Коментари - ПП-ДБ и БСП няма да подкрепят Рая Назарян за председател на парламента | Днес.dir.bg

ПП-ДБ и БСП няма да подкрепят Рая Назарян за председател на парламента

Познаваме я добре и не мислим, че е правилният човек, който трябва да бъде на най-високата позиция в държавата, посочи Кирил Петков

Обратно в новината

Коментари - ПП-ДБ и БСП няма да подкрепят Рая Назарян за председател на парламента | Днес.dir.bg

Коментари

ПП-ДБ така са тръгнали по нанадолнището, че...

на парапетните почитатели не ме учудва.

червените и дечицата им са против! Много добре!

"-Как говориш, след като нямаш мозък? – попита Дороти. -Не знам – каза Плашилото – но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят.".

Пълен бойкот на двете криминални "партии" дето се готвят да ни пояздят отново.Бойкот и на длъгнестата и куцаща компаньонка от ИТН.

Тая Назарян какво прави в БЪлгария.. Да си ходи в Армения !!! Около Б.Борисов са се събрали всякакви чужденци, които искат да КРАДАТ от БЪлгария- араби, китайци, турци.... Тая Рая Назарян, ако иска да стане българка, да си СМЕНИ името и от Назарян да стане, НАПРИМЕР- Найденова, Недялкова, Николова, Несторова, Недкова !!!

Рая ни води към Ада...

Н-е-е-е, няма да си върнете доверието на избирателите, като разигравате театри какви сте, когато сте в опозиция, защото избирателите знаят какви ставате, когато сте на власт.

Основна причина за загуба на доверие са по следните изяви но Кирил. Липса на всякакъв анализ и празно бръщолевене. За да има шанс да се по-добри резултата на следващи избори или поне да не вреди толкова на ДБ е по добре и този да се дръпне две даже три крачки назад и да остави Денков и Асен да изказват мнения. Лъжите се борят с факти а от Кирил през последната година само тик-ток слогани и мечета и нито едно фактологично оборване на небивалиците на ГЕРБ и ДПС. Атанасов пък работи за собствената си пенсия вместо да даде път на някои по деен. Да погледнат преференциите и ще видят на кого се гласува доверие и да поставят напред такива хора.

Бейко продължава да живее във въображаемата си реалност, в която всички го харесват и всички го подкрепят. Съвсем изкукурига тоя паляк. А е дира - вие сте най- смотаната медия евър. Как па с една проста капча не можете да се справите бе, льохмани некадърни.

е реплика на киро... от неговата кристална реалност

Хайде започнаха да се правят на интересни и да си чешат егото. И като се стигне до тях и те ще са в същото положение! И хайде пак на избори. "Познаваме я добре и не мислим, че е правилният човек, който трябва да бъде на най-високата позиция в държавата" Сериозно ли? Най-високата позиция в държавата? По време на изборите когато НС беше празно въпреки новият закон, който задължава депутатите да са там този председател какво направи? Нищо! Имаше ли, нямаше ли? Е както се вижда то е все същото. "Борисов трябва да понесе две отговорности. Първата е, че не си спази уговорката за ротацията и падна правителството на академик Денков. " А каква точно беше уговорката за ротацията? Да видим! Първо беше пълна смяна на властта от едните на другите след 9 месеца управление. После ама нека да е след 18 месеца - така и не се получи. После ама нека да не се сменя цялата власт, а само министрите. После ама нека се сменят, а само тези министри, които не си вършат работата. После ама хайде да не се сменят защото всички били отличници. После хайде добре Габриел да смени Денков - от ПП много се противиха на това. И накрая .... нека герб да правят промени и да прокарват закони така както от ПП им казват. Че на това ротация ли му се вика??? хахахахха

Браво за коментара. И още ... имаше един м...хльо, председател на НС, на когото не помня името и когото ПП поставихха на този толкова отговорен пост в държавата.

