Позицията на кабинета по кризата в Украйна: Българската армия ще бъде водеща в стратегията ни

Правителството реши да се използват всички възможности за решение на конфликта с дипломация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! ТОчно така се прави политика!

За да укрепи демокрацията предлагам НАТо да инсталира ядрен арсенал в Мексико Куба Венецуела Канада Аржентина Бразилия и др. Вашингтон под Алцхаймер вече не помни и демокрацията за американците е диктатура над света. Въпроса е фашизъм или COVID.

Тоя канадски ГМО продукт ще ни вкара във война без да се замисли. Ако има война, тук, Румъния и украйна ще е фронтовата линия, ще стреля, ще има бомбандировки, ще има хиляди цивилни жертви (разбира се Българи, не Kанадци). Ако има война Киро ще си заведе семейството в Канада. А ние къде? Но дори и да няма бомбандировки достатъчно е Русия да спре доставките на газ. БЪЛГАРИЯ НЯМА РЕСУРС ЗА ДА КОМПЕНСИРА. Как ви звучи режим на тока (да има ток 2 часа дневно), липса на основни храни и продукти, пълно обезценяване на лева......и всичкото това за какво? За задоволяване на нечие американско его.

много интересно от къде русийката ни доставя газ в момента.

Когато руските ракети полетят - те ще летят именно към базите на НАТО (САЩ), където и да са те. Поне на думи ни се казва че няма да има чужди бази у нас - главната идея все пак прозира. Дано обаче това не останат само думи, а на практика да стане точно обратното. Ако все пак устиска и спази тези си думи - той ще излезе най-българския премиер от много години насам.

tonk11

Много ми е интересно, тоя бил ли е войник?

Ние сме нация потрес нима във България има малко гейове та си докарахме педераст от Канада от горе на това този пендел има психо проблеми

Не бойте се деца, ножа е дървен! Цялата дандания ще завърши с яко завишение на разходите за отбрана. И естествено яко милиарди къ м Големия Брат.

Ще предплатим още 10 фърчила не че ще ги видим но да има :-)

Поредната гениална мисъл на Просто Кирчо - армията била водеща в отбраната ни!!!:)))) Абе, тоя наистина е дебил, бе!:))))))

Киренце, мило? Пиша ти в Grindr, но не отговаряш.. защо скъпи? Да не ми се сърдиш задето те пробвах без вазелин? Съжалявам, мило!

Киро гея се прави на мъж…

Киро не е гей той е долен педал

Гейовете са мъже.

Ся резко 1000-2000 американски войници ше подадат сивита за приемане в нашата армия, и после ше разчитаме само на българската армия.

лошо няма и без това имаме недокомплект от доста хиляди личен състав. въпроса е русотролите какво ще правят като им дойдат повиквателните от руското посолство.

Не може правителството да вземе едекватно становище защото е ръководено от един гей а това са много сериозни неща а не като Кирилка която се рови във гей сайтове да си търси любовник. Ето това беше промяната нацията да бъде управлявана от лизачи и педерасти

Той поне да вземе да си признае, за да му олекне. И да няма с какво да го държат от Козяк. Кой знае какви клипчета имат с него :)

Браво!!!

Абе ние под натиска на приятелско нам НАТО не я ли ликвидирахме нашата армия?

За каква армия говориш бе, педал. Що не си вземеш жената с тортите и да ходиш да храниш негрите в Торонто... Може и да те ощастливят с някоя черна пишка, боклук скапан

Ние нямаме една напълно окомплектована дивиязия те говорят за армия......

Да ни напада след 4години,като сащ направят завода и се учат на нашите двупотопен модел изтребители,нали платихме кеш шкембето войводата,той да ходи да воюва

Ега ти харвардското образование!

Тоя не ходил дори в казармата, а управлява държавата! Добре, че са Президента Радев и Янев та да го озъптяват!!! Аман от нещастници без визия за политика на държавата ни

Жените и те ли трябва да ходят в казарма за да управляват?

Да. Нали имат равни права с мъжете, и не бива да ги делим? Равни права - равни задължения!!!!

Киро ще се усмихва дипломатично и всичко е ОК.

