Коментари - Борисов изпрати вертолет за пожара в бургаското с. Изворище | Днес.dir.bg

Борисов изпрати вертолет за пожара в бургаското с. Изворище

Около 300-400 декара гора отново се е запалила край бургаското село Изворище. Премиерът спешно разпореди изпращане на вертолет за потушаване на пожара.

Обратно в новината

Коментари - Борисов изпрати вертолет за пожара в бургаското с. Изворище | Днес.dir.bg

Коментари

Вертолета го изпратиха от немай къде от Македония.

Миналата седмица ДАЙ правеше сериозни проверки между Карнобат и Бургас колона от Тирове натоварени с дърва бяха спрели в локалното по Ам Тракия преди мястото на проверка и 10-20 километра по назад Явно Чакаха Даяджите да си тръгнат Само незнайно защо Пътна полиция не си върши задълженията точно и когато трябва и да ги глобява за неправилно безпричинно спиране Явно не работят в Синхрон Пътна полиция и Държавна Автомобилна инспекция Но за сметка на тях Горската мафия си върши чудесно работата

Хайде боко време е да накараш дъжда да завали и слънцето да намали градусите:)))) Смешни жалки подлоги дето няма ден да не възхвалят ''величието'' дето е на наша издръжка с бая кохорта около него. Като изгоряха къщите и вилите тоя се сети че работа най накрая трябва да свърши

Пропуснали сте неговата кафява фотка, за вас днес няма да има СУДЖУК. По ЕКСКЛУЗИВНО щеше да е да кажете,че той е карал вертолета заспал в леглото си от Банкя само с мисълта си!! Ако не е той как ще оцеляваме - не знам.

Сигурно не е далеч времето когато подходящо организирани лумпени и дегенерати, ще подемат лозунг от вида """Има Борисов ,има България .Няма Борисов ,няма България", или нещо от този вид.Възможно е поради самоотъждествяването на лумпенчетата с идеала им ,Борисов да бъде заменен /като нещо по-интимно с Бойко/.Просто се пише приказката за "добрия цара-бащица"и се трасира пътя към оноследяване на поста

Вафен,чета ти коментарите и винаги съм ти на +.Изключително добре схващаш накъде вървят нещата.Лошото е,че освен дивната самовлюбеност на Вожда,дежа вюто на култа към някаква си личност/Той всъщност такава ли е???/,услужливата журналистика,нещата от живота,прагматичните неща,съвсем са изгубени в средата на нищото.

Как така Геройко още не е яхнал "Секвоята"и не е цъфнал на терен,за да гаси пожара лично и ръчно? "Борисов изпрати....."И къде е новината тук???За какво гражданите плащат всичкото на Борисов и цялата администрация? За да вършат работата си. Пък и не Борисов плаща от джоба си за изпратения хеликоптер. Успех на пожарникарите.Никак не им е лесно на момчетата в тази жега и оборудването,с което разполагат. Вместо"Секвоя"с които Геройко да лети по магистралите родни,да бяха купили още модерни пожарни коли.Че партийните,правителствените и обшински Мерцедес-и,БМВ-та и Ауди са премного за бедна България.

от стихосбирката на усенската поетеса д-р Венета Бакалова е единствено стихотворението посветено на приятелката на кмета на симитли "БMБ","Премиер, избран от народа О, достолепни Генерале, поведи ни! Ний вярваме във твоя свят обет! От враговете Де Пе Се /ДПС/ пази ни! Проправяй бъдния ни път напред, За да застане нашата България Във Европейския съюз със чест, Да заблести като небесна лъчезария Да я приветстват всички! Светла вест! Премъдри Господи Иисусе, благослови Ти Генерала и България! ......света ще свърши лудите лизачи няма да изчезнат никога !!!!

