ПП, БСП и ДБ декларираха, че няма да подкрепят кабинета на проф. Габровски

Христо Иванов вижда шанс единствено в съставяне на правителство с втория мандат, но пък "ПП" вече дават малък шанс да съставят кабинет на малцинството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия и трите партийки може да се закрият и да не се появяват повече никога на избори

ДБ чисто и просто бягат от отговорност, без да се замислят в какво положение поставят България, заради личните си интереси.

Иванов пак дори не се замисля за интересите на държавата, а чака да се нагрухти

Христо Иванов и ДБ са препъникамъка в цялата работа...

време този цирк да приключи... и тези клоуни вьн

Е как ... Корни си чака ДКК ... не се изпуска лесно кокала

Тъп и прост народ слаба държава.

Да нес а луди да позагубят авантата от престоя си в НС след като и на децата стана ясно, че целта им е поне 6 месеца да авантосват и да си плямпат без реална работа да вършат. Хора без достойнство могат да бъркат в джоба на българина за да им е добре на тях и да приказват как се ''грижат за хората''..

Чакам с нетърпение декларацията на другите как не подкрепят кабинет на тези хубавци. Като си насран къде се слагаш не знам. Конкретно тоя Иванов дето е накрая в списъка с партии къде се слага постоянно не знам.

Кой ги брои изобщо ДеБилите за нещо вече? Без мадуровките - под 2% ПиПетата може и да влезнат в следващия парламент, но може и да не влезнат, ако "върнат" гласовете на БСП и Бай Чалгар. Янев - при Мая. Изобщо - всички аматьори-некадърници да изтичат в канала. Набутаха ни в ебати и кризата, устите им зейнали като ями, ненаситни. Първо царските юпита, сега "харвардските' умници, каквото откраднахте, откраднахте. Дано успеем да си върнем нещо, ама надали. Започваме да събираме, за да има за следващите, вероятно "кеймбриджски" или "оксфордски" гении.

Абе хора, осъзнайте се !!! Ние ги назначаваме на работа, а те не искат да работят заедно?!? Да си отиват вкъщи тогава! Ако на вас не ви харесват колегите на работа ще спрете ли да работите? А ? Или ще ви покажат вратата? Марш , гадове с гадове!!! Всичките са един дол дренки....

Настана голяма конкурентност на простаци в този парламент, както пише в една медия. Обаче ние от 30 години избираме уж по-малкия простак, но този път надминахме и ние себе си - такава сбирщина от некадърни, лъжливи, прости депутати не бяхме сътворявали скоро на избори. Така е, като САЩ избира вместо нас. И няма по-малък прстак и вреден този път за мандатоносител. Герб не трябва да се допуска във властта, независимо, че ПП, ДБ, групичката на Стефан Янев и ДПС са също толкова опасни за България.

Ами като не са ГЕРБ, БСП, ПП, ДПС, ИТН и т.н., кой да е? Хайде кандидатирай се най-после, да има един свястен за когото да гласуваме :D :D :D

Бсп са тъпа ретроградна партия ако не дадат шанс на този кабинет, то идеален няма да има, но само пръти в колелата и така не може

БСП са най-малкото зло в този парлемент, и ако дадат шанс на герб, тогава отичат директно в канала. Не се надявай, че БСП ще гласува за правителство на герб.

Този Габровски, ако беше наистина лекар и то с академични трудове (за да е и професор) в медицината, нямаше да се навира в политиката. Явно е от наште "прфоесори" , които от всичко разбират и са експерти и в медицината, и в политиката. Избори до дупка докато герб, дпс и пп не отекат в канала.

Рано или късно , ще му паднете на професора , и той ще ви смени чипа.

Ако изобщо знае как се прави това. Щом се е съгласил да е министър-председател на герб, явно неговият чип е за смяна и то по-скоро.

Какво бъдеще може да очакваш за страната като 3 милиона са гласували за тези измекяри. Просто материала ни е калпав.

Материала си е супер, просто насила ни набутаха в тая кочина ЕССР.. и СатаНАТО. Набутаха ни за да сме им плацдарм във войната срещу Русия.. е, войната започна. Стягайте се.. Наближава времето за предназначението ни според американската военна доктрина, а именно - пушено свинско.

И за "материала" и за "мисирките" Б. Б. беше прав и затова и двете страни не могат да му продтят, че го огласи.

Да, беше прав. Но Бооко е от същия този матр'ял и не трябва да се допуска отново на власт.

Напускането на зала или нерегистрирането също е неподкрепа. Да не говорим за таен вот.. там пък съвсем никой няма да го подкрепи, но пък сигурно ще бъде избран с 99.99% гласа.

Трите комунистически партии - на страрите комунисти и на новите разложени либерал-болшевики. Някой да е учуден?

Лудите го играят всичко или нищо.Ще си го получат НИЩОТО.

Инат не дават,ще ви накажем на изборите уродливи отрепки

ГЕРБ Ви предложиха Герджиков за алтернатива на Радев, но вие си избрахте Мунчо. Сега леете сълзи и се тюхкате какво сте направили. Ами задълбочихте проблемите в България, малоумници. Сега ви предлагат пак човек с безупречна репутация, но вие си знаете едно и също антигерб та антигерб. Скоро отново ще осъзнаете каква грешка правите, но както винаги късно. Никой не предлага по-добри кандидатури, само политическо късогледие и некомпетентност при вас особено при таканаречената градска десница, дето са патерица на ПП. Продължавате да сте в детската градина и се надявам искрено народа да ви накаже за егоизма ви гадни розави нещастници.