Не че нещо ама Япония, която няма право на армия ще измете пода с нашата... И не става дума за лош матр'ял а за липса на военна техника. Бием се ве гърдите, че сме НАТОвци, а ползваме калашници. Де ги военните ни дронове? Де са ни противовъздушните обстановки? За самолети и кораби няма да говоря... Такновете ни са 50-50 - половината седят за части на другата половина. Разчитаме на Турция да охранява въздушното ни пространство при нападение. Смях в залата!

Япония има и армия и самолети и кораби, но доброволно се е отказала от ядрено оръжие. Вярно, че армията и се нарича "сили за самоотбрана", но това не променя същността и.

Тия малоумници да не Се натискат между шамарите, ами да вземат да помислят за високите сметки за ток, инфлацията, ниските доходи. Българите последното където ги вълнува е РСМ и Украйна. Колко народ избяга От кочината не е истина…

Изказването на Кирето е балансирано и убрано. Дали е резултат от разбран съвет или "набиване на каската" ?България винаги трябва да гради отбранителната си стратегия полагайки се на Българската Армия, нейните сили и възможности. НАТО като са толкова убави шо не спедадат изтребителите модел 20 век предсрочно,да си ги ползуваме авансово?Е те това примелно би било помощ...

този измисленият за каква българска армия булнва сигурно имапсихическо отклонение да върви на психиатър

Много приказки за нищо.Искат да се харесат и на народа и на господарите си.Нямат смелостта да кажат ясно: България няма да допусне чужди военни сили да заплашват Русия от наша територия.

Много Умно и Мъдро Решение на Българското Правителство ! Аз заставам зад такова Решение на Българското Правителство Умно и справедливо !

НРБ към 1989 г. имаше въоръжени сили по възможности равни на гръцките. Сега има въоръжени сили описващи се с понятието пародия.

не я брояхме за противник. На 8 час над Акропола трябваше да се вее Българско знаме

С добавен към над Одески военен окръг, да. Без него, бяхме равни на гърците.

Си грънци.И армия от гащници

с разпрани от циганите гъзове.зпризнсй си педал мръсен

Имаше 414 бойни летателни единици и модерни ракети. Турците казваха Юч минута Истанбул йок. Сега не може да издържаме 20 000 души армия и три самолета. Сравнете и се обесете на първия клон

кънчо, НРБ знаеш ли как издържаше тая армия? Не я! 80-те години имаше рязко съкращаване на личния състав, но въпреки това разходите (25% от БВП-то) не се понижиха и това беше още един пирон в ковчега на "проспериращата" соц икономика.

Тея младежи у парламента трябва поне един запас да изкарат по 45 дена, че барем да разберат за кво говорят......

Ама и жените нали?

Българската "армия" да се качва на боковите изтребители купени за 4 000 000 000, и да напада с тях Путин по въздух. Само така ще се спасим.

Боковите нали ,ама ПУТИНОВИТЕ мнотго си мечтате за тях?Приятни сънища .

Повтарят НАТО като мантра:) Нали точно заради НАТО сме в това окаяно положение с армия и въоръжение… Нали точно НАТО ни наряза въоръжението:)))) И пак сега уж заради НАТО, разбирай Америка трябва да ги подържаме че те се дърлят с Русия. Ние каква вина имаме тука? Какво хубаво въобще има в НАТО освен завземане, използване на територията ни и въвеждането ни в конфликт? Каква работа имахме Кербала?

Трольо може да измисли компромат или алкохолик, или гей. За Рашков избраха алкохолик, а за Киро - гей.

Кирчо сам си качи снимката от телфона, след като са почнали да го бъзикат я изтри. А за дамаджаната, лицето му говори достатъчно, че е алкохолик.

Щял Кире "дефицити" в българската армия да компенсира ...... Абе младежо, дето и в казарма не си ходил......ти самият си "дефицит" ......

Гледам че гей дружинка ГЕйРБ налазиха "гей скандала"... Я кажете кво снана в Симитли?

Незабавно да скъсаме дипломатически отношения с диктаторската комунистическа Русия на Путин! Сега е момента да ги напляскаме!

Това е на майтап ,нали?

Да скъсаме Дипломатическите отношения с Украйна и да ги изгоним от България ! Да си ходят в Киев щом искат война ! Провокациите на Украйна се очакват на 2 Феврури !

Кирето кандаския теляк, предводител на батальона теляци. Големо плескане на натовски та ша ци ще има.

