Пожар избухна в Красноярския алуминиев завод

Възпламенил се е трансформатор, като изгорената площ е 50 квадратни метра

Обратно в новината

Коментари - Пожар избухна в Красноярския алуминиев завод | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пушенето е вредно за вашето здраве

Пожарът в склада за хартия в Бургас е по-голям от пожара в Красноярския завод.

...

Дали, ако се беше запалила някоя фабрика, примерно в Испания или Норвегия, ДИР щеше да ни информира?

https://youtu.be/L3I8p_5KbRs?si=kLHTyufOIyU0Y7JD Поздрав за руските тролчета педерастчета!

Педерастчетата са евроатлантическа ценност.

Ти си симпатизант на Русия и работиш за руските интереси, обаче си български патриот. Пак всеки който защитава българските а не руските интереси задължително работи за американците бомбардирали не знам си кого преди 78 години.... Твоя Сталин е избил 30 милиона е руснаци. Обаче той е руски герой. Ленин е руски шпионин изпратен за да изкара царска Русия от първата световна война. Обаче си имате мавзолей с него на червения площад и всяка година му се кланят. Нали искаше факти и аргументи? А пък ти до момента не си дал нито един факт или аргумент с какво отчаяната ти защита на руските интереси е в полза на интересите на България. Защото интересите на Путин са възстановяването на Съветския съюз и пояса от подчинени на Съветския съюз държави включително и България.

Човече, пак ти напомням да си гълташ хапчетата. Жълтите, сините не помагат.

Жалко некадърно тролче???? Давай да чуем аргументите и фактите оборващи това което съм написал:)))

Господине, напразно се хабите. Виждате, че дрогаря лекар веднага ви е предписал хапчета. Те дрогарете са така. Като не могат да се аргументират, раздават хапчета. Оставете ги.

Той дрОгарят не е лекар, дрОгаря е едно миризливо руско тролче, педерастче!!!

НАС! нас бомбардираха американците, неграмотен, психичноболен ДеБил. Избиха само цивилни. Същите тия, на които слугуваш, отрепка. Безразборно. Варварско. Безмилостно убийство на жени, деца, старци. И никога не се извиниха, лизач продажен.

Дрогарьо, точно вас не са бомбардирали. Бомбардирали са дядовците ви шумкари с доларе... Американците са бомбардирали буржоазните българи, с къщи в центъра на София, с работещ бизнес и християнско възпитание. На вас комунистите американците и най-вече англичаните са пускали доларе, които вие много обичате. А тези, които са загинали при бомбардировките, вашите предци щяха да ограбят и избият...

я кажи кой бомбардира Варна? Коя окупационна армия ни нападна пред 1944г? Кой се опита да завземе Добруджа? Кой плаща на копейки и зелени чорапи всеки ден?

Той без паникьосаният е едно от известните руски тролчета педерастчета в дира!

Ами ето ти отговора. В края на 19в в цял свят се осъждат много остро зверствата и издевателствата над българското население в Османската империя, включително и в Англо-Саксонския свят. Но геополитическият интерес на Англо-Саксонския свят не позволява да се направи нещо повече от осъждане. От друга страна Руската империя има изключителен гео-политичеки интерес към контрол на проливите и обявява война на Османската империя с повод освобождение на православното българско население. В резултат на съвпадането на гео-политическия интерес на една велика сила с националния интерес на българина на картата отново се появява България в едни доста добри граници - Сан Стефанска България. Западният интерес е малко по-различен и България е разделена на две. Минават няколко години докато успеем да се съединим и след това ни спретват и една война със Сърбия, в която успяваме с достойнство да затвърдим съединението. В Първата и Втората световни войни, сме на страната на Германия. Губим територии. И бидейки на страната на Германия успяваме да допринесем и за загубата на Англия при Галиполи, което Чърчил никога не забравя. В края на ВСВ отново сме губеща страна и Англия решава, че трябва една значителна част от България да премине към Гърция. Гео-политически интерес, несъвпадащ с нашия. СССР по това време има друг интерес и Молотов успява да запази територията на България, дори и да върне част то Добруджа. Отново геополитически интерес, но съвпадащ с нашия национален. Така че до момента историята показва, че когато нашия национален интерес е съвпадал с гео-политическия интерес на някоя велика сила, ние само сме печелили. Въпросът сега е чий гео-политически интерес съвпада с нашия?

Кво беше ? кво Беше ? Ааааа ... да! Байдън е виновен. Изобщо в Руслямска държва Путлер разполага с цялата власт, но винаги виновни са американците за всичко

Ние двамата тъкмо приключихме половия си акт и ще попишем малко тук. Орс беше пасивния.

Дир.ру винаги със свежи новини от Руслямска Държава

Пропуснах да кажа, че съм педераст и ме разработват отзад всеки ден.

Всички негативни новини от Русия получаваме своевременно.

Че каква положителна новина може да дойде от тази клоака ? Че са подобрили рекорд по алкохолизъм ? Той си е техен. Или, че произвели автомобил с АБС ?