Ама това истита ли е???????????????Или е просто сатира

През 2009 г. в официалната страница на ПП ГЕРБ, раздел Актуално, беше обнародвана ода за него от русенската поетеса д-р Венета Бакалова. Интересното е, че тя бе публикувана в петата й стихосбирка Звезда над Витлеем, обединила 63 творби и двугласна детска песничка, но единствено стихотворението Премиер, избран от народа намери място във въпросната страница.

От написаното в репортажчето ,освен,че лъха на тотално малоумие и липса на когнитивен капцитет ,то човек може да си направи извода ,че всякакви държавни структури ,пряко заангажирани с различни бедстния изобщо са тотално парализирани и бездействуват.Щом мин-председателя се занимава с такава дейност ,то ръководството на тези структури трябва да се уволнят , а за всичко да отговаря премиера.Ако някъде трябва да се сменят няколко плочки по тротоара ,премиера разрешава , ако трябва да се окоси трева ,пак той , ако се спука тръба разпорежда пак той ,изобщо всичко.Ето така се насажда култ към личността .Един вожд ,който разрешава ,управлява ,нарежда ,взема крайни решения,абе нещо като "цар-самодържец" в нов по-високо технологичен вариант.Но има и обратен вариант,за което напомнят съдбите на Николай втори , Луи 16-ти,Чарлз първи

какво ще е новото партизанско име на боеко методиев тикваров,суджук бей или златният шланг?

Борисов ходи ли по нужда тази нощ, как е перисталтиката Му, кръвното Му, след тези 4 тона суджук да не се е повредил, горкият....Я командировайте една дръжка на микрофон да му клечи под шлифера и да ни уведомява своевременно какво прави Борисов.....Подлоги тъпи сте вие, не журналисти!!

Ало, дирници, през ноща Вашият Борисов не е ли направи още някое геройство!!?Токова сте жалки с напъните си да му пишете името за щяло и нещяло....Нещастни лизачи!!!

""""Борисов изпрати вертолет за пожара в бургаското с. Изворище""""Ех ,този Борисов.Какво ли щяхме да правим без него.Та той е нещо като Батман ,ама какъв ти батман ,то към него се изгражда култ като към Сталин ,ама в някакъв "нано" размер , даже не нано , а "пико" размер ,защото той е на светлинни години от него по възможности и проницателност

veska

Г дали знае, че хеликоптерът гаси? Разпънаха го на кръст този главатар по това Черноморие! Къде да помага по-напред? Дали в Каварна, Балчик, Шабла, Българево или на любимия ЮГ - Бургаско?

освободят поне половината от държавните служители и да остане само ТОЙ!!! Хем нищо не правят, хем ще има мнооого пари в бюджета от заплати, премиални, осигуровки, разходи и прочие!!!

ама пак ли е пожарникар?

Щом Б.Борисов едва днес е разрешил за хеликоптера, излиза ,че вчера този хеликоптер е летял и гасил без негово разрешение! Я бързо да се уволнят всички по веригата ,как така си вършат работата без разрешение !

Вярно си луд.Кой нормален човек ще се радва на трагедията на себеподобните.На нас ние е жал за хората който са се лишавали от почивните дни за да си създадът един уют и да си помогнат на семейният бюджет и в един миг всичко изгоря.Кравефермата също 150работни места,истинско мляко се произвежда след това ние го консумираме,а не сухото мляко от ЕС та питам,,ЗАЩО ДЪРЖАВАТА НЕ ВЗЕ АДЕКВАТНИ МЕРКИ ,ТА ЕДНА СЕДМИЦА ПОЖАРА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗГАСЕН,А ВЪРТОЛЕТА ГАСЕШЕ В МАКЕДОНИЯ ПОЖАРИТЕ.ТА КОЙ МИЛЕЕ ЗА Б-Я.ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА Е ЗАСТРАШЕН,ЧЕ МОЖЕ ДА ПОСТРАДА,АМА НАЛИ НЯМА ДЪРЖАВА,НИЕ ЗАТОВА ПИШЕМ И СЕ ЯДОСВАМЕ ,ЧЕ НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ МАЛКИЯТ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК

Вертолетът разбира се е руски- Ми 17. УМИШЛЕНО СМРАД НЕ СПОМЕНАВАТ. ЗАЩО НЕ Е ЗАПАДНАЛ? ТАЯ ТЕХНИКА Е ОТ ЛОШИЯТ КОМУНИЗЪМ И ОТ ЛОШИЯТ ТОДОР ЖИВКОВ.

