Четвърта жертва на огнения ад в Средец

38-годишната жена, пострадала тежко при пожара в къща в град Средец, е починала, съобщиха от бургаската полиция.

Обратно в новината

Коментари - Четвърта жертва на огнения ад в Средец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бензинова резачка, до печка на твърдо гориво... кой си държи бензиновата резачка в стаята?!?! Тия май са от специалния етнос, а?

.

е къща наблизо до бившето под.70320...там са само масленозенени.

И какво, радваш се, че са изгорели живи хората ли?

щом си оставил заредена с гориво резачка до печката....колко трябва да си умен.

случаят е от... по-особените. гледах репортажа по телевизията. май някой пак се гласи да иска обезщетения от държавата, от пожарната, от данъкоплатците... някой, който не плаща нито за държавата, нито за пожарната, нито за болницата! както казах, случаят не е такъв, какъвто изглежда. интересно, откъде е бензиновата резачка и колко българска гора е изсечена с тая бензинова резачка... писна ми някакви да си правят, каквото им текне, а ние да ги лекуваме, обгрижваме ,пожарогасим и да се тюхкаме-аах, горките хорица. писна ми!

циганите там изобщо не са толкова смели да влизат в гората. Страх ги е от горските и от полицията. Всичко става по поръчка на външни фирми, горските отбелязват дърветата и циганите вървят след тях и вършат черната работа. От там и резачката. За рязането на дърветата питай министерството на земеделието и горите

Разликата със случаят наскоро е, че тези хора, макар и цигани са се трудили! Не като оня мишока, който само крадеше. За такива хора аз нямам проблем да давам данъци! Между другото те и да искат няма как да влязат в дървената мафия. Няма кой да им разреши. Там са само пионки на крадците с белите якички с костюмчетата.

Нищо изненадващо като новина.. Живели в "къща", която очевидно не е построена по никакви стандарт, камо ли пожаробезопасни.. Второ, бензинова резачка, с която бащата най-вероятно си е "брал" дърва директно от гората,въпреки че е забранено.. трето, оставил резачката до печката - фрапантна необразовност и липса на елементарна съобразителност и логика, присъщи за целия им етнос.. Абе както и да я погледнеш историята, това,което им се случва на тях е директно следствие от собствената им глупост.. Бог да ги прости!

Бог да ти прости

за кое да прощава Господ, бе? за платената "безплатна" пожарна, за платеното безплатно"здравеопазване, за незаслужените социалните помощи срещу никакъв принос към обществото ни?! или за изсечената българска гора около Средец с крадената от българин резачка???!!!

Е докога бе господа управници хора ще умират заради вашето безразличние?За тези ,които мислят ,че това няма общо с администрацията и законите ,нека помислят върху това:Какви документи се изискват за построяването на къща,за обособяването на едно населено място -квартал ,село ?

Господи! Господи!

Какво значи ДО КЪДЕ ДОГАРАХТЕ ХОРАТА? Четири деца и бензинова резачка..... Кой кого докарва, а? Иначе мъката е адска... Бог да прости мъртвите и да спаси душите на оцелелите.