Коментари - Позволяват по-ранна ваксинация на бебетата срещу коклюш | Днес.dir.bg

Позволяват по-ранна ваксинация на бебетата срещу коклюш

МОН има готовност за онлайн обучение при увеличение на заболеваемостта

Обратно в новината

Коментари - Позволяват по-ранна ваксинация на бебетата срещу коклюш | Днес.dir.bg

Коментари

Е за тва ли беше целият този вой , пандемия, паника, умирачка...Може и по-спокойно да го прокарате тва

Втора фаза е започнала! Вече тестват Матрицата с генно чипиране на най-малките! Краят е близо!

Болестта ХИКС не беше ли предвидена за пуск през май т.г., не през април от СЗО??

Ако искат хайде направо,вътреутробно,а, кво ще кажете?! Децата се раждат с абсолютно здраве и с тия ваксини се унищожават..

И да умрат ко толкова, ще се спасят от ужасния живот...

Ми умри ти щом ти е е скапан живота!

Болните деца в училището на синът ми са повече от 300..... РЗИ са увдомени, но не се предприемат никакви действия, учебните занятия си вървят с пълна сила, нищо че вече в класовете буквално са по 5-6 деца.... Обаче, зор да се ваксинират бебета....

В кои държави има пик на коклюш? В тези, в които е сменена ваксината?

Искам, ама не умирам.

Не е като да нямаш опции. Постарай се малко и не ни занимавай с психозите си!

И моето дете е с три ваксини, сега щяхме да слагаме последната. Два дена безсимптомно, на третия се задавя от храчки, пием АБ. На 4 ден сме на сомбутамол. Тази болест не е шега.

Ще те занимавам, специално теб, много пъти, защото си олигофрен.

Къ го прихвана?

Живота е най-голямото наказание, смъртта е единственото спасение! Никой не те пита дали искаш да се родиш, никой не ти позволява да се махнеш по достоен начин. Религията пречи на масовата евтаназия. Религията е начин да направят хората покорни. Само отхвърлянето на религията ще ни направи свободни. Смъртта е пътя към свободата! Евтаназия за всеки желаещ! Евтаназията е път към свободата!

Заради антиваксърите се завръщат болести изчезнали с години, в много страни е пълно с коклюш в момента, това не е нова болест, но в днешно време е пълно с откачалки които не ваксинират децата си и това е резултата, в коментарите се вижда нагледно.

Напълно съм съгласен.

Антиваксърите много държат да си наложат мнението, ще слушам някакви анонимници в интернет, защото са гледали видео в шит-ток.

Вчера Цветанка кани Мангъров и той казва , че и тези ваксини не струват и файда за коклюш изобщо няма тия денс друга песен пеят. А ония бебета били умрели от недохранване.

Пичове, истината е, че 1. Пълно е със скапани ваксини - да не мислите, че при ваксините няма първо, второ качество, Москов за какво го отнесе примерно, ако помните? 2. Бактериите, както и вирусите, могат да мутират, да се правят в лаборатории, и съответно ваксините да нямат сто процента покритие. С ваксина може да се кара по-леко евентуално, но както хората пишат, а някои тук явно не искат да четат, три ваксини и въпреки това децата са болни, без антибиотици няма как да мине. Така че дали е заради кофти ваксини, дали е заради нов щам (естествен или изкуствено създаден), няма голямо значение, НО по-ранната ваксинация НЯМА ДА ПРОМЕНИ КАРТИНАТА. Поредно заиграване със страховете на хората, поредна реклама, поредна политика, поредни далавери!

Ти си доста посредствен, за да ни разбереш.

Заради кофти ваксини и заради некадърни лаборатории и "научни" работници се завръщат такива заболявания.

А стига ваксини, че хората само си сменят пола с тях

глупости

на това му се викаше магарешка кашлица... относно антибиотиците. Преди това магарешката кашлица е била наричана „100-дневна кашлица“ и едва след това е настъпило пълно излекуване . Антибиотиците имат смисъл само докато патогенът е екскретиран - т.е. в началото на заболяването. Контактните лица трябва да бъдат лекувани с антибиотици, ако развият симптоми на магарешка кашлица.

По твойта антиваксърската логика по-добре да преустановим завинаги ваксинацията.

По-простоватите и страхливите нека се бодат... Не пречите не никого. Хранете фарма мафията

От къде на къде сатанинската "държава" ще ти определя правилата по които да живееш сякаш си нейна собственност ?!

Ваксоидите искате да си наложите психичните отклонения и страхове на всички останали. На нормалните не ни пречи да се инжектирате и с кална вода ако искате.... вярвайте в каквото искате. Все пак сте култ.