Значи лично Другарят Борисов е изпратил въртолета!

Ne se li kazvashe vurtolet?!

Министър председателят няма право да изпраща военен вертолет. Може да го изпраща министърът или началникът на отбраната.

ами тои е всичко това:министър председател, началник на отбраната,Негово превъзходителство пожизнения президент фелдмаршал хаджи доктор бойко борисов, кавалер на Кръста Виктория, ордена За заслуги, Военен кръст, властелин на всички земни животни и всички морски риби, последния крал на България, победител на Pуската империя , професор по поджарникарски защити, ректор на софииският,варненският,благоевградският,велико търновският и банският университети

- Все още не е ясно дали пожарът е пламнал на същото място - Този, който е писал новината, явно му е пламнала главата от евтина мастика в кварталното барчИ. Такъв просташки изказ няма никъде по света в медия, претендираща за сериозна.

Борисов изпрати последния вертолет за пожара в бургаското с. Изворище. Повече няма!!!

Значи Той трябва да разпореди? А институции нямаме ли, които да се занимават с тези неща?! Тогава щом Той праща вертолета, тия от Гражданска защита и пожарната трябва да бъдат освободени. Или намирисва по-скоро на евтин ПР...

идиоти.

един път да свърши работа по специалността си да го видим колко реално може и е добър?

разследването за подпалвача/чите на този пожар. Местните алармираха за лице познайник на полиция, пожарна и прочие...???

Трябвало е да изпрати и танка, да намачка въглените и да стане асфалт на село!

Абе... как е живяло човечеството до сега без другаря Борисов? Това живот ли е било? Сега е рай.Жалко за човечеството.

Този вертолет е на българите, ние го изпращаме, да не би парите които ще се изхарчат са негови, какво цитирате непрекъснато дебелогъзия... с чужда пита помен прави

И с нашите суджуци, на момички се хвали!

Е, за това става! Дежурен пожарникар. Нали за това е учил? Какво ни мъчи, когато за никакъв бай х. не става, като премиер.

Ники

Съгласен съм напълно с казаното от теб, а това с вертолета го казах в смисъл, че никога не са писали комунистите-журналисти, че Тошо е решавал само той проблемите. Никога не ми е бил симпатичен и го мразехме огромното мнозинство българи, но пък не допускаше пресилените хвалебствия за него в средствата за масова информация.

Браво на Борисов! Добре, че е той! Ама защо подопечните му министри не са си свършили работата, та трябва той да нарежда? Министрът на вътрешните работи и министъра на отбраната трябва спешно да бъдат разжалвани! Също така ръководителите на разни граждански защити и подобни (не знам, на чие подчинение са) трчбва да бъдат изхвърлени.

Кво ще им разжалват на м-рите на вр и отбраната ,бе сульо.Те са никой, даже не са и ефрейтори.

От настоящите им постове, бре.

Въпреки , че си прав за разжалването - тук не му е мястото , оня на МВР-то е някакъв фатмак артилерист.

Съгласен!

толкова ли си тъп, че не знаеш на чие подчинение са разните министри?

Самото споменаване на най-святата дума "майка" те слага в първата кохорта гербаджий-motherfuckers

Злобари сте и говорите срещу него.Той милее за проблемите на народа, оня ден отмени и натурата от която плачат тези от Добруджа.

Кърпичка имаш ли , защото ме разплака. Отменил защото си видял мазно петно на потника , а той не обича да му лепват петна. Глобите няма да ги плаща от джоба си.Какво дрема от 2009 досега , че не постави въпроса нред ония тъпаци от Бряксел , съобразно националните ни интереси. Ония си маат едно към гьотура.

