Жертвите на пожара в Средец вече са 5, почина още едно дете

12-годишният Коста от Средец, който обгоря тежко при пожара в ромската махала преди дни, е издъхнал днес в Клиниката по изгаряния във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Жертвите на пожара в Средец вече са 5, почина още едно дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туба с бензин, моторна резачка ...за какво ни говори това, за краден бензин и незаконно рязане на дърва в паркове, градини и гори.Нямат спиране и няма власт да ги озапти, ами се занимават с руския патриарх и лелкити в детските ясли. НЕма такава държава!!!!

Не бъдете зли... Цигани или не, за дечицата ми е жал, никой не заслужава това. Освен това са станали жертва на простотията на родителите си.

От човешка гледна точка е голяма трагедия за близките им,но от обществена,като съвестен данъкоплатец,да питам,разните близки и съседи,които се възмущаваха за колко време е дошла пожарната, тези хора,колко пари са внесли в държавния бюджет,че да се ползавт от подобни публични услуги,като пожарна,полиция и безплатна медицинска помощ ...а и ми е интересно, дали се плащат данъци към общината за това къщЕ....сигурно, строено незаконно,предвид и бизнеса,предполагам,с тази бензинова резачка

Едно време прадядо ми, без никакво наследство, без наследствена къща, успява да си построи къща, да събере пари и постепенно да закупи 50 декара ниви, да създаде семейство, да отгледа 6 деца, от които единия син става мелничар със собствена дизелова мелница, друг син става търговец, третия завършва по онова време средно образование /като се има предвид че и прадядо ми и жена му са били напълно неграмотни/. И т.н. и т.н.

Цитат от статията: "Причина за трагедията се оказа туба с бензин за моторна резачка, която била поставена близо до печката с дърва." Тия "хора", с никакъв умствен багаж имат същите права като нас???!!! Тия "хора" с нищо у тиквата с нищо не допринасят за останалите от обществото, те са като паразити!!! За такива "индивиди" не могат да важат общоприетите ценности, права и др. !!! Това племе ни правят зорлем "расисти" !!! Лошото е, че станаха много, а някои по-отракани ги учат да се правят на жертви и е време да си кажем кое е правото - че някои същества не са дорасли за демокрация и човешки права !!!

Тези хора да не би да имат гараж или мазе да сложат там тубата с бензин ? Човек е имал работа. На година като загиват 1000 българи по пътищата, какво да кажем за техния капацитет, интелект и т.н. - същите сте, даже и по-лоши, след като това да изгорят живи деца за вас е повод да се величаете, без грам съчувствие. Дано нямате комшия българин с туба бензин или литър ракия и включена печка !

Dobromir Dimitrow

Май и Вас Ви зове естествения отбор !!! Комшия Българин с бензин или ракия до печката нямам и няма да имам !!! Ако не Ви е ясно, че простотията и мизерията за закон при сиганите, докато при белите нации е изключение !!! Или и Вие сте сиганин с може би малко крадната кръв от бели хора, щом имате известна грамотност !!!

Дъртия паразит сложил туба бензин до печката и затрил себе си и останалите паразити. Нищо необичайно в случая. Дори не е новина.

Много хора сме рязали и носили дърва, почти веки го може, стига да е як и здрав!!! Но в днешните времена благоденствие се постига с акъл!!! Ако го нямаш, живееш мизерно като сиганин!!!

Не знам от каква гледна точка се застъпвате за циганите, но аз имам непосредствени наблюдения върху не толкова бедни цигани, видимо, които не искат да учат и да се интегрират... и без никаква култура се роят...

А бе, пази боже. Някак си не съм ОК хора, особено деца да умират в адски мъки. Не изпитвам оргазъм от представата за огнения ад, както писалите по-долу.

А сега си представете тези сиганета, ако бяха пораснали, отгледали от такъв умствено недоразвит индивид !!! Представете си среща с тях в тъмна нощ с тях и Вашите деца !!! И изразете благодарност за сегашното развитие, че е премахната една бъдеща опасност !!!

да има кой да сложи една толяма цистерна в столипиново в средата, ама да я откраднат и с дваесетина килограма С4 в добавка...

Сега отивам до магазина да си купя носни кърпички и започвам да плача.

Де го чукаш, де се пука. Те му говорят за крадливото и мързеливо циганско племе, той ти разправя за Швейцария.

И все пак, на мен ми стана жал за децата. Нищо, че е вероятно да са били бъдещи крадци и т.н.

Бай Стояне,те ли са виновни,че не искат да учат??? Те ли са виновни,че не искат и да работят?!?!? Те ли са виновни,че чакат само на помощи и разчитат само на кражби?!? Кой и е виновен точно на тези,за да са бедни?!? КОЙ???

неходенето на училище - не се познават физичните свойства на горящата печка, не са наясно с химичните свойства на органичните вещества (в случая бензин) и за биология едва ли са чували...

Циганин с крадена резачка,ходил да реже дърва нелегално и открадната туба с бензин ето, до какво води всичко... 5 цигани по малко!

До кога ще плашаме масрафа на неграмотните цигани ? Сигурно имат платени здравни осигуровки . На циганин резачка без инструктаж, все едно на хлапе калашник ! Това правителство е неадекватно, лъжат , че е спаднала безработицата под 200000. Поне 1 мил цигани в България не работят , но се броят само на избори с бюлетини на ГЕРБ.

С тази резачка ли режат дърветата?

В циганските квартали на големите градове се гласува на първо място за ДПС - 35-45% от гласовете, на второ място е БСП - 20-30%, чак тогава иде ГЕРБ с едва 10-15%. Всеки който иска може да намери достатъчно инфо по въпроса.

Другия път цистерна по средата на маалата и заря да има...

Леле,намаляха избирателите на ГЕРБ и БСП-ДПС,какво ще правим,леле?!!?

Поне още някой друг доктор няма да изгори заради това, че едно ромско крадливо говедо за пореден път ще му се възползва от собствеността с взлом....

циганска работа.Туба с 20 л. бензин до горяща печка.

... но пък не искат да ходят на училище и тва е...

То за съжаление вече и някои българи са доста неграмотни.