Коментари - Откриха загинала след взрива във Варна, издирват изоставен от жена си бивш полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е изтрепал невинни хора.

Мъже, винаги имайте вариант, Б и В и никога 100% доверие на жена!

Винаги имам предвид, че в Бг си живеят много злобни и тъпи мъже

нормално...тук има турско татарска кръв ...това не са цивилизовани същества а полудиви булгаропитеци...той даже жена си не може да убие като хората...изтрепва и невинни

Май пожарникарчетата не са си свършили работата(Гледали са пак отстрани пожара докато угасне .Две жертви чак след 12 часа да ги намерят....

Абе това е някой джедър или рептилатор от конвенцията. добре че не я приехме.

Другарки и джентълмени, какви са тези коптори?

Малка му била пенсията и онези 20 заплати вече били свършили. Трудно се живее с пенсия на полицай или военен.

Мъж като ла*но на дъжд. Няма да обобщавам за всички мъже, но каква е равносметката от последните три дни: убито момиче от момче, което употребява дрога и не приема факта, че тя не иска да има общо с него. След това жена вероятно се е самоубила защото е отглеждала детето си сама и може би е страдала от депресия. Трето: мъж принуждава жена си да избяга от собственото си жилище, за да не живее с него повече (явно не е можела да го накара да си тръгне сам) и той прескача всякакви граници, вкл. става опасен за околните, които по никакъв начин нямат вина. Еми, извинявайте ама, разбирам ги лесбийките - то с такива мъже - по-добре сама. Жените станахме повече мъже от мъжете - топки ни порастнаха вече. Баси лигльовците безхарактерни, долни и жалки

А ако се върнем година назад? Онзи Викторио ли къв беше - уби дъщеря си и жена си, онзи педофил жалък от сливенското село, бащата, който хвърли детето си от моста.... ? Как жените сме длъжни и успяваме да издържим на напрежението, а мъжете не успяват????

Военният от Пловдив, който уби жена си и двете си деца преди около 7 години. И още някакъв имаше - бивш военен от София, който застреля жена си и болния си син. Истината е, че тая работа - с оръжие и униформа, нещо поврежда хората. Другия вариант е тези професии да привличат латентните психопати.

Както винаги причините са жените... и за войните...

Не, според мен не са жените причината . Комплексарщината при мъжете и неспособността да излязат мирно и кротко от ситуацията води до подобни случки. Като не се понасяте просто се разделете и точка, нужно ли е да загиват невинни хора ?

Винаги започват заради тъпото ви пишкомерство

Този полицай сега се разхожда някъде из Варна ли ? Корумпираните му колеги ли го търсят ?

Живущите твърдят, че взривовете са били 2. Вероятно единия е бил заложен от полицая а другия от жена му. След 24 год. съвместен живот вероятно начина им на мислене е еднакъв.

Идиот

Тоя педал ше го намерят прострелян със служебното оръжие. Не се грижете за него.

Всеки може да е прдизвикал взрива с ясната мисъл, че бившия полицай ще бъде обвинен при тези обстоятелства. Моля да"Шерше ла фам"

Повръщам се от драскачи. Ти, вие, имате пет пръста различни, а искате всички хора да са еднакви. Във всяко стадо си има мърша, но мърши вече бол в България. И циганката хвърля цигари в блок на мвр, но младите полицаи от балкана и сие комшии, пука ли им, за цожоланови. Камбаната са бие преди да се случи, а не след това. Кво искате дойдоха от гората полицаи и те си знаят дърва, кюмюр от първия етаж до х чували с дърва, а и бизнесмен ката и тя на държавна, ако са бедни иди дойди, но заможни, без елементарно възпитание, и ако кажеш, биха те оплюли, убили с думи и одтали барабар с кожата. Оставете органите на реда да си свършат работата. Комин дими, а вътре.. Не оправдавам полицая, но и жените и те не са келепир. Отваряте си очите мили комшии, днес у тях, утре у всеки. Пожар и вода!?!, да не дава.. При живково имаше ред, а днес цари хаос и безредие. Не са виновни политиците, а ние, хората останали в тази изстрадала страна от векове напред. Спокоен ден.