Много милее,преди да прати у нас въртолета беше в комшийте там изгасиха пожарите,а тука вилите на хорицата и най голямата кравеферма три ,четири дни горяха на воля,пожарните бяха без вода

Идиот!Съжалявам за квалификацията,но ми писна! Жив и здрав!

Имаме си премиер : Made in Банкя Луцифер Икономика не вдява, мисленето го влудява, тенис, карти и карате, нещо скучно взе да става. Но се стърнище запали, от цигари на абдали. Боко шланга размота, веролет си поръчА, хей пожар , здравей, здравей, иде Банкянския змей! .

Абе, кой праща вертолета, когато Борисов не е на власт?!?!

Хайде спрете вече с този Борисов. Няма ли съответни служби, общини, пожарна и т.н., които се оправят с бедствията? Само този ли свети навсякъде? Настройвате , може би без да знаете, целия мислещ народ срещу този "всемогъщ"някой си ....

Кой се радва на пожара бе, мазен гербаджийски гъз? Просто Мутрата и такива като теб явно са в повече на нормалните хора! Ама че нахал!

Усран , усран. Това мазен може и от плажно масло да е.

Само търси повот да се хвали от Кафкаския си приятел, който не слиза от гърбъ и му лиже ушите

Правителството е от 4 месеца на власт, а българия вече догаря.

Това , че виждаш несъществуващи неща си е твой личен проблем.

Хората не са против това да се изпрати хеликоптер да гаси, ако трабва и два , или всички хеликоптери на армията. Просто непрекъснатото натрапване на нискочелата мутра дразни. Най -вероятно идеята за хеликоптера е дошла от по-надолу . Какво пречи премиера да одобри и хеликоптера да замине без да се споменава името Му? В света ежемесечно, може би ежеседмично се гасят пожари със самолети и хеликоптери. Да си прочел съобщение, че Обама, или Путин, или Меркел са изпратили хеликптер да гаси????

Разкрий ми връзката между едното и другия , защото аз лично не я откривам , много е тънка. Тука коментарите повече се отнасят да едно доста нелицеприятно поведение на медията свързано с едни доста примитивни нагласи на Борисов ,да бъде изтъкван с повод и без повод.

А бе, ДИР, тоя че е тъп - тъп е. С дни и седмици , може би и месеци не може да схване същността на поне един държавен проблем и само чака на гюме събития с елементарни параметри- пожар в гората, катастрофа в ЖП-то, блокирана граница от гръцки трактористи ... и като се докопа до такъв проблем започва пъчене, плямпане, дуене на мускули- въобще мутра за чудо и приказ. Ама вие защо му се връзвате и ни занимавате с налудничавите му пристъпи? Преди 10--на дена имаше повсеместни протести срещу цигански терор, убито българско момче от циганин-безделник, а тоя така наречен премиер се беше покрил под чаршафите и си душеше пръднята- така и не разбрахме , че държавата има премиер..

добър е нашия пожарникар магнолиев,изпраща личният си хеликоптер

Правителствената информационна служба съобщава: "Премиерът е разпоредил на горещото време---незабавно да захладнее. Резултатите се очакват около 23часа." :)))

Перколета който съсипа! Стопиха му се, буталата, да ги друса със Лиляната! И каде ли не се прошляха, на мач, в Разграт, ходиха! Кацнаха, на Гратска мера, кравите им, се разбягаха, кокожките говна оставиха! Секнаха им, млеконадоя, а 100 % криви, бяха яйцата!

Борисов,нещо за бруталните жеги няма ли да направиш? Защо когато управляваш ти винаги е африкански мор лятото,а когато беше Ореха валеше? Направи щаб за борба ,и спирай този евроатлнтически мор навън.

надмина Ким Чен Ун по всички показатели.

Има друг подход с американците.

Пирогов са извикали Борисов да ръководи сложна операция.

Да не е било мозъчна трансплантация ? Ама той е бил пациент бе.