Не, по-образованите, тези ,които са пропуснали часовете в гимназията са утайката на обществото. Добре сте предозирали с руската пропаганда, тя използва антиваксърската реторика. Ще има още много епидемии,заради невежи като вас.

глупостта "социален договор". Демек раждаш се без да те питат и си бил "длъжен" на скапаното общество без да си подписвал и съгласявал с нищо. Не знам що цялата работа ми прилича на някакъв глобален обор където целта е само да те изнудят, острижат, издоят и направят на кюфтета в крайна сметка. А най-очарователният тъпизъм е че ботушолизачите изпитват удоволствие от подобна система. Най големият вредител и враг на свободата са ботушолизачите, зомбитата които се ваксаха със експериментална химия за да ходят на театър и кино и гордо развяваха сертификати повтаряйки хипнотизирано, че всички трябва да са като тях...

Производителя и вида й !?

Гледай си там пентаграмите, шит-токовете и фейсбоклуците. Изпържиха ви мозъте, по цял ден цъкато като зомбита, отдавна сте в матрицата

Да те карат да се ваксинираш против кромид и да не си съгласен е добре, ама да не се ваксинират децата(даже и възрастните) с ваксини против такива болести граничи с брутална глупост. Едното няма нищо общо с другото. Кукловодите отново доказаха колко прости могат да бъдат хората и колко лесно могат да се манипулират. Смъртността на коклюша е 4%, което въобще не е малко, пък и болния доста се мъчи докато го кара.

Добре са ти напоили мозъчето с пропаганда в гимназията виждам, та чак и се гордее тъпичкият роб. Гимназията я изкарах пиейки и пушейки с пълно отличие. Не е повод за гордост четворкадижийче амбициозно и плоско. Ша има да ма хващаш за дипломите.

Обществото се основава на ред. Щом искаш да си част от обществото и да ползваш благата му, то трябва да спазваш онези правила, които го правят възможно. Ако искаш обаче, в България все още никой няма да ти попречи да си купиш една къщица в някое планинско село, да си вземеш жена, която мисли като теб, и да се изхранвате, както можете. Ще готвите на огън, ще си светите на свещи, жена ти ще ражда вкъщи, децата ти няма да ходят на градина. Няма обаче да имате ток, топла вода, разнообразна храна, телефония и интернет, телевизия, медицинска помощ и лекарства, няма да имате наблюдаващ лекар на бременността, ваксини, профилактични прегледи. И да, вероятно продължителността на живота ви няма да е особено дълга - както на възрастните, така и на някои от децата. Ако обаче искаш да ползваш благата на обществото, трябва да спазваш правилата му. Не може хем да ползваш благата, хем да не спазваш правилата. Сега стана ли ясно?

Кво не разбра? Ваксини безопасни и ефективни срещу бактерии на практика няма. Само предболедуване му майката за имунитет някакъв или жива ваксина... което е глупост. Залудо се бодат овцете.

Извратените Сорос телевизии ( които ти ги набутват мобилните кабеларки - искаш или не ги искаш) та тия извратеняци всяка вечер с камери са по родилните в гащите на жените там - коя оплодена, коя родила, коя ин витро ще я оплождат....толкова е извратено, гнусно и гадно това намесване в личното пространство на хората и натискането им да се оплождат и то в държава без никаква социална политика , с изродска некачествена корумпирана форма на подобие на здравна система без никакъв качествен или прокурорски контрол, без детска болница....без работни места, без икономика ...държава без нищо буквално, ако щете без армия, без възможност да охранява сама нито небето си, нито границите ни, прогнила от корупция и престъпност.. да натискат буквално жените да раждат от по пропагандните фашистки депресиращо телевизии....отврат...

Като избият роднините им с насилствени неизвестни по състав отрови!?! Ти нормален ли си бе , идиот...говори само от твое име, възрастен невъзрасъен, това да не ви е фашистки концлагер, че ще бъдете който си решите насила

Посредственият тук си ти! Гнида безобразна. Мри като искаш! Не ни занимавай с простотията и психопатията си! Изрод долнопробен!

Тия начин клас ци за които гласувахте ( или не гласувайте, щот бяхте за гъби, нещастници) да подпишат т.нар. сатанинско "пандемично споразумение" на сектата- корпорация СЗО....тогова жална ви майка, и на децата ви ще ват майката буквално - по 150 миним "ваксини" само до третия месец.. Ще ви избият като кокошки , обявено за болни от "птичи грип"...

разкарай се! Никой не иска да чете тъпотиите ти! Отивай и се приключвай тихо и кротко! Нищожество долно!

