управление. Улавия от Канада и Ококорения с левата резба ходиха през месец Май до Давос да се отчитат. Мамицата им продажна копиленца.

В следващия кабинет да няма крадци, лъжци, продажници, педали, стари социалистически курви и парапети отзад. Нали ...

Някой да му прошепне на тоя бунак да понамали малко белото, че вече му личи. Гледа тъпо.

Ееех това фъфлещо копеле от Канада как мечтая да го срещна в някоя тъмна алея. И да си поговориме насаме. Като ... мъже.

Киро не само е с психически отклонения, но и е огромен лъжец. Видяхме те какво можеш. Нищо. Знаеме, че си предател и че си спуснат да унищожиш Родината.

Вярваш ли си? Защото вече никой не ти вярва. Сомо някой всеоще заблуден.

ще зажеглт Мравояда , левент Наско ще го подкара да оре , Тъпия ще го посее на Кокорестия пък Ленчиту ще събира реколтата ... и готово :)))

Кире, гледай си парапета на Лена, хищната хиена и остави политиката на по умните хора.

Само с прайдовете, Няма да можете да залъжете избирателите в България!

Ако няма хляб, Яжте безглутенови пасти на Линда! Ето Как!

Тоя лъже както диша

То все е имало крадене, ама такова крадене както при Кирето не е имало

Вярвайте ми. Иначе ще се хвана за парапета

Нали върнаха ленчето на парапета, Вече може

нагли дебили, не искам да ви виждам и да ви чувам! Вие сте едни скапани мошеници. Я да се махате!

Единия бърка по задници, другия дава да му бъркат по задника. Айде сиктир и двамата. ПП да гледат парламента през най-кривив макарон, дано.

Мрразя ги и тия но по добре тия отколкоти крадците ( усвоители) на милиарди Герб

Не е. Тия за седмица изтеглиха 3 милиарда и ги усвоиха.

Киртак нацията не вярва на Пинокио и Асеновци педали още по малко на олигофрени като теб или на оная космата шантонерка Лена парапета по големи буклуци от ПП и ДБ няма

Как да му вярвам, като един картоф не е отгледал през живота си, а вече го видяхме как управлява и още носим последствията. Няма как да стане. Качествената храна е функция на индивидуалните усилия на всеки да си я произведе или да изкара повече пари да си я купи. Има месо за 10 лева, има месо и за 30 лева. В много държави ядат по-некачествена храна или направо гладуват. Просто са по-бедни.

Баш майсторите ,найде да го кажем,на вицовете.Уста бендер Иванов,неукротимите Кокорчо и Кирчо.Е послъгват,но инъче няма парламент.

Мръсно гадно човече,пак лъже за гласове.Марш в Канада.то и там вече не те щат.Добре ,че президента се размърда да ги поспре,но само дотук.

Дедо абе Киро да си ходи но Лена нека остане все ще се намери някой да я клати на задна прашка

Nagli lajci sa kircho i kokorcho da neim pozvoljavame da vlizat v parlamenta

НО, Простото забрави да каже, че 1-ва, 2-ра, 3-та, ....., точки в народното събрание ще бъде изпращането на оръжие и пушечно месо в Украйна и така до следващите избори.

Тримата глупаци с поредната лъжа.

Разбира се че има. Първото условие е ПП да не е на власт, че от тях започва инфлацията...

Че нали Вашето правителство беше редовно. Защо не направихте нещо за качествена и евтина храна за българина? Или както винаги - преди избори обещаваме в бъдеще време, а като дойдем на власт, обещаното остава в минало забравено време (то в българската граматика няма такова глаголно време, ама май ще трябва да се въведе - специално за политици-лъжци).

За имане - има начин. Но първо трябва да окачим за вратовете де що е или е било политик през последните триисетина години. Всичките, без изключения. С опция да се повтори ако новите ч подкарат по същия път. Иначе няма да стане.

Така е! Ако правите като мен, декър и половина на село, и си отглежаш всичко сам. Само хляб купувам. Сирене, месо, сеенчуци, плодове.. всичко си имам.

На декар и половина? По колко реколти МЕСЕЧНО изкарваш? А дори да не лъжеш, кога живееш бре, бай Иване?

изпрати ми малко семе за месо и сирене, щото и аз имам декар и половина,та да си сея!

Е ти на троя декар само държиш кошарите на козите, а през деня пасат по общински земи. Ако те спрат и те накарад да ги храниш от своя декар, ще видиш в зор. Я си представи всеки от твоите съседи да изкара 5 кози да ги пасете извън дворовете си? Ще се избиете като циганите в Карлово!

Българите заслужават да не ги лъжат но Киро лакардията не се е научил на това, явно у Харвард имат други приоритети

До всеки български дом ще достигат качествени безглутенови здравословни торти от сладкарницата на на Линда Петкова на ниска цена от 100 лв.

Боклуцииии! По-големи предатели и родоотстъпници от ПП и ДБ не познава България до този момент. Срам и позор за целия български род! За 7-те месеца на управление продадоха и майчиното си мляко, мършите долни! Тези трябва да бъдат обесени и на всеки стълб от София до Варна да виси по един за назидание на всички следващи! Американските подлоги разградиха държавата и дадоха достъп до сфери от националната сигурност на американската шайка, под лозунги за изолиране на видите ли руското влияние! Да не говорим, че директно въвличат страната във войната с укрофашистите! Болните мозъци и помияри от ПП и ДБ не трябва дори да помирисват власт, защото в противен случай слагаме край на България като държава! Българи, тези избори ще бъдат наистина на живот и смърт - или ние или те! МИСЛЕТЕ МЪДРО!

Хора БДЕТЕ.Лъжат ви.Същите магарета искат да ги изберем.Не им вярвайте.Те мислят само за война.Не гласувайте за партии които подържат войната.През 1952 г френската девойка Раймонда Диен спря влака натоварен с оръжие предназначен да обева хора в една африканска страна. Хора ,нека като раймонда Диен спрем изпращането на оръжие .ТАЗИ ВОЙНА НЕ Е НАША.тИЯ ЩЕ НИ ВЪВЛЕКАТ ВЪВ БЕЗСМИСЛЕНА ВОЙНА.нЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ. Те не са дошли за добло.