Коментари - Борисов изпрати вертолет за пожара в бургаското с. Изворище | Днес.dir.bg

Борисов изпрати вертолет за пожара в бургаското с. Изворище

Около 300-400 декара гора отново се е запалила край бургаското село Изворище. Премиерът спешно разпореди изпращане на вертолет за потушаване на пожара.

Обратно в новината

Коментари - Борисов изпрати вертолет за пожара в бургаското с. Изворище | Днес.dir.bg

Коментари

Вертолета го изпратиха от немай къде от Македония.

Миналата седмица ДАЙ правеше сериозни проверки между Карнобат и Бургас колона от Тирове натоварени с дърва бяха спрели в локалното по Ам Тракия преди мястото на проверка и 10-20 километра по назад Явно Чакаха Даяджите да си тръгнат Само незнайно защо Пътна полиция не си върши задълженията точно и когато трябва и да ги глобява за неправилно безпричинно спиране Явно не работят в Синхрон Пътна полиция и Държавна Автомобилна инспекция Но за сметка на тях Горската мафия си върши чудесно работата

Хайде боко време е да накараш дъжда да завали и слънцето да намали градусите:)))) Смешни жалки подлоги дето няма ден да не възхвалят ''величието'' дето е на наша издръжка с бая кохорта около него. Като изгоряха къщите и вилите тоя се сети че работа най накрая трябва да свърши

Пропуснали сте неговата кафява фотка, за вас днес няма да има СУДЖУК. По ЕКСКЛУЗИВНО щеше да е да кажете,че той е карал вертолета заспал в леглото си от Банкя само с мисълта си!! Ако не е той как ще оцеляваме - не знам.

Сигурно не е далеч времето когато подходящо организирани лумпени и дегенерати, ще подемат лозунг от вида """Има Борисов ,има България .Няма Борисов ,няма България", или нещо от този вид.Възможно е поради самоотъждествяването на лумпенчетата с идеала им ,Борисов да бъде заменен /като нещо по-интимно с Бойко/.Просто се пише приказката за "добрия цара-бащица"и се трасира пътя към оноследяване на поста

Вафен,чета ти коментарите и винаги съм ти на +.Изключително добре схващаш накъде вървят нещата.Лошото е,че освен дивната самовлюбеност на Вожда,дежа вюто на култа към някаква си личност/Той всъщност такава ли е???/,услужливата журналистика,нещата от живота,прагматичните неща,съвсем са изгубени в средата на нищото.

Как така Геройко още не е яхнал "Секвоята"и не е цъфнал на терен,за да гаси пожара лично и ръчно? "Борисов изпрати....."И къде е новината тук???За какво гражданите плащат всичкото на Борисов и цялата администрация? За да вършат работата си. Пък и не Борисов плаща от джоба си за изпратения хеликоптер. Успех на пожарникарите.Никак не им е лесно на момчетата в тази жега и оборудването,с което разполагат. Вместо"Секвоя"с които Геройко да лети по магистралите родни,да бяха купили още модерни пожарни коли.Че партийните,правителствените и обшински Мерцедес-и,БМВ-та и Ауди са премного за бедна България.

от стихосбирката на усенската поетеса д-р Венета Бакалова е единствено стихотворението посветено на приятелката на кмета на симитли "БMБ","Премиер, избран от народа О, достолепни Генерале, поведи ни! Ний вярваме във твоя свят обет! От враговете Де Пе Се /ДПС/ пази ни! Проправяй бъдния ни път напред, За да застане нашата България Във Европейския съюз със чест, Да заблести като небесна лъчезария Да я приветстват всички! Светла вест! Премъдри Господи Иисусе, благослови Ти Генерала и България! ......света ще свърши лудите лизачи няма да изчезнат никога !!!!