Або много нагли лъжци сте това путлерастите. Това е единствената от хилядите за днес. Напротив негативните новини са основно за САЩ. Да са написали нещо за 18 масови убийства в Руслямска държава през тази година? Не За хилядите изнасилвания и убийства от върнали се от фронта орки? Не Само тази година има над 100 пожара в заводи в Руслямска държава, Да са написали нещо за тях? Не - това е един от малкото споменавани случаи.

Ако в Русия се запали туба с бензин, хохлите ще пишат, че гори рафинерия.

А бе вие нормални ли сте? Автобус падна - всички умряха В Краснодар - ПожаР, та там в завода, та трансформатора се запали и 50м на квадрат изгоряха. Абе вие само страшни глупости ли селектирате? И какъв е този маниер...кога сте писали за Краснодр каквото к да е? Но щом е пожар....то говорите така, като че този трансформатор е онзи дето го купихме вчера с последните ни пари които ги събрахме от всички и сега....нито пари, нито трансформатор !!! Нека да го погледнем в друга плоскост. Вие знаете ли къде е Краснодар, на какво разтояние е той от София? Над 2000км по пътя и там са изгоряли 50 кв.м. Ало..... В подобен стил може да опишите, че някой неземен жител в галактиката се е изходил на 6см отзтрани на Голямата тоалетна и то там....ужас! Или подобни подробности от времето на динозаврите. Тези статии предполагам ги пишете като форма на платен социален експеримент, нали?

2000км = 2 милиона метра 50кв.м = или близко до 5м × 10м 6м × 8м 7м × 7м Да е ясно на пишещите, при съставяне на бъдещите глупости

Алкашите ( алкохолици на български) спазват заръката на Зеленски. ''Не пушете там, където вече сте пушили. Пушете, къдете не сте'' ))))

И сега, ние българите сме с Русия, против украинските нацисти.

Така е ама дира не го кефи това и току що ти смениха +/- съотношението :).

Защо не гласувахте за партията на предателя Малинов дето лично Путин му закачи орден?????? О извинявай и вие всъщност гласувахте за него:))) И колко души се събрахте:))))

Защото гласуваме за български, а не руски партии. Не бъркай русофилията със слугинажа. Това го изискват само американците :).

Защото ваксинираните антиваксари от Възраждане слугуват също като Малинов на руския. Я кажи коя е тая българска партия за която си гласувал възрожденецо:)))

Ти си бил симпатизант на Русия и мразиш България??? Брей не очаквах да си го признаеш сам. Я сега другарю възрожденец, другарю руски слуга и български предател- я ми обясни Как така хем си симпатизант на Русия хем водиш руска пропаганда и лъжеш без огледно, възхвалявайки тая твоя любима Русия???? Защото ако си симпатизант на Русия, би трябвало да мразиш Путин, за това, което причинява и на руснаците и на украинците. Обаче странно защо ти непрекъснато възхваляваш Путин и се радваш на всичко, което той причинява на руския народ. Хайде да ми обясниш така без простотия, стига да можеш разбира се, какво точно от действията на Русия още от окупацията на Крим досега е от полза за Русия и защо? Като си спестиш пропагандата фашисти нацисти и така нататък, щото много лесно мога да ти докажа че речете на твоя Путин и руските официални лица са едно към едно с речите на Хитлер и гьобелс. Да се придържаме към простите факти а не пропагандата.

Да си симпатизант на Русия значи да обичаш България - зради нея я има. Да си симпатизант на САЩ избомбили и избили сума народ само преди 78 години е признак на българомразие.

Не можеш да си едновременно български патриот и руски патриот. Пък ти сам си призна че си руски патриот. Интересите на България не съвпадат с интересите на Русия. А ти работиш за интересите на Русия.

Тъпчо, пий си хапчетата. Почвай с жълтите, сините вече не помагат

За пореден път се преминава към стандартната простотия.

Не бе, всички те научиха, че си болничък психически.

Защото използвам аргументи и факти. Ти обаче си психично здрав защото си се продал на чужда държава и използваш само лъжи и простотия. Това ли е определението за психично здрав в Русия?

Мне, щото нонстоп плещиш безсмислици без аргументи и мяташ глупаво твърдения без нито източник, нито покритие някакво.

Хохлите вече се радват и на такъв ,,пожар". Трансформатор ?

Нищо. Сега ватенките ще се разтопят и ще станат като преследвача от Терминатор 2 хаха

Уау, 50 квадрата.... Туй един нормален хол бе! Заеби и големия пожар!

Друга новина: И трите черноморски пристанища на Украйна отново приемат товарни кораби. До момента вече 10 кораба, превозващи украинска земеделска продукция, са преминали успешно по временния коридор, осигурен от Киев, въпреки заплахите на Русия да блокира корабоплаването в Черно море.

Знам си работата, не се притеснявай- що кораби в Черно море съм изръшкал в брега през годините..

Пак ли се панирахте, имитиращи продукти :))?