А бе взрив и огън могат ли да бъдат на едно място. Бая масторлък се иска. Щот кадрите дават бая огън пък останките от взрива на всякъде.

Такъв същия откачалник, но военен преди 14-15 години направи същото в Аспарухово, в руските блокчета.

Може пък да кандидатстват за саниране на блока безплатно

Варна Владиславово бл. 302

Ако правилно съм изтълкувала инфото до момента, за да "отмъсти" на жена си, че го изоставила, бивш полицай взривява блока и изпонатръшква бая съседи, които нямат отношение към изоставянето му... Като нито жена му, обект на "отмъщението" ,(нито той, разбира се), са потърпевши... Само аз ли не виждам никакъв смисъл в това "отмъщение"?! Освен, ако този не е превъртял. Сега, като го намерят, адвокатът му ще се хване с две ръце за версията "луд". Егати! Какво става в тази "държава", бе хора?!

Каквото става и по другите... един германец го беше хванала депресията и разби пълен самолет с хора в Алпите, понеже не му се живееше... един друг идиот в Ази, направи същото... тъпотията и лудостта са валидни за всички хора на тая планета

Абе в БГ доста станаха избитите от милиционери и военни. Странна е практиката им да стрелят по роднини и съдеди.

Говори се, че апартаментът бил неин, а не общ.

Типичен милиционер.

Издирва се бившия полицай а жената се търси ни се внушава от статията а можеше да се напише, че се търси полицая и се издирва жената. Защо бившия полица да е причинителя на взрива а не жената ?

Ами да, тя вече може да го е заровила някъде.

Много мъже откачиха и станаха престъпници! Жалко. На коя жена и взеха жилищитето, колата и заплата при раздяла??????? И въпреки това по новините се чете еди коя си закла мъжа си заради секс извън семейството....?????? Ако правилата са еднакви даже ще променят класацията със агресията и злобата и незнаието какво искат въобще......... Образование Възпитание и Морал трябват :)

Дир-а крият кой е блока. Пък всички други медии не. А бе Дирници има хиляди варненци извън Варна нека знаят, че не е техния блок. А сега ми блокирайте IP адреса, за да се успокоите.

Стана както стана в Иран където по погрешка свалиха украинския самолет.

Това е демокрацията - както в е в Америка - убийстава - в резултат на мизерията за едни и безнаказаността на други.

При демокрацията, убийствата се извършват от дилетанти. При любимият ти социализъм, убийствата се извършваха от държавни професионалисти. Друго си е да те трепе професионалист, нали...

Имаме съсед полицай и се притеснявам за жена му и децата.

Както е видно от последните новини ПО-ДОБРЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ЗА СЕБЕ СИ И ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО!

Защо при пенсиониране на полиицаите им оставят личното оръжие? Защо. За да убиват хората ли? Другите пенсионери са без оръжие.

Няма забрана, ако искаш ходи да си извадиш разрешително.

пробвай...давай ти си...по същия начин можеш да чробваш д станеш президент

пенсията мизерна,апартамента мизерия,жената намига на съседа адвокат,пацата не става,дизела скъп,домашната ракия първак,парното скъпо,кайма вместо пържоли....съседа с с класа и лапа по ресторанти...това е причината..

Издирват изоставен от жена си бивш полицай Така започваха заглавията, когато се издирват изгубени невръстни деца

Ако гражданите на Варна не излязат на масов МИРЕН протест против милиционерската престъпност, значи си заслужават това местно РДВР. Ама те няма да излязат-страхуват се да не стане по-лошо. какво по-лошо ,бе , милицията убива хора, от какво повече ви е страх. Един път се умира, а страхливците умират всеки ден, с години.

Варна е най-доброто място за живеене. По времето на прехода нямаше нито едно убийство защото си имаме ТИМ. Имаме си и море и се къпем, пием и перем с вода от обратна осмоза. Микроклимата си го правим с климатици и не ни трябва централна топлофикация. Даже си имаме вътрешно градска магистрала.

Ние варненци сме по-тарикати като не ни харесва живота тука се местим в софето.

Ще се оправдава, че ни е излъгал

Само полицай или военен може да взриви семейството си.