Минусите ли ви са името, производителя и вида ( рнк или каква) на ваксината дееба шибани простаци дееба шибаняци прости, насрани из територията тука безмозъчни гъзове

Точно тези ваксини против тези болести са доказани и се вижда резултата като няма имунизация, следва пандемия от болест, която по мое време само чувахме за нея,никой не я караше. Да се бодеш срещу ковид е тъпо наистина. Ваксината се прави веднъж на няколко години, а не да се дупчим на 6 месеца. То човек трябва и малко да има мозък в главата да се досети, че срещу кромид се тровиш. Тези ваксини се слагат през 5 години на децата след което на 25 годишна възраст през 10 години се слагат за тетанус, дифтерия. Който иска да мре от болести, които въобще може да не ги кара, си е негов избор. Така ще помогнете на властимащите по-бързо да си отивате от тоя свят. Аз не съм ваксиниран срещу ковид, но всички тези задължителни си ги слагам.

Куршумите във фашистките ви извратени мозъци слагат реда ...

... Ми не, не искам да съм "част". Ма никой не ме е питал... Там е проблема. Интелектуални миндили като теб искат да съм "част" ... щото иначе няма да работи "системата" Колко трудно е да ти го зацепи плоският мозък. Не искам да имам нищо общо с дупедавци и мижитурки като теб, които ближат задните части на всеки над него за да изкярат за едно моренце лятото на спокойствие или за чиния макарони в ресторант и кабелна телевизия. "Хора" като вас са най-долните отрепки на планетната способни да оправдаят всякакви психопатски извращения за малко комфорт, пари и власт. И само не пращях хората в планината, щото когато станат достатъчно и им писне от теб, най вероятно ще те окачат на някое дърво...

Ама служете му още 3, за всеки случай ;) .....

Ужасно тъжно ми става, като чета повечето коментари. Страшна простота цари по тези земи. От друга страна, на това му се веика естествен подбор. Не се ваксинирайте и си мрете.

Искам да правя точно обратното на това което правите вие, но искам да ми правите евала

Сега ще уморят сумата и бебета с тези ваксини и после ще се обяснява, че то си е нормално в първите 6 месеца.

Научиха ви само да си инжектирате отрови...ще ви излекуват...на оня свят директно

Коментари - Позволяват по-ранна ваксинация на бебетата срещу коклюш | Днес.dir.bg

Позволяват по-ранна ваксинация на бебетата срещу коклюш

МОН има готовност за онлайн обучение при увеличение на заболеваемостта

Обратно в новината

Коментари - Позволяват по-ранна ваксинация на бебетата срещу коклюш | Днес.dir.bg

Коментари

Е за тва ли беше целият този вой , пандемия, паника, умирачка...Може и по-спокойно да го прокарате тва

Втора фаза е започнала! Вече тестват Матрицата с генно чипиране на най-малките! Краят е близо!

Болестта ХИКС не беше ли предвидена за пуск през май т.г., не през април от СЗО??

Ако искат хайде направо,вътреутробно,а, кво ще кажете?! Децата се раждат с абсолютно здраве и с тия ваксини се унищожават..

И да умрат ко толкова, ще се спасят от ужасния живот...

Ми умри ти щом ти е е скапан живота!

Болните деца в училището на синът ми са повече от 300..... РЗИ са увдомени, но не се предприемат никакви действия, учебните занятия си вървят с пълна сила, нищо че вече в класовете буквално са по 5-6 деца.... Обаче, зор да се ваксинират бебета....

В кои държави има пик на коклюш? В тези, в които е сменена ваксината?

Искам, ама не умирам.

Не е като да нямаш опции. Постарай се малко и не ни занимавай с психозите си!

И моето дете е с три ваксини, сега щяхме да слагаме последната. Два дена безсимптомно, на третия се задавя от храчки, пием АБ. На 4 ден сме на сомбутамол. Тази болест не е шега.

Ще те занимавам, специално теб, много пъти, защото си олигофрен.

Къ го прихвана?

Живота е най-голямото наказание, смъртта е единственото спасение! Никой не те пита дали искаш да се родиш, никой не ти позволява да се махнеш по достоен начин. Религията пречи на масовата евтаназия. Религията е начин да направят хората покорни. Само отхвърлянето на религията ще ни направи свободни. Смъртта е пътя към свободата! Евтаназия за всеки желаещ! Евтаназията е път към свободата!

Заради антиваксърите се завръщат болести изчезнали с години, в много страни е пълно с коклюш в момента, това не е нова болест, но в днешно време е пълно с откачалки които не ваксинират децата си и това е резултата, в коментарите се вижда нагледно.