Тоз какво пуши???? Каква армия бе Кире, то мъжете като теб не са държали пушка. То казарма няма от около 20 години, а за армия да не говорим. Че те ще ни минат за ден.... Хайде слезни от облаците и се преземи в БГ, че от простотии тези дни изтрещяхме. Дано да има Господ и да се вразумят, и всеки да си седи от където си е, че от толкова политици през последната година останахме само на него. А bие сте черешката на тортата или искрата на бомбата, който както иска да bи приема, но кнето ни. Бог да ни пази.

В "армията" нямат пари дори за патрони, и автоматите само си ги разглеждат. Цяло събитие е, ако им кажат, че ще ходят на стрелби да изстрелят по 10-тина патрона. Познавам един военен - за 5 години "служба" е изстрелял около 100 патрона. Това е горе-долу колкото стрелям аз, като отида на частното стрелбище :) И, не знае как се разглобява "Макаров" примерно. Те с пистолети само били стреляли, ама не ги били разглобявали.....

Ми то така беше и през соца. С калашников да сме стреляли околж 3 пъти за 2 г казарма.

Киро е събирал специален взвод от Grindr. Спартанци, биещи се с любов един за друг, малко на брой, но елитни войници.

подадените компромати пак са голямата работа.

Компромати, които куро сам си пуска? :)

Киро порсотото сам си пуска компроматите, защото е тъп като галош и не може с един телефон да се оправи, държава тръгнал да ръководи.

Що не пратиш Агамемноница да го пробва, пък тогава пиши в книгата за похвали и оплаквания. Щото е много лесно да обясняваш, че нямаш сестра, ако преди това я хванат, че е проститутка.

Българската армия ще бъде водеща в стратегията ни...... Ами тогава кви чужди натовски войски бълнувате а? Никакви чужди армии в България......това в историята ни го нямало никога, български партии за чужди войски да призовават.....Срам.......

Глупости. Няма конфликт Украйна-Русия. Той е в кухата тиква на изкуфелия Байдън. Няма и българска армия защото тя беше ликвидирана след фалшивата демокрация.

Не НАТО, а САЩ иска да напада Русия... и си търсят верни пудели. Кирето вече е разкрит (сам се разкри), а и нали вече жиевеем във времена, в които е едва ли не предимство да си "нестандартен". Да си признае - хем ще му олекне, хем няма да има с какво да го държат. Щото 100% го държат с някакви гейски изпълнения, които Кирето не иска да виждат бял свят.

Толкова време се чудехте какво да му припишете и накрая го измислихте.

Да бе. То пак някой друг е виновен, че кирето не гледа кво качва :)

Тоя кико сериозно разклати съществуващото мнение, че в Харвард или кембридж или там , където е завършил, действително подбират най-добрите и, ГЛАВНО, добре ги обучават. Дрънчи кирчо.

Ще ни защитават с чертежите на Ф16.

Като всеки гей, добре е запознат с армията. Аз не съм служил, но съм добре запознат със жриците на любовта.

Бравооо ,не на чужди войски и техника в България!

Кики,бравост!

Ася Вазелинова?!

верно ве най-добрата стрстегия теляк в банята. Супер мегаяка стратегия.

Преди време си имахме един СерГей сега си имам КироГей, и сега ако някой каже че сме изоставаща държава от ЕВро културата и евроджандаризма ще го заплюя и ще му кажа ти си идиот!! Не виждате ли че вече сме в Европа имаме си цели два министри геюви!!

Оная армия, която е под 30 хиляди души ли? Дори гащниците от МВР са повече хора.

Познавам един "наемник", т.е. "професионален войник". Тоя за 5 години откак е военен е издтрелял по-малко патрони, отколкото аз стрелям като отида на стрелбището :) И, в интерес на истината - не знае как да разглоби Макаров. Нито каква е разликата в "9х18" и "9х19" примерно.

Бравооо не на чужди войски !Браво Кирчо

Абе, Кирчо! Конфликтът не е между Украйна и Русия, а между САЩ и Русия! Как може толкова некомпетентен по ВСИЧКИ въпроси човек да ни е Премиер!

Смее ли да го каже ...

Ама то бай Дън го казва, Кирчо не смее!

Този човек е със значка супер потребител в нашия сайт, единственият по-оборотенот него е Петричев