До шеф на парламента можеш да стигнеш с правилния инструмент.

Като гледам Рая има всичкият инструментариум за това.

Боковите червенотиквеничета.

Арменски свирки , намирисва на мизерия ...

Защо всички жени в герб са шафрантии с по няколко брака? Ако са били стока, мъжете им едва ли биха ги изритали от живота си? Тази има голям напредък от мутренска бръмчалка до шеф на парламента. Явно вулвата и яко шляпа, Баце такива ги харесва.

Защото са поредните п.ки с комплеси търсещи реализация и власт. Само затова не трябва да се гласува за Герб. А жабата Бойко се скрил зад тях и като стане издънка с електората започват да гърмят като бушони.

злобарите ППДБ продължават да злобеят

PEYTSCH

Ставате все по-жалки и смешни. Що е опозиция все е боклук.

е, да я познава, да я познава, колко да я познава? колкото лена бориславова или още по?

след тая от финансовия надзор, още една русокоса нимфа от екипа на Лойко , Дебелян и най-вече Томи Магнитский. Рая е музата на Томето, той я лансира кат експертка. но и за тия свини ще дойде Коледа, споко!

ПП-ДБ твърдо са решили да ходят на избори и да се стопят, като лански сняг.

Големият банкянски "мъжкар" се оказа прост страхлив женкар криеща се зад женски поли.

вместо да сложим бурките на жените и в политиката да останат само мъжете

Аман от курви.

тая го обича повече от хляба

бозае само високо-протеинова диета от Томето.

Става само за порене, за нищо друго.

до дупка. До дупките на хубавиците в Парламента. Няма лабаво.

ППДБ + Възраждане + БСП + Величие Горчиво, другари!

ПП-ДБ, Възраждане и БСП - новите хардлайнери на Байдън и Путин... Аре чао.

на путин

Е па туа форумните коелги чек..джии не са доволни, че Райчео нема да пърчи трътка , извинете, да краси председателското место на парламентарен контрол. Нале че са опозиция кво се коркате, па негово свещенодействие Баце нале ве каза , ако не стане на неговото , че праи нови избори с Шиши..нема се плашите ,ми отивайте па да берете кукуруз на следващите избори, че тея пуканки не растат по рафтовете на Лидъл...

представителен фен на двете мутрички на снимката. Прави си лафче с тях, а не с нормални хора.

Къде виде нормални хора у тоя форум, бе..И я не си праим лафче, ти ме репликираш, демек ти си праиш лафче с мене, нещо личностите в главата ти се бият помежду си май..:)))

Маямата може, врякащата коза Митева може, ПКП може, гнома може... но грамотна възпитана жена не може?

Класация на държави по БВП 2024 година: 1. САЩ 2. Китай 3. Германия 4. Япония 5. Индия 6. Великобритания 7. Франция 8. Бразилия 9. Италия 10. Канада ---> 11. Русия 12. Мексико

2024 не е приключила,че да има официални данни.Освен това БВП не е точен критерий за икономиката.В него може да се включва какво ли не.Има обаче данни за 2022 Русия е на 5 място по паритет покупателна стойност.

- Кики е смел и смахнат - Ники е само смахнат, но пък е академик. Но и двамата гастрольори инкасираха кеш.

То пък щото Банкянските брокери разбойници и Тото Медийните тайкуни не кешихара достатъчно през годините. Айде отворете си очите , всички са за бунището

си избърши очилата с мокра кърпичка и после отваряй очите и гледай...

Тия двамата са пълни идиоти, натресени ни от фатмашкия юмрук за съсипията на държавицата ни в интерес на САЩинските врагове на българския народ! Факт!

Средна месечна нетна заплата по държави. Държави от ЕС и НАТО: Естония: 1598 евро Чехия: 1434 евро Полша: 1351 евро България: 913 евро Руский Мир: Сърбия: 827 евро --> Русия - 640 евро (според кремълската стъкмистика) Беларус: 525 евро Кога ще има референдум за излизане от ЕС и НАТО?