Напълно съм съгласен.

Антиваксърите много държат да си наложат мнението, ще слушам някакви анонимници в интернет, защото са гледали видео в шит-ток.

Вчера Цветанка кани Мангъров и той казва , че и тези ваксини не струват и файда за коклюш изобщо няма тия денс друга песен пеят. А ония бебета били умрели от недохранване.

Пичове, истината е, че 1. Пълно е със скапани ваксини - да не мислите, че при ваксините няма първо, второ качество, Москов за какво го отнесе примерно, ако помните? 2. Бактериите, както и вирусите, могат да мутират, да се правят в лаборатории, и съответно ваксините да нямат сто процента покритие. С ваксина може да се кара по-леко евентуално, но както хората пишат, а някои тук явно не искат да четат, три ваксини и въпреки това децата са болни, без антибиотици няма как да мине. Така че дали е заради кофти ваксини, дали е заради нов щам (естествен или изкуствено създаден), няма голямо значение, НО по-ранната ваксинация НЯМА ДА ПРОМЕНИ КАРТИНАТА. Поредно заиграване със страховете на хората, поредна реклама, поредна политика, поредни далавери!

Ти си доста посредствен, за да ни разбереш.

Заради кофти ваксини и заради некадърни лаборатории и "научни" работници се завръщат такива заболявания.

А стига ваксини, че хората само си сменят пола с тях

глупости

на това му се викаше магарешка кашлица... относно антибиотиците. Преди това магарешката кашлица е била наричана „100-дневна кашлица“ и едва след това е настъпило пълно излекуване . Антибиотиците имат смисъл само докато патогенът е екскретиран - т.е. в началото на заболяването. Контактните лица трябва да бъдат лекувани с антибиотици, ако развият симптоми на магарешка кашлица.

По твойта антиваксърската логика по-добре да преустановим завинаги ваксинацията.

По-простоватите и страхливите нека се бодат... Не пречите не никого. Хранете фарма мафията

От къде на къде сатанинската "държава" ще ти определя правилата по които да живееш сякаш си нейна собственност ?!

Ваксоидите искате да си наложите психичните отклонения и страхове на всички останали. На нормалните не ни пречи да се инжектирате и с кална вода ако искате.... вярвайте в каквото искате. Все пак сте култ.

Не, по-образованите, тези ,които са пропуснали часовете в гимназията са утайката на обществото. Добре сте предозирали с руската пропаганда, тя използва антиваксърската реторика. Ще има още много епидемии,заради невежи като вас.

глупостта "социален договор". Демек раждаш се без да те питат и си бил "длъжен" на скапаното общество без да си подписвал и съгласявал с нищо. Не знам що цялата работа ми прилича на някакъв глобален обор където целта е само да те изнудят, острижат, издоят и направят на кюфтета в крайна сметка. А най-очарователният тъпизъм е че ботушолизачите изпитват удоволствие от подобна система. Най големият вредител и враг на свободата са ботушолизачите, зомбитата които се ваксаха със експериментална химия за да ходят на театър и кино и гордо развяваха сертификати повтаряйки хипнотизирано, че всички трябва да са като тях...

Производителя и вида й !?

Гледай си там пентаграмите, шит-токовете и фейсбоклуците. Изпържиха ви мозъте, по цял ден цъкато като зомбита, отдавна сте в матрицата

Да те карат да се ваксинираш против кромид и да не си съгласен е добре, ама да не се ваксинират децата(даже и възрастните) с ваксини против такива болести граничи с брутална глупост. Едното няма нищо общо с другото. Кукловодите отново доказаха колко прости могат да бъдат хората и колко лесно могат да се манипулират. Смъртността на коклюша е 4%, което въобще не е малко, пък и болния доста се мъчи докато го кара.

Добре са ти напоили мозъчето с пропаганда в гимназията виждам, та чак и се гордее тъпичкият роб. Гимназията я изкарах пиейки и пушейки с пълно отличие. Не е повод за гордост четворкадижийче амбициозно и плоско. Ша има да ма хващаш за дипломите.