Шарлатаните си искат Кики Тъпото, Кокора и Биволицата за премиер и вицепремиери. Мажко дупе с шляка един път, а на който му хареса може и няколко пъти.

Герб само и само да могат да краднат се извъртяха с юмрука на 360. Градуса

От кого краднат герб? От ЕС. ми да си краднат.. то до вчера май само единици хора не крадат от там..

нали и ти си "ЕС", бе кретен

Язък за Габровски, ще стане Пишмановски !!!

за пъпъ - това са едни шарлатани.... Аз бих добавил такива са и прокопиевите дб А бъсъпъ са стари печени шарлатани/ Така че добре е че тея шарлатани не подкрепят професора

Всички срещу шарлатаните Герб

Тия загубеняци как лошо си постилат за изборите напролет...

събитията от последните две години лекарите би следвало да се "дистанцират" от власста поради съмнения за конфликт на "интереси" ...

целият им електорат на тези са "просто тъпанари"

Затова щели да издигнат ..засега запазвате дух!

Чудесно ,само не мога да разбера тоя професор глупав ли е чак толкова та да се връзва на такива предложения По скоро тщеславието му го ръчка да прави глупости

Тотални наглеци са идиотите и джендърите. От всякъде миришат тези помияри и пак се натискат да управляват. Президента ги нарече шарлатани пред целия свят, обаче това дебили от класа.

ама и Радко ги подкрепи навремето, да не забравяме тази подробност :)

ПП и ДБ внесоха тази злоба, интригантство и никакво уважение в политиката! Долни мошеници! ПП-Прости Пръдльовци!

"Бърд.bg публикуваха документи, че..." Като видях bird.bg и спрях да чета...

Викаш друго си е да го прочетеш в пик или близ или труд или уикенд?

Напротив, аз вярвам само за прокопиевите медии - Дневник и Капитал. Те нигога не лъжат. Ама никога...

Напиши просто в google "габровски фирма тим "достатъчно е...

От комунистите БСП и комсомолците ПП друго не сме очаквали. Тези хора само знаят да лъжат, крадат и развалят. Да работят и градят не знаят. Дано на следващите избори да са АУТ от политиката!

Бай Иване кави комунисти и какви комсомолци виждаш в политиката .Всичко е пълна простотия и изчезваща нация на хоризонта.Ако имаше комунисти щяхме да почустваме реда и дисциплината ,която днес царува само в ДПС и ГЕРБ.

ПП ДБ БСП- трите най-безродни партии!

Мама ви мръсна да еба. Нови избори няма да повишат процентите ви колкото и да се надявате. С тая злоба и омраза няма нищо да спечелите освен отвращение.

Бърд.bg публикуваха документи ,че професорът е имал обща фирма с единия път варненските тимаджии, аре честито на всички гарберости..

Подкрепи ли се коалицията ПП-ДБ-БСП, това означава първо ,че подкрепяш 2 годишната корупционна политика на Петков ,второ означава също ,че подкрепяш тези които с Радев, Божков и Прокопиев организираха пълзящ преврат срещу редовно правителство предизвикайки предсрочни избори и политическа дестабилизация.Доказано е също ,че в 33 години демокрация който е подкрепил или коалирал с БКП е отивал на политическото бунище.Всички българи знаят кои са тези парти на бунището и дережето на ПП от двете му управления с БСП по вина на Кирчо и Кокорчо.

Папагал ,който не може да разбере истината защо е хем политизиран и хем по рождение с мозък бъбрек.По тази причина преписва стари коментарии с неговите болни амбиции.

Трите най-гладни за власт и управление партии.отвратителни са и всички в тях са НАРОДООСТЪПНИЦИ

Възраждане?Те писмено заявиха,че няма да подкрепят правителството на ГЕРБ. Остават само ДПС и Янев,поливалентния.

Значи остават два варианта: 1:Нови избори Февруари-Март 2:Кабинет с мандат на Български възход

ПП + ДБ + БСП = БКП

Ако бе БКП щеше да е добре ,но това са десни и леви с десни приоритети.

Отечественият фронт ПП-БСП-ДБ не искат стабилна държава. След като тези партии толкова се обичат, защо не се обединят в една обща лява партия? Имам и име за новата партия: БКП!

Не е лесно да си проЗт... Кой ще ти даде стабилни правителство тулупа сдс бсп и дпс от тях ли искаш стабилно правителство?

На следващите избори ПП ще са с 10%, а БСП и ДБ ще са вън от политиката.

Не плачи на чужд гроб гербавия ибрик!а тези дрънканици ги слушахме и за предните избори.Напротив ,ако се прегърнат с Боко Тиквата,тогава ще имат този резултат,койтио си написал!

Никой не иска да се цапа с мафията ГЕРБ и ДПС!Да си с тях в едно правителство ,си е самоубийство!

Така ли? Тогава пък аз няма да гласувам за ПП, БСП или ДБ на следващите избори. Аман от хейт и злоба в политиката!

Мишо,ти и сега не си гласувал за тях..

Пфу! Очаквах Нинова да подкрепи мутро-клептократите от ГЕРБ/СДС/ДПС така че да подпише смъртния акт на БСП!

котило е прът в колелата на България

Прав си то котилото е било и е ГЕРБ и ДПС.

Е плазмодийламтящ единствено за власт на всяка цена…… Не трябва никога повече да е в парламентатоваЛайномиризливо!!!! Сакто и недоразумението комунистически следовател и долночевге Атанасов амгъл!!!

Много лошо поведение! Явно догодина ще са на паветата отново, там им е мястото, на което са в комфортната си зона! Нямате подготовка и мислене на държавници.

Поредното нарцистично бушонче.