Да но Русия си има православен морал и строг, НО справедлив Вожд.

пука !

Защо не видиш как са по ППП

Русия е на 52 място в света по ППП на глава от населението. Заедно с другите държави от Африка.

Не знам къде си го гледал това - напиши на латиница ГДП ППП и отвори сайта в Уикипедиа - Списък на страните по ГПД(ППП) - Рисия е на 6-то място

всички в т.н. (не)народно събрание, играете от 2015 г един огромен тейтър по сценарий, написан в подземията на лубянка, чиято крайна цел е - изваждане на бългаия от ес и нато (или снъдействане "отвътре" на тяхното разпадане) . и превръщането на българия в 16-а васална ре-сс-публика, ккавато не успяхе да я направите по време на диктатурата, наричана "социализъм" ! . долни червена мафия, внуци на бкп и мултигруп, превърнали българският народ в робско , наведен племе, която трябвало да бъде "вечно благодарно" за имперските амбиции на москалкият проект "просия", . благодарение на което това племе било "освободено" от робство, което не е съществуваяло и хвърлено в ново, този път реално психо-мемнално робство на "блядския имперски свят" ! . гърция, и за падните балкани, също бяха 400 години под османско управление, но не го наричат "робство4, а ... "османски перирод", какъвто реално е бил ! . но как червена, омразна шумкарска мафия, робинята на блядавете, сега вече най-върлите капиталисти, да признае истината, че е нямало абсолютно никакво "робство" , . като това означава да признае официално , че не е имало и никкаво "освобождение", а това значи поментално сриване на оня омразен, имперски кон ..а занчи рухване на целият имперски "пиедистал" на която е поставена терорстичната просия от шумкарите! . оше преди 10 години ви казвах, че тази официална налагано блядофили, ще доведе до тотална омраза към блъгария и българофобия! факт ли е това, като то е изразено за момента в най-безобидната форма - . "отказ от гласуване" а значи негладен, мълчалив отказ на народа, да легитимира "власта" на червенета мафия ! . ако потомственият фашистки кмет, имаще капка дотойнство, щеше да се откаже от кметското мяство, след като вия, че софиянци масово не го признават за никкавъ "кмет" след като бе избран с една нищожните 10% от софиянци !

Кой ви пита бе келеши

Ми джурналята ги изненадват по пресечките и кръстовищата и те трябва нещо да кажат , тоя народ трябва да се подхранва със зрелища, че да не мисли много много какъв са му го натопорчили

Няма какво да квичите герберо-депесаро-чалгарчета. Когато Бойку и оня домус с основно забиваха ножове в гърба с "това правителство е изчерпано" вместо да се завъртят според уговорката, тогава мучахте и цвилехте от радост. И, въобще Бойку получил ли е одобрение от ДПС за тая арменка на такъв пост? Че една българка си замина като "ПКП" в политическото небитие заради едни арменски работи.

абе кво сте тръгнали да плюете по ПП-ДБ че няма да подкрепят тиквата. нали не ги искате. Щом сте недоволни, че ще са в опозиция, значи много ги искате в правителството да ви управляват, а пък не ги харесвате... голяма каша е в главите на родните гербави и техните производни. Няма вече кой да ви лъска сурата пред света - сега като се наредят у министерскийо съвет тикви, прасета, чалгари, че и онези с фъстъците от североизточния дисниленд, ще бъде чудничко. По-голяма забава отдавна не се е случвала.

да се скрие зад мустака на Лена и да си трае

Ние сме наопаки а Кире на терсене

мое да съм сам ама па че се бутам

Я мое и да съм зле ама важно е на комшията да не му е добре

Вецовете да лискат водата след соларките към икиндия линча на политическата измет нема да се рамине до края на годината https://www.eso.bg/

Е каква отговорност да носи като няма мнозинство?!?

