Пожар в най-голямата рафинерия в Европа (Видео)

Пожар избухна в рафинерията на "Шел" в Ротердам, най-голямата в Европа, и предизвика частично спиране на работата й.

Обратно в новината

Коментари - Пожар в най-голямата рафинерия в Европа (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но само в България те са журналисточеска ТОП новина и се търси някой който да опере пешкира.

Електростанция с високо напрежение?

Да, ЕВН.

"Представител на регионална служба за сигурност каза, че в атмосферата няма отделени токсични вещества, но може да има сажди." - е това най-много ми хареса ! Затова ние си имаме поговорка - Мижи да те лажа! Бил съм в такава рафинерия и повярвайте ми при авария всичко се гори на комина с 10-15 метра огнен език - и ако в черния пушек няма токсични гадости , то сигурно са в киселото мляко и детските пюрета! Важното е какво е по документ, споко!

Значи запалил се някой трансформатор в подстанцията, но на нас 5 минути ни прожектират огънчето от комините (май ѝм викаха "свещи") на инсталациите и ни убеждават, как видите ли "бизгиностанцията сгоре, малеее-ле"

Има много интересни неща в интервюто с Путин. Освен тотален шпионаж на света, слагат и разни хардуерни тюнинговани модули в инфраструктурата на съюзниците, при непослушание може да ги активират, даде пример с Фукушима.

И както винаги виновни за пожара ще се окажат Путин и Пеевски! Сега е модерно в групата на подпалвачите да се включи и Тръмп. 90% от българите ще го повярват от раз!

Щом искат да участват в Северен Поток 2, ще почнат и пожари, то е ясно...

Англо-нидераландската компания Shell възнамерява да изпълни поетите във времето ангажименти по отношение на съвместните проекти с Русия, в това число и строителството на газопровода Северен поток 2, но дотолкова, доколкото това е възможно в условията на разширени санкции срещу Москва от страна на Вашингтон. Това съобщи главният изпълнителен директор на компанията Бен ван Бюрден, цитиран от ТАСС.

В Тайгата въздуха е мръсен, ама в Ротердам...

Има доста мръсни места в тайгата. Няма жители и никой не обръща внимание.

То в БГ такива места никак няма!И тук никой не обръща внимание.Едно от тези места са рафтовете с хранителни стоки в магазините.

да няма пострадали!

На война без жертви не може.