Коментари - Пожар в лятна резиденция край Бургас, свързвана с Ахмед Доган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А знаете ли, че пътя до сараите е вече частен- подарен е на другаря Доган от дрОгаря Димитър Николов. Само дето този път не води само до сараите, ама нищо!

Аз пък тъкмо се бях закахарил за хидроинженера.Защо всъщност още го охраняват? Ако се чувства застрашен да си плаща охраната.Не съм съгласен този,който разпределя порциите да се ползва от моите пари.

Каква държава сме-бивш агент от канонизираната ДС, бивш водач на почти забранена етнопартия живее като потомствен лорд в държавен имот на държавна издръжка в природозащитена зона,...и най-важното на всички "патриоти българи" не им прави впечатление......"...ееех, защо ли те умряха...и Ботев и Левски ?"-Вазов!!!

Божков ще им запали чергата май.Той не е Василев само да говори.

Кич отвсякъде е тая постройка, а Божков сега започва с действията си.

Е как къща в парк????? И раята мълчи

Дано изгори цялата. Там почивал почетния... От какво да почива този? Почивка заслужава работещия човек! А този? Уморен ли е, че да почива? И само като гледам сукаците и селския път до там, прахоляк, неасфалтиран, и буреняците отстрани, веднага се разбира че сме в Българска Замунда. Във всяка една нормална страна щяха първо да направят инфраструктура, с маркировка, осветление, с ланфшафт отстрани. А самата построика, върха на кича и безвкусието...

Слугинаж - цяла държава и народ е наведен пред една мафиотска клика. И ни тъпчат и мачкат, а някои се имат за помазани, че са му слуги и обслужващ персонал. 30 години нямаме ни един Левски, Ботев, дори лудетина като Бенковски. Няма един да се осмели да застане против и смачка змията. И не е Ахмед Доган изчадието, а цялата система родила организацията и мафиотизацията му.

Всичко с този имот е символ на гаврата на мафиотизираната държава и корупция с цял един народ. Военна зона, природен парк, свободен достъп до морето и задължение на собствениците да предоставят такъв и поддържат пътека между морето и имота ( такова е Европейското законодателство) , подставени лица, криминална приватизация и придобивания на околни терни, строеж на кей ... и няма сила, която да наложи законите. На всяка пресконференция питайте политици и прокурори - ДО КОГА? После ни нарочвали за корумпирана държава без върховенство на закона

Поздрав от Дубай или?

Малко му е да му горят сараите! Трябва той самият да гори! Проклет да е той и всички такива като него - политици,бизнесмени,магистрати,полицаи и всякаква друга паплач!!!

мъдите на безродника-резняк!

Боко Борисов ли командва бай Доганчо ? Или бай Доганчо ,командва Боко Борисов ?

БГ полицаите ги е страх от Ахмед Доган . Това се вижда в репортажа . БГ полицаите козируват на охраната на Доган .

Пазачът на имението бил контактен на коронавирус и бай Доган решил да вземе радикални мерки срещу инфекцията!

откъдето дошло там отишло

Абе защо махнаха новините за Божков?! Никъде не виждам и редче за това!

Лятната резиденция на Доган се намира върху територията на бившият яхт-клуб на "Нефтохим-Бургас", сега наричащ се 'Лукойл".Целият полуостров с нос."Чукаля" на практика е частно владение на Доган, като от миналата година той всъщност "прилапа" и плажа "Росенец" , намиращ се в "непосредствена близост" до големия имот, ако трябва да използваме определението! Както върви ,скоро Доган може да се окаже и собственик на целия петролен терминал, от който "Лукойл" си получава нефта , който пък е "в близост" със плажа. Тъй и тъй Доган е вече играч в енергетиката, нищо чудно да се включи и в петролния бизнес , като изкупи цялата местност "Росенец", бивша "Отмънли". Защо ли изобщо беше замесено"Трансвагон"и предпазливо е пропуснат "Лукойл", който де факто продаде на Доган полуострова ?

Благодаря на всички Ви... днес за пореден път разбрах, колко значим съм за Вас... от броя на хейтовете разбора се...

така си е

AMA KAK TOIA NIKAKVEC SHTE IMA OHRANIAEMA KASHTA NA OTMANLI?!OTMANLI E DARJAVEN IMOT I NIKOY NIAMA PRAVO DA STROI,OTMANLI E ZA NARODA,OTMANLI E DEVSTVEN PARK!TIA UNISHTOJIHA VSICHKO HUBAVO V BALGARIA!E NIAMA DA JIVEIAT 200 GODINI!

Някоя от държавните институции ще се осмели ли да провери този наглец Доган, който беше заявил, че ако поиска и космически кораб ще си купи. Как се е сдобил с толкова имане и живее като султан.

Е този нищо и никакъв човечец държи властта в страната ни вече толкова години като да е вечен. Срам за нас!