"каква е разликата между ПеПе, К0пейкин и ония от Възличие" Никаква. Жалки злобарчета, които са против всички и всичко...

Още малко ще потърпим изгъците и ще дойдем да ви наебем, брутално ! А, Кире ... теб ше те ебен нежно, защото брутално ще ти кеф-ти нали си педераст.

Тези що не си променят девиза от " Има как" на " Няма пък". Като костилка на гъ. са .

тия откраднаха милиарди за нула време и сега ви се хилят на простия наивинитет

каква е разликата между ПеПе, К0пейкин и ония от Възличие ? Абсолютно малоумни и популистки изцепки. Явно на есен ще има размествания :)

разликата е една глава с мозък, какъвто при теб липсва

при киро липсва

Преди ПП да се коалират с ГЕРБ, ГЕРБ бяха "мафия". След като ПП се коалираха с ГЕРБ, ГЕРБ за кратко престанаха да са "мафия". В момента в който сглобката се разпадна, ГЕРБ моменталически отново станаха "мафия". Пеперастка логика за умопобъркани ...

вече сте под 4% чудим се Мисиирките какво изобщо ви Отразяват!

Този явно не осъзнава, че ще станат 130 депутата опозици на управлението, ама управление няма да има. Какво ще обяснява след това на избирателите си за следващите избори - видяхте ли ние каква добра опозиция бяхме всички заедно ама нямаше управление което да контролираме и критикуваме.

Е то само това остава, Кириле, пак да подкрепите и легитимиране мутрите на мафията, та съвсем да отвратите всички!

Партизаните ППДБ излезли от нелегалност и се изцепили, че нямало да подкрепят г-жа Назарян... Но виж, Фалцета (алкохолика Ники Минчев) и Ленин (Баджо Миро) какви класи бяха, директно събрани от канторките! Сигурно ще предложат Лена Общата. Трагедия...

Коментари - ПП-ДБ и БСП няма да подкрепят Рая Назарян за председател на парламента | Днес.dir.bg

ПП-ДБ и БСП няма да подкрепят Рая Назарян за председател на парламента

Познаваме я добре и не мислим, че е правилният човек, който трябва да бъде на най-високата позиция в държавата, посочи Кирил Петков

Обратно в новината

Коментари - ПП-ДБ и БСП няма да подкрепят Рая Назарян за председател на парламента | Днес.dir.bg

Коментари

ПП-ДБ така са тръгнали по нанадолнището, че...

на парапетните почитатели не ме учудва.

червените и дечицата им са против! Много добре!

"-Как говориш, след като нямаш мозък? – попита Дороти. -Не знам – каза Плашилото – но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят.".

Пълен бойкот на двете криминални "партии" дето се готвят да ни пояздят отново.Бойкот и на длъгнестата и куцаща компаньонка от ИТН.

Тая Назарян какво прави в БЪлгария.. Да си ходи в Армения !!! Около Б.Борисов са се събрали всякакви чужденци, които искат да КРАДАТ от БЪлгария- араби, китайци, турци.... Тая Рая Назарян, ако иска да стане българка, да си СМЕНИ името и от Назарян да стане, НАПРИМЕР- Найденова, Недялкова, Николова, Несторова, Недкова !!!

Рая ни води към Ада...

Н-е-е-е, няма да си върнете доверието на избирателите, като разигравате театри какви сте, когато сте в опозиция, защото избирателите знаят какви ставате, когато сте на власт.

Основна причина за загуба на доверие са по следните изяви но Кирил. Липса на всякакъв анализ и празно бръщолевене. За да има шанс да се по-добри резултата на следващи избори или поне да не вреди толкова на ДБ е по добре и този да се дръпне две даже три крачки назад и да остави Денков и Асен да изказват мнения. Лъжите се борят с факти а от Кирил през последната година само тик-ток слогани и мечета и нито едно фактологично оборване на небивалиците на ГЕРБ и ДПС. Атанасов пък работи за собствената си пенсия вместо да даде път на някои по деен. Да погледнат преференциите и ще видят на кого се гласува доверие и да поставят напред такива хора.