ОТ ВСЯКА ПРОФЕСИЯ СЕ ПОЛУЧАВА ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗКРИВЯВАНЕ,НО ПРИ ПОЛИЦАИТЕ ЧЕСТО Е ПАТОЛОГИЧНО.СВИКНАЛИ ДА РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ СЪС СИЛА ,СА БЕЗСИЛНИ НА ДИАЛОГ И ЕТО РЕЗУЛТАТА.

Заради такива социопати умират невинни хора. Няма ли кой да ги докладва на психиатрията докато не е станало твърде късно? И това ми бил полицай - следовател??? Ние сме по - зле от Афганистан! И откъде дойде тази омраза към жените? Всяка трета е жертва на домашно насилие. БОЛНО ОБЩЕСТВО!

Единствените жертви на домашно и институционално насилие са мъжете които жените им са станали ....... Убавици" Вземат ти къщата колата и половината заплата.... Ако си под наем???? НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ИМАШ ЛИ ПАРИ ДА ЖИВЕЕШ?????? МИНИМУМ ЗА ИЗДРЪЖКАТА ПО-ГОЛЯМ ОТ ПОЛОВИНАТА ЗАПЛАТА..... ВСЯКАКВИ ПРИВИЛЕГИИ ЗА ЖЕНАТА....???? ЧАКАЙТЕ БРЕ И НИЕ СМЕ ХОРА КОИТО ЯДЪТ СПЯТ И ИМАТ СМЕТКИ ЗА ПЛАЩАНЕ......? КОЙ Е ВИНОВЕН КАТО НЯКОЯ СИ ТРЪГНЕ ЗАРАДИ ДРУГ.../ТЯ ИЛИ ТОЙ???/ ТОГАВА ЗАЩО ОБИРАТЕ МЪЖЕТЕ ВСЯЧЕСКИ КАТО ЗАПЛАТИТЕ СА ЕДНАКВИ НА ПОЛОВОТЕ????? ТОЛКОВА ТРЯБВАЛО ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ ДЕЦАТА...........??? ТО И НИЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМАМЕ 2000Е ДА ПОКРИВАМЕ НУЖДИТЕ НА ДЕЦАТА СИ И НАШИ АМА НИКОЙ НЕ МУ ДРЕМЕ...... /В МИЗЕРИЯ ЩЕ ЖИВЕЕ ТОЗИ КОЙТО СИ Е ТРЪГНАЛ ЗА ИЗВЪН БРАЧЕН СЕКС А НЕ ТОЗИ КОЙТО СИ Е ГЛЕДАЛ СЕМЕЙСТВОТО.............../ЛОПАТАТА Е С ДВЕ СТРАНИ.... НЕ УПРАВДАВАМ НАСИЛИТЕО НО ТРЯБВАТ ПРОМЕНИ ИЗРАВНЯВАЩИ ПРАВАТА НА ДВЕТЕ СТРАНИ ЗА ДА НЯМА КОНФЛИКТНИ ТОЧКИ ЗА АГРЕСИЯ..... А ТОВА ДОМАШНО НАСИЛИЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА..... ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО СИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ....... ТАЯ ПРЕФЕРЕНЦИЯ ЗА ОБИР, НАКАЗАНИЕ, ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ КОЯТО СЕ УПОТРЕБЯВА ПРЕСТЪПНО ОТ СТРАНАТА НА ВИНОВНИТЕ ЗА ПОДОБНИ СИТУАЦИИ..............

Който тормози жена си, ще бъде изгонен! Жалко, че в България това е единственото, което можеш да причиниш на насилника! Така му се полага! Извънбрачният секс не е престъпление. Не сме 1950 година! Жената не е нечия принадлежност!

Гнусен милиционерски боклук. Кой го знае през незначителния му животец какви гнусотии е правил, и колко човешки съдби е разсипал. Изверг неден!

Не всички полицаи са изроди корумпирани.

Честните милиционери, само защото си мълчат ги прави съучастници-КОЛКО МИЛИЦИОНЕРА ИЗЛЯЗОХА НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ УБИЕЦЪТ, КОЙТО УБИ ИВА НА 25Г ОТ ЛОВЕЧ-НУЛА. В Грузия закриха милицията, и уволниха ВСИЧКИ милциионери през 2008г-вклч и малцината честни, защото са си мълчали пред беззаконието. През 2008-2011г в грузия нямаше милиция, беше учредена наново към 2011г. В периода без милиция ПРЕСТЪПНОСТТА В ГРУЗИЯ ДРАСТИЧНО СПАДА. Днес в грузия милиицята е учредена наново, с нови хора, и Грузия е рестартирана държава ,прпеборила се с мафията в чмилицията-като просто закри цялото МВР, и го учреди наново.