Обществото се основава на ред. Щом искаш да си част от обществото и да ползваш благата му, то трябва да спазваш онези правила, които го правят възможно. Ако искаш обаче, в България все още никой няма да ти попречи да си купиш една къщица в някое планинско село, да си вземеш жена, която мисли като теб, и да се изхранвате, както можете. Ще готвите на огън, ще си светите на свещи, жена ти ще ражда вкъщи, децата ти няма да ходят на градина. Няма обаче да имате ток, топла вода, разнообразна храна, телефония и интернет, телевизия, медицинска помощ и лекарства, няма да имате наблюдаващ лекар на бременността, ваксини, профилактични прегледи. И да, вероятно продължителността на живота ви няма да е особено дълга - както на възрастните, така и на някои от децата. Ако обаче искаш да ползваш благата на обществото, трябва да спазваш правилата му. Не може хем да ползваш благата, хем да не спазваш правилата. Сега стана ли ясно?

Кво не разбра? Ваксини безопасни и ефективни срещу бактерии на практика няма. Само предболедуване му майката за имунитет някакъв или жива ваксина... което е глупост. Залудо се бодат овцете.

Извратените Сорос телевизии ( които ти ги набутват мобилните кабеларки - искаш или не ги искаш) та тия извратеняци всяка вечер с камери са по родилните в гащите на жените там - коя оплодена, коя родила, коя ин витро ще я оплождат....толкова е извратено, гнусно и гадно това намесване в личното пространство на хората и натискането им да се оплождат и то в държава без никаква социална политика , с изродска некачествена корумпирана форма на подобие на здравна система без никакъв качествен или прокурорски контрол, без детска болница....без работни места, без икономика ...държава без нищо буквално, ако щете без армия, без възможност да охранява сама нито небето си, нито границите ни, прогнила от корупция и престъпност.. да натискат буквално жените да раждат от по пропагандните фашистки депресиращо телевизии....отврат...

Като избият роднините им с насилствени неизвестни по състав отрови!?! Ти нормален ли си бе , идиот...говори само от твое име, възрастен невъзрасъен, това да не ви е фашистки концлагер, че ще бъдете който си решите насила

Посредственият тук си ти! Гнида безобразна. Мри като искаш! Не ни занимавай с простотията и психопатията си! Изрод долнопробен!

Тия начин клас ци за които гласувахте ( или не гласувайте, щот бяхте за гъби, нещастници) да подпишат т.нар. сатанинско "пандемично споразумение" на сектата- корпорация СЗО....тогова жална ви майка, и на децата ви ще ват майката буквално - по 150 миним "ваксини" само до третия месец.. Ще ви избият като кокошки , обявено за болни от "птичи грип"...

разкарай се! Никой не иска да чете тъпотиите ти! Отивай и се приключвай тихо и кротко! Нищожество долно!

Минусите ли ви са името, производителя и вида ( рнк или каква) на ваксината дееба шибани простаци дееба шибаняци прости, насрани из територията тука безмозъчни гъзове

Точно тези ваксини против тези болести са доказани и се вижда резултата като няма имунизация, следва пандемия от болест, която по мое време само чувахме за нея,никой не я караше. Да се бодеш срещу ковид е тъпо наистина. Ваксината се прави веднъж на няколко години, а не да се дупчим на 6 месеца. То човек трябва и малко да има мозък в главата да се досети, че срещу кромид се тровиш. Тези ваксини се слагат през 5 години на децата след което на 25 годишна възраст през 10 години се слагат за тетанус, дифтерия. Който иска да мре от болести, които въобще може да не ги кара, си е негов избор. Така ще помогнете на властимащите по-бързо да си отивате от тоя свят. Аз не съм ваксиниран срещу ковид, но всички тези задължителни си ги слагам.

Куршумите във фашистките ви извратени мозъци слагат реда ...

... Ми не, не искам да съм "част". Ма никой не ме е питал... Там е проблема. Интелектуални миндили като теб искат да съм "част" ... щото иначе няма да работи "системата" Колко трудно е да ти го зацепи плоският мозък. Не искам да имам нищо общо с дупедавци и мижитурки като теб, които ближат задните части на всеки над него за да изкярат за едно моренце лятото на спокойствие или за чиния макарони в ресторант и кабелна телевизия. "Хора" като вас са най-долните отрепки на планетната способни да оправдаят всякакви психопатски извращения за малко комфорт, пари и власт. И само не пращях хората в планината, щото когато станат достатъчно и им писне от теб, най вероятно ще те окачат на някое дърво...

Ама служете му още 3, за всеки случай ;) .....

Ужасно тъжно ми става, като чета повечето коментари. Страшна простота цари по тези земи. От друга страна, на това му се веика естествен подбор. Не се ваксинирайте и си мрете.

Искам да правя точно обратното на това което правите вие, но искам да ми правите евала

Сега ще уморят сумата и бебета с тези ваксини и после ще се обяснява, че то си е нормално в първите 6 месеца.

Научиха ви само да си инжектирате отрови...ще ви излекуват...на оня свят директно