Бейко продължава да живее във въображаемата си реалност, в която всички го харесват и всички го подкрепят. Съвсем изкукурига тоя паляк. А е дира - вие сте най- смотаната медия евър. Как па с една проста капча не можете да се справите бе, льохмани некадърни.

е реплика на киро... от неговата кристална реалност

Хайде започнаха да се правят на интересни и да си чешат егото. И като се стигне до тях и те ще са в същото положение! И хайде пак на избори. "Познаваме я добре и не мислим, че е правилният човек, който трябва да бъде на най-високата позиция в държавата" Сериозно ли? Най-високата позиция в държавата? По време на изборите когато НС беше празно въпреки новият закон, който задължава депутатите да са там този председател какво направи? Нищо! Имаше ли, нямаше ли? Е както се вижда то е все същото. "Борисов трябва да понесе две отговорности. Първата е, че не си спази уговорката за ротацията и падна правителството на академик Денков. " А каква точно беше уговорката за ротацията? Да видим! Първо беше пълна смяна на властта от едните на другите след 9 месеца управление. После ама нека да е след 18 месеца - така и не се получи. После ама нека да не се сменя цялата власт, а само министрите. После ама нека се сменят, а само тези министри, които не си вършат работата. После ама хайде да не се сменят защото всички били отличници. После хайде добре Габриел да смени Денков - от ПП много се противиха на това. И накрая .... нека герб да правят промени и да прокарват закони така както от ПП им казват. Че на това ротация ли му се вика??? хахахахха

Браво за коментара. И още ... имаше един м...хльо, председател на НС, на когото не помня името и когото ПП поставихха на този толкова отговорен пост в държавата.

До шеф на парламента можеш да стигнеш с правилния инструмент.

Като гледам Рая има всичкият инструментариум за това.

Боковите червенотиквеничета.

Арменски свирки , намирисва на мизерия ...

Защо всички жени в герб са шафрантии с по няколко брака? Ако са били стока, мъжете им едва ли биха ги изритали от живота си? Тази има голям напредък от мутренска бръмчалка до шеф на парламента. Явно вулвата и яко шляпа, Баце такива ги харесва.

Защото са поредните п.ки с комплеси търсещи реализация и власт. Само затова не трябва да се гласува за Герб. А жабата Бойко се скрил зад тях и като стане издънка с електората започват да гърмят като бушони.

злобарите ППДБ продължават да злобеят

PEYTSCH

Ставате все по-жалки и смешни. Що е опозиция все е боклук.

е, да я познава, да я познава, колко да я познава? колкото лена бориславова или още по?

след тая от финансовия надзор, още една русокоса нимфа от екипа на Лойко , Дебелян и най-вече Томи Магнитский. Рая е музата на Томето, той я лансира кат експертка. но и за тия свини ще дойде Коледа, споко!

ПП-ДБ твърдо са решили да ходят на избори и да се стопят, като лански сняг.

Големият банкянски "мъжкар" се оказа прост страхлив женкар криеща се зад женски поли.

вместо да сложим бурките на жените и в политиката да останат само мъжете

Аман от курви.

тая го обича повече от хляба

бозае само високо-протеинова диета от Томето.

Става само за порене, за нищо друго.

до дупка. До дупките на хубавиците в Парламента. Няма лабаво.

ППДБ + Възраждане + БСП + Величие Горчиво, другари!

ПП-ДБ, Възраждане и БСП - новите хардлайнери на Байдън и Путин... Аре чао.