превозват те курника на баба ти превозват. Никой не застрахова товарни кораби до украински пристанища. Осевен това към днешна дата практически не останаха украински пристанища- нито на черно море нито на дунав. Всички съоръжения и складове са разбомбени. А ти слушай бг и западната пропаганда която остана в миналия век.

Така ли казаха по руската телевизия?

Ето ви още една новина: It is reported that a new FAB-1500 gliding bomb with UMPC hit the command post of the OTG "Soledar" of the Ukrainian Armed Forces , located in the settlement. Alexandro-Kalinovo on the territory of the DPR controlled by Ukraine. The result in the video speaks for itself. https://t.me/intelslava/51610 Вижте какво остава от бетоновия подземен бункер.

И кой ти каза че там е имало бункер изобщо? Пак руски полюции. Смешници. Такива клипове с руски жертви мога да ти пускам цял ден, да се огледам ли в тубата?

Тази новина ти ли я съчини? Я дай източник

Дал съм ти. С видео.

Ей ви новина. Слагам ви я на английски, за да може слугите на посолството да я препратят на шефчетата: Source: 13 Ukrainian saboteurs were killed while trying to land in western Crimea According to SHOT, the Ukrainian DRG tried to penetrate the territory of Crimea near the village of Olenevka, moving towards Cape Tarkhankut. At two o'clock in the morning, four objects were discovered: one boat and three jet skis. A fight ensued. In total, about 13 saboteurs were killed. They were carrying M4 rifles and fragmentation grenades. There were no injuries or deaths on the part of the border service officers. Airplanes were involved in the destruction of the DRG.

Е и? Тя пропагандата и на английски си остава пропаганда. Както и че е лъжа. Руските лъжи сме ги слушали и никога не сме им вярвали, не сме тъпи русофили.

При положение че пак са тия диктували от руското посолство? Или може би си мислиш че като го пишеш на английски никой няма да познае че си на обикновен продажник слугуващ на Русия:))))

Ето ти на руски щом повече те кефи: https://ria.ru/20231004/desant-1900323772.html :)

Айде вече и официално от Русия днес: https://www.rt.com/russia/583996-crimea-naval-assault-repelled/

Че публикуваш фалшиви новини и ги представяш като факти:))) Същото тая руска пропаганда дето твърдеше че Русия няма да нападне Украйна? Или че крайцера Москва е невредим и имало само незначителен пожар причинен от цигара:)))

Цигарка пак

И това е новина защото…?

Защото е предвестник какво ще се случи на Кремъл......

Как дребна индустриална авария е предвестник на политически процес? Пак ли са ви събрали от метадоновата програма и са ви раздали лист със лозунги?

Голям пожар, няма що. Няма какво да се пише за укро контранаступа, затова стигнаха до пожар 50 кв.м.

На служба в руското посолство, да заработят поне малка част от дневните си пари, вдигайки рейтинга на дир.

Руското посолство няма служители. Изгонихте ги. Русия има симпатизанти в борбата си с фашизма. И те са много, за раЗлика от вас, продадени душици.

Ти така просто безплатно си седиш тука по цял ден паникьорче и пишеш лъжи във възхвала на Путин и Русия???? И защо го правиш след като според тебе не е за пари???

Правя го защото вярвам, че на лъжата, нацизма и фашизма под всякаква форма трябва да се противостои. Затова съм тук и ви тривя от ковида насам.

Брей, голямо дебнене за проблеми в необятната Русия. Не съм видял същото старание, за пожари без човешки жертви в Канада например или където и да е другаде. А мечката си гази...

Всяко съобщение от Русия се цензурира и изкривява задължително още от времето на Съветския съюз. Само да ти припомня че и при Чернобил първоначално нямаше нито човешки жертви нито замърсяване нито каквато и да е опасност според официалните съветски съобщения и според твърденията на тогавашното българско комунистическо правителство.

Първо почнаха драстично да спадат приходите на Русия. След това и добива на газ спаднал драстично... Някакви дронове почнаха да се появяват в самата Русия.... На всичкото отгоре специалната операция нещо надмина продължителност и провали всички планове на другарите.... Нещо традиционно подчинените на Русия републики започнаха да не слушат..... Абе всичко върви по план сега.

Ама сигурни ли са руснаците? Защото и крайцера Москва така беше само леко пострадал. Също уж бяха отбили атаката пък не е ясно дали въобще някога отново ще влезе в употреба.

пак некой мужик е пушил английски папироси на неонеZопасено и пожароопасно местемце :))))

Хайрлия да е,скоро и Кремъл.

А за Зеленку и перемогата нещо?

Има и друга водеща новина от Краснодар. Два москвича са се ударили на ключово кръстовище в града. Не разбирам защо не е публикувана.

И крушката на тьотя Евдокия пак там изгоря. Крушката във коридора ѝ.

Тая вата явно не е огнеупорна,всеки ден гори някъде,а най много в Украйна.

Интересна новина. Нещата в тоя сайт, удариха дъното.

А за перемогата нещо :)

Да, ама политически коректна новина, информира по правилен начин населението.

Взехте ли Киев? Призна ли половината свят , съюзник на русия нацистките референдуми на Путин???