Коментари - Пожар избухна в подстанция в Белгородска област на Русия след украински удар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това няма ли онези ''демократични миротворци'' в ООН да го осъдят и да признаят като тероризъм след като всеки отговор на Русия срещу провокациите им тиражират че е ''тероризъм''???

искаме руската кръв да се лее , като водка на панаир!

Елементарно, Уотсън както би казал Шерлок Холмс. Просто приложение на Трети закон на Нютон. Всяко действие има равно и противоположно противодействие. Нещата ескалират. А Русия нещо привърши джепането. А новите Хаймарс вече са на път към Украйна. Както и целия икономически потенциал на Запада, който е 50 пъти по голям от този на Русия. За технологично изостаеане на Русия няма смисъл да говорим.

Глупак. Технологично ти е изостанала главата. Да не говорим за психично. Освен това самолета с който е атакувано е свален от 230 км., а пилота вече храни червеите

Ся още един масиран удар по отстранените последици и това ще им е! Не могат цяла зима да се оправят. Що трябваше да се стига до тук?! Да би мирно седяло (не пипало СП1 и 2 и Кримски мост) не би чудо видяло (седяло на тъмно, студено, без интернет и гладно).

Терористите от Русия трябва да бъдат наказани!несамо белгород ред е на Москва.

Ако това е верно украинците пак си го просят...По-скоро искат да ни въвлекат всички в тази война!!!

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Вот как пашет свиноферма кремлеботов - нацистов и проститутов : https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2

Що за индивид си ти ,защо живееш,защо дишаш въздуха...

Пропускаш, че вируса против русофили, дето не засяга мозъка, е тестван върху анусафилните фейкаджии като безмозъчна биомаса.

отивай да ги спреш мухъл

Не е правилно да се стреля по гражданска инфраструктура, нито от едната, нито от другата страна. Но руснаците дар- пиран направиха Украйна. И очакват украинците да не отвръщат? Глупости са приказките как ще влезем във война. Ние вече сме страна в конфликта. Военната промишленост, както и тази на целия Запад работи за Украйна. И да ние сме част от Запада, колкото и да не се иска на някои.

Радвам се за украинските успехи. Браво.

Россия пошла на хой и никой не може да я спаси!

няма нужда да я спасява някой, самодостатъчна си е във всичко: ресурси, хора, да не говорим за оръжие. Обаче Европа се изпържи здраво и както изглежда скоро ще изгори. Чудя се как все още има хора, които не го виждат и говорят и вършат глупости!

ㅤ

Само да не квичиш с пяна на устата след 2 дена?..

Neee Maiks to s ubavata so usta shte gi spasi

Сотрудник ЧВК "Вагнера" и сотрудница ФСБ попросили политическое убежище у Франции. "Один человек имеет отношение к работе штаба и команде Пригожина, вторая – сотрудница ФСБ. … Сейчас каждый из этих людей будет давать показания про военные преступления, надеюсь, у них будет возможность сотрудничества с международным расследованием и дачи показаний в отношении Евгения Пригожина и других лиц путинского режима. Один из крупных зарубежных телеканалов делает материал по показаниям одного из них", – сообщил Осечкин.

Скоро доста ТЕЦове в Русия ще изгърмят. Ами така им се пада. И други работи ще гърмят.

ㅤ

Само да не квичиш с пяна на устата след 2 дена?..

Добро начало,да се готвят останалите погранични територии Мечката се оказа дърта и беззъба.

ㅤ

Само да не квичиш с пяна на устата след 2 дена?..

Украинците имат оръжията но това не е техен удар. Има много клипове в Туитър. Рашките изстреляха около 10 ракети към Украйна като около 8 от тях паднаха в същия Белгород, от който излетяха и едната беше тази

Вече имат ток, но удара беше много прецизен. Има директно панирамно видео.

Ами то удара може да бъде повторен. След това Ростов. Курск , Таганрог.

Защо никой не иска да емигрира във велика Русия, а мечтата на всеки руснак е да отиде в прогнилия запад? Та даже и нашите русофили бивеят в голямата си част в западна Европа, никой от тях не е в раша???? А имат и велика армия хаха

Много добър въпрос, дано някой почитател на Русия даде разумно обяснение?!?!

Искам да ходя в Щатите, щото са най големите крадци и са богати. Там и аз може да забогатея, защото да вземеш от крадци не е кражба, а е достойно.

Русия е на второ място в света по брой ИМИГРАНТИ след Канада и се бори за второто място със САЩ/ Само украинците в Русия бяха около 4 милиона официално. Тоест всеки десети укринец живее в Русия. А сега са доста повече.

Там емигрират само от бившите соц. републики и то за да могат по-лесно да излязат към Европа. Ама свърши вече. Ти кажи колко са емигрантите от белия свят към Русия? Примерно от Европейските държави или Америка?

В цялата си история, русия е живяла в мизерия, без никакви открития, иновации, производства, пълна мизерия. И бай ганя обаче си го влече натам по незнайна причина. Иска да му забранят пак да пърува из нормалния свят и да го стрелят като се осмели да избяга от рая както беше преди 89-та. Има само още няколко заблудени сателита - северна корея, еритрея и сирия

Само нее ясно защо руската авиация не прави килим от бомби в окрайната след тези опити за саботажи!