на путин

Е па туа форумните коелги чек..джии не са доволни, че Райчео нема да пърчи трътка , извинете, да краси председателското место на парламентарен контрол. Нале че са опозиция кво се коркате, па негово свещенодействие Баце нале ве каза , ако не стане на неговото , че праи нови избори с Шиши..нема се плашите ,ми отивайте па да берете кукуруз на следващите избори, че тея пуканки не растат по рафтовете на Лидъл...

представителен фен на двете мутрички на снимката. Прави си лафче с тях, а не с нормални хора.

Къде виде нормални хора у тоя форум, бе..И я не си праим лафче, ти ме репликираш, демек ти си праиш лафче с мене, нещо личностите в главата ти се бият помежду си май..:)))

Маямата може, врякащата коза Митева може, ПКП може, гнома може... но грамотна възпитана жена не може?

Класация на държави по БВП 2024 година: 1. САЩ 2. Китай 3. Германия 4. Япония 5. Индия 6. Великобритания 7. Франция 8. Бразилия 9. Италия 10. Канада ---> 11. Русия 12. Мексико

2024 не е приключила,че да има официални данни.Освен това БВП не е точен критерий за икономиката.В него може да се включва какво ли не.Има обаче данни за 2022 Русия е на 5 място по паритет покупателна стойност.

- Кики е смел и смахнат - Ники е само смахнат, но пък е академик. Но и двамата гастрольори инкасираха кеш.

То пък щото Банкянските брокери разбойници и Тото Медийните тайкуни не кешихара достатъчно през годините. Айде отворете си очите , всички са за бунището

си избърши очилата с мокра кърпичка и после отваряй очите и гледай...

Тия двамата са пълни идиоти, натресени ни от фатмашкия юмрук за съсипията на държавицата ни в интерес на САЩинските врагове на българския народ! Факт!

Средна месечна нетна заплата по държави. Държави от ЕС и НАТО: Естония: 1598 евро Чехия: 1434 евро Полша: 1351 евро България: 913 евро Руский Мир: Сърбия: 827 евро --> Русия - 640 евро (според кремълската стъкмистика) Беларус: 525 евро Кога ще има референдум за излизане от ЕС и НАТО?

Да но Русия си има православен морал и строг, НО справедлив Вожд.

пука !

Защо не видиш как са по ППП

Русия е на 52 място в света по ППП на глава от населението. Заедно с другите държави от Африка.

Не знам къде си го гледал това - напиши на латиница ГДП ППП и отвори сайта в Уикипедиа - Списък на страните по ГПД(ППП) - Рисия е на 6-то място

всички в т.н. (не)народно събрание, играете от 2015 г един огромен тейтър по сценарий, написан в подземията на лубянка, чиято крайна цел е - изваждане на бългаия от ес и нато (или снъдействане "отвътре" на тяхното разпадане) . и превръщането на българия в 16-а васална ре-сс-публика, ккавато не успяхе да я направите по време на диктатурата, наричана "социализъм" ! . долни червена мафия, внуци на бкп и мултигруп, превърнали българският народ в робско , наведен племе, която трябвало да бъде "вечно благодарно" за имперските амбиции на москалкият проект "просия", . благодарение на което това племе било "освободено" от робство, което не е съществуваяло и хвърлено в ново, този път реално психо-мемнално робство на "блядския имперски свят" ! . гърция, и за падните балкани, също бяха 400 години под османско управление, но не го наричат "робство4, а ... "османски перирод", какъвто реално е бил ! . но как червена, омразна шумкарска мафия, робинята на блядавете, сега вече най-върлите капиталисти, да признае истината, че е нямало абсолютно никакво "робство" , . като това означава да признае официално , че не е имало и никкаво "освобождение", а това значи поментално сриване на оня омразен, имперски кон ..а занчи рухване на целият имперски "пиедистал" на която е поставена терорстичната просия от шумкарите! . оше преди 10 години ви казвах, че тази официална налагано блядофили, ще доведе до тотална омраза към блъгария и българофобия! факт ли е това, като то е изразено за момента в най-безобидната форма - . "отказ от гласуване" а значи негладен, мълчалив отказ на народа, да легитимира "власта" на червенета мафия ! . ако потомственият фашистки кмет, имаще капка дотойнство, щеше да се откаже от кметското мяство, след като вия, че софиянци масово не го признават за никкавъ "кмет" след като бе избран с една нищожните 10% от софиянци !