Ама това истита ли е???????????????Или е просто сатира

През 2009 г. в официалната страница на ПП ГЕРБ, раздел Актуално, беше обнародвана ода за него от русенската поетеса д-р Венета Бакалова. Интересното е, че тя бе публикувана в петата й стихосбирка Звезда над Витлеем, обединила 63 творби и двугласна детска песничка, но единствено стихотворението Премиер, избран от народа намери място във въпросната страница.

От написаното в репортажчето ,освен,че лъха на тотално малоумие и липса на когнитивен капцитет ,то човек може да си направи извода ,че всякакви държавни структури ,пряко заангажирани с различни бедстния изобщо са тотално парализирани и бездействуват.Щом мин-председателя се занимава с такава дейност ,то ръководството на тези структури трябва да се уволнят , а за всичко да отговаря премиера.Ако някъде трябва да се сменят няколко плочки по тротоара ,премиера разрешава , ако трябва да се окоси трева ,пак той , ако се спука тръба разпорежда пак той ,изобщо всичко.Ето така се насажда култ към личността .Един вожд ,който разрешава ,управлява ,нарежда ,взема крайни решения,абе нещо като "цар-самодържец" в нов по-високо технологичен вариант.Но има и обратен вариант,за което напомнят съдбите на Николай втори , Луи 16-ти,Чарлз първи

какво ще е новото партизанско име на боеко методиев тикваров,суджук бей или златният шланг?

Борисов ходи ли по нужда тази нощ, как е перисталтиката Му, кръвното Му, след тези 4 тона суджук да не се е повредил, горкият....Я командировайте една дръжка на микрофон да му клечи под шлифера и да ни уведомява своевременно какво прави Борисов.....Подлоги тъпи сте вие, не журналисти!!

Ало, дирници, през ноща Вашият Борисов не е ли направи още някое геройство!!?Токова сте жалки с напъните си да му пишете името за щяло и нещяло....Нещастни лизачи!!!

""""Борисов изпрати вертолет за пожара в бургаското с. Изворище""""Ех ,този Борисов.Какво ли щяхме да правим без него.Та той е нещо като Батман ,ама какъв ти батман ,то към него се изгражда култ като към Сталин ,ама в някакъв "нано" размер , даже не нано , а "пико" размер ,защото той е на светлинни години от него по възможности и проницателност

veska

Г дали знае, че хеликоптерът гаси? Разпънаха го на кръст този главатар по това Черноморие! Къде да помага по-напред? Дали в Каварна, Балчик, Шабла, Българево или на любимия ЮГ - Бургаско?

освободят поне половината от държавните служители и да остане само ТОЙ!!! Хем нищо не правят, хем ще има мнооого пари в бюджета от заплати, премиални, осигуровки, разходи и прочие!!!

ама пак ли е пожарникар?

Щом Б.Борисов едва днес е разрешил за хеликоптера, излиза ,че вчера този хеликоптер е летял и гасил без негово разрешение! Я бързо да се уволнят всички по веригата ,как така си вършат работата без разрешение !

Вярно си луд.Кой нормален човек ще се радва на трагедията на себеподобните.На нас ние е жал за хората който са се лишавали от почивните дни за да си създадът един уют и да си помогнат на семейният бюджет и в един миг всичко изгоря.Кравефермата също 150работни места,истинско мляко се произвежда след това ние го консумираме,а не сухото мляко от ЕС та питам,,ЗАЩО ДЪРЖАВАТА НЕ ВЗЕ АДЕКВАТНИ МЕРКИ ,ТА ЕДНА СЕДМИЦА ПОЖАРА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗГАСЕН,А ВЪРТОЛЕТА ГАСЕШЕ В МАКЕДОНИЯ ПОЖАРИТЕ.ТА КОЙ МИЛЕЕ ЗА Б-Я.ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА Е ЗАСТРАШЕН,ЧЕ МОЖЕ ДА ПОСТРАДА,АМА НАЛИ НЯМА ДЪРЖАВА,НИЕ ЗАТОВА ПИШЕМ И СЕ ЯДОСВАМЕ ,ЧЕ НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ МАЛКИЯТ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК

Вертолетът разбира се е руски- Ми 17. УМИШЛЕНО СМРАД НЕ СПОМЕНАВАТ. ЗАЩО НЕ Е ЗАПАДНАЛ? ТАЯ ТЕХНИКА Е ОТ ЛОШИЯТ КОМУНИЗЪМ И ОТ ЛОШИЯТ ТОДОР ЖИВКОВ.