Защо да настройва хората на случайните жертви срещу себе си, като след време тези хора ще живеят на руска територия... Няма смисъл да си създаваш врагове сред своите. САЩ помитат всичко по света, но тази територия не могат да занесат в САШ.., затова хората си отмъщават - събориха им 2-те кули :))))

Добро обяснение, колега. Те затова и мятат ракети от по няколко милиона $ по черни пътища и външни кенефи - да не вземат да ги намразят хората. Е, случва се вместо кенеф да уцелят и някой жилищен блок с 4 HIMARS-a на покрива и банда бандеровци и нацисти на 5-тия етаж, но то си е в реда на нещата, нали? А това дето уцелват понякога подстанция, центъра на някой голям град или пък оживено кръстовище, язовирна стена е абсолютна случайност и нещастен случай, нали така?

руската авиация не смее да лети в небето над Украйна,защото украинското ПВО,което уж руснаците бяха унищожили с първите си удари през февруари,си е живо и здраво и само чака страшните МИГ-ове да се появят и да ги приземи завинаги. Затова руснаците стрелят само с високоточковите си ракети,които падат където си искат

ㅤ

Ама ти си бил много добър автор на вицове!

Щото няма достатъчно бомби, за тва. Говорим за кочината все пак. А и самолетите са скъпи. Едно СУ-34 струва майка си и баща си. Едно село крепостни няма яде цяла година. А СУ-25 ще падат като круши.

Арестович каза, че днес руснаците са пуснали 12 калибри. От тях както той се изразява "18 сбили". Дебилите около наркомана с конкурс са ги избирали.

Кво тря стане та масата олигофрени да прочетат официалните програми на Международният Икономически Форум? Шваб и книги пусна: Ковид 19 - великият рестарт, и Четвъртата индустриална революция. Какво тря стане та народа да зацепи, че няма алтернатива на Руските ресурси, която да позволи икономически растеж на който досега се наслаждаваха всички? Какво тря стане та милионите зомбирани овце да си зададат въпроса: Какво се случва със земеделието и как ще го има без азотните торове? Отговор: Каргил, Байер-монсанто, Нестле и други мега корпорации ще изкупят земята и водоизточниците и от там ще държат качеството на храните ниско и контролирано. Какво тря стане та да схванете, че новият западен ред ще бъде налаган през политкоректна цензура, дигитален контрол, карбонов индекс за всеки индивид и социален рейтинг? Путин се ползва за отвличане на вниманието, а Украйна за повод. Тва е. Ковид кризата не срина достатъчно икономиките та да възприемат овцете новият копоративен фашизъм. Седят всички блеещи млекопитеци и чоплят метавърса, докато спекулантите създадоха енергийна криза с посредници и борсови операции и са имат за цел да източат пенсионните фондове на Европа. Всичките данъци и такси плащани с години от Европейците с развити икономики ще бъдат усвоени през политкоректни програми и олигофренски закони закачени за Зеления Преход и Климатичните промени. ОПЕК + няма да клекне на малоумията на ЕССР и Американските Фашистки Щати. Рецесията няма да се спре от финансирането на банда изкукали нацисти от Украйна, който ФАЩ финансира и подготви за да отдели тотално Европа от ресурсите на Русия. Кой средно-интелигентен индивид не му е ясно, че развита икономика не се прави при спрени атомни централи, от вятърни мелници и тенджери за събиране на слънчева енергия? По-тъпо и неграмотно население не е имало от хиляди години. Тва е извода. Свързаността и технологиите вместо да направят овцете умни им стимулираха малоумието до степен на изключване от реалностите.

Те и Кримския жп мост бяха оправили, но вчера имаше снимки с обгорялата композиция, половината си беше на моста.

стига сте ни занимавали с тая пропаднала държава Русия, бе. Да целия свят, вкл. китайците им писна на самодейността на Путкин. Разпарчетосване на Русия след войната, репарации, лишаване от ядрено оръжие и изхвърляне от ООН.

...и ти спинкаш, отвити крачета и напикани гащи...

Ще им се приреве на русначетата, ама сами са си виновни, че го търпят джуджето наркоман Путинка

По серизно давайте закачайте се.. После ще гледаме сеир

Путин, трепай тая гад фашистка

страх , ужас и пълем мрак се стеле над руския град белгород , който е по голям от пловдив или варна ! СЛАВА УКРАiНА ! добър вечер москалета , ние сме от украйна !

Отачаян си , като всички останали аталатически олигофрени

Руски орки мрънкат, че им гръмнали един трафопост ...

Малко ги бомбиха из Украйна. Още искат.

Аха... укрите пак настъпиха мотиката, и ще го ядат намазан!

не знам какво настъпват укрите, ама блядовете бягат като зайци и само отдалеко пускат по някое желязо,на което викат високоточкова ракета,та дано уцелят някоя жилищна сграда

В скоро време ( като застудее ) ще има още ударени подстанции на украинците и цяла европа ще мръзне.. :))))

Кога ши бучат ?

Крайно време е да засипят Рашистан с килим от бимби ….

Кога ?