ТОВА ЦИГАНЧЕ ОТ ДРЪНДАР , ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ ДЪРПА КОНЦИТЕ НА ТЕРИТОРИЯТА, ЧРЕЗ "ЕТНИЧЕСКАТА КАРТА" , ПОКАЗВА ФАКТИЧЕСКИ КОЛКО СЛАБА Е КАТО КОНСТРУКЦИЯ БЪЛГАРИЯ, И ЩЕ ГО КАЖА ДИРЕКТНО - КОЛКО "ИЗМИСЛЕНА" Е ТАЗИ КОНСТРУКЦИЯ . ОТ ТУК СЛЕДВА ИЗВОДА, ЧЕ "СЪЖИТЕЛСТВОТО" НА РАЗЛИЧНИ ЕТНОСИ, РЕЛИГИИ И КУЛТУРИ "ПОД ЕДИН ПОКРИВ", ДЪЛГОСРОЧНО Е ПРОБЛЕМАТИЧНО И ТРУДНОУДЪРЖИМО, АКО НЕ СЕ "ЕЛЕМИНИРАТ" ТЕЗИ ЕТНОСИ, РЕЛИГИИ И КУЛТУРИ! ЗА ТОВА ЗАГАТВА САМОТО ЦИГАНЧЕ В ЕДНО ОТ ПЪРНИТЕ СИ ПУБЛИЧНИ ИНТЕРВЮТА В ПЪРВИТЕ ДНИ НА "ДЕМОКРАЦИЯТА" /ИМА ГО В ТУБАТА/, КЪДЕ КАЗВА БУКВАЛНО : "РАЗРЕШАВАНЕТО НА ВЪПРОСА С ЛИЧНЕТА СВОБОДИ И ПРАВА НА ГРАЖДАНИТЕ , АВТОМАТИЧНО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ОТПАДАНЕ НА НАЦИОНАЛНИЯТ ВЪПРОС!!"" ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ВСЯКА ДУМА! А ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА "НАЦИОНАЛНИТЕ ВЪПРОСИ" ПО СВЕТА, В ГЛОБАЛЕН ПЛАН РАБОТЯТ ЕДНИ ДРУГИ ... ХОРА ... ...Т.Е. ВСИЧКО ВЪРВИ "ПО ЧЕРТЕЖИТЕ" ....

Бомба гръмна в Сарая - не точно,,било е димка . Кола се вряза в кордона на Доган - не точно , било циганин с каруца . Опитаха се да застрелят с пистолет Доган - не точно, пистолета е бил детска играчка . $$$$$ ЦИРК. Правят се на маймуни и клоуни,и жертви , само и само някой да гласува за същата паплач .

30 години са ги хванали помаците за гушата да гласуват за ДПС не гласуват ли за тях ставаш враг

боли го шпека Доган бей за тая къщурка мизерна,като му преведат 60 милиона лева за студения резерв,ще си купи хотел Радисън срещу парламента..

Хора,помагайте,кой, с каквото може,бензин,кореселин,,спирт,газ,да помагаме на Доган да изгори!

Уж ,смениха режима преди 30 години , пък политиците пак си строят резиденции и сараи . Значи нищо не се е променило всъщност . Режима е стария , само куклите са нови / втора употреба /. Това не е демокрация ,а стария режим / държавна сигурност / ,просто е сменила едни кукловоди с други, като Доган,Борисов,Костов,Луканов и други .

СА МАЛКО ПО ВСТРАНИ ОТ ЦЯЛАТА РАБОТА ... НЕ СА ЛЯГАЛИ В КОВЧЕГ!

Промениха се нещата малко - преди резиденциитте бяха държавни, сега дворците са частни.

Гешев, а Доган кога?

Някой е подгонил дебелян леевски да прави барбекю...

до Щерев (нерегистриран) Щерев не се прави на луд и на "неутрален". Божков отвръща на удара и"захапа" Доган и Пеевски-господарите на твоя идол Бойко...:)

Парите и властта не те правят безмъсртен. Факт.

Алоооу, Каскета, какво првиш с тези "сараи", многоетжни сгради и бариери на морската ивица. Има ли закон в България да забранява достъп до морето на гражданите? Ами изсечената гора, замърсяването на природата, кражбата на общинска собственост? КОЙ го пази този турчеещ се паразит, смотано философче заграбило територия и за "благодарност" му се позволява мутренска охрана.

КАЗА КОЙ ГО ПАЗИ...

Запали им се чергата на Д(п)С !

АМА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ - ДРУГ ПЪТ ! МОЖЕ ЛИ ДА ЗАПАЛИШ НЕЩО , ДЕТО НЕ СЕ ВИЖДА И ДЕТО Е ... НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР ...

И от къде парите на Доган за тези сарай? Защо прокуратурата не се задейства и тоя не го прати при Баневите? Добре гори,ами и той да беше вътре... Защо никой не разследва,от къде са парите на Доганя?

ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ , ЧЕ ИДВАТ "ИЗБОРИ" ... МНОГО СЕ АКТИВИРАХА ТЕЗИ , ДЕТО ОТ 75 ГОДИНИ СЕ ДЪРЖАТ "ЗА ТРЪБАТА"

Така се говори из службите, а тия от НСО са безполезни при новите оръжия

МЕРОПРИЯТИЕ НА САМИЯТ "ПРОФЕСОР"

В настощите условия в страната ни трябва да се намери индивидуален атентатор, който да евтанизира голяма част от нашата политическа измет. Но трябва да действа сам, защото повече от два това в нашите условия, вече е група с предател.

Кой го охранява , пак ние ли плащаме ?

Народоотстъпници и национални предатели го охраняват

Имотът е застрахован, собственикът е потънал в дългове и е разчитал на пари от застраховката !

От какво почива Меди Доганов - агент Сава? От работа ли, или от далавери? Той е от организаторите на атентата на гара Буново и още три-четири атентата в нашата страна. "Борецът за права и свободи", дотолкова, доколкото тези думи карат наивните ни сънародници, в чиито глави е втълпено, че са турци, да гласуват за ДПС. Всъщност тази партия е толкова прогнила и корумпирана, колкото и ГЕРБ, защото съвместно и кооперативно са яхнали както т.нар. турци, така и циганите, които са тяхна маша, за да държат властта заедно с ГЕРБ и да управляват. А тъпите патриоти . . . Думи нямам за тяхното предателство към интересите на народа ни.

до Коко (нерегистриран) Ти нали беше гербер до вчера бе?Как така ще говориш за Господаря на твоя идол Бойко? Или може би онзи вчерашния е друг"Коко"? Нали сте все "нерегистрирани" та не може да ви хване спатиите човек...:)

Правилно си забелязал, Орлине. Идва време за поредното, конюнктурно пребоядисване, иначе лочника пресъхва! Виж гърневски, тодоров, биков в колко поредни бардака(пардон – „партии“) захлебваха? Имат повече бои и от стар Москвич, ама са добре! Нали, трябва да вземаме пример от преуспелите полит-проститутки?

А, Доган умрял ли е ?

до :) (нерегистриран)...Да ти кажа "на кантар"е....Вярно,че е много мощен но насреща си има самият Васил Божков ....:)

О-о-о, мултаците са в действие. Навремето инсценираха атентат срещу хидроинженера на републиката, сега са отново уплашени от нещо и започват да се палят и да заличават разни следички. Като хлебарки по време на ремонт са - развиват яка дейност - то не са дарения за болници, то не са фурми от ОАЕ, прокуратурата им гони кокошкари, щабфюрерите ни плашат с яка умирачка...майтапи и ташаци на рояци! Ще има още екшън, ще става интересно!

Горкият Доган, не може носа да си покаже на вън...

РУСКАТА РЕЗИДЕНЦИЯ ПЛАМНА, СКОРО И БАРСЕЛОНСКАТА КЪЩА!

до Фатмаци (нерегистриран) Защо "руска"? Какво имаш предвид?

Резиденция ! бившия! лидер ! ?? Нещо много странни неща ?? Колко бивши имат такива летни и зимни резиденции!??

Взели са му ОТКРАДНАТОТО. Тоя 500 години крадеше от нас, Българите- между 1396- 1878 г и после след 1991 г.

Няма страшно . Запалили са се кашоните с днешните ми джобни пари. Какво да се прави, днес няма да закусвам. Утре ще ми докарат другите.

Б.Б. отвори много фронтове, води войни по-много фронтове, но така му е казано ако иска да Остане да Оправлява, а дали ще успее.....малко вероятно!

СМС ДМС 666 текст ;ЗАЕДНОСТ Дари 1 лев в помощ на Великия Мислител татаррския философ,Слънцето над Делиормана ,ХИДРОинжинера на потока от пари и ДАЛАВЕРИ ,повелителя на ОбщественитЕ поръчки,Пазителя на Етническия мир,генния на ЛИБЕРАЛИЗМА , световно бижу в ськровишницата на КГБ доктор Ахмед Доган

Някой да не се е разгневил на МУЛТИГРУП заради просъветско-р уската политика, която водят? Ха дано, че натам, накъдето са ни повели, никак не е добре. Ще ни хранят с фурмички основно. България, ако иска да бъде свободна европейски развиваща се страна, Трябва да се отърве от подобни типове, които завладяха страната още през 90-те години.

до Murphy (нерегистриран) ....тия са хора на другите руснаци бе, на "горбачовистите"и "лукановистите"...дето разсипаха СССР, България и целия соц.лагер. Путин и сегашните руснаци какво общо имат?

А путинчето с какво е по-различно от Брежневчето? Кагебист, внук на готвача на Сталин, мчераклия за световен император. Ако много ти харесва, що не отидеш там да живуркаш?