Значи лично Другарят Борисов е изпратил въртолета!

Ne se li kazvashe vurtolet?!

Министър председателят няма право да изпраща военен вертолет. Може да го изпраща министърът или началникът на отбраната.

ами тои е всичко това:министър председател, началник на отбраната,Негово превъзходителство пожизнения президент фелдмаршал хаджи доктор бойко борисов, кавалер на Кръста Виктория, ордена За заслуги, Военен кръст, властелин на всички земни животни и всички морски риби, последния крал на България, победител на Pуската империя , професор по поджарникарски защити, ректор на софииският,варненският,благоевградският,велико търновският и банският университети

- Все още не е ясно дали пожарът е пламнал на същото място - Този, който е писал новината, явно му е пламнала главата от евтина мастика в кварталното барчИ. Такъв просташки изказ няма никъде по света в медия, претендираща за сериозна.

Борисов изпрати последния вертолет за пожара в бургаското с. Изворище. Повече няма!!!

Значи Той трябва да разпореди? А институции нямаме ли, които да се занимават с тези неща?! Тогава щом Той праща вертолета, тия от Гражданска защита и пожарната трябва да бъдат освободени. Или намирисва по-скоро на евтин ПР...

идиоти.

един път да свърши работа по специалността си да го видим колко реално може и е добър?

разследването за подпалвача/чите на този пожар. Местните алармираха за лице познайник на полиция, пожарна и прочие...???

Трябвало е да изпрати и танка, да намачка въглените и да стане асфалт на село!

Абе... как е живяло човечеството до сега без другаря Борисов? Това живот ли е било? Сега е рай.Жалко за човечеството.

Този вертолет е на българите, ние го изпращаме, да не би парите които ще се изхарчат са негови, какво цитирате непрекъснато дебелогъзия... с чужда пита помен прави

И с нашите суджуци, на момички се хвали!

Е, за това става! Дежурен пожарникар. Нали за това е учил? Какво ни мъчи, когато за никакъв бай х. не става, като премиер.

Ники

Съгласен съм напълно с казаното от теб, а това с вертолета го казах в смисъл, че никога не са писали комунистите-журналисти, че Тошо е решавал само той проблемите. Никога не ми е бил симпатичен и го мразехме огромното мнозинство българи, но пък не допускаше пресилените хвалебствия за него в средствата за масова информация.

Браво на Борисов! Добре, че е той! Ама защо подопечните му министри не са си свършили работата, та трябва той да нарежда? Министрът на вътрешните работи и министъра на отбраната трябва спешно да бъдат разжалвани! Също така ръководителите на разни граждански защити и подобни (не знам, на чие подчинение са) трчбва да бъдат изхвърлени.

Кво ще им разжалват на м-рите на вр и отбраната ,бе сульо.Те са никой, даже не са и ефрейтори.

От настоящите им постове, бре.

Въпреки , че си прав за разжалването - тук не му е мястото , оня на МВР-то е някакъв фатмак артилерист.

Съгласен!

толкова ли си тъп, че не знаеш на чие подчинение са разните министри?

Самото споменаване на най-святата дума "майка" те слага в първата кохорта гербаджий-motherfuckers

Злобари сте и говорите срещу него.Той милее за проблемите на народа, оня ден отмени и натурата от която плачат тези от Добруджа.

Кърпичка имаш ли , защото ме разплака. Отменил защото си видял мазно петно на потника , а той не обича да му лепват петна. Глобите няма да ги плаща от джоба си.Какво дрема от 2009 досега , че не постави въпроса нред ония тъпаци от Бряксел , съобразно националните ни интереси. Ония си маат едно към гьотура.