Е този е уволнен за корупция ...

"... 67-годишен пенсиониран полицай, за когото има подозрения, че умишлено е предизвикал eксплозията, след като наскоро жена му го напуснала ..." На тази възраст повечето мъже в България животът ги напуска. Този идиот жена му го е напуснала и той апартаменти взривява. Често казвам, че човек и на дърти години може да се орезили и да прави глупости. Не при всички одъртяването носи и помъдряване. В Русе преди години имаше случай на убийство от ревност - 90+ годишен убил съпругата си на 80+ заради подозрения че му кръшка...

На тази възраст повечето мъже още работят. Но той вероятно се е пенсионсирал преди над 20 г. То от бездейстие дотова се стига. В Белгия полицаите се пенсионират на 67г.

Мръсна милиционерска сган! По -престъпна организация от милицията няма. Убиват хора, търгуват с дрога, изнудвнат, пребиват хора, правят пожари, крадат. Кой ще ни пази от милицията? Редно е цялото РДВР във варнса да бъде закрито-с назидателен ефект.

Престъпници и полицаи извършват най- големите престъпления в България.

Факт!

най-големите убийци са лихварите - с един изстрел се ликвидират цели семейства

полицай и лекари следва ежегодно да минават психотекстове и докажат благонадежност да упражнават службата и професията си.Аргументирам се със множеството случай през годините със полицай и рекари.

Ти досега не си се научил да пишеш правилно на български, акъл ще даваш! Неграмотник с клавиатура дава акъл на по- умни от него?!

че всички "мъже" дето не им работят инструментите или им са с малки размери имат основание да подозират жена си в изневяра и са склони да тормозят нежната си половинка от комплекс за мъжественост. И Путин е така..биел жена си е и много злобен от липса на мъжественост.

Бивш полицай - това е напълно достатъчно човек да си извади изводи за какъв отпадък става дума.

Нещо се обърках - хем жената е убита, хем полицията я издирва. Някой не си чете какво е написал.

Какви комплексирани ненормални същества живеят на този свят, не е истина просто, жена му го напуснала със сигурност не е избягала жената, защото е бил мил и добър човек, а той решил да взриви блока, убил съседката си и сега кой знае по какви поляни и землянки се крие. По правило такива са големи страхливци, като оня дето застреля жена си и бебето си, но не му стигна смелост да се самоубие, тоя същия.

Демокрация!

А бе той кмета не може да осигури осветление на новия бул. Васил Левски вие си мислите, че може повече от това.

явно е крал и взривни вещества

какви взривни вещества има в полицията? Ръчни гранати? Аз съм виждал само сигнални ракети от Завод №10, и то през соца...

Нещастието да имаш полицай за съсед. Белязва ти съдбата. Както и да имаш космонавт за съсед. Същата бира. Винаги е прав, всичко му е позволено.

Руската газ е вредна за живота здравето и имуществото на вас и околните на вас. !!!!

Не я е убил, защото е избягала и не е успял да я намери. Но си личи, че е жаден за кръв социопат! Дано го намерят по-бързо, преди да убие пак.

Полицаят- убиец се издирва от корумпираните си колеги.

Също, като преди 10 г. в Аспарухово. Само че бившият бе военен .

Е, те все полицаи и военни убиват жените си и семействата.

не са джендъри като вас!

Смъртта ще ни избави от живота!

заради жена е взривил апартамента, какво ли би направил заради лихвар ?

какво са му виновни съседите и блока?

Като чуя "Полицай" и веднага правя аналогия с нещо негативно в България. За разлика от чужбина, там полицаите помагат и са нещо позитивно.

Дай пример защо !

Само фактът, че границите на районните съвпадат с границите на наркопласьорите е показателен!

Родната полиция ни пази...и след пенсия.

Бейрут и ...Донбас.