Кой ви пита бе келеши

Ми джурналята ги изненадват по пресечките и кръстовищата и те трябва нещо да кажат , тоя народ трябва да се подхранва със зрелища, че да не мисли много много какъв са му го натопорчили

Няма какво да квичите герберо-депесаро-чалгарчета. Когато Бойку и оня домус с основно забиваха ножове в гърба с "това правителство е изчерпано" вместо да се завъртят според уговорката, тогава мучахте и цвилехте от радост. И, въобще Бойку получил ли е одобрение от ДПС за тая арменка на такъв пост? Че една българка си замина като "ПКП" в политическото небитие заради едни арменски работи.

абе кво сте тръгнали да плюете по ПП-ДБ че няма да подкрепят тиквата. нали не ги искате. Щом сте недоволни, че ще са в опозиция, значи много ги искате в правителството да ви управляват, а пък не ги харесвате... голяма каша е в главите на родните гербави и техните производни. Няма вече кой да ви лъска сурата пред света - сега като се наредят у министерскийо съвет тикви, прасета, чалгари, че и онези с фъстъците от североизточния дисниленд, ще бъде чудничко. По-голяма забава отдавна не се е случвала.

да се скрие зад мустака на Лена и да си трае

Ние сме наопаки а Кире на терсене

мое да съм сам ама па че се бутам

Я мое и да съм зле ама важно е на комшията да не му е добре

Вецовете да лискат водата след соларките към икиндия линча на политическата измет нема да се рамине до края на годината https://www.eso.bg/

Е каква отговорност да носи като няма мнозинство?!?

"каква е разликата между ПеПе, К0пейкин и ония от Възличие" Никаква. Жалки злобарчета, които са против всички и всичко...

Още малко ще потърпим изгъците и ще дойдем да ви наебем, брутално ! А, Кире ... теб ше те ебен нежно, защото брутално ще ти кеф-ти нали си педераст.

Тези що не си променят девиза от " Има как" на " Няма пък". Като костилка на гъ. са .

тия откраднаха милиарди за нула време и сега ви се хилят на простия наивинитет

каква е разликата между ПеПе, К0пейкин и ония от Възличие ? Абсолютно малоумни и популистки изцепки. Явно на есен ще има размествания :)

разликата е една глава с мозък, какъвто при теб липсва

при киро липсва

Преди ПП да се коалират с ГЕРБ, ГЕРБ бяха "мафия". След като ПП се коалираха с ГЕРБ, ГЕРБ за кратко престанаха да са "мафия". В момента в който сглобката се разпадна, ГЕРБ моменталически отново станаха "мафия". Пеперастка логика за умопобъркани ...

вече сте под 4% чудим се Мисиирките какво изобщо ви Отразяват!

Този явно не осъзнава, че ще станат 130 депутата опозици на управлението, ама управление няма да има. Какво ще обяснява след това на избирателите си за следващите избори - видяхте ли ние каква добра опозиция бяхме всички заедно ама нямаше управление което да контролираме и критикуваме.

Е то само това остава, Кириле, пак да подкрепите и легитимиране мутрите на мафията, та съвсем да отвратите всички!

Партизаните ППДБ излезли от нелегалност и се изцепили, че нямало да подкрепят г-жа Назарян... Но виж, Фалцета (алкохолика Ники Минчев) и Ленин (Баджо Миро) какви класи бяха, директно събрани от канторките! Сигурно ще предложат Лена Общата. Трагедия...