Много милее,преди да прати у нас въртолета беше в комшийте там изгасиха пожарите,а тука вилите на хорицата и най голямата кравеферма три ,четири дни горяха на воля,пожарните бяха без вода

Идиот!Съжалявам за квалификацията,но ми писна! Жив и здрав!

Имаме си премиер : Made in Банкя Луцифер Икономика не вдява, мисленето го влудява, тенис, карти и карате, нещо скучно взе да става. Но се стърнище запали, от цигари на абдали. Боко шланга размота, веролет си поръчА, хей пожар , здравей, здравей, иде Банкянския змей! .

Абе, кой праща вертолета, когато Борисов не е на власт?!?!

Хайде спрете вече с този Борисов. Няма ли съответни служби, общини, пожарна и т.н., които се оправят с бедствията? Само този ли свети навсякъде? Настройвате , може би без да знаете, целия мислещ народ срещу този "всемогъщ"някой си ....

Кой се радва на пожара бе, мазен гербаджийски гъз? Просто Мутрата и такива като теб явно са в повече на нормалните хора! Ама че нахал!

Усран , усран. Това мазен може и от плажно масло да е.

Само търси повот да се хвали от Кафкаския си приятел, който не слиза от гърбъ и му лиже ушите

Правителството е от 4 месеца на власт, а българия вече догаря.

Това , че виждаш несъществуващи неща си е твой личен проблем.

Хората не са против това да се изпрати хеликоптер да гаси, ако трабва и два , или всички хеликоптери на армията. Просто непрекъснатото натрапване на нискочелата мутра дразни. Най -вероятно идеята за хеликоптера е дошла от по-надолу . Какво пречи премиера да одобри и хеликоптера да замине без да се споменава името Му? В света ежемесечно, може би ежеседмично се гасят пожари със самолети и хеликоптери. Да си прочел съобщение, че Обама, или Путин, или Меркел са изпратили хеликптер да гаси????

Разкрий ми връзката между едното и другия , защото аз лично не я откривам , много е тънка. Тука коментарите повече се отнасят да едно доста нелицеприятно поведение на медията свързано с едни доста примитивни нагласи на Борисов ,да бъде изтъкван с повод и без повод.

А бе, ДИР, тоя че е тъп - тъп е. С дни и седмици , може би и месеци не може да схване същността на поне един държавен проблем и само чака на гюме събития с елементарни параметри- пожар в гората, катастрофа в ЖП-то, блокирана граница от гръцки трактористи ... и като се докопа до такъв проблем започва пъчене, плямпане, дуене на мускули- въобще мутра за чудо и приказ. Ама вие защо му се връзвате и ни занимавате с налудничавите му пристъпи? Преди 10--на дена имаше повсеместни протести срещу цигански терор, убито българско момче от циганин-безделник, а тоя така наречен премиер се беше покрил под чаршафите и си душеше пръднята- така и не разбрахме , че държавата има премиер..

добър е нашия пожарникар магнолиев,изпраща личният си хеликоптер

Правителствената информационна служба съобщава: "Премиерът е разпоредил на горещото време---незабавно да захладнее. Резултатите се очакват около 23часа." :)))

Перколета който съсипа! Стопиха му се, буталата, да ги друса със Лиляната! И каде ли не се прошляха, на мач, в Разграт, ходиха! Кацнаха, на Гратска мера, кравите им, се разбягаха, кокожките говна оставиха! Секнаха им, млеконадоя, а 100 % криви, бяха яйцата!

Борисов,нещо за бруталните жеги няма ли да направиш? Защо когато управляваш ти винаги е африкански мор лятото,а когато беше Ореха валеше? Направи щаб за борба ,и спирай този евроатлнтически мор навън.

надмина Ким Чен Ун по всички показатели.

Има друг подход с американците.

Пирогов са извикали Борисов да ръководи сложна операция.

Да не е било мозъчна трансплантация ? Ама той е бил пациент бе.